APISTEYTO!!!!!![]()
![]()
![]()
ALLA EINAI MALON FIAT ME KINHTHRA FERRARI!!
APISTEYTO!!!!!![]()
![]()
![]()
ALLA EINAI MALON FIAT ME KINHTHRA FERRARI!!
if anything just cannot go wrong, it will anyway -Murphy's law
Κι όμως αληθινό!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από Xrider
APISTEYTO!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
Κοίτα και τους χρόνους στον πίνακα στο βάθος να καταλάβεις τι παίζει.
Φαντάζομαι τον οδηγό του Porsche, από μέσα του πρέπει να ηταν![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
opos omos leei ki ena tragoudaki....
"ama exeis palamari ti thn 8eleis thn Ferarri"
Epishs o,ti exei kaneis kalo einai
kai fysika... ti skas gia toys allous? kagkoures h oxi... koita na pernas kala me thn moto sou, na prosexeis kai as toys allous na koureyontai....
Kai kati teleytaio... exo perasei Ferarri (nai kala diabasate) me Honda Lead 50 .... sthn Akhdhmiasme mpotiliarisma... etsi gia tis kontres toytoy-moto
EXO DEI TYPOYS ME FERRARI EDO STHN ITALIA,KAI ME BUGATTI KAI ME ASTON MARTIN ALLA DEN EXOYN TO TOYPE POY EXOYN ORISMENOI OPOS AFTON POY PERIEGRAPSE STHN ARXH O....DEN 8YMAMAI TORA POIOS!AFTO EINAI POY SOY THN DINEI!!!LES KAI EPIASE TON PAPA AP'TA GENIA!ALLA OTAN O MHXANIKOS 8A TOY EXHGHSEI TO ONEIRO 8A ZHTAEI EKPTOSH O LALAKHS!
Τώρα τον κομπλεξισμό μάλλον εμείς τον βγάζουμε, περισσότερο από τα βλαχαδερά με το porsche.
Εγώ πάντως θα το ήθελα για ένα ταξιδάκι Ιταλία-Ελβετία-Γερμανία με ψιλόβροχο, μουσική δωματίου (λέμε τώρα) και 2 ζιζαρούδες ξανθιές και γερμανοτραφείς μουνέλ για παρέα (επίσης λέμε τώρα)
Με 25-30 χιλιάρικα βρίσκεις μεταχείρο 911 τέλους δεκαετίας 90', και μην γελιόμαστε, το φορτώνεις για πλάκα. Με αυτά τα φράγκα δεν απέχεις και πολύ από ακριβά ducatti, harley, augousta κλπ
Ας με συγχωρήσουν οι συμφορουμίτισες, δεν είμαι σοβινιστής, αλλά αν μοστράρεις κλειδί porsche διευκολίνεις την σεξουαλική ζωή σου τόσο που σύντομα βαριέσε και αρχίζεις να ψάχνεσαι αλλού. (Στο θεό, στην αποχή, στα dragia κλπ λκπ κλπ)
Εγώ πάντως θα το ήθελα για ένα ταξιδάκι Ιταλία-Ελβετία-Γερμανία με ψιλόβροχο, μουσική δωματίου (λέμε τώρα) και 2 ζιζαρούδες ξανθιές και γερμανοτραφείς μουνέλ για παρέα (επίσης λέμε τώρα)
RE KOLLHTE,OTAN EINAI NA PAS,PAREME ENA THL.(leme tora)![]()
Μέσα κι εγώ, έστω και στο πόρτ μπαγκάζ! (λέμε τώρα!)Αρχικά δημιουργήθηκε από Xrider
RE KOLLHTE,OTAN EINAI NA PAS,PAREME ENA THL.(leme tora)![]()
![]()
![]()
georgE
http://www.moto.gr/arthra/00034.php
Το videaki με το evo6 ειναι ψιλομουφα
Εαν σπινιαρουν οι ροδες γραφουν οτι θελουν(εαν το ταχυμετρο παιρνει μετρηση απο το κιβωτιο)
Να σου ανεβασω το Ζ στο δυναμομετρο, θα ανεβαζει πανω απο τα 200 καλυτερα και απο zzr1400 με 2 turbo
Βαστάτε τούρκοι τ'άλογα![]()
subaru 1000hp
http://rapidshare.de/files/23512548/...968.8.wmv.html
Ρεεεεεε!!!!!
θα αρχισω να πεταω λινκς με τιποτα Skyline,Sylvia, και τα ρεστα μου, και θα γινει εδω μεσα της σχαστρας:rotflmao:
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
Η τυπική χαζοκόντρα μεταξύ δίτροχων και τετράτροχων...
-τα αμάξια είναι γλήγορα.
-τα μηχανάκια επιταχύνουν πιό γρηγορα.
-τα φτιαγμένα αμάξια όμως;
-ε και τα φτιαγμένα μηχανάκια;
-ναι αλλά το βίντεο είναι ψεύτικο!
και συνεχίζεται το νταβαντούρι...
re pedia 2+2 ine to 911 ke den exi mpagazothiki..........
pantos gia to taxidi psinonte enas me guzzi enas me mostro ke enas me varadero. Diladi tris idioktites psilopsofimion me v kinitires.
Simiologi tou forum perimeno ta sxolia sas
smouts