:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao::rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
τατι πες αλευρι!!!!
Ο super market σε γυρευει!!
μακη εσενα εννοω!!:rotflmao:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao::rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
τατι πες αλευρι!!!!
Ο super market σε γυρευει!!
μακη εσενα εννοω!!:rotflmao:
μάγκες πρόπερσι το καλοκαίρι παίρνω το παπί (supra), βάζω κράνος και ξεκινάω (περιφερειακός σοφάδων-καρδίτσας)...έλα όμως που ο κλούβιος είχα βάλει παντελόνι 3/4...στο δρόμο λοιπόν καταλαβαίνω πως κάτι έχει μπει από το μπατζάκι του παντελονιού που ανέμιζε...![]()
πλακώνομαι στα φρένα κι αρχίζω να κατεβάζω παντελόνι και βλέπω τη μέλισσα να βγαίνει κυρία από μέσα...το καλό ήταν ότι δε με είχε τσιμπήσει ούτε μία φορά...
στο δρόμο μετά σκεφτόμουνα την αντίδραση διερχόμενων οδηγών βλέποντας τύπο με κράνος και παπί να σταματάει και να ξεβρακώνετε...
εγω πάντως θα ειχα κλ@σει στο γέλιο...
:rotflmao: :rotflmao::rotflmao: :rotflmao:
''Well, the rain ain't fussy about where it lands,
It'll find you hiding no matter where you stand.
It's gonna rain brother, and it's gonna rain hard,
When the blues comes calling with it's calling card.''
R o r y G a l l a g h e r
Αρχικά δημιουργήθηκε από Jo.Da.
μάγκες πρόπερσι το καλοκαίρι παίρνω το παπί (supra), βάζω κράνος και ξεκινάω (περιφερειακός σοφάδων-καρδίτσας)...έλα όμως που ο κλούβιος είχα βάλει παντελόνι 3/4...στο δρόμο λοιπόν καταλαβαίνω πως κάτι έχει μπει από το μπατζάκι του παντελονιού που ανέμιζε...![]()
πλακώνομαι στα φρένα κι αρχίζω να κατεβάζω παντελόνι και βλέπω τη μέλισσα να βγαίνει κυρία από μέσα...το καλό ήταν ότι δε με είχε τσιμπήσει ούτε μία φορά...
στο δρόμο μετά σκεφτόμουνα την αντίδραση διερχόμενων οδηγών βλέποντας τύπο με κράνος και παπί να σταματάει και να ξεβρακώνετε...
εγω πάντως θα ειχα κλ@σει στο γέλιο...
:rotflmao: :rotflmao::rotflmao: :rotflmao:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
zito i trella.....
Εδω με κλειστο κρανος εν κινησει μπηκε σφηγκα απο το λαιμο και καθισε διπλα στο ματι μου.
Επειδη εχω φαει πολλα τσιμπηματα γενικα-αλλο ενα τι ειναι...-ευτυχως δεν πανικοβληθηκα και μολις ανοιξα τη ζελατινα εφυγε...
Παντως μετα ενας κρυος ιδρωτας ετρεξε γα λιγο μολις συνειδητοποιησα τι θα μπορουσα να ειχα παθει αν με τσιμπουσε εκεινη την στιγμη!
Αλλη φορα που γυριζα με το ...πουκαμισακι απο τη δουλεια μπηκε πισω στην πλατη μου σφηγκα παλι.Αισθανομουν κατι να με ενοχλει εκει και το ετριβα με το χερι μου και καπου σταματησε.Μολις κατεβαινω απο τη μηχανη ακουω ενα ζζζζζζζ και λεω αμαν κοιταω στον καθρεφτη του ανσανσερ να πεταει κατι εκει και βγηκα εξω ανοιξα το πουκαμισο και εφυγε.Η φαση ηταν οτι δεν με τσιμπησε!!
Εγώ πριν απο 2 περίπου χρόνια που είχα το AGV καθώς πήγαινα με ανοιχτή τη ζελατίνα και με κάμποσα χιλιόμετρα (καλοκαίρι/ζέστη/η μαλακία του αρχάριου), βλέπω μπροστά μου ενα μικρό μαύρο πετραδάκι να μεγενθύνεται απότομα στο κέντρο και 'γω αντανακλαστικά, σχεδόν χωρίς να το σκεφτώ καθόλου, κατεβάζω ζελατίνα και κάνω πίτα το πετραδάκι (που ήταν τελικά μπούμπουρας)![]()
![]()
Τη φάση έχει που οταν σταμάτησα για να καθαρίσω τη ζελατίνα, έπαθα ενα ψιλοσόκ στη σκέψη του τι θα μπορούσα να είχα πάθει αν δεν την κατέβαζα.
Απο τότε και μετά ΠΑΝΤΑ κλειστή ζελατίνα.
...και δεν πήγα να παίξω τζόκερ τότε ο λαλάκας...![]()
![]()
![]()
Ορκισμένος σιδερόκωλος!
Καλοκαιρι του 99 στα κυθηρα , γυρναω απο το καψαλι οχι απο τον κυριο δρομο αλλα απο εναν αλλον που δεν εχει καθολου κινησει για οσους ξερουν απο τον καλαμο , εχω τοτε ενα SF 400 nersion S , και στην σχετικα μεγαλη ευθεια της παναγιας της οδηγητριας με μια χαραμαδα ανοιχτο κρανος και γυαλια ηλιου , εχω φωρτοση καπου 120 χλιομετρα μου σκαει μπαμπουρας , μεγαλος μαυροκοκινος , μεσα στο κρανος και με τσιμπαει πανω απο το ματι στο φρυδυ -ευτηχως που φορουσα γιαλια- για ποτε φρεναρησα σταματησα,εβγαλα το κρανος, και προσπαθουσα να τον τιναξω απο πανω μου δεν καλοθυμαμε,
Αυτο που θυμαμε ειναι ο πονος . και το οτι το κρανος δεν χωρουσε να μπει για 2 μερες, τετοιο πρηξημο λεμε.![]()
![]()
Ο θυμος βαζει συρτη στην πορτα της λογικης
Αρχικά δημιουργήθηκε από cbr1100xx
Καλοκαιρι του 99 στα κυθηρα , γυρναω απο το καψαλι οχι απο τον κυριο δρομο αλλα απο εναν αλλον που δεν εχει καθολου κινησει για οσους ξερουν απο τον καλαμο , εχω τοτε ενα SF 400 nersion S , και στην σχετικα μεγαλη ευθεια της παναγιας της οδηγητριας με μια χαραμαδα ανοιχτο κρανος και γυαλια ηλιου , εχω φωρτοση καπου 120 χλιομετρα μου σκαει μπαμπουρας , μεγαλος μαυροκοκινος , μεσα στο κρανος και με τσιμπαει πανω απο το ματι στο φρυδυ -ευτηχως που φορουσα γιαλια- για ποτε φρεναρησα σταματησα,εβγαλα το κρανος, και προσπαθουσα να τον τιναξω απο πανω μου δεν καλοθυμαμε,
Αυτο που θυμαμε ειναι ο πονος . και το οτι το κρανος δεν χωρουσε να μπει για 2 μερες, τετοιο πρηξημο λεμε.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
αϊτςςςςς!!!!!!
δεν ειναι τιποτα αυτο !!!
που να δεις το φιλαρακι μου που τον εχεσε περιστερακι την ωρα που ητνα δικαβαλλο σε ενα κολλητο του !!!!
χαχαχαχαχαχ
χ
α
χα
χα
χ
α
χα
χ
α
χα κατσικι ο τυποσ!!
ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΧΕΙ ΠΕΙ Ο ΓΑΜΠΡΟΣ ΜΟΥ........
ΟΙΚΟΔΟΜΗ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΦΑΣΗ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΝ ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ...
ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΤΥΠΟΣ ΚΑΙ ΤΙΝΑΖΕΙ ΤΟ ΠΑΠΟΥΤΣΙ ΤΟΥ ΑΚΟΥΜΠΙΣΜΕΝΟΣ ΣΕ ΕΝΑ ΤΟΙΧΟ ΜΕ ΤΑ ΔΥΟ ΧΕΡΙΑ.....
ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ ΤΩΡΑ ΜΗ ΕΧΟΝΤΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΤΥΠΑΣ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΟΤΙ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΧΤΗΠΗΣΕΟ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΚΑΙ ΤΑΡΑΚΟΥΝΙΕΤΑΙ...ΑΡΠΑΖΕΙ ΕΝΑ ΜΑΔΕΡΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΦΗΝΕΙ ΑΝΑΙΣΘΗΤΟ ΚΟΠΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ....ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ ΝΑ ΤΟΝ ΠΙΑΣΕΙ !! !!!!Ε ΑΥΤΟ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ ΠΛΗΡΩΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΔΩ!!!!!
ΤΑ ΚΟΥΡΕΛΙΑ ΑΚΟΜΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑΝΕ