Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 57

Θέμα: Δεν τραβάω με τίποτα

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    ΕΓΩ ΛΕΩ ΝΑ ΚΟΨΕΤΕ ΤΟΥΣ ΔΥΝΑΤΟΥΣ ΚΑΦΕΔΕΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΤΣΙΤΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΑΛΩΝΕΤΕ, ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΑΦΗΣΕΤΕ ΤΑ ΜΙΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΤΕ ΤΟ ..............
    ΤΕΛΟΣ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΕΚΔΡΟΜΟΥΛΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΜΗ ΣΑΣ ΠΑΡΕI ΚΑΙ ΣΑΣ ΣΗΚΩΣΕΙ....

ήρθαν μέρες καλές... Το avatar του/της nimbus
    ΟΧΙ ΑΜΑ ΘΕΛΕΤΕ, ΞΑΝΑ ΧΑΛΑΣΤΕ ΤΑ ΠΟΣΤ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ. ΧΙΧΙΧΙ
    ...you people...
    ..ready to smile...
    ...speak to the wind...
    ...open your wings...
    ...ready to fly...
    ...life is life out there...

nimbus

go copana... copacabana! Το avatar του/της periklisk
    Ρε σεις δεν παρατάτε τα σχόλια για το τι γράφει ο ένας και ο άλλος????

Νομίζω πως το συγκεκριμένο forum φημίζεται για την ελευθερία λόγου και απόψεων....

Ο αγαπητός Θανάσης (theod) ξεκινώντας αυτό το ποστ θέλησε να εκφράσει την κατάστασή του μοιράζοντάς την με εμάς. Θανάση διόρθωσέ με αν κάνω λάθος....

Σε όποιον δεν αρέσει το forum ή κάνει τον κινέζο ή δεν ξαναμπαίνει.... Άντε γιατί όλοι κριτές γίναμε εδώ μέσα.....
    ΟΞΩ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΙΕΝ!!!!

Αφροτζιξ Το avatar του/της afrotwin
    Αρχικά δημιουργήθηκε από periklisk
    Ρε σεις δεν παρατάτε τα σχόλια για το τι γράφει ο ένας και ο άλλος????

Νομίζω πως το συγκεκριμένο forum φημίζεται για την ελευθερία λόγου και απόψεων....

Ο αγαπητός Θανάσης (theod) ξεκινώντας αυτό το ποστ θέλησε να εκφράσει την κατάστασή του μοιράζοντάς την με εμάς. Θανάση διόρθωσέ με αν κάνω λάθος....

Σε όποιον δεν αρέσει το forum ή κάνει τον κινέζο ή δεν ξαναμπαίνει.... Άντε γιατί όλοι κριτές γίναμε εδώ μέσα.....
    re perikla exis na pis tipota gia to arxiko 8ema i 8a kanis ke esi afta pou 8igis?
    Αφροτζιξ.kata tin nona druna

Συγνώμη για το «σας πάρει και σας σηκώσει»...

go copana... copacabana! Το avatar του/της periklisk
    Αρχικά δημιουργήθηκε από afrotwin
    re perikla exis na pis tipota gia to arxiko 8ema i 8a kanis ke esi afta pou 8igis?

Στην κατάσταση που είναι ο Θανάσης είμαι και γω κανα μήνα τώρα..... το είπα και νωρίτερα.... δε ξέρω κάτι δεν πάει καλά.....

Θέλω άδεια ρεεεεεεεεεεεε!!!! επ αόριστο μετ αποδοχών παρακαλώ......
    ΟΞΩ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΙΕΝ!!!!

ήρθαν μέρες καλές... Το avatar του/της nimbus
    Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
    Συγνώμη για το «σας πάρει και σας σηκώσει»...

ΜΗΝ ΚΛΑΙΣ. ΣΕ ΣΥΓΧΩΡΟΥΜΕ.
    ...you people...
    ..ready to smile...
    ...speak to the wind...
    ...open your wings...
    ...ready to fly...
    ...life is life out there...

nimbus

Παλαιό μέλος Το avatar του/της THEOD
    Ρε παιδιά ΕΛΕΟΣ

Υπάρχει φαίνεται έντονο πρόβλημα ιντερνετομανίας (όρος και αυτός).
    Κάποιοι φαίνεται ότι δεν αντέχουν να μην γράψουν η απαντήσουν σε καμμιά 20αριά πόστ την ημέρα, άσχετα αν έχουν η όχι πράγματι κάτι να πουν η να εκφράσουν.
    Το αποτέλεσμα ?
    Πολλά πόστ ξεκινάνε με ένα εντελώς διαφορετικό θέμα και στην πορεία καταλήγουν σε ένα ατελείωτο τσιτ-τσατ που πολλές φορές δεν έχει κανένα απολύτως νόημα.
    Δεν με ενοχλεί ιδιαίτερα (κάποιες φορές έχει και την πλάκα του), αλλά αυτό γίνεται και σε πόστ που θίγουν σοβαρά θέματα (και ΔΕΝ εννοώ το παρόν πόστ το οποίο δήλωνε μια συγκεκριμένη ψυχολογική κατάσταση μια δεδομένη χρονική στιγμή), και τελικά το θέμα κοινώς μαλακίζεται και εκφυλίζεται σε βαρύγδουπες απαντήσεις του στύλ "σου στέλνω την φατσούλα μου - στείλε μου την δικιά σου" αυτό που κοινώς λέγεται "το μαμήσαμε το πόστ".
    Είμαι ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ που θα υποδείξει στον οποιονδήποτε τι να γράψει και πότε, άλλωστε αυτή είναι και η πεμπτουσία σε ένα ελεύθερο και ανοικτό φόρουμ, απλά πρέπει πιστεύω ο καθένας μας να βάζει κάποια όρια στον ευατόν του.
    Μου έχει τύχει να παρακολουθώ κάποια συζήτηση με ενδιαφέρον και να καταλήγω να κλείνω το κομπιούτερ κουρασμένος από μια ατελείωτη παραφιλολογία η από μια προσωπική ανταλλαγή δήθεν μηνυμάτων εντελώς άσχετη με το θέμα.
    Δεν έχω σκοπό να αντιδικήσω με κανέναν συμφορουμίτη, απλά κάνω μια διαπίστωση παίρνοντας αφορμή από το πόστ του αφροτουίν και έχοντας στο παρελθόν νοιώσει το ίδιο.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Nefeli
    Αρχικά δημιουργήθηκε από THEOD
    Ρε παιδιά ΕΛΕΟΣ

Νοιώθω την ανάγκη να απαντήσω στο τελευταίο σου post σίγουρα όχι για να απολογηθώ.

Όταν ξεκίνησες την κουβέντα τούτη, ήρθαν και στο δικό μου μυαλό, δικές μου τέτοιες στιγμές από διάφορα γεγονότα που μπορεί να μοιάζουν με τα δικά σου ή και όχι πως μπορούμε να το ξέρουμε.

Έκανα μια μέρα για να πω κάτι.
    Αυτό λοιπόν που είπα ήταν μερικά ποιηματάκια που νομίζω ότι αν τα διαβάσεις λίγο προσεκτικά θα δεις πως δεν χαλάνε καθόλου την κουβέντα που άρχισες, δεν δείχνουν ότι δεν σε καταλαβαίνω και που μπορούν να δώσουν αισιόδοξους προβληματισμούς και λύσεις.
    Και εδώ είναι που εγώ δεν καταλαβαίνω τι θα πει ελευθερία λόγου????????????????
    Έχει κάποιος από εδώ μέσα το δικαίωμα σε αυτό που εγώ εσύ ή οποιαδήποτε λεει να το προσβάλει, να το κατηγορεί, και να προσπαθεί να κοντρολάρει και να βάζει μια συζήτηση για έκφραση απόψεων σε καλούπι κατά τα δικά του μέτρα και σταθμά?????????
    Δεν γνωρίζω τι πάει να πει internet culture, ξέρω όμως ότι κάθε τι που ο καθένας κουβαλά μέσα από την ζωή του το εκφράζει γενικά και δεν έχει μια κουλτούρα για την δουλειά, μια για την παρέα, μια για το internet.
    Εγώ προσωπικά δεν ανέχομαι από κάποιον που δεν με ξέρει στο ελάχιστο να μου κάνει μια τέτοια προσωπική επίθεση και να μου πει τι θα λεω και πως θα το λεω και επίσης δεν μου αρέσει κάποιος να κάνει ψυχιατρικές διαπιστώσεις και να μας βάζει σε ένα τσουβάλι με την ετικέτα απέξω προβληματικοί, γιατί βρε αδερφέ δεν μπορώ να τον επιφορτίσω και με την υποχρέωση και την ευθύνη να μας φροντίσει, να μας δώσει τα δικά του ψυχοφάρμακα και να μας κάνει καλά όπως πιστεύει ότι είναι εκείνος και εκτός αυτού μπορώ να δω πίσω στο παρελθόν των συζητήσεων και να καταλάβω αν τα ψυχοφάρμακα του έχουν εγκριθεί για την αποτελεσματικότητα τους.

Ίσως έπρεπε να το κάνω ένα ξεχωριστό post αλλά αν το δεις και από μια άλλη πλευρά, επειδή όλοι μας κάπου κάποια στιγμή βρισκόμαστε στην θέση που εσύ είσαι, δόθηκε μια μικρή ευκαιρία να απαλύνουμε λίγο την συζήτηση και να χαζολογήσουμε λιγουλάκι, και μέσα από αυτό όμως αν μπορείς να καταλάβεις βγήκαν μερικά καλά.

Δεν νομίζω ότι αυτά που γράφω απέχουν από αυτά που και εσύ γράφεις.
    Επίσης μπορεί να έχω το μεγαλύτερο άδικο του κόσμου.

Να είσαι καλά.

ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΙΔΙΟΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΜΕΣΑ ΜΑΣ.
    ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΙΑΦΕΡΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΜΑΣ.

ΤΩΡΑ......ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ........ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΠΩΣ ΓΑΜΗΘΗΚΕ ΤΟ ΠΟΣΤ...?? (ΑΚΟΥ ΕΚΕΙ ΜΑΜΗΘΗΚΕ...)

ΚΑΙ ΑΝ ΥΠΟΘΕΣΟΥΜΕ ΠΩΣ ΓΑΜΗΘΗΚΕ,ΔΗΛΑΔΗ Ο ΑΦΡΟ,H Ο DEZ ΘΑ ΤΟ ΕΠΑΝΑΦΕΡOYN ΣΤΗΝ ΤΑΞΗ..????
    ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟI ΟI ΑΝΑΜΑΡΤΗΤΟI...
    ΚΑΙ ΣΥ ΤΗΕΟΔ ΟΤΑΝ ΞΕΚΙΝΑΣ ΤΟ ΠΟΣΤ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ,ΘΕΛΟΝΤΑΣ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΣ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΦΟΡΤΙΣΗ ΜΑΖΙ ΜΑΣ,ΜΗΠΩΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΕΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ..???
    TI ΣΕ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΕ,ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΞΑΝΑΚΑΝΟΥΜΕ...
    ΑΦΡΟ ΟΤΑΝ ΓΑΜΑΣ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΟΣΤ,ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΑΠΑΙΤΗΣΗ Σ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ (ΠΟΣΤ), ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ..
    ΕΝ ΠΑΣΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙ,ΟΣΟ ΣΟΒΑΡΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΣΤ,ΤΟΣΟ ΣΟΒΑΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ...
    ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΛΙΜΑΚΑ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑΣ,ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΕΤΡΗΣΙΜΟ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ...

ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΚΑΙ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΕΝΤΟΛΕΣ......
    να κοιτας εκει που θες να
    πας,αλλοιως θα πας εκει που
    κοιτας....

Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtymoto

ααααααυτος εισαι

ΤΩΡΑ......ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ........ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΠΩΣ ΓΑΜΗΘΗΚΕ ΤΟ ΠΟΣΤ...?? (ΑΚΟΥ ΕΚΕΙ ΜΑΜΗΘΗΚΕ...)

ΚΑΙ ΑΝ ΥΠΟΘΕΣΟΥΜΕ ΠΩΣ ΓΑΜΗΘΗΚΕ,ΔΗΛΑΔΗ Ο ΑΦΡΟ,H Ο DEZ ΘΑ ΤΟ ΕΠΑΝΑΦΕΡOYN ΣΤΗΝ ΤΑΞΗ..????
    ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟI ΟI ΑΝΑΜΑΡΤΗΤΟI...
    ΚΑΙ ΣΥ ΤΗΕΟΔ ΟΤΑΝ ΞΕΚΙΝΑΣ ΤΟ ΠΟΣΤ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ,ΘΕΛΟΝΤΑΣ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΣ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΦΟΡΤΙΣΗ ΜΑΖΙ ΜΑΣ,ΜΗΠΩΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΕΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ..???
    TI ΣΕ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΕ,ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΞΑΝΑΚΑΝΟΥΜΕ...
    ΑΦΡΟ ΟΤΑΝ ΓΑΜΑΣ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΟΣΤ,ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΑΠΑΙΤΗΣΗ Σ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ (ΠΟΣΤ), ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ..
    ΕΝ ΠΑΣΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙ,ΟΣΟ ΣΟΒΑΡΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΣΤ,ΤΟΣΟ ΣΟΒΑΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ...
    ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΛΙΜΑΚΑ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑΣ,ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΕΤΡΗΣΙΜΟ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ...

re file apo pote egina paradigma pros mimisi na to ksero na alakso giati den goustaro ipikoous ke mimites se oti kano ke den mamao to post kanenos to xioumor ine stasis zois poli sovari ke ipef8ini ke i antimetopisi ton katastaseon me xioumor episis ine poli sovari ke ipef8ini edo omos vlepoume ena an8ropo na ekfrazi to psixismo polon an8ropon tis polis simera ke nomizo oti 8elo na to prosegkiso diaforetika ti 8a gini tora 8a sou zitiso tin adia na to kano i den prepi giati sini8izo kata tin apopsi sou na mamao post peri ou o logos
    mpas sou teliosane i mpires?
    pes pou ise na sou stilo merikes kaizer
    pou goustaro ke ego parepiptontos

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper

Μέντολες, πασατέμπος, γκαζόζααααααααααααααα !!!!!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από nefeli
    Νοιώθω την ανάγκη να απαντήσω στο τελευταίο σου post σίγουρα όχι για να απολογηθώ.

Όταν ξεκίνησες την κουβέντα τούτη, ήρθαν και στο δικό μου μυαλό, δικές μου τέτοιες στιγμές από διάφορα γεγονότα που μπορεί να μοιάζουν με τα δικά σου ή και όχι πως μπορούμε να το ξέρουμε.

Έκανα μια μέρα για να πω κάτι.
    Αυτό λοιπόν που είπα ήταν μερικά ποιηματάκια που νομίζω ότι αν τα διαβάσεις λίγο προσεκτικά θα δεις πως δεν χαλάνε καθόλου την κουβέντα που άρχισες, δεν δείχνουν ότι δεν σε καταλαβαίνω και που μπορούν να δώσουν αισιόδοξους προβληματισμούς και λύσεις.
    Και εδώ είναι που εγώ δεν καταλαβαίνω τι θα πει ελευθερία λόγου????????????????
    Έχει κάποιος από εδώ μέσα το δικαίωμα σε αυτό που εγώ εσύ ή οποιαδήποτε λεει να το προσβάλει, να το κατηγορεί, και να προσπαθεί να κοντρολάρει και να βάζει μια συζήτηση για έκφραση απόψεων σε καλούπι κατά τα δικά του μέτρα και σταθμά?????????
    Δεν γνωρίζω τι πάει να πει internet culture, ξέρω όμως ότι κάθε τι που ο καθένας κουβαλά μέσα από την ζωή του το εκφράζει γενικά και δεν έχει μια κουλτούρα για την δουλειά, μια για την παρέα, μια για το internet.
    Εγώ προσωπικά δεν ανέχομαι από κάποιον που δεν με ξέρει στο ελάχιστο να μου κάνει μια τέτοια προσωπική επίθεση και να μου πει τι θα λεω και πως θα το λεω και επίσης δεν μου αρέσει κάποιος να κάνει ψυχιατρικές διαπιστώσεις και να μας βάζει σε ένα τσουβάλι με την ετικέτα απέξω προβληματικοί, γιατί βρε αδερφέ δεν μπορώ να τον επιφορτίσω και με την υποχρέωση και την ευθύνη να μας φροντίσει, να μας δώσει τα δικά του ψυχοφάρμακα και να μας κάνει καλά όπως πιστεύει ότι είναι εκείνος και εκτός αυτού μπορώ να δω πίσω στο παρελθόν των συζητήσεων και να καταλάβω αν τα ψυχοφάρμακα του έχουν εγκριθεί για την αποτελεσματικότητα τους.

Ίσως έπρεπε να το κάνω ένα ξεχωριστό post αλλά αν το δεις και από μια άλλη πλευρά, επειδή όλοι μας κάπου κάποια στιγμή βρισκόμαστε στην θέση που εσύ είσαι, δόθηκε μια μικρή ευκαιρία να απαλύνουμε λίγο την συζήτηση και να χαζολογήσουμε λιγουλάκι, και μέσα από αυτό όμως αν μπορείς να καταλάβεις βγήκαν μερικά καλά.

Δεν νομίζω ότι αυτά που γράφω απέχουν από αυτά που και εσύ γράφεις.
    Επίσης μπορεί να έχω το μεγαλύτερο άδικο του κόσμου.

Να είσαι καλά.

ama to diavasis prosektika 8a dis oti to kimeno sou olo den ksero ke den katalaveno ine
    ke emis afto enooume apo tin arxi afou den kseris ke den katalavenis ti asxolise toulaxiston peretero......

Αρχικά δημιουργήθηκε από afrotwin
    re file apo pote egina paradigma pros mimisi na to ksero na alakso giati den goustaro ipikoous ke mimites se oti kano ke den mamao to post kanenos to xioumor ine stasis zois poli sovari ke ipef8ini ke i antimetopisi ton katastaseon me xioumor episis ine poli sovari ke ipef8ini edo omos vlepoume ena an8ropo na ekfrazi to psixismo polon an8ropon tis polis simera ke nomizo oti 8elo na to prosegkiso diaforetika ti 8a gini tora 8a sou zitiso tin adia na to kano i den prepi giati sini8izo kata tin apopsi sou na mamao post peri ou o logos
    mpas sou teliosane i mpires?
    pes pou ise na sou stilo merikes kaizer
    pou goustaro ke ego parepiptontos
    ΑΥΤΟ ΕΛΕΙΠΕ ΝΑ ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ...
    ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΣΕΓΓΙΖΕΙΣ ΟΠΩΣ ΘΕΛΕΙΣ,ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΟΛΟΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΡΟΠΟ..!!
    ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΣΕ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ,ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΔΕΝ ΣΕ ΙΚΑΝΟΠΟΙΕΙ(ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΗΣ) ΑΠΛΑ ΑΓΝΟΗΣΕ ΤΗΝ...ΜΗΝ ΤΗΝ ΙΣΟΠΕΔΩΝΕΙΣ..
    ΓΙΑ ΤΟ ΧΙΟΥΜΟΡ ΣΑΝ ΣΤΑΣΗ ΖΩΗΣ, ΣΥΜΦΩΝΩ ΚΑΙ ΕΠΑΥΞΑΝΩ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΦΥΛΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΟΒΑΡΟΦΑΝΕΙΣ...!!

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΦΛΕΓΟΝ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΜΠΥΡΑΣ......
    ΦΙΛΟΛΑΟΥ 5& ΑΡΣΙΝΟΗΣ 1
    ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ Τ.Κ 16121

ΚΑΠΟΙΑ ΚΑΒΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ DELIVERY.....
    να κοιτας εκει που θες να
    πας,αλλοιως θα πας εκει που
    κοιτας....

Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Δεν παίρνει μπρος με τίποτα
    από eXJey στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 29/05/2010, 15:19
  2. Δίχρονο, δεν παίρνει με τίποτα
    από daddy78 στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 30/05/2008, 09:58
  3. Ιούλιος και δεν την παλεύω με τίποτα...
    από Nostra στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 16/07/2006, 06:30
  4. Δεν την πλενω με τιποτα
    από EKEINOS στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 21/12/2005, 14:00
  5. Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 13/12/2004, 08:28

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε