Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 50

Θέμα: Γιατί σκωτώστρες;;;

OLOKLHRO TO POST MOU QUOTED KAI TO POST SOU MIA SEIRA. AN TO EPEIXHRHMA HTAN KALO, PAEI STO DIAOLO

ALLA

KANEIS LA8OS !!!!!!!

PWS XARAKTHRIZEIS THN AGORA SS MHXANHS WS "PARASUR8HKA" DEN TO KATLAVAINW.

PI8ANOTERO TO VLEPW NA MA8EIS NA SUGKRATIESAI ME TO SS PARA ME ENA MIKFROTERO........ GIATI AN DEN TOKANEIS DE PAIZEI NA MEINEIS GIA POLY "EDW"

Μεσα στην πολη...

οποιαδοιποτε μοτοσυκλετα σπορ καλοστημενη, με καλα φρενα, ελαφρια, και οχι με υπερακραια οδηγικη συμπεριφορα, με 60-70-80 αλογα ειναι ΥΠΕΡΑΣΦΑΛΗ, και σιγουρα ΠΟΛΥ ασφαλεστερη απο ενα μηχανακι με 150-170 αλογα, φτανει και η μικροτερη σε ιπποδυναμη να ειναι οπως ειπα καλοστημενη, με καλα περιφεριακα, φρενα κλπ...

γιατι?...

το γκαζι μιας μοτο με 70-80 αλογα πχ, της δινει επιταχυνση 4 με 5sec 0-100km και καμια 200+αρα τελικη (αναλογα την κατηγορια της, γυμνο-SS κλπ, 220km βγαζει το Μονστερακι με 72hp)...

ποσα αυτοκινητα που ειναι διπλα σας εχουν τετοιες επιδοσεις ωστε να σας δυσκολεψουν και την ασφαλεια και την διασκεδαση στην κινηση της πολης και ενος επαρχιακου στριφερου δρομου με 2 λωριδες ας πουμε, για προσπερασεις κλπ, με την εννοια οτι θα σας δυσκολεψουν απο θεμα ασφαλειας να προσπερασετε εννοω, η θα σας καθηστερησουν στην εκκινηση μεσα στην πολη-χωριο-φαναρια κλπ, 4-5sec 0-100km/h για να ειναι πιο γρηγορο το καρο πρεπει να ειναι Ferrari Enzo, η κανα WRC με τον Loeb... μιλαω απο θεμα ασφαλειας και οχι κοντρας με ενα αυτοκινητο 700 αλογων (που ισως δεν θα συναντησει κανεις ποτε σε καθημερινοτητα, εκτος ενα ψαχνεται τα βραδια στην Βουτα)...

η μηπως ειναι ασφαλες να κινειται καποιος πανω απο 140-150 και πολλα λεω εντος πολεως, και 160-170 ενος επαρχιακου???...

η ειναι ασφαλες να επιταχυνει καποιος αναμεσα στα αυτοκινητα με ρυθμους 0-200km σε 7 sec??? ουτε που θα στεκαρει δεν θα προλαβει να υπολογισει...

ισα ισα που με ενα καλοστημενο μικροτερης ιπποδυναμης (και οχι κυβικων απαραιτητα) και κανα highsiding μπορεις να γλυτωσεις με λιγοτερα αλογα εαν στριβεις και διασκεδαζεις λιγο παραπανω με τις κλισεις γιατι δεν σκεφτεσαι οτι απο λαθος εκτιμιση σε προσφυση και ανοιγμα του γκαζιου χασεις μια και αποτομα τον πισω τροχο, ετσι κιολας το ευχαριστιεσαι περισσοτερο εαν δεν εχεις και το περισσοτερο μυαλο συγκεντρωμενο εκει...

και οσο και να μπεις στον πειρασμο καποια στιγμη, δεν προκειται να στριψεις με 240 το αρτεμισιο και την Υλικη... κλπ.... γιατι και δεν θα τα βγαζεις, αλλα και εαν τα βγαζεις τα 220 στην απολυτη ευθεια με ολα θετικα, εκει θα εισαι εκτος αποθεματος υπο πιεση σε στροφη και τελικες...

επισης ενω ειναι πολυ γρηγοροτερο ενα τετοιο μηχανακι (60-70-80hp πχ) σε σχεση με τα αυτοκινητα για ασφαλεια, δεν επιταχυνει τοσο γρηγορα εστω και με ελαχιστο ανοιγμα του γκαζιου ωστε να εχεις πολυ λιγοτερο χρονο να αντιδρασεις και να εκτιμησης....

θα πει καποιος θα πηγαινω σιγα στην πολη, δεν θα τρεχω στο αρτεμισιο τοσο, και θα ελεγχω το γκαζι ΠΑΝΤΑ...

τοτε προς τι η αγορα και υπαρξη μιας τετοιας μοτο σε κατοχη? και χρηση στον δημοσιο δρομο.... με μεγαλες καταναλωσεις σε καυσιμα και αρκετα περισσοτερα εξοδα σε ασφαλειες-τελη κυκλ. απο ελαστικα μαμισετα, κλπ...

κυριως πουλμουρ και εγωισμου, αντε και να ριξουμε σε κανα SV650, κανα Transalp (και αυτο παιζεται σε στροφιλικι)...

αφου θα μπορουσε καποιος να εχει μια εξισου καλοστημενη μοτοσυκλετα, και καλυτερη ενα ειναι πιο ενδοτικη στον δρομο, και με αλογα που και θα τα ευχαριστιεται καποιος, και θα ειναι κατα πολυ ασφαλεστερη γιατι σε στιγμη εξαψης και αδρεναλινης, η λιγο κακης εκτιμησης της καταστασης δεν θα εχει επιταχυνει τοσο πολυ γρηγορα και περισσοτερο απο οσο μπορει να διαχειριστει οι πλειοψηφια των αναβατων, ουτε θα εχει μαζεψει 260-280 χιλιομετρα και ξαφνουν θα δουμε ενα καινουριο χαντακι να εχει ανοιξει στην Ελληνικη εθνικη οδο και ολα να γινονται τοσο μα τοσο γρηγορα, αλλα και απο καποιες στιγμες που δεν ειμαστε στο 100% των ικανοτητων μας και δεν μπορουμε να διαχειριστουμε το ΠΟΛΥ παραπανω...

πραγματικα καλοστημενες μοτοσυκλετες, με καλα φρενα και πιο ανθρωπινες ιπποδυναμεις δυστυχως λειπουν απο την αγορα των SS κυριως και οχι μονο...

τα 150-170 αλογα δυστυχως για μενα στην πλειοψηφια των αναβατων σκοτωνουν στην Ελληνικη πραγματικοτητα...

εκτος και εαν το δουλευει καποιος το 1000ρι SBK με τα 160 αλογα σαν ΤρανςΑλπακι.... τοτε παω πασο...

και αμα σκασει κανα Africa διπλα του στο ποταμι και του κουνηθει λιγο, να του δειξει τι παει να πει Κ5...

και στην πιστα? τα βλεπουμε...

το 80% των αναβατων με 1000ρια 160 αλογων γυρνανε πιο αργα και απο ενα μη SS, Μονστερ 620 με 57 αλογα τροχο... ενα 10% παλευει χρονους ενος SV650, και ενα 10% και λιγοτερο παει αξιοπρεπως γιαυτο που επελεξε να εχει πιστευοντας οτι θα εκμεταλευτει στο καταλληλο πεδιο ενα μερος των δυνατοτητων του... γιατι πραγματικη πιστα δεν εχουμε για τετοια εργαλεια...

(λιγο Σερρες και αυτη μακρια)...

αρα...? για το 5-10% των αναβατων που ξερει γιατι το εχει, το χρησιμοποιει στο πεδιο που ειναι φτιαγμενο να αποδωσει, ουσιαστικα ΜΟΝΟ πιστα, και εχει και την ικανοτητα να το παει αξιοπρεπως, δεν ειναι σκοτωστρα.........

για το υπολοιπο 90% ενα σχετικα ακραιας οδικης συμπεριφορας SS με πολλα αλογα, 150-170 πχ, υπερβολη σε ιπποδυναμη δηλαδη, ειναι περισσοτερο σκοτωστρα σιγουρα... σε ποσοστα παντα... και οχι αποκλειστικα ενα SS απο θεμα κατηγοριας και μονο...

και ο λογος ειναι οτι μεγαλυτερο ποσοστο απο αυτο το 90% δεν εχει αυτογνωσια τι καβαλαει, ουτε ικανοτητα να διαχειριστει τετοιες μοτο και καταστασεις ποσο μαλλον στις χαωτικες και απροβλεπτες καταστασεις της Ελληνικης πραγματικοτητας...

προσωπικη αποψη...

ο trackαδόρος!!! Το avatar του/της Alx 84
    Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
    απο τον ίδιο καγκουράκο με κ5???

δε ξέρω εσύ τι λες??

όχι δε λέω αυτό. ο ίδιος καγκουράκος με Κ5 έχει γίνει αλοιφή σε δευτερόλεπτα.

μιλάω για σύγκριση κυβικών με μυαλό...

νορμάλ αναβάτης με 1000
    κάγκουρας με παπί.
    4/11/2006 Ο καλύτερα βελτιωμένος κουλάντζας!!!
    The MRT will be back soon!!!

Εμένα πάντως η μάνα μου θεωρεί τα SS πιο ασφαλή από τα enduro/On-Off διότι λέει είναι χαμηλά όποτε και να πέσεις δεν τρέχει τίποτα, ενώ τα enduro/on-off είναι ολόκληρες γκαμήλες και αν πέσεις από τόσο ψηλά θα χτυπήσεις. :hypnotize

Κάποια στιγμή μου πέρασε από το μυαλό να της εξήγησω την διαφορά αλλά μετά σκέφτηκα ότι και εγώ ss έχω (περίπου) οπότε στο μυαλό μου ήρθαν σκηνές πανικού και οδυρμού με την μάνα μου να ουρλιάζει "πούλα το, το ρημάδι" και απλά απάντησα: "Δίκιο έχεις, που να πέσεις από 'κει πάνω;! Και χωρίς αλεξίπτωτο κι όλας!"
    I used to think it was a terrible thing that life was so unfair. Then I thought, 'what if life *were* fair, and all of the terrible things that happen to us came because we really deserved them?' Now I take great comfort in the general unfairness and hostility of the universe.

Αρχικά δημιουργήθηκε από tsiros_temp

PI8ANOTERO TO VLEPW NA MA8EIS NA SUGKRATIESAI ME TO SS PARA ME ENA MIKFROTERO........ GIATI AN DEN TOKANEIS DE PAIZEI NA MEINEIS GIA POLY "EDW"
    ενω αυτο το επιχειρημα........
    στιγμές ...

Τα βόδια τα δένουν απ' τα κέρατα, τον άνθρωπο απ' το λόγο του ...

Κακο σκυλι ψωφο δεν εχει! Το avatar του/της Vezouvios
    Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
    ενω αυτο το επιχειρημα........
    Σωστος,επιχειρημα η ευχη ειναι?

ο trackαδόρος!!! Το avatar του/της Alx 84
    Αρχικά δημιουργήθηκε από thewhiteowl

Κάποια στιγμή μου πέρασε από το μυαλό να της εξήγησω την διαφορά αλλά μετά σκέφτηκα ότι και εγώ ss έχω (περίπου) οπότε στο μυαλό μου ήρθαν σκηνές πανικού και οδυρμού με την μάνα μου να ουρλιάζει "πούλα το, το ρημάδι" και απλά απάντησα: "Δίκιο έχεις, που να πέσεις από 'κει πάνω;! Και χωρίς αλεξίπτωτο κι όλας!"

σωστόοοοος!!!
    4/11/2006 Ο καλύτερα βελτιωμένος κουλάντζας!!!
    The MRT will be back soon!!!

ΡΕ ΓΚΑΖΜΑΔΕΣ ΛΕΩ ΟΤΙ ΑΜΑ ΔΕ ΦΡΟΝΤΗΣΕΙΣ ΝΑ ΣΥΓΚΡΑΤΗ8ΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΣΣ 8Α ΦΑΣ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΟΥ ΤΟΣΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΠΟΥ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΔΕ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΕΙς ΝΑ ΠΕΙς ΟΤΙ "ΟΔΗΓΩ ΤΟ ΣΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ".

ΑΝΤΕ ΝΑ ΦΤΑΧΕΙΣ ΜΕΧΡΗ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΠΕΡΗΠΤΕΡΟ!!!!!!!

sosTa? ..... paliaaaa :-)
    ΡΕ ΓΚΑΖΜΑΔΕΣ......

βρε συ τσίρε....

καλά κάνεις και έχεις τις απόψεις που έχεις....

καλά κάνεις και τις γράφεις εδώ μέσα αν έτσι νομίζεις...

καλά κάνεις και συμμετέχεις/κοινωνικοποιείσαι ....

ΑΛΛΑ

σχεδόν σε κάθε μήνυμά σου χρησιμοποιείς και ένα όμορφο κοσμητικό επίθετο σε όποιον και να απαντάς....

μήπως θα ήταν καλό να τα περιορίσεις...

σχεδόν κανείς άλλος δε βρίζει σε κάθε του μήνυμα...

ε? τι λες?

Φιλικά,

Τάσος

ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!ΕΠΕΙΔΗ ΣΕ ΓΕΝΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΙΣ ΗΛΙΚΙΕΣ ΣΑΣ,ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΤΟΥΜΕ,ΓΙΑΤΙ ΑΝΤΑΛΑΣΣΟΝΤΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ,ΣΑΝ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΟΣ ΙΣΩΣ ΘΑ ΘΥΜΙΣΩ ΚΑΠΟΙΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΣΗΜΑΔΕΨΑΝ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΠΟΛΛΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.RD 350 YPVS,SAMURAI 750 [ΤΡΙΚΥΛΙΝΔΡΟ,ΔΙΧΡΟΝΟ,ΜΕ ΤΑΜΠΟΥΡΑ ΕΜΠΡΟΣ ΠΙΣΩ],RG 500 Γ,KAWASAKI KR1-S ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΩΡΑ.
    ΚΑΤΑΛΗΓΟΝΤΑΣ,ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΑΤΥΧΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΘΝΗΣΙΜΟΤΗΤΑΣ ΤΟ ΕΙΧΑΝ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΕΣ SS [ΠΕΡΙΠΟΥ].ΟΧΙ ENDURO,ΟΧΙ ON-OFF,ΟΧΙ GRAND TOURISMO,OXI ΠΑΠΙΑ ΚΑΙ SCOOTER.

ΠΑΙΔΙΑ ΜΗΝ ΞΕΓΕΛΙΟΜΑΣΤΕ.ΤΟ ΓΚΑΖΙ ΕΙΝΑΙ ΓΛΥΚΟ!ΟΣΑ ΔΕΝ ΦΕΡΝΕΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΤΑ ΦΕΡΝΕΙ ΜΙΑ ΣΤΙΓΜΗ..
    NO BIKE,NO FUN....

ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΕΧΗ ΤΙΣ ΠΕΤΡΙΕΣ ΤΟΥ !!! ΧΑΧΑΧΑΧΑ ΕΓΩ ΜΕΡΧΗ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΕΓΡΑΦΑ ΣΩΣΤΑ Κ ΟΡΑΙΑ ΑΛΛΑ ΑΠΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΟΤΙΟ ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΤΗΜΟΘΣΕ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΑΚΟΥΓΑ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΠΙΠΕΣ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΛΕΕΙ Κ ΤΕΤΟΙΕΣ

Ε...

sosTa? ..... paliaaaa :-)
    ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΕΧΗ ΤΙΣ ΠΕΤΡΙΕΣ ΤΟΥ
    το δέχομαι αυτό,

αλλά με το παραμικρό (αντίρρηση, διαφωνία, αντίδραση) αρχίζεις το "στόλισμα" οπότε οποιαδήποτε κι αν είναι η θέση σου για ένα θέμα αυτομάτως γίνεται μη αποδεκτή λόγω ύφους...

δεν είπε κανένας ότι όλοι θα πρέπει να συμφωνούν με όλους. Ο διάλογος εμπεριέχει υποκειμενικότητα όπως επίσης και οι διαφορετικές εμπειρίες και γνώσεις ....

απλά είναι (για μένα) λίγο κουραστικό όταν διαβάζω ή γράφω για ένα θέμα (δε μιλώ για όταν κάνουμε χαβαλέ ή στα ανέκδοτα) να οδηγείται η συζήτηση σε υβριστικούς χαρακτηρισμούς όταν κάποιος διαφωνεί ή υπερασπίζεται τη σωστή ή τη λάθος θέση του...

απλά αν θες και μπορείς μείωσε λίγο ή εξάλειψε τα "κοσμητικά" επίθετα...
    (σαφώς και δεν είναι απειλή... παράκληση είναι)

είπαμε πάντα φιλικά

hi

to pio epikyndino oxhma pou exw odigisi mesa se polh
    einai to C 50 (ftiagmeno 72) to opoio odhgo kathe mera sthn douleia mou.
    prwto mou moto GSXR 50 sthn prwth gumnasiou dwro tou mpampa.(nai eimai poly kolofardos)
    teleytaio gsxr 1000 K6 (theos xoresto mou to pathse ena toy toy poy den eide oute emena ,oute to fanari ,oute ta alla stamathmena.profanos epeidh htan mera)
    ME 000 KM. kai polla aloga

DEN skotonoun ta aloga kai ta mhxanakia.
    dystixos enas methismenos pezos pou pernaei thn paraliakh 04:00 to vrady se skotino meros,
    mia gynaika poy kanei opisthen se strofh otan einai monodromos,
    otan pernaei thn syggroy me ta podia mprwsta apo forthgo,
    otan xeparkarei apo to parking sta limanakia kai gia na to kanei ayto xreiazete na vgei sto antitheto revma kanontas 2 lepta peripou mexri na fygei se syndiasmo me enan mhxanovio pou trexei (dykavalos) o opoiws an eixe ena ss 600 (px monster) kai oxi GSXR 1100 (to pio grygoro tote) paly to idio apotelesma tha eixe afou se exodo otan anoigeis kai vlepeis ena amaxi toixo na sou klinei olo ton dromo mono sta vraxia h stis mparieres tou antithetou mporeis na to pas.
    Aytoi kai alloi 3 pou den anefera kai trakaran me PAPAKI eno eftaige allos kai as itan oli poly kalla timonia.(oi 2 einai akoma alla den odygoun logo texnikwn provlhmmatwn)

Me olla ayta thelw na pw oti den xerw polous pou toys skotosan ta alloga.
    KAFROS
    www.myspace.com/maronsrad

ΦΙΛΕ MARON ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΤΑ ΟΣΑ ΛΕΣ,ΑΠΛΑ ΤΟ POINT ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΙΣΩΣ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΣΟΥ ΜΕ ΜΙΑ SS,ΠΡΟΣΠΑΘΩΝΤΑΣ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ.
    NO BIKE,NO FUN....

ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΕΧΗ ΤΙΣ ΠΕΤΡΙΕΣ ΤΟΥ !!! ΧΑΧΑΧΑΧΑ ΕΓΩ ΜΕΡΧΗ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΕΓΡΑΦΑ ΣΩΣΤΑ Κ ΟΡΑΙΑ ΑΛΛΑ ΑΠΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΟΤΙΟ ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΤΗΜΟΘΣΕ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΑΚΟΥΓΑ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΠΙΠΕΣ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΛΕΕΙ Κ ΤΕΤΟΙΕΣ

Ε...

ΤΕΛΙΚΑ ΣΕ ΤΡΩΕΙ Ο ΚΩΛΑΡΑΚΟΣ ΣΟΥ.....ΑΛΛΑ ΒΡΕΣ ΑΛΛΟΝ ΝΑ ΣΤΟΝ ΞΥΣΕΙ!:rotflmao:

οχι τιποτα αλλο, αλλα εχω δουλεια και δε θα προλαβαινω να σου απαντησω! αντε γεια μας
    στιγμές ...

Τα βόδια τα δένουν απ' τα κέρατα, τον άνθρωπο απ' το λόγο του ...

Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. γιατί δεν βλέπουμε??????????????
    από code στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 23
    Τελευταίο μήνυμα: 20/02/2007, 14:01
  2. Ρε ΓμΤΠτνΜου Γιατι Σταματησατε;
    από NLS στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 31
    Τελευταίο μήνυμα: 29/12/2003, 06:32
  3. Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 23/12/2003, 10:53