Σελίδα 3 από 12 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 171

Θέμα: Innova 125 ΑΠΟΤΥΧΙΑ

ιννοβα

Δεν θελω ν'ακουω τετοια πραγματα βρε παιδια,οσους φιλους εχω με ιννοβα δεν εχουν το παραμικρο προβλημα.Θα το πω και παλι οπως το εχω πει σε πολλους :οι μικροι κινητηρες θελουν καλο στρωσιμο και εννοω πρωτη αλλαγη λαδιων στα 100χιλ,μετα στα 1000,σφιξιμο κεφαλης,και οι στροφες του κινητηρα να ειναι σε λογικα πλαισια μεχρι τα 1600.Αυτο ειναι το τριτο ιννοβα που εχω και κανενα δεν μου ειχε βγαλει κανενα προβλημα.Α για κατοχους ιννοβα υπαρχει αυτο: http://zante-guide.com/honda-innova

Θύμα κλοπής.....
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Draculas-GR
    Πάντως κρίμα για την honda.. ήταν υποψήφιο προς αγορά το Innova, μαζί με το spyke της Kymko. τελικά δεν πήρα κανένα, αλλα το Innova το είχα σε πολύ μεγαλύτερη εκτίμηση..
    Καλημέρα.

Κάτι τέτοια άκουγα κι εγώ και μεταξύ Honda Innova - Kymco Spike - Modenas Kristar στα 125cc, επέλεξα & αγόρασα το Modenas

μοναχικός καβαλλάρης Το avatar του/της kostisthegreek
    Εντάξει ρε παιδιά μην τρελενόμαστε.
    Μπορεί το συγκεκριμένο μηχανάκι ή μια παρτίδα να βγήκαν ελλατωματικά αλλά όχι όλα. Τα περισσότερα innova σκίζουν.
    Πήρα τη strada κι έρχομαι...

Μέλος Το avatar του/της lemmys
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Alx 84
    Το Astrea Grand και Supra ήταν απίστευτα παπιά.

Το Innova είναι σκέτη αποτυχία...

εδώ, αν το αφήσεις για 2 μέρες , θέλει 20 μανιβελιές για να πάρει μπρος.
    το Supra to eixa!!!

allaksa 3 ntepozita parakalv!!!

ASTREA GRAND DREAM
    C90,50 !!!GLX

to Innova ton apetrepsa ton aderfo mou na to parei !

an kai to modenas pou xei o bro mou kai to kanw kai kammia volta einai timio mhxanaki!!
    ΤΑ ΚΟΥΡΕΛΙΑ ΑΚΟΜΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑΝΕ

Νέο μέλος
    ΠΑΙΔΙΑ ΕΜΕΝΑ ΠΕΡΑΣΑΝΕ 2 INNOBA ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΑ 2 ΗΤΑΝ ΧΑΛΙΑ ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΠΡΟΤΕΙΝΑ

και εγω innova εχω για μεσα στη πολή. Σε υποψηφιους αγοραστες το μονο που μπορω να πω ειναι ΜΑΚΡΥΑ
    Τα γνωστα προβληματα ειναι το τριξιμο με τα πλαστικα που ξεφευγουν απο το συνηθισμενο των παπιων, το τριξιμο στο πισω φρενο που απλα ειναι απαραδεκτο, (λες και φρεναρει τριαξονικο θυμιζει) το προβλημα του οτι εαν το αφησεις σε ακινησια 2-3 μερες μετα για να το βαλεις μπροστα λες το δεσποτη παναγιωτη, οτι γενικα δεν τραβαει οσο θα επρεπε, οτι καιει λαδι ασυνηθιστα περισσοτερο απο οτι τα αλλα, και δεν εχει να κανει με στρωσιμο
    Το παραδεχεται και η ιδια η αντιπροσωπεια οτι συμβαινει.

Τωρα εχω συναντησει και 3-4 κινητηρες καμμενους άλλα εχω επιφυλαξη για τη χρηση που του εκαναν οι πιτσιρικαδες και δεν θα το ελεγα γενικο προβλημα

Το δικο μου ητανε απο τις πρωτες παρτιδες Δεν ξερω εαν εχει αλλαξει κατι μετα, αλλα απο αυτα που ακουω μαλλον οχι
    Το μηχανακι αυτο ηταν μια πληρη αποτυχια της HONDA (και ηταν ο αρχηγος στο χωρο αυτο)

Και για να προλαβω καποιους ξερολες αλλαζω παπι καθε 25.000-30.000Κλμ Το στρωσιμο εχει γινει αψογα
    Εχουν περασει σχεδον ολα τα παπια απο το χερι μου και εχω σχηματισει γνωμη γι αυτα
    -Εγω σε αυτό το ΓΑΙΔΟΥΡΙ δεν ανεβαινω

Αρχικά δημιουργήθηκε από beholder
    και εγω innova εχω για μεσα στη πολή. Σε υποψηφιους αγοραστες το μονο που μπορω να πω ειναι ΜΑΚΡΥΑ
    Τα γνωστα προβληματα ειναι το τριξιμο με τα πλαστικα που ξεφευγουν απο το συνηθισμενο των παπιων, το τριξιμο στο πισω φρενο που απλα ειναι απαραδεκτο, (λες και φρεναρει τριαξονικο θυμιζει) το προβλημα του οτι εαν το αφησεις σε ακινησια 2-3 μερες μετα για να το βαλεις μπροστα λες το δεσποτη παναγιωτη, οτι γενικα δεν τραβαει οσο θα επρεπε, οτι καιει λαδι ασυνηθιστα περισσοτερο απο οτι τα αλλα, και δεν εχει να κανει με στρωσιμο
    Το παραδεχεται και η ιδια η αντιπροσωπεια οτι συμβαινει.

Ελα ντε όμως που είχα κι εγώ ένα από τα πρώτα που πουληθήκαν στην Ελλάδα και ήταν σκυλί.
    Το τρίξιμο στο πίσω φρένο διορθώθηκε αμέσως μετά την αλλαγή των σιαγόνων.
    120+ χλμ έπιανε.
    Στις ανηφόρες τράβαγε κάργα.
    Εβαζε μπροστά εύκολα.
    Δεν συμπλήρωσα ποτέ λάδι.
    Τα πλαστικά στο τιμόνι είχαν ένα τρίξιμο.
    Ολα αυτά μέχρι τα 9000 χλμ περίπου. Μετά το πούλησα και για όσο διάστημα συναντούσα τον αγοραστή δεν είχε κανένα πρόβλημα.

Αρχικά δημιουργήθηκε από kostisthegreek
    Ελα ντε όμως που είχα κι εγώ ένα από τα πρώτα που πουληθήκαν στην Ελλάδα και ήταν σκυλί.
    Το τρίξιμο στο πίσω φρένο διορθώθηκε αμέσως μετά την αλλαγή των σιαγόνων.
    120+ χλμ έπιανε.
    Στις ανηφόρες τράβαγε κάργα.
    Εβαζε μπροστά εύκολα.
    Δεν συμπλήρωσα ποτέ λάδι.
    Τα πλαστικά στο τιμόνι είχαν ένα τρίξιμο.
    Ολα αυτά μέχρι τα 9000 χλμ περίπου. Μετά το πούλησα και για όσο διάστημα συναντούσα τον αγοραστή δεν είχε κανένα πρόβλημα.
    +1

Όσους ξέρω και έχουν innova δεν μου έχει πεί κανένας τους ότι χάνει λάδια και ούτε έχω παρατηρήσει κάτι τέτοιο και στο δικό μου. Κάθε 2.500 χλμ αλλάζω λάδια και δεν έχω πρόβλημα. Όσον αφορά το γκάζι όμως πολλοί είναι απογοητευμένοι απο το γεγονός ότι είναι πολύ αργόστροφο. Μέχρι να ανεβάσει στροφές και να ξεκινήσει να τραβάει σου βγάζει την Παναγία (ειδικά η δεύτερη ταχύτητα είναι πολύ μούφα!) και αυτό μέσα στην πόλη που χρειάζεται να κινείται κανείς ευέλικτα είναι πολύ ξενέρωμα!

Αρχικά δημιουργήθηκε από Georg_
    Όσους ξέρω και έχουν innova δεν μου έχει πεί κανένας τους ότι χάνει λάδια και ούτε έχω παρατηρήσει κάτι τέτοιο και στο δικό μου. Κάθε 2.500 χλμ αλλάζω λάδια και δεν έχω πρόβλημα. Όσον αφορά το γκάζι όμως πολλοί είναι απογοητευμένοι απο το γεγονός ότι είναι πολύ αργόστροφο. Μέχρι να ανεβάσει στροφές και να ξεκινήσει να τραβάει σου βγάζει την Παναγία (ειδικά η δεύτερη ταχύτητα είναι πολύ μούφα!) και αυτό μέσα στην πόλη που χρειάζεται να κινείται κανείς ευέλικτα είναι πολύ ξενέρωμα!
    Mhn xexnas omws oti h 2h taxuthta vgazei 80km/h opote logiko einai otan kaneis allagh apo prwth se deutera me 20km/h na mhn travaei mia!

Eipame to innova douleuei kala stis psiles strofes!

Παλαιό μέλος
    ...το θεμα ειναι οτι σλογκαν ''χοντα ολο προσοντα'' χρονια αποτελει πανακεια για τους απανταχου χοντακηδες.Χοντα να'ναι κι οτι να'ναι.Πανε αυτα παιδες...ξεχαστε τα.Μιλαω για τα μικρα μηχανακια (παπια-σκουτερ).
    Ειδικα αυτο το innova...τι'ναι αυτο ρε σεις?Σταματαει και κανει λες και ακους νταλικα!Ασε πια αυτα τα πλαστικα του.Για κινητηρα και σβησιματα που λετε πολλοι δεν ξερω δεν εχω γνωμη.
    Αυτο που ξερω ειναι οτι ισως θα'πρεπε να'μαστε πιο open minded και να μη μενουμε πια στις ετικετες.Σαφως το innova δε θα επρεπε να εχει χειροτερη ποιοτητα κατασκευης απο το modenas-εχει βαρια κληρονομια.Ομως ετσι ειναι.
    Εγω αγορασα ενα SYM HD 200 το καινουριο με τα δυο δισκοφρενα.Οσοι οσοι αναρωτιεστε ''μα καλα SYM πηγε και πηρε το ατομο'' σας απαντω: ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΧΑΝΕΤΕ!!!

ΦΙΛΙΚΑ ΠΑΝΤΑ!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από el_mojito
    ...το θεμα ειναι οτι σλογκαν ''χοντα ολο προσοντα'' χρονια αποτελει πανακεια για τους απανταχου χοντακηδες.Χοντα να'ναι κι οτι να'ναι.Πανε αυτα παιδες...ξεχαστε τα.Μιλαω για τα μικρα μηχανακια (παπια-σκουτερ).
    Ειδικα αυτο το innova...τι'ναι αυτο ρε σεις?Σταματαει και κανει λες και ακους νταλικα!Ασε πια αυτα τα πλαστικα του.Για κινητηρα και σβησιματα που λετε πολλοι δεν ξερω δεν εχω γνωμη.
    Αυτο που ξερω ειναι οτι ισως θα'πρεπε να'μαστε πιο open minded και να μη μενουμε πια στις ετικετες.Σαφως το innova δε θα επρεπε να εχει χειροτερη ποιοτητα κατασκευης απο το modenas-εχει βαρια κληρονομια.Ομως ετσι ειναι.
    Εγω αγορασα ενα SYM HD 200 το καινουριο με τα δυο δισκοφρενα.Οσοι οσοι αναρωτιεστε ''μα καλα SYM πηγε και πηρε το ατομο'' σας απαντω: ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΧΑΝΕΤΕ!!!

ΦΙΛΙΚΑ ΠΑΝΤΑ!!

Πόσα χιλιόμετρα έχεις κάνει?

Θύμα κλοπής.....
    Αρχικά δημιουργήθηκε από kostisthegreek
    Πόσα χιλιόμετρα έχεις κάνει?
    .....και πόσο κόστισε η αγορά του????

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

Εγω έχω ένα INNOVA 04 με 27000χλμ για τις καθημερινές μετακινήσεις και το χω σκυλομετανιώσει.Συνεχή τριξίματα των πλαστικών,ιδιαίτερα του μπροστινού φαναριού στο οποίο ότι και τροποποιήσεις να έκανα πχ σιλικόνη,λάστιχο δεν υπήρχε βελτίωση.Στις αρχές κυρίως για να πάρει μπροστά έκανα τάμα ενώ τώρα αν το αφήσω 2,3 μέρες πρέπει να ρίξω 10 μανιβελιές για να πάρει μπρος.
    Το πίσω φρένος μουγκρίζει σα να σταματάει κανα άρμα και το χειρότερο από όλα???Μπιέλα και ρεκτιφιέ στα 20000 ενώ τα λάδια τα άλλαζα κάθε 2000χλμ ΑΥΣΤΗΡΩΣ...
    Είχα το ASTREA GRAND καμμία με καμμία σχέση και μάλλον στη πολύ καλή παρακαταθήκη που είχαν αφήσει αυτα τα μηχανάκια οφείλει τις καλές πωλήσεις του το INNOVAKI.Βέβαια ήταν από τα πρώτα οπότε στα επόμενα ενδεχομένως κάποια από αυτά τα προβλήματα να έχουν αντιμετωπιστεί...

Θύμα κλοπής.....
    Αρχικά δημιουργήθηκε από oiko1979
    ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

Εγω έχω ένα INNOVA 04 με 27000χλμ για τις καθημερινές μετακινήσεις και το χω σκυλομετανιώσει.Συνεχή τριξίματα των πλαστικών,ιδιαίτερα του μπροστινού φαναριού στο οποίο ότι και τροποποιήσεις να έκανα πχ σιλικόνη,λάστιχο δεν υπήρχε βελτίωση.Στις αρχές κυρίως για να πάρει μπροστά έκανα τάμα ενώ τώρα αν το αφήσω 2,3 μέρες πρέπει να ρίξω 10 μανιβελιές για να πάρει μπρος.
    Το πίσω φρένος μουγκρίζει σα να σταματάει κανα άρμα και το χειρότερο από όλα???Μπιέλα και ρεκτιφιέ στα 20000 ενώ τα λάδια τα άλλαζα κάθε 2000χλμ ΑΥΣΤΗΡΩΣ...
    Είχα το ASTREA GRAND καμμία με καμμία σχέση και μάλλον στη πολύ καλή παρακαταθήκη που είχαν αφήσει αυτα τα μηχανάκια οφείλει τις καλές πωλήσεις του το INNOVAKI.Βέβαια ήταν από τα πρώτα οπότε στα επόμενα ενδεχομένως κάποια από αυτά τα προβλήματα να έχουν αντιμετωπιστεί...
    Ξανα-ευτυχώς που ΔΕΝ αγόρασα το INNOVA και κατέληξα στο MODENAS!

Σελίδα 3 από 12 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Kaze-R 115 VS Honda Innova 125
    από cooltzo στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 33
    Τελευταίο μήνυμα: 02/08/2015, 17:16
  2. Τεχνική ξεπέτα υπερκυβισμού παπιού! Innova 125
    από lamoun στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο μήνυμα: 08/01/2008, 13:47
  3. innova 125..
    από n1k3man στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 26/05/2005, 12:57

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα