ΠΕΣΤΑ ΜΟΖΑRΤ ΠΕΣΤΑ ! ΕΓΩ ΤΑ ΛΕΩεγω παλι ψηφισα ΚΑWASAKI .![]()
ΔΕΝ ΑΚΟΥΝ
ΕΓΩ ΨΗΦΙΖΩ ΒΜW!!!![]()
![]()
ANTI NA ΠΑΜΕ ΚΑΜΜΙΑ ΜΟΝΟΗΜΕΡΗ
ΜΑΣΤΟΥΡΩΝΟΥΜΕ ΣΤΟΥ ΜΑΥΡΟΓΙΑΛΟΥΡΟΥ
ΠΕΣΤΑ ΜΟΖΑRΤ ΠΕΣΤΑ ! ΕΓΩ ΤΑ ΛΕΩεγω παλι ψηφισα ΚΑWASAKI .![]()
ΔΕΝ ΑΚΟΥΝ
ΕΓΩ ΨΗΦΙΖΩ ΒΜW!!!![]()
![]()
ANTI NA ΠΑΜΕ ΚΑΜΜΙΑ ΜΟΝΟΗΜΕΡΗ
ΜΑΣΤΟΥΡΩΝΟΥΜΕ ΣΤΟΥ ΜΑΥΡΟΓΙΑΛΟΥΡΟΥ
Αρχικά δημιουργήθηκε από tai
ΛΑΘΟΣ
αν το εκανε θα είχε τουλαχιστον ατομικο κερδος. Αρα αν όλοι είχαμε ατομικά κερδίσει θα είχαμε συνολικα προοδεύσει.
ΔΕΝ ΕΊΜΑΣΤΕ ΤΟΣΟ ΕΞΥΠΝΟΙ ΓΑΜΩΤΟ![]()
Σωστό το σκεπτικό του φίλου tai![]()
Μικρούς μας μαθαίναν παραμύθια αντί να μας μαθαίνουν πάλη.
Αρχικά δημιουργήθηκε από packo
Fisika...
a) As anatinaksoume to koinovouleio (to ennoo)
b) As ksipnisoume tis sinideiseis ton giro mas (to ennoo)
c) As ksexasoume tin logiki mas spiti (to ennoo)
Akoma pio apla...As min psifisei KANEIS stis epomenes ekloges...As apokleisoume OLOI, NAI OLOI KAI TA 10.000.000 i osoi eimaste tin vouli
Mporo na skefto kai alla.....
--Είπαμε ότι εκτιμώ το πνεύμα σου, αλλά με το a) σου θα μου ανατινάξεις τη συζήτησηΘα μας "περάσουν" για τα "υπόλοιπα" της 17 Νοέμβρη. Αναζητούμε νόμιμους τρόπους.
---Το b) και c) πώς θα τa πετύχουμε; ΑΥΤΗ είναι η απαρχή της λύσης. Οι προτάσεις σου για τους τρόπους:
Tώρα, το να μη ψηφίσουμε, δείχνει ότι εμείς δεν συμμετέχουμε-και είναι δίκαιο σαν ιδέα- αλλά σαν αποτέλεσμα δεν είναι ψήφος ενεργού πολίτη, ΜΙΆς ΚΑΙ ΤΑ ΆΚΥΡΑ ΨΗΦΟΔΈΛΤΙΑ ΔΕΝ ΜΕΤΡΑΝΕ, κι έπειτα οι κάγκουρες της πολιτικής θα εκλέξουν "κυβέρνηση μειοψηφίας", εάν υποθέσουμε ότι πολλοί θα πράξουν ούτως. Με λίγα λόγια, θ'αχουμε τα ίδια πάλι εντός βουλής.
Το τελευταίο ως μή εφαρμόσιμο, το αφήνουμε...και προχωράμε![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από MOZART
εγω παλι ψηφισα ΚΑWASAKI .
λοιπον αν δεν κανω λαθος ειναι ενα forum moto εδω και μου την δινει παρα πολυ να γινεται προεκλογικος αγωνας γιατι περι προεκλογικου αγωνα γινεται ο λογος.με την ιδια λογικη που κοβονται αγγελιες ασχετες με moto θα ηταν πρεπον να κοβονται και ποστ ασχετα με μοτο.Τωρα αν καποιος μου πει για φιμωση της ελευθερης σκεψης και του διαλογου εχω να του πω οτι υπαρχουν και οι συναντησεις που μπορειτε να βρεθειτε για να τα πειτε.ο διαλογος βαση καθοδηγουμενης σκεψης και επιβραβευσης στο τελος οταν δεν αποκλινει απο την αρχικη σκεψη του δημιουργου εμενα μου κανει προπαγανδα ειδικα οταν ο τομεας ειναι η πολιτικη.Το τελικο αποτελεσμα βεβαια ειναι η εξυπηρετηση τον συμφεροντων του αρχικου δημιουργου ο οποιος σε προηγουμενο ποστ ειχε δηλωσει οτι ασχολειτε με την πολιτικη.οσο αδικο λοιπον ειναι να κοβουμε εναν ασφαλιστη που μιλαει για τις ασφαλειες στο forum, τοσο αδικο ειναι να κραταμε τετοια ποστ που σκοπος ειναι να αποκτηθουν δημοσιες πελατιακες σχεσεις με βαση το πολιτικο φρονημα.
Σεβασμος και απο μερος σας κυριε δημιουργε του ποστ σε ενα καθαρο μοτοσυκλετιστικο forum που σκοπος εχει να φερει πιο κοντα ανθρωπους που αγαπουν την μοτοσυκλετα, αναξερτητου πολιτικου χρωματος.
Δυστυχως χρησιμοποιεις την μοτοσυκλετα για τον προεκλογικο σου αγωνα ή οπως αλλιως το βλεπεις εσυ αυτον τον αγωνα.
φιλικα![]()
Συνάδελφε, δήλωσα ότι ασχολούμαι με την πολιτική. Διαβάζω κι ενημερώνομαι. Οχι όμως με τα κόμματα. Ολοι μας πιστεύω ότι οφείλουμε να είμαστε πολιτικοποιημένοι, όχι όμως απαραίτητα και κομματικοποιημένοι. Επί πλέον εδώ είναι forum γενικών συζητήσεων και δεν αποκλείεται η πολιτική συζήτηση απ'τον δημιουργό του site. Eπί πλέον, η συμμετοχή δεν είναι υποχρεωτική. Τώρα, αν είμαστε μηχανόβιοι, αυτό δεν μας αποκλείει να είμαστε πάνω απ'όλα άνθρωποι και πολίτες μετέχοντες στα κοινά. Και οι μηχανόβιοι ψηφίζουν. Αν όμως η πλειοψηφία διαφωνεί με την ύπαρξη αυτής της συζήτησης θα την τερματίσω. Και τη ξεκίνησα από προτροπή μέλους. Είναι μια ανοιχτή συζήτηση, που ο καθένας μπορεί να στηρίξει την πολιτική του κατεύθυνση, αν το επιθυμεί. Νομίζω ότι αφορά τη δημοκρατία. Και προσωπικά, δεν νομίζω να κατεύθηνα σε κάποιο κόμμα. Γιατί λοιπόν αυτές οι εμμονές; Μήπως θίξαμε κάτι που δεν το καταλάβαμε; Αν υποστηρίζεις τον δικομματισμό εξέφρασε τα επιχειρήματά σου. Και γιατί συκοφαντείς ότι είμαι σε κάποιο κόμμα, κι ότι κάνω προεκλογικό αγώνα; Έχεις κάποια στοιχεία γι αυτά που λες; Αν όχι, είσαι απλά συκοφάντης που δεν επιθυμείς τις ουσιώδεις συζητήσεις. Αν έχεις στοιχεία να τα εμφανίσεις. Διαφορετικά είσαι εγκάθετος με προσωπικά ΣΥΜΦΈΡΟΝΤΑ.
[QUOTE][i]Αρχικά δημιουργήθηκε από stavrogin
Δεν περίμενα από σένα συνάδελφε να μην έχεις καταλάβει ότι δεν έχω δηλώσει τίποτα εγώ. Απ'τη τοποθέτησή σου είσαι εξυπνότατος. Σκοπός αυτής της συζήτησης είναι η κατάθεση απόψεων γύρω απ'το συγκεκριμένο θέμα, που μας αφορά όλους, μήπως και βγει κάποια άκρη. Επι πλέον, σε όσους δεν αρέσει, ας μπουν σε άλλες συζητήσεις, που υπάρχουν σωρηδόν. Δηλαδή όποιος γουστάρει θα μπαίνει και θα καταστρέφει συζητήσεις που έχει λόγους να μην υπάρχουν; Επειδή με τον εν λόγω κύριο είχαμε διαπληκτιστεί σε άλλο post, το κρατάει μανιάτικο και θα με κυνηγάει; Δεν χρειάζονται αμφισβητήσεις τη στιγμή που τίποτα το μεμπτό δεν υπάρχει.
Αρχικά δημιουργήθηκε από costas81
ΕΓΩ ΠΑΝΤΟΣ ΣΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΨΗΦΙΣΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΕΣ ΣΥΜΜΑΧΙΕΣ
ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ!!!!!!!!
Καλά έκανες μεγάλε. Εφόσον δεν έχει μπει ποτέ στη βουλή, κανείς δεν μπορεί να το κατηγορήσει για λαμογιές. Το μόνο που φοβάμαι είναι ότι ο αρχηγός του μου φαίνεται ότι είναι συνασπισμένος με τον Καρατζαφέρη. Και ο Καρατζαφέρης ήταν εννέα χρόνια στη βουλή με τον Μητσοτάκη. Οπωσδήποτε όμως, θα ήταν καλό να μπούνε κι αυτοί στη βουλή. Μπορεί ν'ακούσουμε κάτι διαφορετικό και καλό. Ισως ναι ίσως όχι.![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από conkark
Καλά έκανες μεγάλε. Εφόσον δεν έχει μπει ποτέ στη βουλή, κανείς δεν μπορεί να το κατηγορήσει για λαμογιές. Το μόνο που φοβάμαι είναι ότι ο αρχηγός του μου φαίνεται ότι είναι συνασπισμένος με τον Καρατζαφέρη. Και ο Καρατζαφέρης ήταν εννέα χρόνια στη βουλή με τον Μητσοτάκη. Οπωσδήποτε όμως, θα ήταν καλό να μπούνε κι αυτοί στη βουλή. Μπορεί ν'ακούσουμε κάτι διαφορετικό και καλό. Ισως ναι ίσως όχι.![]()
να μαι και εγωωωωωωωωωωωω![]()
conkark......εκτος του οτι ακομα απαιτω μια συγγνωμη για τον τροπο που μου απευθηνθηκες σε αλλο ποστ......να σου πω και κατι για το παραπανω quote.......
η πατριωτικη συμαχια ειναι αδελφοποιημενη με τη χρυση αυγη!
αρα......................
η δεν εχεις τελικα σχεση με τη πολιτικη(απλα μιλας για να μιλας)
η δεν εχεις καλη ενημερωση....
η τελικα δεν εχεις κανενα προβλημα με τους φασιστες(μαλλον τους πας κιολας σε αυτη τη περιπτωση)
θα θελες να μας πεις τι απο τα 3 ισχυει??????????
υ.γ. το οτι ακομα απαιτω μια συγγνωμη δε σημαινει οτι δε θα κοιμηθω και αν δε τη πεις........:a66:
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
εγω διαφωνω.δεν ειναι ειναι χωρος εδω για πολιτικες συζητησεις καθως δεν μπορουν να προσφερουν τιποτα στον χωρο της μοτοσυκλετας.Οσο για τις συκοφαντιες οταν σε εναν με διαφορετικη αποψη τον αποκαλεις φασιστα αρα περι αριστερης προσωπικοτητας γινεται ο λογος.Δεν εχω προβλημα μ'αυτο μιας και οσες φορες εχω ψηφισει δεν ψηφισα τιποτα απο τα δυο αλλα μην μας το παιζεις και ο μοτοσυκλετιστης ο ανεξαρτητος και οτι σε συκοφαντω.Αρχικά δημιουργήθηκε από conkark
Αν όμως η πλειοψηφία διαφωνεί με την ύπαρξη αυτής της συζήτησης θα την τερματίσω. Και τη ξεκίνησα από προτροπή μέλους.
Αν θελεις να προτεινεις κατι πηγαινε στις σκεψεις και στους προβληματισμους και πες μας τις ιδεες σου για να κανεις ενα καλυτερο αυριο, και ασε τις εκλογες.Η εξωτερικη πολιτικη θελει δυστυχως διπλωματια και γνωριμιες και οχι νεα προσωπα χωρις κυρος μιας και η μονη δυναμη που εχουμε ειναι αυτη.Το '21 δεν κερδισε τιποτα ο λαος αλλα η διπλωματια
ΜΕΓΑΛΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ.......
Άνοίξατε λεβέντες μου...
Πολλή θεωρεία γιά τή ΜΠΑΝΑΝΙΑ....!!!!
Άφού ύπάρχουν τόσο δυναμικές άπόψεις πώς ρέ παιδιά.......
μάς πιάνει ή άνασφάλεια κάθε 4 χρόνια καί γινόμστε Βυζάντιο
μέ ΠΡΑΣΙΝΟΥΣ καί ΒΕΝΕΤΟΥΣ..?????
Ρέ μπάς καί μάς κάνανε νά κρεμόμαστε άπό τά τέτοια τους.???
Ρέ μπάς καί μάς κάνανε τό αύτονόητο δικαίωμα τής
ΕΡΓΑΣΙΑΣ........νά τό έπαιτούμε..???
Πήγαν τό 90 νά κάνουν οικουμενική καί ρήμαξε ό τόπος ..
τό κρέας άπό 8 κατοστάρικα πήγε 2100
Μάς στείλανε τό μύνημα καί άπό τότε καί μείς σάν καλά παιδιά
σπάμε τά κοντέρ....
Κοντράρουμε ποιός θά έχει πιό μακρυά.......ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ...νά μήν πώ τό άλλο...
ή ποιός θά ναυλώσει ποιό πολλά λεωφορεία νά κουβαλήσει τά ΜΟΣΧΑΡΙΑ....!!!!
Έγώ παιδιά είμαι μέ τούς Ίταλούς .....
Πολύ προχωρημένοι οί άνθρωποι...
Πετάξαν τή βυζαρού στή βουλή έδώ καί είκοσι χρόνια καί τά ίσοπέδωσαν όλα..Τσιτσιολίνα...καί γαμώ τό κορμί..!!!!!!
ΠΟΛΛΗ ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΑΞΗ....!!!!!!
Καί στό τέλος διώξανε καί τούς νταβάδες καί βάλανε στήν έξουσία
αύτούς πού πράγματι τούς κυβερνάνε..!!!!!!
ΜΑΓΚΕΣ ΟΙ ΓΕΙΤΟΝΕΣ...!!!!
Καί δέν έχουν καί ύποχρεωτική τήν ψήφο όπως στίς ΜΠΑΝΑΝΙΕΣ.......!!!!!!!!
Πού νά φανταζόταν ό καημένος ό Πλάτωνας όταν έγραφε τήν
ΠΟΛΙΤΕΙΑ....πού θά καταντούσε σήμερα ή πατρίδα του..!!!!!!!!!
Αύτό γιά κάποιον φίλο πού πήρε ίδέες άπό κεί.....
Έξω έχει πιάσει πολλή ζέστη παιδιά καί δέν άντέχω άλλο τόσο
σοβαρή καί ΘΛΙΒΕΡΗ.....κουβέντα..
Γιαυτό παίρνω τό μηχανάκι μου καί σάς εύχομαι...........
ΚΑΛΕΣ ΒΟΥΤΙΕΣ
Καί κανονίστε πάλι μετά άπό μερικούς μήνες ξέρετε σείς........
ΡΕΠΟΥΜΠΛΙΚΑΝΟΙ ή ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ.....όλε..όλε όλε..!!!
Είπα λίγο νά τό γλυκάνω συγχωράτε με..!!!!!!!
ΚΑΛΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
![]()
![]()
Sorry man, alla XESTIKA gia to ti tha me perasoun...Provlima kai ipothesi tou kathe ena pos tha antilifthei auta pou leo...Eksallou auto anagetai kai sta (b), (c) pou ethesa, diladi afipnisi sinidisis, afima koinis logikis sto spiti...Αρχικά δημιουργήθηκε από conkark
--Είπαμε ότι εκτιμώ το πνεύμα σου, αλλά με το a) σου θα μου ανατινάξεις τη συζήτησηΘα μας "περάσουν" για τα "υπόλοιπα" της 17 Νοέμβρη. Αναζητούμε νόμιμους τρόπους.
Peretairo, oi nomoi pou kathorizoun nomimous tropous kinisis aforoun kata tin gnomi mou mono ekeinous pou apodexontai to plaisio pou kapoios allos ethese gia autous...
Αρχικά δημιουργήθηκε από conkark
---Το b) και c) πώς θα τa πετύχουμε; ΑΥΤΗ είναι η απαρχή της λύσης. Οι προτάσεις σου για τους τρόπους:
To zeis opote anoigeis ton ipologisti sou kai kaneis posts edo mesa...To internet einai to apolito paradeigma koinonikou sinolou pou den exei anagki oute apodexetai thesmika plaisia gia na kinithei...Kai epeidi to internet to ksero apo tin epoxi pou itan gia tous ligous, tin kai kala "elite" eos simera pou anoikei se olous, opos tha eprepe, mporo na sou po me asfaleia oti, an afaireseis to thesmiko plaisio apo ena sinolo, tote auto tha vrei mono tou ton tropo na isorropisei ton eauto tou...Iparxoun polla pou tha simvoun, oxi ola omorfa, alla tha isoropisei ton eauto tou...Einai eksallou tetoios o tropos pou leitourgei to sympan pou zoume.....
Den me katalaves.....Den eipa "Rikste akira", eipa min mpeite kan mesa sto paravan....Min psifisete...kai tin idia stigmi, o kathe enas ston xoro pou kinitai, dilose tin antithesi sou sto "Psifizo" me ton tropo pou simvainei, afou auto theoreis oti den exei noima...Αρχικά δημιουργήθηκε από conkark
Tώρα, το να μη ψηφίσουμε, δείχνει ότι εμείς δεν συμμετέχουμε-και είναι δίκαιο σαν ιδέα- αλλά σαν αποτέλεσμα δεν είναι ψήφος ενεργού πολίτη, ΜΙΆς ΚΑΙ ΤΑ ΆΚΥΡΑ ΨΗΦΟΔΈΛΤΙΑ ΔΕΝ ΜΕΤΡΑΝΕ, κι έπειτα οι κάγκουρες της πολιτικής θα εκλέξουν "κυβέρνηση μειοψηφίας", εάν υποθέσουμε ότι πολλοί θα πράξουν ούτως. Με λίγα λόγια, θ'αχουμε τα ίδια πάλι εντός βουλής.
Tha mou peis oti den mporei na simvei kati tetoio, einai outopia....I apantisi mou einai pos an perimeneis na simvei kati tetoiou avrio, fisika kai den ginetai....An mpoun simera oi vaseis gia auto omos, se merika xronia pistevo eilikrina pos tha mporouse na simvei
Giati den einai efarmosimo kata tin gnomi sou???Αρχικά δημιουργήθηκε από conkark
Το τελευταίο ως μή εφαρμόσιμο, το αφήνουμε...και προχωράμε[/B]
p.s.
Αρχικά δημιουργήθηκε από mozart
ενα καθαρο μοτοσυκλετιστικο forum που σκοπος εχει να φερει πιο κοντα ανθρωπους που αγαπουν την μοτοσυκλετα, αναξερτητου πολιτικου χρωματος.
I second the motion...Poli endiaferousa kouventa alla den nomizo oti anoikei se auto to forum....iparxoun kai alla meroi pou sizitountai tetoia themata, kai malista os sinithizo na leo, akoma kalitera makria apo pliktrologia......
I wait and I wait
and what i really hate
is the panic that stops me from breathing
my knees hit the floor
and I panic more
1.δεν έχει σχέση η πολιτική με το μοτοσυκλειτσμο????Αρχικά δημιουργήθηκε από MOZART
εγω διαφωνω.δεν ειναι ειναι χωρος εδω για πολιτικες συζητησεις καθως δεν μπορουν να προσφερουν τιποτα στον χωρο της μοτοσυκλετας.Οσο για τις συκοφαντιες οταν σε εναν με διαφορετικη αποψη τον αποκαλεις φασιστα αρα περι αριστερης προσωπικοτητας γινεται ο λογος.Δεν εχω προβλημα μ'αυτο μιας και οσες φορες εχω ψηφισει δεν ψηφισα τιποτα απο τα δυο αλλα μην μας το παιζεις και ο μοτοσυκλετιστης ο ανεξαρτητος και οτι σε συκοφαντω.
Αν θελεις να προτεινεις κατι πηγαινε στις σκεψεις και στους προβληματισμους και πες μας τις ιδεες σου για να κανεις ενα καλυτερο αυριο, και ασε τις εκλογες.Η εξωτερικη πολιτικη θελει δυστυχως διπλωματια και γνωριμιες και οχι νεα προσωπα χωρις κυρος μιας και η μονη δυναμη που εχουμε ειναι αυτη.Το '21 δεν κερδισε τιποτα ο λαος αλλα η διπλωματια![]()
όλα τα στραβά που βλέπουν καθημερινά διπλα μας στους δρόμος ποιος θα τα αλλάξει ?και πως?μένοντας αμμέτοχος πολιτικά (όχι κομματικα) θα πετύχεις πολλά πράγματα??
2.το 21 ο λαος κέρδισε την απελευθέρωση και η διπλωματία την υποτέλεια στους Άγγλους και Γάλλους ...ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΙΣΟΠΕΔΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΛΑ.....
από εκεί πηγάζει και η σημερινή υποτέλεια της Ελλάδας..ποτέ η ελλάδα από τη σύστασή της ως κράτος δεν ήταν αυτόνομη πολιτικα....
"δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
....Αλμπερτ Αϊνστάιν
θα ακούσουμε κάτι διαφορετικό από τους γερμανοτσολιάδες????Αρχικά δημιουργήθηκε από conkark
διαφωνώ μαζί σου..δεν χρειάζονται τέτοιες φωνές στη Βουλή....είναι οι ίδιες φωνές που δεν έχουν κανένα σεβασμό στους δημοκρατικούς θεσμούς....
"δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
....Αλμπερτ Αϊνστάιν
1.αν δεν εχεις σοβαρη εκπροσωπηση δεν προκειτε να αλλαξεις τιποτα.Εμεις εχουμε?μηπως λοιπον πρεπει να ξεκινησουμε απο αυτο.Ποιοι ειναι αυτοι που μας εκπροσωπουν, τους ξερουμε? ποια η σχεση τους με την μοτο, ποιος ο πραγματικος τους σκοπος κ.α.Αρχικά δημιουργήθηκε από zzr2005
1.δεν έχει σχέση η πολιτική με το μοτοσυκλειτσμο????![]()
όλα τα στραβά που βλέπουν καθημερινά διπλα μας στους δρόμος ποιος θα τα αλλάξει ?και πως?μένοντας αμμέτοχος πολιτικά (όχι κομματικα) θα πετύχεις πολλά πράγματα??
2.το 21 ο λαος κέρδισε την απελευθέρωση και η διπλωματία την υποτέλεια στους Άγγλους και Γάλλους ...ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΙΣΟΠΕΔΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΛΑ.....
από εκεί πηγάζει και η σημερινή υποτέλεια της Ελλάδας..ποτέ η ελλάδα από τη σύστασή της ως κράτος δεν ήταν αυτόνομη πολιτικα....
2.χωρις διπλωματια η Ελλαδα δεν θα ηταν κρατος τωρα θα ηταν κατι σαν τους κουρδους που ακομα παλευουν να βρουν το δικαιο τους..οποιο κρατος ηταν αυτονομο πολιτικα ή ειχε την οικονομικη δυναμη ή την δυναμη των οπλων.Εμεις τι ειχαμε απο τα δυο?
To τι εγινε το 21-27 ειναι γνωστο απο μια ντουζινα ιστορικους με ελαχιστες αποκλισεις μεταξι των.Και εν ολιγης ειναι αυτο που λεει ο ZZR2005.Αρχικά δημιουργήθηκε από zzr2005
1.δεν έχει σχέση η πολιτική με το μοτοσυκλειτσμο????![]()
Οτι καταφερναν ο Λαος ,οι αγωνιστες και η φιλικη εταιρια, το γκρεμιζαν οι κοτζαμπασιδες,οι πλοιοκτητες και οι πρακτορες των ξενων.Αυτα εβαλαν την Ελλαδα στην αναγκη και την υποτελεια των ευρωπαικων δηναμεων.
Εκει ειναι και οι απαρχες του δικοματισμου:
Κοτσαμπασηδες vs Εφοπλιστες
και του τρικομματισμου:
φιλοΑγγλοι vs φιλοΓαλλοι vs φιλοΡωσοι.
Με τον λαο αποντα πλεον.
Σε τετοια περιπτωση δεν μπορουμε να κατηγοραμε τον λαο για την σημερινη καταντια του δικομματισμου.
that I was where I would be,
Then I would be where I am not,
Here I am where I must be
Go where I would, I can not
iriniaa
φιλε.
Αφου Τσιτσιολινα δεν εχουμε, σου κανει κατι σε Αλομα;Ελεγα απλως επειδη ειμαστε χωρα πιο τραβεστι απο τους Ιταλους ,μια τραβελι θα μας αντιπροσωπευε καλητερα.
packo
...μαζι σου.
Οσο για το αν ειναι "ανεφαρμοστα" αυτα που λες,σκοτιστικα.Ειδα ποσο εφαρμοσιμα ειναι τα εφαρμοζωμενα.
Η αλλαγη (οχι του πασοκ)
θελει δραστικα μετρα.
that I was where I would be,
Then I would be where I am not,
Here I am where I must be
Go where I would, I can not