Σελίδα 3 από 10 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 143

Θέμα: D. D. D. - Με τις υγείες μας!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gcrook
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Nostra
    Ξέρεις κατά βάθος νομίζω ότι αυτό που λες δεν ισχύει...
    Αν πιω εγώ τον άμπακο και φύγω από το Δέλεαρ και πάω και καρφωθώ στη Μεσογείων με 140 χμλ/ώρα πάνω σε ένα matiz θα σκοτώσω και άλλο κόσμο... δε θα σκοτωθώ μόνο εγώ...

Δυστυχως η μοτοσυκλετα απαιτει πολλες θυσιες εις βαρος της κοινωνικης μας ζωης.
    Κομμενα τα ξυδια, καλοκαιρι παντα ιδρωμενος (αναγκαστικα) , αχτενιστος, σχετικα βρωμικος, χειμωνα παντα βρεγμενος, σε γενικες γραμμες δακτυλοδεικτουμενος και δηθεν ασυμβιβαστος κτλ κτλ.

Δεν ειναι ευκολο και σαν ανθρωποι μας αρεσει να παιζουμε με την τυχη μας μια στο τοσο.
    Θα την πιουμε την μπυρα μας εις τριπλουν αμα λαχει, θα βγουμε και με το σορτσακι η το κοντομανικο να παμε βολτα επειδη καναμε 3 φορες μπανιο μεσα σε μια μερα, και κοντευει να βγει το δερμα απο πανω μας.

Αρκει να μην χρειαζεται να πεισουμε εαυτον πρωτα και μετα αλληλους, οτι οι διαφορες "ατασθαλιες" μας ,ειναι και σωστες.
    Που ακουστηκε φωτο σε δημοσια θεα, με 2 μπυρες στο χερι με κατι γκριματσες του στυλ (ειμαι χωμα και εγουσταρσον) , και να το διαλαλουμε;

Λιγο αξιοπρεπεια πανω απ'ολα.
    Εχω ακουσει πολλακις ειρωνικα σχολια που ημουνα στις 11.00 το βραδυ Δελεαρ με τον φραπε στο χερι.
    Τι να κανουμε... δεν εχουμε ολοι τον σκληρονυρηνικο μοτοσυκλετισμο μεσα μας.
    -Have you any famous last words?
    -..Not Yet!
    -"Not yet"!? Is that famous?

Ανήσυχο πνεύμα.... Το avatar του/της latris mixanis
    Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
    Δυστυχως η μοτοσυκλετα απαιτει πολλες θυσιες εις βαρος της κοινωνικης μας ζωης.
    Κομμενα τα ξυδια, καλοκαιρι παντα ιδρωμενος (αναγκαστικα) , αχτενιστος, σχετικα βρωμικος, χειμωνα παντα βρεγμενος, σε γενικες γραμμες δακτυλοδεικτουμενος και δηθεν ασυμβιβαστος κτλ κτλ.

Κρούκη μου είτε είμαστε με μηχανή είτε με αυτοκίνητο πρέπει να έχουμε μια αυτοσυγκράτηση. Παν μέτρον άριστον που έλεγαν και οι αρχαίοι...

Δεν νομίζω ότι είμαστε μικρά παιδιά για να μην καταλαβαίνουμε τα απλά και αυτονόητα πράγματα.

Τρελοκοτσιδού..!!!!

άρα εκτός από το να τα λέμε καλό είναι και να κάνουμε αυτά που λέμε...

Για φαντάσου ένα νέο μέλος, που "εντυπωσιάζεται" από την ηθική των λόγων μας και την κατακραυγή μας στα κακώς κείμενα των ελληνικών δρόμων και των "κάγγουρων" (δεν έχω καταλάβει ακόμα το έτυμο της λέξης αυτής) αναβατών και οδηγών εν γένει, να έρθει στο Δέλεαρ να γνωρίσει μερικούς από τους "σωστούς" αναβάτες αυτής της χώρας και να δει ότι 20 άτομα έχουν καταναλώσει 7 καφάσια μπύρες με τις μηχανές παρκαρισμένες απ' έξω...

να τα χ3σω τότε τα SHOEI, τα ARAI , dainese, bering κλπ. ....

εγώ έχω ήδη εντοπίσει και συζητήσει με άτομο/α που μετά από επίσκεψη δευτέρας στο Δέλεαρ τους έμεινε η εντύπωση μερικών φωνακλάδων (αυτό δεν έίναι κακό) μεθύστακων (αυτό είναι όμως) αναβατών με φουλ εξοπλισμό μηχανής...

Χάνεται με αυτό τον τρόπο όλη η καλή προδιάθεση για τις προσπάθειες τύπου :
    - Μαθήματα πρώτων βοηθείων
    - Πίστα, συμμετοχές, ασφάλεια, μαθήματα
    - Ταξιδιωτικά, συναντήσεις
    - Εξοπλισμός, τεχνικά, ανταλλακτικά
    & τέλος
    - Χιούμορ, πλάκα, καλή παρέα

Δε λέω να βάλουμε ράσα ή κιμονό και να το παίζουμε σοβαροί... αλλά άλλο το να κάνεις πλάκα και να εκφράζεσαι ελληνικά με φίλους νέους και παλιούς και άλλο να έχουμε κάνει μοτό μας το "πόσο ήπιες μωρή χαμούρα!"...

Μας διαβάζουν και 15χρονα και νέοι μοτοσυκλετιστές... (και οι γονείς και συγγενείς αυτών)...
    Σωστός +6666

Τρελοκοτσιδού..!!!!

Φεύγοντας μια Δευτέρα πριν δυο εβδομάδες με ρώτησε μια παρέα νέων τι γίνεται εκεί στη γωνία που μαζευόμαστε και τους είπα... το σχόλιο τους δεν ήταν και ότι καλύτερο...
    "Μαζεύεστε και τα πίνετε και μετά βγαίνετε στους δρόμους για κόντρες?"

Εφυγα με κατεβασμένα τα αυτιά...
    Να με συμπαθάς....

Αλλά τι τους είπες ακριβώς οτι γίνεται;

Η απάντησή σου στο (εξυπνακίστικο) σχόλιο θα έπρεπε να είναι:

"Μαζευόμαστε, περνάμε καλά, ΔΕΝ τα πίνουμε (ο καθένας πίνει όσο θέλει) και μετά πάμε σπίτια μας στις γυναίκες μας και στα παιδιά μας. "

Ούτε κατεβασμένα αυτιά ούτε τίποτε... αυτό μας έλειπε να μας σχολιάζει κι ο κάθε τυχάρπαστος ζηλιάρης...

71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Να με συμπαθάς....

"Μαζευόμαστε, περνάμε καλά, ΔΕΝ τα πίνουμε (ο καθένας πίνει όσο θέλει) και μετά πάμε σπίτια μας στις γυναίκες μας και στα παιδιά μας. "

Ούτε κατεβασμένα αυτιά ούτε τίποτε... αυτό μας έλειπε να μας σχολιάζει κι ο κάθε τυχάρπαστος ζηλιάρης...

Λιάκο μου εδώ θα με συγχωρέσεις αλλά θα διαφωνήσω μαζί σου.
    Δεν είναι θέμα ζήλιας, έχουν μάτια και βλέπουν.... οι άνθρωποι.

Τρελοκοτσιδού..!!!!

Με την ίδια λογική πρέπει να "δίνουμε" όποιον από το φόρουμ τον πετυχαίνουμε να κυκλοφορεί ακράνωτος, ή χωρίς εξοπλισμό...

Πίστεψέ με είναι πολλοί αυτοί (εγώ μόνο έχω πετύχει πολλούς), όπως πολλοί είναι αυτοί που βάζουν κράνος και κορντούρες μόνο για το Δέλεαρ... για να μην τους την πει κανένας...

Με τον Κώστα (SF) σχεδόν πάντα συμφωνούμε αλλά εδώ έχω τις αντιρήσεις μου... Δλδ αν δεν πίνουμε στο Δέλεαρ όπου μαζεύετε το μοτο αλλά πίνουμε αλλού (όπου δε μας βλέπει κανένας) είναι καλά;

Το είναι ή το φαίνεσθαι μας ενδιαφέρει;
    Το να μη βάλεις κράνος είναι τελείως διαφορετικό απ το να έχεις πιει 10 μπύρες ή ποτά.
    Στο ένα θέτεις τον ευατό σου και μόνο σε κινδυνο, ενώ στη δεύτερη περίπτωση θέτεις σε κίνδυνο και τους συναθρώπους σου αυτή είναι η ΒΑΣΙΚΗ ΔΙΑΦΟΡΑ για μένα.

Τρελοκοτσιδού..!!!!

sosTa? ..... paliaaaa :-)
    Να με συμπαθάς....
    Βρε συ Πακτεν,

δε έπιασα και τρελή κουβέντα... είπα ότι έιμαστε από ένα φόρουμ για μηχανές και κάθε δευτέρα μαζευόμαστε για εβδομαδιαία συνάντηση...

αλλά φίλε ειλικρινά, μόλις μου το είπαν γύρισα και είδα από απόσταση τη μάζωξή μας και τα μπουκάλια που πηγαινοερχόντουσαν μου έδωσαν μια αίσθηση, δε ξέρω πως... αντίστοιχη με αυτή που εβλέπαν τα παιδιά αυτά από μακρυά και άσχετοι με το ποιοι είμαστε και πως περνάμε μεταξύ μας...

και όσοι είναι εκτός μιας αντίστοιχης παρέας δεν είναι απαραίτητα τυχάρπαστοι ζηλιάρηδες... ο καθένας έχει τα hobby του, τη ζωή του, τις παρέες του κλπ.
    Και εγώ κάνω ιστιοπλοία και όταν συναντάω κάποιον που μου λέει ότι βγήκε βόλτα με ιστιοπλοικό και είχε όλο το διήμερο κλειστό το VHF ... του την λέω και τον θεωρώ επικίνδυνο...
    Από την μεριά του μπορεί να πει ότι είχε και τις δύο μέρες άπνοια και από την μεριά μου θα πρέπει να θεωρηθώ τυχάρπαστος ζηλιάρης που έχω να βγω δυο μήνες?

και όταν λέμε κατεβασμένα αυτιά... εντάξει δεν είμαι και basse' ... δεν έβαλα και τα κλάμματα...

Μονολυκος Το avatar του/της crs-k
    Αρχικά δημιουργήθηκε από latris mixanis
    Το να μη βάλεις κράνος είναι τελείως διαφορετικό απ το να έχεις πιει 10 μπύρες ή ποτά.
    Στο ένα θέτεις τον ευατό σου και μόνο σε κινδυνο, ενώ στη δεύτερη περίπτωση θέτεις σε κίνδυνο και τους συναθρώπους σου αυτή είναι η ΒΑΣΙΚΗ ΔΙΑΦΟΡΑ για μένα.

Προφανως οι πατεραδες, μαναδες, αδελφια, παιδια, λοιποι φιλοι και συγγενεις, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ "συνανθρωποι" που μπαινουν σε (αλλου ειδους) "κινδυνο" ...
    ... να ευχεσαι να 'ναι μακρυς ο δρομος.

Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
    Προφανως οι πατεραδες, μαναδες, αδελφια, παιδια, λοιποι φιλοι και συγγενεις, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ "συνανθρωποι" που μπαινουν σε (αλλου ειδους) "κινδυνο" ...
    Χρήστο μου όλους τους βάζω μέσα ....

Σε πληροφορώ έχω προτιμήσει να γυρίσω με ταξί και να παρεξηγηθώ με συγγενικό πρόσωπο γιατί είχε πιει αρκετά....
    όχι μόνο είχε πιει δεν ήθελε να οδηγήσω και γω για να μου δείξει όι είναι καλά
    Άσχετα με το αν ξέρουμε τα ορία μας πρέπει να υπάρχει κάποιο μέτρο γενικά όχι μόνο στο Δέλεαρ

Τρελοκοτσιδού..!!!!

Λιάκο μου εδώ θα με συγχωρέσεις αλλά θα διαφωνήσω μαζί σου.
    Δεν είναι θέμα ζήλιας, έχουν μάτια και βλέπουν.... οι άνθρωποι.
    1) Δε σε συγχωρώ!

2) Έχουν μάτια, αλλά μάλλον δε βλέπουν καλά γιατί - όπως όλοι μας ενδεχομένως - βγάζουν βιαστικά συμπεράσματα και κολανε ταμπελες...

71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Εχεις δίκιο Χρήστο, αυτό είναι ένα ακόμα πολύ μεγάλο θέμα. Ακόμα και στην περίπτωση του κράνους (που λέμε ότι παίζεται "μόνο το δικό μας κεφάλι" και είμαστε τόσο cool που δεν μας νοιάζει αν σκοτωθούμε) δεν συνειδητοποιούμε τι θα αφήσουμε πίσω για τους δικούς μας ανθρώπους σε περίπτωση δυστυχήματος...
    safety doesn't happen by accident

Αρχικά δημιουργήθηκε από VANDA
    Εχεις δίκιο Χρήστο, αυτό είναι ένα ακόμα πολύ μεγάλο θέμα. Ακόμα και στην περίπτωση του κράνους (που λέμε ότι παίζεται "μόνο το δικό μας κεφάλι" και είμαστε τόσο cool που δεν μας νοιάζει αν σκοτωθούμε) δεν συνειδητοποιούμε τι θα αφήσουμε πίσω για τους δικούς μας ανθρώπους σε περίπτωση δυστυχήματος...
    Δεν νομίζω ότι δεν ξέρουμε τι θα αφήσουμε πίσω μας,λίγοι είναι αυτοί που δεν τους νοιάζει. Απλά λέμε δεν θα τύχει σε μένα

Τρελοκοτσιδού..!!!!

Μονολυκος Το avatar του/της crs-k
    Χρήστο μου όλους τους βάζω μέσα ....

Σε πληροφορώ έχω προτιμήσει να γυρίσω με ταξί και να παρεξηγηθώ με συγγενικό πρόσωπο γιατί είχε πιει αρκετά....
    όχι μόνο είχε πιει δεν ήθελε να οδηγήσω και γω για να μου δείξει όι είναι καλά
    Άσχετα με το αν ξέρουμε τα ορία μας πρέπει να υπάρχει κάποιο μέτρο γενικά όχι μόνο στο Δέλεαρ

Καταλαβα, οτι καταλαβες, οτι αλλο ειχες καταλαβει ... :wacko:
    ... να ευχεσαι να 'ναι μακρυς ο δρομος.

Καταλαβα, οτι καταλαβες, οτι αλλο ειχες καταλαβει ... :wacko:
    Γαμώτο χρήστο μου καθυστερώ λίγο να τα πιάσω αλλά στο τέλος τα καταφέρνω

Τρελοκοτσιδού..!!!!

It seems to me that Το avatar του/της OldMan
    Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
    καλοκαιρι παντα ιδρωμενος (αναγκαστικα) , αχτενιστος, σχετικα βρωμικος, χειμωνα παντα βρεγμενος
    WOW !!!

:a32: :a32: :a32:

:a07:
    Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...

Σελίδα 3 από 10 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Στοιχηματίζω ότι έτσι αισθανόμαστε όλοι με τις μηχανές μας!
    από taxydromos στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 27/04/2011, 18:35
  2. Με τις υγείες μας....
    από sniper στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 36
    Τελευταίο μήνυμα: 15/04/2010, 17:49
  3. Με τις υγείες μου...
    από George20vt στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 22
    Τελευταίο μήνυμα: 21/09/2009, 18:10
  4. Με τις υγείες μου!!!