Τα περάσαμε υπέροχα, η παράσταση καταπληκτική όπως και οι ερμηνίες των ηθοποιών. Να ευχαριστήσω τον Ηλία και την Τούλα που ήρθαν μαζί μου και έκαναν πιο όμορφη τη βραδιά![]()
Όποιος δεν έχει πάει απλά χάνει!!
Μέχρι την επόμενη φορά...
![]()
![]()
![]()
Τρελοκοτσιδού..!!!!
Και τα έργα που ανεβάζουν τώρα τα παίζουνε ξεφτίλες που ουρλιάζουνεΑρχικά δημιουργήθηκε από latris mixanis
Είναι το καλύτερα σωζόμενο απ' όλα τα κλασικά θέατρα της Ελλάδος,αν είναι δυνατόν, το αρχαίο θέατρο να ήταν έτσι: να το παίζαν θεατρίνοι όπως αυτοί.
![]()
+ Η καλλιέργεια του ανθρώπου.:smilea:
- Οι ξεφτίλες που αμαυλίζουνε το Δράμα.![]()
Μακάρι να ανέβει καμιά παράσταση με ερμηνευτές και όχι γαϊδάρους που γκαρίζουν.![]()
Οι παραστάσεις στο θέατρο της Επιδαύρου έχουν μειωθεί αρκετά είναι μόνο πέντε![]()
Στη συγκεκριμένη παράσταση οι ηθοποιοί ήταν όλοι άψογοι, με μια μικρή εξαίρεση που ήταν απλά καλός!
Τρελοκοτσιδού..!!!!
Βρε Ελενάκι τι μου θύμισεςότι έχω πολλά χρόνια να πάω Επίδαυρο
![]()
![]()
![]()
Προσπαθώ να είμαι καλός άνθρωπος. Απλώς μερικές φορές το στόμα μου δε δείχνει να συνεργάζεται...!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από tsiros_temp
Και τα έργα που ανεβάζουν τώρα τα παίζουνε ξεφτίλες που ουρλιάζουνεαν είναι δυνατόν, το αρχαίο θέατρο να ήταν έτσι: να το παίζαν θεατρίνοι όπως αυτοί.
![]()
+ Η καλλιέργεια του ανθρώπου.:smilea:
- Οι ξεφτίλες που αμαυλίζουνε το Δράμα.![]()
Μακάρι να ανέβει καμιά παράσταση με ερμηνευτές και όχι γαϊδάρους που γκαρίζουν.![]()
Φιλε, το να εισαι εντελως ισοπεδωτικος και απαξιωτικος με τους συγχρονους ηθοποιους ενω δεν ξερουμε καν πως παιζοταν το αρχαιο δραμα αφου διασωζονται μονο τα κειμενα κι οχι ο τροπος ερμηνειας τους, χαρακτηριζοντας καταξιωμενους ηθοποιους, ξεφτιλες που ουρλιαζουν, ειναι τουλαχιστον ατοπο.
Σε πληροφορω λοιπον πως σ΄αυτη την παρασταση κανεις δεν ουρλιαζε...Υπηρχαν μονο, δεκα χιλιαδες θεατες ολων των εθνικοτητων,που παρακολουθουσαν καθηλωμενοι, κρατωντας και την ανασα τους ακομα, για να μην χασουν ουτε δευτερολεπτο απ' την πραγματικα επληκτικη παρασταση. Επικρατουσε δε τετοια ησυχια που καταντουσε εντελως συγκινητικο να μην ακουγεται ουτε ο παραμικρος ψιθυρος, δεδομενου οτι παρακολουθουσαν την παρασταση πολλα παιδακια μα τους γονεις τους.
Ελπιζω ολα αυτα να σου λενε κατι για την ποιοτητα του δραματος που παρακολουθησαμε.
Ειμαι λοιπον πολυ περηφανη που εκεινη την υπεροχη βραδια ημουν εκει κι ανατριχιασα και συγκινηθηκα και πιστεψε με υπηρχαν στιγμες που ενιωσα πως γυρισα πισω στο χρονο, κι ημουνα πισω στο 472π.χ μολις 8 χρονια μετα την ναυμαχια της Σαλαμινας, τοτε που οι περισσοτεροι απ τους θεατες ειχαν παρει μερος και στις μαχες και στην Σαλαμινα, και τους ενιωθα γυρω μου σιωπηλους και συγκινημενους να ακουν για τις νικες και τους ηρωισμους τους απο το στομα των ηττημενων εχθρων τους....
Και τωρα πες μου πως αυτοι που μου προκαλεσαν αυτα τα συναισθηματα ειναι
ενα τσουρμο ξεφτιλες που ουρλιαζουν.
Α! κι επειδη δειχνεις κι ενα ενδιαφερον για την γλωσσα μας και την εχεις πει σε αλλους....Το αμαυλιζω τι ακριβως σημαινει να το μαθω κι εγω που δεν το ξερω;Και πιστεψε με, δεν ειμαι και τοσο ασχετη....
![]()
![]()
![]()
victi vincimus.....
Το δεντρο για να φτανει μεχρι τον ουρανο πρεπει να εχει ριζες στην κολαση........
Nietzsche
Ελενακι και καπετανιο σας ευχαριστω απο καρδιας για την απιστευτη βραδια, υγεια να εχουμε και του χρονου δεν θ' αφησουμε παρασταση για παρασταση.
Και που'σαι καπετανιο παντα με το Καμπριο ε; Το ερωτευτηκα λεμεεεεεε μα κι ο οδηγος δεν παιζεται...Ειδικα με εκεινο το: Η κυρια επιθυμει κατι αλλο; Ακομα το σκεφτομαι και γελαω.....Τι ευγενεια τι στυλ!!!!Αψογος Λιακο μου!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
victi vincimus.....
Το δεντρο για να φτανει μεχρι τον ουρανο πρεπει να εχει ριζες στην κολαση........
Nietzsche
![]()
![]()
![]()
![]()
αν και δεν είμαι φαν του θεάτρου,
η ατμόσφαιρα και η βόλτα με ταξιδέψανε...![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tropeas
![]()
![]()
![]()
![]()
αν και δεν είμαι φαν του θεάτρου,
η ατμόσφαιρα και η βόλτα με ταξιδέψανε...![]()
Ελα μια φορα μαζι μας και θα δεις για ποτε γινεσαι φαν Λαμπρο μου.
:wacko:
victi vincimus.....
Nietzsche