Δυστυχως η μοτοσυκλετα απαιτει πολλες θυσιες εις βαρος της κοινωνικης μας ζωης.Αρχικά δημιουργήθηκε από Nostra
Ξέρεις κατά βάθος νομίζω ότι αυτό που λες δεν ισχύει...
Αν πιω εγώ τον άμπακο και φύγω από το Δέλεαρ και πάω και καρφωθώ στη Μεσογείων με 140 χμλ/ώρα πάνω σε ένα matiz θα σκοτώσω και άλλο κόσμο... δε θα σκοτωθώ μόνο εγώ...
Κομμενα τα ξυδια, καλοκαιρι παντα ιδρωμενος (αναγκαστικα) , αχτενιστος, σχετικα βρωμικος, χειμωνα παντα βρεγμενος, σε γενικες γραμμες δακτυλοδεικτουμενος και δηθεν ασυμβιβαστος κτλ κτλ.
Δεν ειναι ευκολο και σαν ανθρωποι μας αρεσει να παιζουμε με την τυχη μας μια στο τοσο.
Θα την πιουμε την μπυρα μας εις τριπλουν αμα λαχει, θα βγουμε και με το σορτσακι η το κοντομανικο να παμε βολτα επειδη καναμε 3 φορες μπανιο μεσα σε μια μερα, και κοντευει να βγει το δερμα απο πανω μας.
Αρκει να μην χρειαζεται να πεισουμε εαυτον πρωτα και μετα αλληλους, οτι οι διαφορες "ατασθαλιες" μας ,ειναι και σωστες.
Που ακουστηκε φωτο σε δημοσια θεα, με 2 μπυρες στο χερι με κατι γκριματσες του στυλ (ειμαι χωμα και εγουσταρσον) , και να το διαλαλουμε;
Λιγο αξιοπρεπεια πανω απ'ολα.
Εχω ακουσει πολλακις ειρωνικα σχολια που ημουνα στις 11.00 το βραδυ Δελεαρ με τον φραπε στο χερι.
Τι να κανουμε... δεν εχουμε ολοι τον σκληρονυρηνικο μοτοσυκλετισμο μεσα μας.