περαστικά σου.
περαστικά σου.
4/11/2006 Ο καλύτερα βελτιωμένος κουλάντζας!!!
The MRT will be back soon!!!
ώχ, τώρα είδα το θρεντ.
περαστικά σου Εύη, μην μασάς, όλα καλά θα πάνε![]()
...you people...
..ready to smile...
...speak to the wind...
...open your wings...
...ready to fly...
...life is life out there...
nimbus
Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
η Ευη εχει να πει τα παρακατω
"σας ευχαριστώ, μην ανησυχείτε δεν ειναι τιποτα σοβαρο...ενα μικρο καταγματάκι. 13Φ γερα σε λιγο θα ειμαι παλι πισω!"
εγω
η χθεσινή (διπλη) αναποδιά εγινε με το Freewind που καποιος εχει ματιάσει.... το λεω γιατι ακομα να καταλάβω πως έγινε!
Πες καμια λεπτομερεια ρε Γιωρικα ...
Που ειναι το καταγμα?
15 μερες μου φαινονται λιγες ...![]()
Μηπως σε 15 μερες (που θα εχει ξεπριστει και ηρεμησει) θα αλλαξουν τον ναρθηκα με γυψο (οπως και στην περιπτωση μου)?![]()
Περαστικά βρε κοριτσάκι.....
Προσπαθώ να είμαι καλός άνθρωπος. Απλώς μερικές φορές το στόμα μου δε δείχνει να συνεργάζεται...!!!
Θελω να πω μερικους προβληματισμούς μου
Το κρανος εκανε τη δουλεια του .... τα γαντακια το ιδιο... το καλοκαιρινο διάτρητο μπουφανάκι τη γλίτωσε απο γδαρσιματα και μικρο-εγκαυματάκια...
αλλα παιδιά, καλα τα αθλητικα παπουτσακια το καλοκαιράκι.... δροσερα κτλ ΟΜΩΣ δε παρέχουν ΚΑΜΙΑ προστασία στο μοτοσυκλετιστή. Ακομα και ενα απλο μποτακι να φοραγε το Ευακι ισως δε θα ειχε τιποτα τωρα μιας και το ατύχημα εγινε με ταχύτητα κατω απο 20-30χλμ/ω αλλα το μηχανάκι επεσε πανω στο ποδι της (στο παπούτσι) για λιγο πριν ρυρθει 3-4 μετρα
Ο προβληματισμός μου έγκειται στο εξης
1. οι περισσοτεροι απο εμας, εχουμε ξοδέψει «μια περιουσια» σε εξοπλισμό ασφαλειας για καθε εποχη.... αλλα ποτε τον φοράμε ΟΕΟ? Η Ευη εχει πολυ καλες μποτες μοτοσυκλετιστικες και δε τις φοραγε χθες στη βολτα στη Νεα Μακρη... το ιδιο και εγω...
τι σκατα? Αγοραζουμε και τα αφήνουμε στο ντουλάπι και αυτο μας δημιουργεί ενα αίσθημα ασφαλειας? Κακα τα ψεματα! Τα περισσότερα ατυχήματα γίνονται οταν παμε «ΧΑΛΑΡΕΣ ΒΟΛΤΕΣ» ανεμελοι και με καλη διαθεση.... Και ομως ΤΟΤΕ ΕΙΑΝΙ ΠΟΥ ΔΕ ΦΟΡΑΜΕ τιποτα απο αυτα που εχουμε αγορασει ωστε να μας προστατεύουν....
Νομίζω ηρθε ο καιρος να αναθεωρήσομε ΟΛΟΙ μας τη λογικη «φοραω ΤΙΠΟΤΑ οταν παω για καφε»... και να εξοπλιζόμαστε «για πολεμο» ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΗ ΜΗΧΑΝΗ!
2. ο νομος του Murphy σε πληρη εφαρμογή... το μηχανάκι ειναι να παραδοθεί στο νεο του ιδιοκτήτη την επομενη εβδομάδα... και χαριτολογώντας συζητάμε... «ολες οι μαλακιες γίνονται μολις συμφωνήσεις να το δώσεις το μηχανάκι»... και κοιτα να δεις.... η Ευη που δεν εχει πεσει ΠΟΤΕ με το freewind ... χθες επεσε 2 φορες! Λιγο πριν το δωσει!
Και δε φτανει αυτο... ειχε και κακο προαίσθημα και ζητησε να αφησει το μηχανάκι σπιτι μου και να τη γυρισω σπιτι με το αμαξι... και η μαλακια εγινε 100 μετρα πρν φτασουμε (για αγνωστο λογο επαναλαμβάνω! Θα διερευνήσω το σημειο σημερα το απογευμα καθως χθες τρεχαμε στα νοσοκομεια)
Περαστικά Εύη....
Σιδερένια.... και ποτέ ξανά!
![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
γμτ την καντεμιά που έχει πέσει.....
Ευάκι, ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΟΥ.
![]()
![]()
![]()
Σιδερένιααααα!!!!!
Ηθικό ακμαιότατο βλέπω, οπότε... είμαστε ΟΚ![]()
![]()
![]()
![]()
---
Προσέχουμε για να τρέχουμε
δε ξερω ιατρικους ορους αλλα ξερει ο TROOPER ελπιζω να μας πει σε λιγοΑρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
Πες καμια λεπτομερεια ρε Γιωρικα ...
Που ειναι το καταγμα?
15 μερες μου φαινονται λιγες ...![]()
Μηπως σε 15 μερες (που θα εχει ξεπριστει και ηρεμησει) θα αλλαξουν τον ναρθηκα με γυψο (οπως και στην περιπτωση μου)?![]()
δεν εχει γυψο αλλα ναρθηκα
Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
Θελω να πω μερικους προβληματισμούς μου
.............................................
αλλα παιδιά, καλα τα αθλητικα παπουτσακια το καλοκαιράκι.... δροσερα κτλ ΟΜΩΣ δε παρέχουν ΚΑΜΙΑ προστασία στο μοτοσυκλετιστή. Ακομα και ενα απλο μποτακι να φοραγε το Ευακι ισως δε θα ειχε τιποτα τωρα μιας και το ατύχημα εγινε με ταχύτητα κατω απο 20-30χλμ/ω αλλα το μηχανάκι επεσε πανω στο ποδι της (στο παπούτσι) για λιγο πριν ρυρθει 3-4 μετρα
Ο προβληματισμός μου έγκειται στο εξης
1. οι περισσοτεροι απο εμας, εχουμε ξοδέψει «μια περιουσια» σε εξοπλισμό ασφαλειας για καθε εποχη.... αλλα ποτε τον φοράμε ΟΕΟ? Η Ευη εχει πολυ καλες μποτες μοτοσυκλετιστικες και δε τις φοραγε χθες στη βολτα στη Νεα Μακρη... το ιδιο και εγω...
......................................
Ουρλιαζω 2 χρονια τωρα για τις βαμημενες τις μποτες (που ΠΟΤΕ ΔΕΝ βγαζω απ' τα ποδαρια μου), πως ειναι εως και σημαντικοτερες απ' το κρανος (τροπος του λεγειν φυσικα)!![]()
περαστικα και αγυριστα
Απ΄τους δυο μας ποταμούς
θα γευτεί μια νύχτα η έρημος καρπούς.
Όχι ρε γαμώτο.
Ευάκι περαστικά σου.![]()
Όλες οι μνήμες είναι ίχνη δακρύων.
Jurobei Chikanatsu
Κρίμα ρε γμτ.
Περαστικά σου.
Ευχαριστώ τους Ιάπωνες για τα γαμηστερά εν σειρά τετρακύλινδρα που απλόχερα προσέφεραν στον πτωχό και ταπεινό τούτο πλανήτη.