Αν σκεφτεί κάποιος να το πάρει γυμνό, το είχε ξαδερφός μου στην Αυστραλία. Μετά τα 150-160 κουνάει αλύπητα λόγω ανέμου. Λογικά με το φέρινγκ θα είναι πολύ πιο σταθερό.Αρχικά δημιουργήθηκε από maintenance
ε!!!!!
δεν είναι ωραίο; εεεεε!!!![]()
Αν σκεφτεί κάποιος να το πάρει γυμνό, το είχε ξαδερφός μου στην Αυστραλία. Μετά τα 150-160 κουνάει αλύπητα λόγω ανέμου. Λογικά με το φέρινγκ θα είναι πολύ πιο σταθερό.Αρχικά δημιουργήθηκε από maintenance
ε!!!!!
δεν είναι ωραίο; εεεεε!!!![]()
Πάντα όρθιοι
ΥΠΕΡΟΧΕ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΕ ΚΑΛΥΤΕΡΕ ΜΟΥ ΚΟΛΛΗΤΕ ΚΑΡΔΙΑΚΕ ΕΠΙΣΤΗΘΙΕ ΦΙΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!
---
Προσέχουμε για να τρέχουμε
είναι ΣΙΓΟΥΡΟ!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από ΙΠΠΕΑΣ
Λογικά με το φέρινγκ θα είναι πολύ πιο σταθερό.![]()
Αλλά.......το φέρνουνε;
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από ΙΠΠΕΑΣ
Αν σκεφτεί κάποιος να το πάρει γυμνό, το είχε ξαδερφός μου στην Αυστραλία. Μετά τα 150-160 κουνάει αλύπητα λόγω ανέμου. Λογικά με το φέρινγκ θα είναι πολύ πιο σταθερό.![]()
χρήσιμο, σταθερό, αλλά άσχημο....
δε τους πάει το ντύσιμο των γυμνών...![]()
4/11/2006 Ο καλύτερα βελτιωμένος κουλάντζας!!!
The MRT will be back soon!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από maintenance
είναι ΣΙΓΟΥΡΟ!!!
Αλλά.......το φέρνουνε;
![]()
αν ειναι να παρεις αυτο ρε αντωναρε, θα τους βαλουμε να το φερουνε με το ζορι!!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
αν ειναι να παρεις αυτο ρε αντωναρε, θα τους βαλουμε να το φερουνε με το ζορι!!!!
αυτός είναι φίλος....![]()
κάτι θές τώρα ρε σύ.......πές μου τώρα που δεν μας ακούν!
ΑΚΟΥΩ!
![]()
να....τιποτα.......δε μου μεινανε ψιλα για διακοπες:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από maintenance
αυτός είναι φίλος....![]()
κάτι θές τώρα ρε σύ.......πές μου τώρα που δεν μας ακούν!
ΑΚΟΥΩ!
![]()
Ειχα δει ενα τετοιο στην καντινα κανα 6μηνο πριν...ενα τουμπανο με κατι ohlins κατι φρεναρες...και ..και....που το ειχαν κανει και παρουσιαση σε ενα περιοδικο...
Warning!! Motorsports can be Dangerous....
Μπορείς να πεις τι τριμπούρδελο πήγες και πήρες πάλι; :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
να....τιποτα.......δε μου μεινανε ψιλα για διακοπες:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Μπορείς να πεις τι τριμπούρδελο πήγες και πήρες πάλι; :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
έλα ντε...![]()
![]()
4/11/2006 Ο καλύτερα βελτιωμένος κουλάντζας!!!
The MRT will be back soon!!!
Καλορίζικο το εργαλείο, αγαπημένε μου φίλε!
23 λεπτά με απασχολούσε απο την δύσκολη και επικύνδινη εργασία μου, και μου έλεγε τις εντυπώσεις του απο το νέο του τούμπανο.
μεγιές!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΡΕ ΠΑΠΑΡΑ ΠΑΠ ΠΕΣ ΜΑΣ ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΠΗΡΕΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΚΑΣΟΥΜΕ ΜΥΤΗ ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥ ΒΑΛΟΥΜΕ ΜΠΟΥΡΛΟΤΟ ΑΚΟΥΣ;;;![]()
![]()
![]()
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
ΡΕ ΠΑΠΑΡΑ ΠΑΠ ΠΕΣ ΜΑΣ ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΠΗΡΕΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΚΑΣΟΥΜΕ ΜΥΤΗ ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥ ΒΑΛΟΥΜΕ ΜΠΟΥΡΛΟΤΟ ΑΚΟΥΣ;;;![]()
![]()
![]()
Ρε Γιωργη....Τuono Πηρε ο Ανθρωπος...μετα απο τοσες αποτυχημενες προσπαθειες...πηρε και ενα σωστο μηχανακι:smilea:
Warning!! Motorsports can be Dangerous....