Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 39 από 39

Θέμα: Ένα συγνώμη να ζητήσω...

Στρογγυλοφάναρος Το avatar του/της sapila racing
    Moderator
    Τελικά από αυτό το ποστ μπορούν να βγούν πολλά συμπεράσματα...

ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΓΡΗΓΟΡΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, κανένας δεν αφήνει τον άλλο να περάσει.

Και όταν ζοριστεί τον πλακώνει και στο ξυλο.
    Και ενώ λέει 'ΣΥΓΓΝΩΜΗ' μονο συγγνώμη δεν λέει τελικά......

Μπράβο!!!!
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    λοιπόν βάση ΚΟΚ...

1) η Διύθηση απαγορεύεται , οπότε είσαστε και οι δύο παράνομοι , εξαρχής.
    2) Το οτι είσαι μπροστά του , και κινείσαι με 50-60 χλμ την ώρα είναι νόμιμο και μπορεί να πάει να κουρεύεται ο τύπος, όσο και αν νομίζει οτι είναι ο νέος Rossi. Εκτός βέβαια και αν είσαι με 20-30 , πατάς απότομα φρένα, γενικά κινείσαι επικίνδυνα (το τονίζω... ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ..οχι αν κινείσαι ΑΡΓΑ)
    3) Το οτι σου κορνάρει , σου κάνει δάχτυλα, σε βρίζει και όλα τα συναφή , σε τίποτα δεν σε δικαιολογεί να το παίξεις τραμπούκος και να τον κοπανήσεις... Ακόμα και σε δικαστήριο , το "εν θερμώ" δεν ισχύει εδώ, παρά μόνο αν σου έβρισε την μητέρα σου ή τα "Θεία" ...(οχι την θεία όμως!!χεχεχεχε...)
    4) Ο δρόμος είναι για όλους , όπως και θα γίνουν και οδηγικά λάθη... Σε περίπτωση που μου έτυχε εμένα πριν μερικές μέρες, με αναβάτη εποχικό με Varca-dero , παρόλο που μου έσπασε τα νεύρα με την αργοπορία του, ..ΔΕΝ ΕΒΡΙΣΑ, ΔΕΝ ΤΟΝ ΚΟΠΑΝΗΣΑ... βρήκα κενό και την έκανα με γεμάτο γκάζι.
    5) Κανείς δεν θα σου πεί αν μπορείς να καβαλήσεις μηχανή ή οχι... αυτό το γνωρίζεις μόνο εσύ. Αν νομίζεις οτι κινδυνεύεις και εσύ αλλά και οι υπόλοιποι αν πηγαίνεις με μηχανή.. άστην στην άκρη και πάρε άλλο όχημα. Αν νομίζεις οτι μπορείς να οδηγήσεις χωρίς να ρισκάρεις τον δικό σου εαυτό και χτυπήματα των άλλων, τότε συνέχισε.

- Δεν συμφωνώ με το κάνε στην άκρη να περάσω... συμφωνώ με το βρίσκω κενό και περνάω , μιας και υποτίθεται οτι το κατέχουμε το άθλημα "οδήγησης μηχανής".
    - Δεν συμφωνώ με τον τραμπουκισμό στους δρόμους. Είναι κρίμα να πληρώσεις κερατιάτικα ή νοσήλεια , για 2-3 λεπτά μαλακίας και εκνευρισμού... ξυδάκι έχει παντού. Ούτως ή άλλως πάνω απο 5 λεπτά καθυστέρηση δεν θα έχεις με την μηχανή όσο μπλοκάρισμα και να έχεις.
    - Δεν συμφωνώ με το πάω αργά γιατί έτσι γουστάρω. Αν νομίζεις οτι δεν μπορείς να πας , με την ροή της κυκλοφορίας, πάρκαρε το ή κάνε τελείως δεξιά και άσε τους άλλους να πάνε στις δουλειές τους.

Το τιμόνι (στρογγυλό ή μπάρα) δεν είναι για όλους ...ακόμα και αν μπορεί ο καθένας να δώσει εξετάσεις για οδήγηση.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    λοιπόν βάση ΚΟΚ...

- Δεν συμφωνώ με το κάνε στην άκρη να περάσω... συμφωνώ με το βρίσκω κενό και περνάω , μιας και υποτίθεται οτι το κατέχουμε το άθλημα "οδήγησης μηχανής".

Gandalf
    Θα διαφωνίσω με το "βρίσκω κενό και περνάω". Εκεί γίνονται οι περισότερες μαλακίες στον δρόμο. Ενας μου χτύπησε τον καθρεφτη αφού πήγε να εκμεταλευτεί αυτο το κενό. Οταν κάνεις άκρη να περάσει κάποιος δηλώνεις οτι τον έχεις δεί και οτι δεν θα κάνεις μαλακία οταν σε περάσει. Αυτο το αν είσαι γρήγορος βρές αλλον τρόπο να περάσεις σημαίνει οτι πρέπει να αλλάξεις λωρίδα να κάνεις μανουβρες στην κίνηση όλα αυτά αυξάνουν την πιθανότητα να γίνει μαλακιά.
    Οσο καθυστερείς πίσω απο έναν αργό τοσο ποιο πολύ νευριάζεις οσο περισότερο νευριάζεις τοσο μεγαλύτερη η πιθανότητα να κάνεις μαλακια.

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    δεν διαφωνω ...αλλα προυποθέτει το να σε δει ο αλλος πρωτα....αν δεν, γιατι να μπεις στην διαδικασια της τσαντιλας κτλ και να αυξησεις τις πιθανοτητες για τα χειροτερα λογω κακης στιγμης;

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

CSS Lv.2 DONE/PSN ID:OST9 Το avatar του/της ktm640lc4
    Εγω παντως κανω δεξια να περασει με την καμια.

Αμα ειναι πιο γρηγορος δεν υπαρχει λογος να τον κοψω.

Αυτα.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της alximistis
    Άιντε πάλι τα ίδια...
    Ο άνθρωπος εμφανώς φοβόταν να τρέξει! Κακό είναι αυτό;;;;;;
    Με ένα κάρο κουτιά ολόγυρα του δεν ήθελε να τρέξει! Και λοιπόν;
    Εξάλλου υπάρχει εμφανής διαφορά στο εξής:
    άλλο μπορώ και κάνω δεξιά ενώ κινούμαι και άλλο πράγμα μπαίνω ανάμεσα σε οχήματα και σταματώ για να περάσει ο ταχύς!
    Πολλές φορές σε ανοιχτό δρόμο έχω κάνει δεξιά για να περάσει πιο γρήγορος και μου έχουν πει ευχαριστώ αρκετές φορές.
    Αλλά ο δρόμος ήταν ανοιχτός είχα κενό. Ποιος σας είπε ότι θα χωθώ ανάμεσα στα κουτιά για να περάσει ο παπάρας που τρέχει;;;;

Και στην τελική όπως λέει και ο φίλος παραπάνω:

"Ποιος αποφασιζει για το ποιος ειναι γρηγορος και ποιος οχι"

Στους αθηναϊκούς δρόμους με κίνηση με συγκεκριμένο όριο ταχύτητας και τους ισχύοντες νόμους καλούς ή κακούς υπάρχει κάποιος που λέει ότι αυτός είναι γρήγορος και ο άλλος όχι;;;;;

CSS Lv.2 DONE/PSN ID:OST9 Το avatar του/της ktm640lc4
    Εγω παντως αυτο κανω. Μπαινω αναμεσα στα αμαξια και τον αφηνω να περασει. Σιγα τα οα.

SUZUKI GSR 600 Το avatar του/της oulas
    μηχανη μονο και μονο για να φιγουρα και μπας και βγαλουν καμια γκομενα
    Μπα... παει ο καιρος που ηθελαν μηχανη. Οι ποιο πολλες θελουν τουτου, και συγκεκριμενες μαρκες μαλιστα!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stradas
    Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis

Και στην τελική όπως λέει και ο φίλος παραπάνω:

"Ποιος αποφασιζει για το ποιος ειναι γρηγορος και ποιος οχι"

Στους αθηναϊκούς δρόμους με κίνηση με συγκεκριμένο όριο ταχύτητας και τους ισχύοντες νόμους καλούς ή κακούς υπάρχει κάποιος που λέει ότι αυτός είναι γρήγορος και ο άλλος όχι;;;;;
    Εχουμε χασει και την κοινη λογικη τωρα...

Εαν καποιος ερχεται απο πισω και εχει μειωσει την αποσταση που σας χωριζει, ε τι να κανουμε, κινειται πιο γρηγορα την συγκεκριμενη στιγμη...

Κανουμε στην ακρη, χωρις να σκοτωθουμε κιολας, περναει και συνεχιζουμε με την ταχυτητα που θεωρουμε ασφαλη εμεις.
    Ο αλλος θεωρει οτι δεν κινδυνευει, εμεις του λεμε οχι, θα πας οπως θελω εγω...

Μετα οταν κανει την σφηνα μπροστα μας λεμε κοιτα τον παπαρα πως παει...

Το ιδιο γινεται και με τα αυτοκινητα, οπου εκει ειναι και τραγικο, γιατι με την μηχανη εχεις, συνηθως, δεκα διαφορετικους τροπους να περασεις.

Με τα αυτοκινητα παει ο ταριφας δεξια, ο φορτηγατζης την ειδε γρηγορος και επιασε μεσαια και η γιαγια στριβει δωδεκα χλμ παρακατω και επιασε την αριστερη... και εσυ εισαι απο πισω και συχτιριζεις την ωρα που πηρες αυτοκινητο...

Τεσπα, ειρηνη ημιν, ο δρομος εχει αρκετους κινδυνους, δεν χρειαζεται να προσθετουμε και αλλους.

Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123

Παρόμοια θέματα

1. Διοδια!? Φυσικα! ενα λεπτο να βρω ψιλα...
    από thanos_s στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 38
    Τελευταίο μήνυμα: 03/06/2012, 20:35
  2. Απαντήσεις: 132
    Τελευταίο μήνυμα: 06/02/2010, 09:16
  3. ΕΝΑ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟ......
    από zefos1100xx στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 35
    Τελευταίο μήνυμα: 26/10/2009, 00:03
  4. Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 19/02/2009, 12:07
  5. ένα έχω να πω...