+100000 !!Αρχικά δημιουργήθηκε από AFTER
Xωρια την πλακα, οταν εισαι περιορισμενος, οτι κι αν σου δινουνε για ανταλαγμα, ειναι φυλακη!
Γι'αυτό μας λένε μηχανάκηδες εμάς !
Δεν μας χωράει ο τόπος !![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
+100000 !!Αρχικά δημιουργήθηκε από AFTER
Xωρια την πλακα, οταν εισαι περιορισμενος, οτι κι αν σου δινουνε για ανταλαγμα, ειναι φυλακη!
Γι'αυτό μας λένε μηχανάκηδες εμάς !
Δεν μας χωράει ο τόπος !![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από bzrmiltos
ολα ειναι τεχνη μονο που εχει καγγελα!!!![]()
![]()
![]()
![]()
''ΚΑΓΚΕΛΑ ΠΑΝΤΟΥ''!!!!
ΣΑΣ παρακαλω πειτε μου τι πρεπει να κανω για να γινω και εγω τροφιμος εκει???
Φημες λενε οτι πισω εχει και πιστα gia moto cross,,και 1 ωρα την ημερα εχει αναγκαστικη οδηγηση !!!!!!!!!!!
Σχεδιαζουν μαλιστα και πιστα (μικρη βεβαια) σαν των σερρων..δεν με χαλει καθουλου.
ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΠΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΤΟΥ ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ........
ΤΩΡΑ!!!!!!!!
η μηπως να περιμενω να φτιαξουν και την δευτερη πιστα????
Μακαρι να ητανε ετσι οι εγκαταστασεις του πανεπιστημιου...
O νόμος αποτελεί υποκατάστατο της παιδείας
SL 750 SHIVER
Πολύ εύκολο !Αρχικά δημιουργήθηκε από Vezouvios
ΣΑΣ παρακαλω πειτε μου τι πρεπει να κανω για να γινω και εγω τροφιμος εκει???
Θα βγάλεις δικά σου και δικά μου εισιτήρια για το Νέδερλαντ και θα πάμε παρέα εκεί.
Θα την πέσεις στη μπατσίνα μου.
Θα αναγκαστώ να σου πουλήσω τσαμπουκά αφού δεν σηκώνω πειράγματα στο έταιρον ήμισύ μου.
Με τη θέλησή μου θα σου απλώσω το δεξί μου μάγουλο και θα μου χώσεις ένα ντιρέκτ με το αριστερό σου χέρι.
Έτοιμος ! Σε χώσανε !
Και μένω μετά εγώ με τη μπατσίνα μου στο νοσοκομείο να εκτελεί ΚΑΙ χρέη νοσοκόμας !
Ευτυχισμένοι και οι δύο Βεζούβιε !![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao::rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από ΚΡΗΤΙΚΟΣ
κ ας ειχε και καγγελα δεν μας χαλαγε!!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Πολύ εύκολο !
Θα βγάλεις δικά σου και δικά μου εισιτήρια για το Νέδερλαντ και θα πάμε παρέα εκεί.
Θα την πέσεις στη μπατσίνα μου.
Θα αναγκαστώ να σου πουλήσω τσαμπουκά αφού δεν σηκώνω πειράγματα στο έταιρον ήμισύ μου.
Με τη θέλησή μου θα σου απλώσω το δεξί μου μάγουλο και θα μου χώσεις ένα ντιρέκτ με το αριστερό σου χέρι.
Έτοιμος ! Σε χώσανε !
Και μένω μετά εγώ με τη μπατσίνα μου στο νοσοκομείο να εκτελεί ΚΑΙ χρέη νοσοκόμας !
Ευτυχισμένοι και οι δύο Βεζούβιε !![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao::rotflmao:
και το καλυτερο στο νοσοκομειο να εχεις απο την μια την μπατσινα να σου κανει παρεα ........
(πλακα πλακα η φωτο της μπατσινας απο κατω γραφει policie in amstredam)
![]()
Εννοείται κουμπάρε !!Αρχικά δημιουργήθηκε από costas81
(πλακα πλακα η φωτο της μπατσινας απο κατω γραφει policie in amstredam)
Αμ τι νομίζετε, πως τσαμπουνάω μπαρούφες τόσο καιρό ;;
Η μπατσίνα μου ανήκει και με τη βούλα πλέον !
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Κουμπάρε...Αρχικά δημιουργήθηκε από costas81
και απο την αλλη να σε περιποιητε η κακασχημη νοσοκομα..............
Με αυτές τις φωτό πολύ φοβάμαι οτι εσένα θα σε περιποιηθεί ο πολύ όμορφος Bartlal !
:rotflmao: :rotflmao::rotflmao: :rotflmao:
ποσο σιγουρος εισαι πως θα εμεναν ετσι ?Αρχικά δημιουργήθηκε από ΚΡΗΤΙΚΟΣ
εχουμε την ταση το ασχημο να το κανουμε χειροτερο..
Mη μου γαματε τη καρδια ειμαι παιδι ακομα..
Παίζουμε?
Θέλω...
Θέλω κι άλλες...
Θέλω κι άλλες διακοπές...
Θέλω κι άλλες διακοπές στη Κρήτη............
Θέλω κι άλλες διακοπές στη Κρήτη το καλοκαίριιιιιιιιιιιι......
Παιδια εγω πρωσοπικα δεν θα εδινα φραγκο στην ελλαδα και στους γ@μωφορους της αν ειχαν κανει ενα τετοιο εγκλημα(ναι εγκλημα ειναι ενα τετοιο κτιριο για φυλακη)και ειχαν μεσα τον βιαστη της κορης μου,τον δολοφονο που θε ειχε σκοτωσει εν ψυχρω κοσμο γιατι ετσι του εκατσε,τους ανευθυνους οδηγους που ξεκληριζουν οικογενειες και κανουν οτι θελουν στον δρομο και δεν τους μιλαει κανεις παρα μονο οταν ειναι γιορτες(χριστουγεννα,πασχα,καλοκαιρακι)και αυτο μονο για καθαρα εισπραξη χρηματων(οχι οτι τους νοιαζει αν φοραω κρανος η ζωνη)για να τα φανε οι πολιτικοι και οι ελληνες εργολαβοι που και αυτοι ειναι εγληματιες και θα επρεπε να ειναι και πολλοι απο αυτους μεσα γιατι φτιαχνουν καροδρομους στον βωμο του χρηματος και πολλοι απο εμας χανομαστε γιατι??γιατι δεν εχουν καταλαβει καποιοι οτι και εμεις ειμαστε ΑΝΘΡΩΠΟΙ και ΝΑΙ εχουμε και εμεις ψυχη και μας γεννησε ΜΑΝΑ που πονα για μας καθε στιγμη που καβαλαμε την μοτοσικλετα μας!!ΟΥΦ τα ειπα(ξεφυγα λιγο απο το θεμα αλλα μου βγηκε αυθορμηταΑρχικά δημιουργήθηκε από AFTER
Xωρια την πλακα, οταν εισαι περιορισμενος, οτι κι αν σου δινουνε για ανταλαγμα, ειναι φυλακη!)
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Κουμπάρε...
Με αυτές τις φωτό πολύ φοβάμαι οτι εσένα θα σε περιποιηθεί ο πολύ όμορφος Bartlal !
:rotflmao: :rotflmao::rotflmao: :rotflmao:
ασε του το χρωσταω απο χθες του αλητοβιου!!!
με πηρε τηλ με την α-μηχανη και μου κανανε πλακιτσα.....
ξερει αυτος!!!!