Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 55

Θέμα: Μαντρόσκυλος ο αδέσποτος.......

CSS Lv.2 DONE/PSN ID:OST9 Το avatar του/της ktm640lc4
    Eγω παντως κατεβαζω και 3 ταχυτητες αμα λαχει.

Ποτε δεν σταματαω να χαιδεψω, χαζεψω, βρισω και λοιπα.

Αν ειμαι σε κανα φαναρι ανοιγω σιγα σιγα και μετα φευγω οσαν σιφουνας, σαν να με κυνηγαει ο doohan ενα πραγμα.

Τα λατρευω τα σκυλια, εχω στο σπιτι ενα μπασταρδακι αλλα οταν ειμαι πανω στην μηχανη κλανω μεντες λεμε.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Leipsippos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από yiannis-dl1000
    Η σωστή τεχνική όπως μας είπαν στα μαθήματα εδώ στο αμέρικα είναι η εξής. Όταν το δεις να έρχεται κατά πάνω σου, χαμηλώνεις ταχύτητα ή πηγαίνεις σταθερά αν κινείσαι ήδη αργά. Τα σκυλιά συντονίζουν την ταχύτητα τους για να σε βρουν οπότε αν κόψεις λίγο, κόβουν κι αυτά. Λίγα μέτρα πριν φτάσει κοντά σου ανοίγεις γκάζι και την κάνεις, το σκυλί δεν προλαβαίνει να βάλει 3η Καλύτερα απ'το να γκαζώσεις νωρίς, γιατί θα προλάβει να γκαζώσει κι αυτό.
    Εχετε αδεσποτα στο ΗΠΑ ; Που ; Εντυπωση μου κανει! Tο πιο αδεσποτο "ζωο" που βλεπω οταν πηγαινω εκει ειναι μια ξαδερφη μου η οποια ξεχναει να γυρισει σπιτι το βραδυ! Αν μαλιστα ηρθε Ελλαδα χθες... δεν εχει τιποτα πλεον εκει περα!

Νέο μέλος
    Απο εμπειρια στο χωριο και στους επαρχιακους ορεινους δρομους της Κοζανης η λυση ειναι μια: Τον βλεπεις απο μακρια (και ποτε δεν ειναι μονο ενας μιλαμε για κοπαδια μιας και φυλανε κοπαδια) και ανοιγεις γκαζι για να μην σε προλαβουν. Δεν καθεσε να δεις τις αντιδρασεις τους. Δεν ειναι τσιουαουα, ειναι ελληνικοι ποιμενικοι. Οι πιο κτητικοι απο ολους. Μακρια!!!!!!!!!!!!!!!

Παλαιό μέλος
    Ο ποιμενικος πιανεται φιλος αρκει να εχεις μαζι μια ωραια μπριζολιτσα ή ενα μεγαλο κοματι κοτοπουλο μαζι με το κοκαλο.
    Τα σκυλια δεν ειναι αχαριστα. Ετσι εχω γινει φιλος με ενα ποιμενικο γειτονα και ενα βελγικο (μαυρο λυκοσκυλο). Το βελγικο αργησε λιγο πιο πολυ και μερικα κιλα κοκαλα παραπανω.
    εβγαλα μια μερα το λυκοσκυλο το δικο μου βολτα. Την προηγουμενη ειχα παει βολτα το ελληνικο ποιμενικο και το λυκοσκυλο μας ειδε μεσα απο τον φρακτη και ζηλεψε. Εκανα το λαθος να παω κοντα στον ποιμενικο. Το λυκοσκυλο με προσπερασε και πηγε κοντα στο ποιμενικο. Τι του τραβαγα την ουρα τι του φωναζα τιποτα. Ηθελε το αιμα του πισω. Εγινε της κακομοιρας. Τετοιο σκυλοφαγωμα ουτε σε παρανομες κυνομαχιες. Σας λεω λοιπον οτι ο ποιμενικος ειναι αδιστακτος και πολυ δυνατος. Δεν μασησε καθολου αν και δεμενος. Να τα χωρισω ουτε με σφαιρες ασε που θα με ετρωγαν και εμενα.
    Η μονη λυση να ξερετε ειναι το νερο. Αν τους πεταξεις νερο τα σκυλια απομακρυνονται. Οπερ και εγινε και ετσι χωρισαν.
    Κοκαλο μπριζολας παχυ και πλατυ τρωγεται απο τον ποιμενικο σε 3 χαψιες σαν μπισκοτο με χαρακτηριστικη ευκολια και ηχο οταν το γερμανικο ποιμενικο θελει 3πλασιο και βαλε χρονο και χιλια ζορια.
    Για αυτο οτι και αν κανετε μην βρεθειτε στα σαγονια ενος ελληνικου ποιμενικου οσο γκαζι και αν χρειαστει. Αλλιως μονο νερο ή κοκαλο θα σας σωσει.
    O καλύτερος εξοπλισμός προστασίας είναι το μυαλό, που μπορείς να τον φοράς και πάντα

SUPERMARIONATIONjoe90
    ΠΙΑΝΕΙ ΠΑΝΤΑ...

να εισαι γρηγορο μπιστολι... οχι πιο πολυ από 3 δευτερολεπτα!!!

1 ΚILL SWITCH OFF

2 MANΣΑΡΙΣΜΑ

3 ΟΝ - ΝΕΚΡΑ -ΚΑΙ.... ΤΕΡΜΑΤΙΣΕ ΤΟ ΤΟ ΓΑΜΗΜΕΝΟ!!!!!!

ΚΑΙ ...

ΑΣΕ ΤΙΣ ΑΚΡΑΠΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ....

αικ!!!! αικ!!!! γκαικ!!!! και μην τον ειδατε τον κόπρο...

ΤΟ ΕΠΙΚΝΔΥΝΟ ΒΕΒΑΙΑ ΜΕΤΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΥΡΑ ΣΟΥΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΣΚΕΠΤΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΝΑ ΣΟΥ ΡΙΞΕΙ ΤΗΝ ΓΛΑΣΤΡΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ .....η ο κυρ μητσος που του ενεργοποιήσες μεσημεριατικα το συναγερμό στο ΑΛΜΕΡΑ..... και εχει ετοιμο το τουβλο στο πρεβάζι!!!!

ΜΥΚΟΝΟΣ 1998 μενω καλαφάτι με 2 ροτβαιλερ..

πάω παραλια και παιζω με ενα κοπρόσκυλο... ποΥ ειχαν εκει οι γερμανοι σερφαδες...το ξεψυρίζω τον μουτέυω όλο γέλια και χαρά....παιγνιδι φουλ

φευγοντας για το σπίτι το απογευμα....περνω και την κοπελια μου δικαβαλο η οποία έχει φορέσει μετα το μπανιο της τα αθλητικά παπούτσια τα οποία βεβαια εχουν παρει την μυρωδία από τα δαγκωματα - παιγνιδια των σκύλων μας...

ο μπασταρδος με το που τα μυρίζει με αρχίζει κινηγητό και για να σωσω τις ωράιες γαμπούλες της φιλεναδας απλώνω την αρίδα και το λαμογόσκυλο κανει αλμα στο αέρα και μου καρφώνει μια δαγκωματια τρυπώντας το τζην .... στον αχειλιο τενοντα...

ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ εκανε τσιφτετελι αλλά μαζεψα τα λογικά μου και το επανεφερα....ΚΑΙ ΚΑΡΦΙ στο κεντρο ΥΓΕΙΑΣ ΜΥΚΟΝΟΥ όπου φυσικά δεν ειχανε ΟΡΟ...

ΑΠΟΖΗΜΕΙΩΘΗΚΑ ΠΆΝΤΩΣ ΑΠΌ...SPECIAL ενεσουλα στο κολαράκι την οποια και εφάρμοσε ME ΠΑΘΟΣ ...η sexy ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ στο ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ στα ΆΝΩ ΜΕΡΑ....

Αυτό που λες...

Σβήνεις τη μηχανή με σχέση μέσα.

Βάζεις νεκρά και την ανοίγεις πάλι;

Δεν καταλαβαίνω πως θα δουλέψει αυτό

Εγω την είχα πάθει με το ποδήλατο.. (δίτροχος πάντα..)
    κάθε πρωϊ πήγαινα στην δουλειά, και απο ενα συγκεκριμένο σπίτι, μου πεταγότανε ενα ασπρο μικρό κανίς, σα σκατό ήτανε το βλαμένο και με κυνήγαγε.. συνήθως το έγραφα, γιατί δεν με προλάβαινε.. είχε κάτι ποδαράκια, να τα βλέπεις και να το λυπάσαι..
    μια φορά όμως με είχε βουτήξει απο το πόδι, και εκεί έμαθα οτι όσο πιο μικρά είναι, τόσο πιο κοφτερά δόντια έχουν..
    φυσικά έφαγε τέτοια κλοτσιά, που πολλοί νόμιζαν οτι το πάτησε κανα αυτοκίνητο και κοίταζαν να δούν τι έγινε και σκούζει έτσι..
    Αν σταμάτησε? οχι βέβαια.. συνέχισε κανονικά να με κυνηγάει, απλώς κάθε φορά που σταμάταγα και έκανα πως κατεβαίνω απο την σέλα, αυτό όχι μόνο σταμάταγε, αλλα έκανε στροφή 180 μοιρών, και άρχιζε να τρέχει σαν τον Κεντέρη όταν τον κυνηγούσανε οι μαύροι και πήρε το χρυσό...

μοναχικός καβαλλάρης Το avatar του/της kostisthegreek
    Δεν είναι το δάγκωμα ο μόνος κίνδυνος, ειδικά στην πόλη.
    Αν πεταχθεί ξαφνικά και σε τρομάξει, στην προσπάθειά σου να τον αποφύγεις δεν είναι καθόλου απίθανο να στουκάρεις κάπου. Κι αυτό το "παιχνίδι" όπως διάβασα πιο πάνω θα εξελιχθεί σε μακάβριο παιχνίδι.
    Κι εγώ τη ζωή μου και τη σωματική μου ακεραιότητα (που ταϊζει εμένα και την οικογένειά μου) τη βάζω πάνω από κάθε λογής αδέσποτο κοπρόσκυλο.
    Πήρα τη strada κι έρχομαι...

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER

Re: Μαντρόσκυλος ο αδέσποτος.......

Αρχικά δημιουργήθηκε από Desperado
    Πηγαίνοντας ανέμελα χθες βράδυ με το μηχανάκι και την κοπέλλα μου μια βόλτα σε σκοτεινό σημείο του δρόμου μας την έπεσαν....2 αδέσποτα μαντρόσκυλα....τον ένα τον είχα δει κ τον απέφυγα τον άλλον δυστυχώς δεν τον είδα , ήταν και μαύρος ο άτιμος , με αποτέλεσμα να καρφώσει το δοντάκι του στο πόδι της δικιάς μου...το αποτέλεσμα? μικρή μεν πληγή , σχετικά βαθιά αλλά ταλαιπωρία 1 1/2 ώρα στο εφημερεύων νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.....οι οποίες ήταν και...ατελείς!!! Τον αντιτετανικό ορρό της τον έκανα εγώ σπίτι....είχε τελειώσει λέει στο νοσοκομείο...:rotflmao: :rotflmao: Τέσπα δεν έγινε και τίποτα σπουδαίο αλλά θα ήθελα να ρωτήσω το εξής... στην περίπτωση που μας την "πέφτει" μαντρόσκυλας τι κάνουμε????

κουβαλαμε μαζι μας τον καμπουρογαμοσαυρο τον αμμοδη και τους βαζουμε σε παλη μεχρι τελικης πτωσεως (οχι απο τη μηχανη)
    ενω εμεις στηνουμε στοιχηματα με τους περαστικους και βγαζουμε και κανα φραγκο!!!!!!!!!!!!!!!!
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Παλαιό μέλος
    GANDALF............

Λεβέντη μου νά γράψεις βιβλίο.......
    Έχω μιά ξαδέρφη πού δούλευε σέ κτηνίατρο....τόσα ούτε άπό αύτήν δέν έμαθα......!!!!!!!!!!!!!
    Λοιπόν παιδιά........ΣΟΒΑΡΑ ΤΩΡΑ........!!!!!!!!!
    Ό ποιμενικός ό δικός μας είναι ένα τέρας πού δέν καταλαβαίνει τίποτε.....είναι χειρότερος καί άπό τά Ροτβάιλερ πού άπό τή φύση τους είναι πολύ προβληματικά ζώα.....
    Τά μισά έχουν φάει τά άφεντικά τους...
    Έ αύτά είναι χειρότερα......ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΦΥΛΑΚΕΣ....!!!!!!!!
    Έχουμε τρία σκυλιά....
    Τά ζώα είναι όπως τά μάθεις ....
    Έμείς είμαστε τά θεριά...!!!!!
    Τό ένα Κόλευ......μεγάλωσε μέ παιδιά ...είναι γατάκι....!!!!!!!!
    Τό άλλο Βέλγικο λυκόσκυλο κατάμαυρο καί τρομερό στήν όψη.........!!!!!!!!......ΠΟΛΥ.....γατάκι....!!!!!!!!!
    Καί τό τρίτο ένα ζώο ,Έλληνικός Ποιμενικός......!!!!!!!!
    Έ αύτός είναι καί βλάκας καί γατάκι...σηκώνεται όρθιος καί σέ ρίχνει κάτω χωρίς νά θέλει καί μετά άρχίζει καί σέ γλύφει...!!!!!!
    Ούτε τό βράδυ.....μέ τό ζόρι ρίχνουν κανένα γαύγισμα....!!!
    Συμπέρασμα μές τά βουνά καί δίπλα στό κοπάδι ...ΤΙ ΘΕΛΕΤΕ....
    νά σάς πούν καλωσήρθατε.....??
    Άγρια μεγάλωσαν καί τό χειμώνα φυλάνε τά ζώα άκόμα καί άπό λύκους άρα δέν κάνουν διαχωρισμούς....!!!
    ΟΡΜΑΝΕ.......ΟΠΟΥ ΒΡΟΥΝ....!!!!!!
    Γιαυτό ούτε ψυχολογίες ούτε μαλακίες.....ΚΑΤΣΙΚΑ....καί γρήγορα..!!!!
    Τώρα δύο τρείς συμβουλές....
    Ποτέ μά ποτέ λέω δέν άπλώνουμε πόδι...νά κλωτσήσουμε....!!!
    Καί πρόθεση νά μήν είχε νά δαγκώσει θά μάς άρπάξει.....τού δίνουμε στόχο..τό έκνευρίζουμε ..τό πόδι κολλημένο στή μηχανή ....
    ΝΑ ΜΗ ΔΙΝΕΙ ΣΤΟΧΟ.....δέν πά νάναι όλη ή μπότα άλουμίνιο....!!!!!
    Πόσες πιθανότητες έχει κάποιος νά πετύχει σκύλο όδηγώντας ..??
    Ειδικά άν έρχεται άπό πίσω....ΤΑΚΟΥΝΑΚΙ ΘΑ ΤΟΥ ΡΙΞΕΙΣ..???
    Άπλώνεις τό πόδι νά τόν έκφοβίσεις πιό πολύ καί όρμάει.....έτσι έφαγε καί τό φίλο άπό τή Μύκονο.....
    Έχετε δεί λυκόσκυλο νά άκονίζει τά δόντια του τρώγοντας άλουμίνιο...?????? Καί τό χωνεύει τέλεια....!!!!!!!
    Άλλο τώρα.....
    Όταν είσαι σέ μέρη τέτοια πού ύπάρχει περίπτωση νά τά πετύχεις.....τό νού σου γιά ζώα καί κόπρανα ή μαντριά...
    Πρέπει νά είναι κανείς ύποψιασμένος.....!!!!!
    Τά ζώα παρότι μυρίζουν ...άν δέν τά βοηθάει ό άέρας......τόν έχουν κόντρα δηλαδή.....ΞΑΦΝΙΑΖΟΝΤΑΙ......!!!!!!
    Έκεί ή έκπληξη μας πρέπει νά είναι ΜΙΚΡΟΤΕΡΗ ...άπό τή δική τους...!!!!!!!
    ΚΑΙ......σέ τέτοια μέρη ΠΑΝΤΑ.....στροφές στόν κινητήρα.....γιά νά τήν κάνουμε γρήγορα....πατώντας καί τήν κόρνα ταυτόχρονα....
    Μέχρι νά πάρει μπρός ό σκύλος τή σκαπουλάραμε...!!!!
    Τελευταίο.....ό σκύλος δέ φεύγει άπό αύτό πού προστατεύει............χώρο, ζώα κ.λ.π. γιαυτό 100-200 μέτρα άμα τόν ξαφνιάσετε καί φύγετε....ΔΕΝ ΚΥΝΗΓΑΕΙ ΑΛΛΟ......συνήθως έ....μή τό δένετε καί κόμπο......!!!!!!!!
    ΑΛΛΑ ΕΙΔΙΚΑ ΤΟ ΠΟΔΑΡΑΚΙ..........ΑΠΑΠΑΠΑΠΑ.....κολλητά στό μαρσπιέ....!!!!!!!!!!
    Τό νερό καί ή μπριζόλα μπορεί νάς σώσουν άλλά δέν τό βλέπω πρακτικό....Βρείτε μου έσείς πού θά έχω τή μπριζόλα νά τήν πετάξω τή στιγμή πού πρέπει ,γιά νά μήν άρπάξει τή δική μου τή μπριζόλα...!!!!!!!!!!
    Κάποτε στά Χάνια χειμώνα ψηλά στό Πήλιο ....μέ γλύτωσε ένα σάντουιτς πού είχα μαζί μου....
    Ήμουν πεζός καί μέ περικύκλωσαν τρία τέσσερα.....γονάτισα γιά νά μήν τά τρομάζω καί σέ πέντε λεπτά έτρωγαν άπό τά χέρια μου.
    Όλα μαντρόσκυλα άπό κοπάδι....
    Στό τέλος μέ ξεπροβόδισαν γύρω στό ένα χιλιόμετρο κουνώντας τίς ούρές τους....Τό κοπάδι δέν τό είδα πρέπει νά ήταν μέσα είχε χιόνια.....!!!!!!!!
    Άν δέν μπορείς ΔΕΝ ΤΡΕΧΕΙΣ...δηλαδή...
    .Αν κάτσεις άκίνητος καί ψύχραιμος έχεις πιθανότητες ειδικά κάτω χαμηλά...άν κάνεις πώς κουνιέσαι σέ φάγανε μιά ώρα νωρίτερα....
    ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΝΟΙΞΕ Η ΟΡΕΞΗ............!!!!!!!!!

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    Όπως είπες.. .

Έχω μάθει τόσα για σκυλιά , λόγω του οτι μεγάλωσα απο πολύ μικρός με σκυλιά. Τα περισσότερα που έίχα συγχρόνως ήταν 13 εντός οικοπέδου στο σπίτι μου (κάποια στρέμματα γαρ και υπάρχει χώρος). Κάποια στιγμή τα φόλιασαν και έμειναν 6.

Θες δεν θες, λοιπόν , διαβάζεις και μαθαίνεις , για το πως πρέπει να τους συμπεριφέρεσαι και πως πρέπει να τα "εκπαιδεύσεις" τουλάχιστον για τα βασικά (φαγητό μόνο απο εσένα, να μην τα κάνουν παντού, κτλ.)

Για τους κόπρους... αν είναι εντός πόλεως , όπως ειπώθηκε είναι σχετικά εύκολα αντιμετωπίσιμοι.
    Αν είναι εκτός σε κανένα βουνό και φυλάνε κοπάδι. Απλά του φευγάτου η μάνα δεν έχει κλάψει ποτέ.

:rotflmao:

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Παλαιό μέλος
    Εγώ τι να πω...δεν έχω ούτε την ανάλογη εμπειρία, ως προς το τι να κάνεις, στην περίπτωση που σου πεταχτεί σκύλος, ούτε θεωρώ πλέον τον εαυτό μου αναβάτη μοτοσυκλέτας (το παπάκι δε μετράει, μετράει; ). Θα πει κάποιος, τότε γιατί δημιουργείς postορύπανση; Απλώς εγώ μπορώ να βοηθήσω, σχετικά με το τι μπορείς να κάνεις όταν οδηγείς τρακτέρ! Ενδιαφέρεται κανένας;

Αρχικά δημιουργήθηκε από VanDiemen
    Εγώ τι να πω...δεν έχω ούτε την ανάλογη εμπειρία, ως προς το τι να κάνεις, στην περίπτωση που σου πεταχτεί σκύλος, ούτε θεωρώ πλέον τον εαυτό μου αναβάτη μοτοσυκλέτας (το παπάκι δε μετράει, μετράει; ). Θα πει κάποιος, τότε γιατί δημιουργείς postορύπανση; Απλώς εγώ μπορώ να βοηθήσω, σχετικά με το τι μπορείς να κάνεις όταν οδηγείς τρακτέρ! Ενδιαφέρεται κανένας;
    Έλα ρε συ εκεί και αρκούδα να σου επιτεθεί δεν σε νοιάζει!!!

Βέβαια στα δύσκολα το πατάς τέρμα γκάζι και πιάνεις ακόμη και 40Km/h οπότε μην τον είδατε, μετά δεν σε φτάνει ούτε τσιταχ!!!!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    the lights came on fast
    lost in motorcrash
    gone in a flash unreal...

PcBox.GR

Παλαιό μέλος
    Στην περίπτωση που οδηγείς τρακτέρ, το δύσκολο είναι να γλυτώσεις μετά το "ατυχές" συμβάν, από εταιρίες προστασίας ζώων, Greenpeace και γενικά φιλοζωικές και φιλοπεριβαλλοντολογικές οργανώσεις! Εκτός αν συατήνεις την ίδια τακτική! Κάνεις,δηλαδή , ότι κοιτάς δίπλα στο λιβάδι και... ουπς.. τι ήταν αυτή η ανωμαλία;; μπα.. καμμιά πέτρα Αν μάλιστα είναι κι απ'αυτούς που πηγαίνουν και αμολούν π.χ. λύκους εκεί που ξέρουν ότι βγάζουν κάποιοι τα κατσίκια τους για βοσκή, τότε δεν έχεις και τύψεις.. :a13:

πλήξιππος Το avatar του/της argpap
    Λοιπόν ανυπεράσπιστα τα σκυλάκια..αλλα ανυπεράσπισος νιώθω και εγώ με αυτά.
    Πίσω απο το σπίτι μου, ο γείτονας έχει μαντρωμένο σε ένα τόσο δά μπαλκονάκι ένα ΛΥΚΟ...η ατυχία είναι οτι είναι ο μόνος δρόμος που μπορώ να μπώ για να βγώ στον κεντρικό. Ο λύκος λοιπόν που και πού την κάνει πάνω απο τα κάγκελα (ισόγειο) και με περιμένει στο δρόμο να περάσω...την ίδια ώρα κάθε πρωί! Παιδία οτι το πόδι μου φτάνει πίσω απο το κεφάλι μου δεν το ήξερα αλλά χάρη στο λύκο το έμαθα!!! Και γκάζι δοκίμασα..και σταμάτημα..και φωνές...και σημάδι τον έβαλα με τον πίσω τροχό...και στον ιδιοκτήτη είπα οτι μια μέρα θα τον βρεί ένα με τον δρόμο...αλλα τίποτα. Μόλις με βλέπει....κοκκινίζουν τα μάτια του...βγάζει αφρούς...και με βλέπει σαν μπιτζολίτσα με ρόδες...
    Κάθε μέρα...κάθε πρωί εκει είναι και με περιμένει!!
    :a1:

13Φ new member

Γυμνάστε το μυαλό σας….μην ατροφήσει και αυτό!

Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι OFF
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF