Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
τώρα;
Χμμμμ δεν χρειάζεται να θέλω... μόνο του πάει![]()
σε πάει θες να πεις![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
τώρα;
Χμμμμ δεν χρειάζεται να θέλω... μόνο του πάει![]()
σε πάει θες να πεις![]()
![]()
![]()
...you people...
..ready to smile...
...speak to the wind...
...open your wings...
...ready to fly...
...life is life out there...
nimbus
Χθες βράδυ γύρω στις 12:30 και ενώ κατέβαινα την Κηφισίας στο ύψος λίγο μετά το Χαλάνδρι και κάτω από την γέφυρα ένα παλικαράκι με μπλουζάκι, σορτσάκι και χωρίς κρανάκι ξεκίνησε σούζα από την αρχή έως την έξοδο της.
Θέαμα που κόβει την ανάσα και ξέρεται για ποιους λόγους ……. Έκοψα έκοψα και περίμενα τι? τίποτα να μην γίνει τίποτα και ευτυχώς δεν έγινε
Πριν μερικά χρόνια κάποιος για επίδειξη μηχανής, ικανοτήτων, ανδρισμού κ.λπ. έκανε μερικές σούζες με αποκορύφωμα, σούζα με δύο πάνω στη μηχανή βράδυ στη Βουλιαγμένη να περνάει αυτοκίνητα.
Ήταν και η τελευταία όσο μπορώ να ξέρω, ευτυχώς όχι γιατί του συνέβη κάτι άσχημο
Όταν του ξαναείπαν κάνε μια σούζα να μια τόση δα μικρή η απάντηση ήταν <<όχι δεν θέλω να κάνω κακό στον εαυτό μου και σε αυτήν που αγαπώ, τώρα είμαι καλά, είναι πιο ωραία έτσι χαλαρά, να απολαμβάνουμε την θέα, να αγκαλιαζόμαστε, να χαϊδολογιόμαστε, να γυρίζουμε ασφαλείς…….. >>
Τι να πω όχι στις σούζες……………φόβος, βλακεία, υπερεκτίμηση ικανοτήτων μηχανής και οδηγού……..
Να πω ναι στις σούζες σε <<ασφαλή χώρο με ασφαλή προστατευτικό εξοπλισμό>>……………………….
Δεν ξέρω ο καθένας ότι θεωρεί καλύτερο
Να είστε πάντα καλά
![]()
ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΙΔΙΟΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΜΕΣΑ ΜΑΣ.
ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΙΑΦΕΡΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΜΑΣ.
και μηχανακια που κάνουν σούζες χωρίς να το θέλει και να το ζήτά ο αναβάτης τους...
αυτοί είναι εξ αμελείας ..και όχι εκ προ μελετης..νομιζω κύριε δικαστα...
:rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
και μηχανακια που κάνουν σούζες χωρίς να το θέλει και να το ζήτά ο αναβάτης τους...
Και γαμω τις δικαιολογιες.
Ετσι εγινε κυριε προεδρε ο V2 φταιει και οχι οι μαλακιες που λεει ο μπατσος:rotflmao:
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
Yπαρχει και η εξης ερμηνεια για αυτους που κραζουν και σνομπαρουν: Οσα δεν φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια...![]()
Ρε παιδια τελικα σουζα πως κανουν??????![]()
Οι ουρανοι μας ανηκουν,για τα συννεφα δεν ξερω ομως......!!!!!
Το παρακατω μηνυμα ειναι μια κοινωνικη προσφορα δικη μου!!!
Φιλε/η θα ηθελα να σε ενημερωσω οτι οι καθρεφτες του οχηματος σου δεν ειναι διακοσμητικο στοιχειο!ΜΑΘΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ!!!
Πατανε φρενο δυνατα..Αρχικά δημιουργήθηκε από nickmonstro
Ρε παιδια τελικα σουζα πως κανουν??????![]()
Εχει πιο πλακα ετσι![]()
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
Συμφωνώ! Γι'αυτό και αυτοί που δε ξέρουνΑρχικά δημιουργήθηκε από Dionisisk5
Yπαρχει και η εξης ερμηνεια για αυτους που κραζουν και σνομπαρουν: Οσα δεν φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια...![]()
να οδηγάνε σωστά και καλά (και γρήγορα,
όταν είναι κατάλληλες οι συνθήκες),
κάνουν σούζες.:a16: :a12:
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
Ρε συ πλάκα κάνεις![]()
![]()
![]()
Στο δικαστήριο που πήγα για υπέρβαση του ορίου ταχύτητας, με πιάσανε έξω από την πόλη σε ισόπεδη διασταύρωση, αυτή με τις γραμμές στην άσφαλτο και όριο τα 50χ.α.ω. ενώ εγώ πήγαινα με 100χ.α.ω.(τόσο μου βεβαιώσανε, παραμύθια, με 75χ.α.ω κι αν πήγαινα), άρχισε να με ρωτάει ο δικαστής όταν τους είπα ότι ήμουν με μηχανή, ".....τι επιτάχυνση έχει η μηχανή σου?Είναι γρήγορη, δηλαδή 0-100χ.α.ω. σε πόσο πιάνει.....?"
και ρωτάει και η εισαγγελέας...."...δηλαδή πόσο τελική έχει, πόσο το έχεις πάει?......"
![]()
Ρε θα τρελαθούμε τελείως..........νεαρός ο δικαστής και νεαρά η εισαγγελεύς, γύρω στα 35χρονών. Μου έκαναν ερωτήσεις για να μου πούνε τελικά, αναβολή το Φλεβάρη το 2007.
Το είπε κι ένας φίλος παραπάνω. Το ύφος μετράει και να κρατάμε τους τόνους χαμηλά.
Δηλαδή off δι ρέκορντ.![]()
Ευχαριστώ τους Ιάπωνες για τα γαμηστερά εν σειρά τετρακύλινδρα που απλόχερα προσέφεραν στον πτωχό και ταπεινό τούτο πλανήτη.
Αυτό είναι το εύκολο.(Εκτός κι αν σου γλυστρίσει ο μπροστινός τροχός και χάσεις 2 χρόνια από τη ζωή σου)Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Πατανε φρενο δυνατα..
Εχει πιο πλακα ετσι![]()
Από την άλλη πλευρά όμως πώς θα κάνουμε;(Μόνο κατά λάθος έχω καταφέρει.και με γκάζι και με συμπλέκτη)
Μιά φορά που το δοκίμασα μετά από επιτυχημένη κατά λάθος σούζα,βρέθηκα στη μέση μιάς διασταύρωσης.
Πάλι καλά που ήταν νύχτα και δεν υπήρχα ψυχή.:a53:
Όλες οι μνήμες είναι ίχνη δακρύων.
Jurobei Chikanatsu
Για να κανεις καλη σουζα πρεπει να το κατεχεις γενικοτερα το αθλημα της μηχανης και σιγουρα δεν μπορει καποιος καινουργιος αναβατης.Αρχικά δημιουργήθηκε από tsiros_temp
Συμφωνώ! Γι'αυτό και αυτοί που δε ξέρουν
να οδηγάνε σωστά και καλά (και γρήγορα,
όταν είναι κατάλληλες οι συνθήκες),
κάνουν σούζες.:a16: :a12:
![]()
Και οπως και να το κανεις το να πας γρηγορα δεν ειναι δα δυσκολο...Το πολυ γρηγορα ισως.
Αρχικά δημιουργήθηκε από div400
εχμμ ναι βασικα εχεις δικο αλλα.....
αυτο που μας ενοχλει μαλλον ειναι το υφος κομπασμου και συμπερθφορες του τυπου ''εγω ο γαμαουα και τα α@#$%δια μου κρεμονται και κανουν λουκια''.....
ολοι μα ολοι κανουμε και μαλακιες και σταντιλικια κτλ αλλα δεν κομπαζουμε για τα κατορθοματα μας (που σιγα τα λαχανα στο κατω κατω)
με αλλα λογια τις πραξεις αυτες τις κανουμε για ΔΙΚΗ μας ευχαρηστηση πρωτα και πανω απο ολα και οχι για να ανεβουμε ενα σκαλοπατι στην βαθμιδα κοινωνικης καταξιωσης οπως λανθασμενα θεωρουν οι παραπανω τυποι..
βεβαια ισχυει παντα το
''ο αναμαρτυτος πρωτος τον λιθο (βαλετο ? )''![]()
![]()
Ορκισμένος σιδερόκωλος!
Μια απ' τα ίδιαΑρχικά δημιουργήθηκε από latris mixanis
Δεν νομίζω ότι παίρνουμε κάποιον απ τα μούτρα μόλις ανοίγει τέτοιο θρεντ.
Κάθε φορά παίζει ρόλο ο τρόπος που παρουσιάζεις ένα θέμα![]()
Αν ο άλλος προκαλεί με τον τρόπο γραφής λογικό είναι ότι θα τον/την δουλεύουν ή και θα του/της την πουν.
Καγκουρίες, βλακείες κάνουμε όλοι έστω και σε μικρό βαθμό, απλά άλλοι το λένε και άλλοι πάλι όχι.
![]()
![]()
![]()
Γειά σου ρε κοπελιά!!!![]()
![]()
![]()
Ορκισμένος σιδερόκωλος!
Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
ασχετο αλλα Ο MOZARD ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΛΟΣ !!!!
ειναι ο κουλαμαριας του kawasaki-bikers
και ειναι και ασχημος
και δε τρωει τιποτα-δε καπνιζει
και δε κλανει
LOOSER![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ορκισμένος σιδερόκωλος!
Χθες στην καθοδο Κηφησιας κατα τις 5 στο φαναρι της Αγιας Βαρβαρας, σταματησε διπλα μου μια Βαραντερο, μαυρη, στο επομενο φανρι, του φαρου, αφου ειχε κανει οτι σφηνα γινοταν ριχνοντας την μηχανη μια δεξια μια αριστερα ο Τρισυποστατος ξεκινησε με σουζα. Θελω να του πολλα οτι ολοι που ειμασταν στο φαναρι ειχαμε μεινει αναυδοι γιατι δεν ξαναειχαμε δει τετοια μηχανη να κανει σουζα και ευτυχως που δεν φοραγε κρανος για να μπορουμε να δουμε ποιος "χεράς" αναβατης ηταν και να θυμμαστε να μην τα βαζουμε μαζι του. Ειχαμε εκστασιαστει ολοι τοσο πολυ με το μοναδικο θεαμα και στματησαμε ΟΛΟΙ και αρχισαμε να μιλαμε για αυτο. Ειδικα η κοπελια που πηγε να περασει το φαναρι απο την αλλη πλευρα και δεν περιμενε οτι θα εβλεπε τη μηχανη να φευγει σαν να απονηωνεται απο το Νιμιτζ. Και αυτη βεβαια απο την απολυτη εκλυση αδρεναλινης που της χαρισε τον χαιρετησε με τον απανταχου χιαρετισμο των σουζακηδων απο τους υπολοιπους κουλους, ανοιχτη παλαμη!![]()