Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 33 από 33

Θέμα: Τώρα τι ρωτάμε...αλλά....

Αφροτζιξ Το avatar του/της afrotwin
    [QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από ντερτι-moto
    [B]
    Αρχικά δημιουργήθηκε από srx6
    Μετά λύπης μου, θεωρώ ότι ένα τέτοιο θέμα, δεν μπορεί να αποτελέσει αφορμή πορείας από λέσχες, για τον απλούστατο λόγο ότι οι λέσχες είναι ανύπαρκτες.

QUOTE]

και.....σε ποια λεσχη ειπαμε ανηκεις..???

σε καμμια ειπες????

επειδη δεν σε "εκφραζει",ειπες????
    επειδη "καπελλωνουν" ειπες???
    επειδη ,επειδη..,επειδη,...ειπες..???

ναι φιλε μου..
    οι λεσχες ειναι ανυπαρκτες...
    και το χειροτερο,ειναι ανυπαρκτες γιατι το συντριπτικο ποσοστο αναβατων δεν ενδιαφερθηκε να μπει,να γνωρισει,να συμμετασχει και να επηρρεασει,αλλα ακουσε τον μπαντζανακι του που "ξεκοψε" το 74 με την πτωση της χουντας...

ti? epese i xounta?:hypnotize
    giati re poustides den me enimeronete?
    Αφροτζιξ.kata tin nona druna

Καλός μ@λ@κ@ς Το avatar του/της vaskunito
    Αρχικά δημιουργήθηκε από afrotwin
    ti? epese i xounta?:hypnotize
    giati re poustides den me enimeronete?
    Άσε...πήγε και ο άνθρωπος στο φεγγάρι...αλλά είπαμε να μην στο πούμε μην σε χάσουμε από το σόκ
    2004 R1 red-black

vaskunito, επειδή ρώτησες... δεν βλέπω φως στην Ελλάδα.

Δηλαδή να πείς ότι τα πιτσιρίκια αρχίζουν να εκπαιδεύονται απο ειδικούς στα μικράτα τους (for pete's sake όχι από μπάτσους), η εκπαίδευση παίζει και σε θεωρητικό και σε πρακτικό επίπεδο και έχει αρκετό εύρος (δες της MSF πχ στο φόρουμ Οδήγηση -Tips & Tricks), ώστε να ψιλοκαλύπτει τον μέσο αναβάτη. Εδώ η κρατική εκπαίδευση μόνο πλουτίζει τους φανοποιούς, τους γιατρούς, και τους νεκροθάφτες...

Παράλληλα, οι οδηγοί αυτοκινήτων να εκπαιδεύονται ώστε να βλέπουν σωστά τουλάχιστον, και να παίζουν ψηλά πρόστιμα άν ρίχνουν αναβάτη κάτω -μόνο όταν βρέχει βλέπεις λίγες μηχανές πχ στην Αθήνα, θα μπορούσαν εύκολα να λύσουν το κυκλοφοριακό, βάλε και τον εξοπλισμό μέσα και ίσως μάθει ο Έλληνας να οδηγεί μηχανή και το χειμώνα.

Θες πιο extreme οδήγηση (εγώ μέσα πάντως), έχε στο νου σου ότι πχ σε υπέροχους άδειους δρόμους της ελληνικής επαρχείας, ό κάθε κανίβαλος κουτάκιας που δε ξέρει να στρίβει παίρνει τη στροφή καβαλώντας τη διαχωριστική γραμμή, που σημαίνει bye bye μέγιστο τόξο στροφής για τον αναβάτη ή γεια χαρά μάταιε κόσμε -εννοείται ότι ο αναβάτης ΔΕΝ ξεφεύγει από τη λωρίδα του ούτε για αστείο.

Άν αναριωτιέσαι ακόμα εγώ τι κάνω...
    Βλέπω ότι είναι προσωπική ευθύνη καθενός να τη ψάξει για να γίνει καλύτερος αναβάτης, και που και που ρίχνω κάνα λίνκ για αυτούς που βαριούνται να το κάνουν μόνοι τους.

Φυσικά υπάρχουν και αυτοί που κατά καιρούς θα μου τη πούνε για δικούς τους λόγους, νομίζοντας ότι άν κουτσοδιαβάσουν κάτι και το βάλουν στην οδήγησή τους θα τους πέσει η μήτρα, ή ότι όσα λέω δεν έχουν ισχυρές βάσεις, αλλα εγώ χέστηκα, δε παίζω μπάλα στα fora για να πουλάω μούρη, άν ωφεληθούν κάποιοι μαγκιά τους.

Και όσο ωραία και αν διαβάζονται μερικά πράγματα, άν δεν τα βάζεις συχνά στο δρόμο -από ένα σημείο και μετά δεν οδηγάς παρά μόνο σωστά, αλλά θέλει επιμονή-, και τα χρησιμοποιείς μια φορά το μήνα δεν είναι χρήσιμα...

Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123

Παρόμοια θέματα

1. τώρα τι να πώ !!!!? ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΛΕΞΙΚΟ !!!
    από nktR στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 13/02/2007, 20:30
  2. Ε τωρα τι .....
    από geopitt στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 23
    Τελευταίο μήνυμα: 03/03/2006, 10:44
  3. Και τώρα τι κάνω ???
    από THEOD στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 16/06/2005, 16:32
  4. Και Τωρα Τι??????