perastika file mou.....kai opws eipan ta paidia pio panw ta sidera ginonte...
perastika file mou.....kai opws eipan ta paidia pio panw ta sidera ginonte...
Ειναι αρχηγος ρε σειςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς
το παλουκαρι μας...δεν μασαει με μια...!!!!!
Αντε για γινε καλα για να σε σκισω με το ZX-10R μου...............αντε ΓΙωργη...αντε...!!!!
Λεμε τωρα................για το ΖΧ.....
Αντε ρε φιλαρακι περαστικα και δεν μασας εσυ...ολα καλα θα πανε!
Αφού μπορώ και γράφω, καλά είμαι. Άλλωστε, κακό σκυλί ψώφο δεν έχει λένε...![]()
Σας ευχαριστώ όλους παιδάκια. Να είστε καλά και να προσέχετε. Εγώ την πάτησα γιατί αφαιρέθηκα και ήμουν κουρασμένος... Πολύ κακώς...
Η κοπέλα μου έχει αρκετές ζημιές σε πλαστικά ως επί το πλείστον, αλλά από μια πρώτη εκτίμηση > 5000 ευρώΑν δε βρεθεί λύση μέσω ασφαλιστικής με βλέπω να την ξανακαβαλάω σε 2 χρόνια...
![]()
Μεγάλη προσοχή απ'όλους. Στολή, ΡΑΧΗ και κράνος με έσωσαν. Ειδικά η ράχη. Με τόσες κωλοτούμπες που έσκασε η πλάτη μου κάτω, θα μπορούσα να είχα πάθει χοντρή ζημιά αν δεν την φορούσα. Όπως και οι επιγωνατίδες στη στολή, έσωσαν τα γόνατα και το μπουφάν τα χέρια. Πονάνε πολύ τα χέρια, αλλά δεν έσπασαν...Και μη σκεφτήτε ότι ήμουν με πολλά. Με 100 έπεσα σε στροφή μου οι ντόπιοι μπαίνουν με 200+ Με 100 πέφτει και ένα enduraκι... Και οι περισσότεροι δεν φοράτε από κάτω τίποτα, ούτε ράχη... Please...
![]()
Κάποια στιγμή θα γράψω και αναλυτικότερα τι έγινε... Να είστε καλά![]()
Wizard! "Έν οίδα, ότι ουδέν οίδα" - Σωκράτης (469πΧ - 399πΧ)
[font=Geneva]Το να είσαι το παράδειγμα δεν είναι ο κατάλληλος τρόπος να φτάσεις ψηλά, είναι ο μόνος τρόπος - Albert Einstein (1879-1955)[/font]
... χαιρόμαστε που εισαι κοντά μας. Οσο για την κοπέλα σου, θα φτιαχτει σιγα-σιγα.![]()
www.exormisi.gr η πύλη στα ελληνικά αξιοθέατα...
Αντε ρε Γιώργαρε περαστικά! Το εργαλείο θα φτιαχτεί!!!![]()
ΟΞΩ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΙΕΝ!!!!
Περαστικά κι από μενα Γιώργο!!
Χαιρόμαστε που είδαμε post σου σημερα
και όσο για την κούκλα ειναι εκεί και σε περιμένει
Να σαι καλα![]()
Όταν η πόλη κοιμάται.......
το σημαντικότερο είναι οτι είσαι καλά!!!
σίδερα και πλαστικά θα γίνουν!!
ποτέ ξανά σε κανέναν τέτοια ατυχία!!!
να'σαι καλά γιώργο![]()
Μια μέρα παιδιά μου....,, μου φέρνουν ένα κομμάτι τιτάνιο ναααααααα!!!! Τι να το κάνω σκέφτομαι????????
FZ6 RULEZ!!!
Έτσι...Αρχικά δημιουργήθηκε από petridist
το σημαντικότερο είναι οτι είσαι καλά!!!
σίδερα και πλαστικά θα γίνουν!!
ποτέ ξανά σε κανέναν τέτοια ατυχία!!!
να'σαι καλά γιώργο![]()
Έτσι...
Περαστικά σου Γιώργο και γρήγορα ξανά πάνω στην καλή σου!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()