Σελίδα 3 από 8 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 111

Θέμα: Αναβάτες μοτοσυκλέτας ή μηχανόβιοι;

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από GhostDog
    "μα όχι, εγώ το διασκεδάζω να με φοβούνται!, χωρίς να υπάρχει #%!$@# ΛΟΓΟΣ"

το καταλαβαίνεις τώρα;;;

αφού φοβούνται όταν δεν κάνω μ%@#ς τι θες να κάνω;;;

να στεναχωρηθώ με τη @#$@# που τους δέρνει και νομίζουν ότι είμαι εγκληματίας επειδή οδηγώ μηχανή;;;
    Μα αυτό λέω.. το κατάλαβα! Είναι τόσο μα τόσο διασκεδαστικό... Δε σε πειράζει αυτή η κατάσταση και άρα κι αυτοί που δημιούργησαν αυτή την εικόνα κατά βάθος με το μέρος "μας" είναι!! Καλά τους κάνουν ε; Αφού μας φοβούνται "χωρίς λόγο"! Κατά τη γνώμη σου, αυτή η κατάσταση "το να φοβάται" ο πεζός τον μηχανόβιο υπήρχε πριν ανακαλυφθεί η μοτοσυκλέτα! Άρα αφού φοβούνται , εμείς τι να κάνουμε...θα το διασκεδάσουμε αντί να απομονώσουμε αυτούς που δημιουργούν αυτή τη γενική εικόνα για όλους..
    Εν τω μεταξύ ηρέμησε λίγο...δεν έχω κάνει φυλακή και δεν χρειάζεται να μου μιλάς με τη διάλεκτό τους..

Αρχικά δημιουργήθηκε από h_m_akis
    εγω παντως επιδη βλεπω πολλους να μας γραφουν καθημερινα κανονικοτατα γουσταρω παρα πολυ και χεζομαι στο γελιο που οπου περναω κλανουν πανω τους κατι καθωσπρεπει και σκορπανε αριστερα και δεξια
    den tha se prolavo poythena......... tha deis ksilo kai giaourti pou tha pesei. :a015:

Αρχικά δημιουργήθηκε από tati

Μικρή τι έγινε???? πήραμε αλήτικο μηχανάκι και αγριέψαμε??? Το παίζουμε διαλλακτικότητα στην αλητεία??? μαζέψουυυυυ

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
    Μια μερα μπηκα σε ενα θεοστενο δρομακι που εβγαζε πλατεια Κυψελης, δυστυχωε δεν θυμαμαι ονομα.
    Μάλλον ήταν η οδός Καλογερά

Τι να λέμε ρε παιδιά. Τα στραβά στερεότυπα ο κόσμος δύσκολα τα ξεπερνάει κυρίως γιατί φοβάται.

Τα καλά δύσκολα τα δέχεται, οπότε το μόνον που μας μένει είναι να προσπαθούμε συνέχεια. Αλλά όπως και κάθε τι σε αυτήν την ταπεινή ζωή που ζούμε θέλει συνεχή προσπάθεια.

Αφού η οδήγηση της μηχανής είναι έτσι κι αλλιώς ένας καθημερινός πόλεμος για την επιβίωσή μας, ε ας έχουμε κι έναν ακόμη στόχο. Να τους κάνουμε να πάψουν να φοβούνται και να ξεχωρίζουν τα κακώς από τα καλώς κείμενα.
    Ευχαριστώ τους Ιάπωνες για τα γαμηστερά εν σειρά τετρακύλινδρα που απλόχερα προσέφεραν στον πτωχό και ταπεινό τούτο πλανήτη.

βρουουουουουμμ Το avatar του/της h_m_akis
    Αρχικά δημιουργήθηκε από tai
    den tha se prolavo poythena......... tha deis ksilo kai giaourti pou tha pesei. :a015:

ναι..........αλλα πρεπει πρωτα να με προλαβεις...............μπουαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα:rotflmao: :rotflmao:

"Δυστηχώς μονο όποιος έχει δοκιμάσει την οδήγηση στο χώμα καταλαβαινει τις συγκινήσεις, την μαγεία , την δυσκολία και την τεχνική που σε βοηθά να αναπτύξεις !" KaTaNaS!!!

...και να σε κοινηγαει ο μπατσος σαν τρελος.......................αυτο ρε μαγκα ειν'αθλητισμος!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gcrook
    Αρχικά δημιουργήθηκε από anf125
    Μάλλον ήταν η οδός Καλογερά
    Ναι ρε συ
    -Have you any famous last words?
    -..Not Yet!
    -"Not yet"!? Is that famous?

βρουουουουουμμ Το avatar του/της h_m_akis
    [QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από VanDiemen [QUOTE]

φιλε VanDiemen νομιζω πως κατηγορεις τους αλλους (οπως τον GhostDog) ενω εσυ εχεις το προβλημα με την αλλη αποψη. ειναι απολυτα σεβαστο αυτο που πιστευεις αλλα γιατι να πρεπει και οι αλλοι να το ασπαζονται?
    "Δυστηχώς μονο όποιος έχει δοκιμάσει την οδήγηση στο χώμα καταλαβαινει τις συγκινήσεις, την μαγεία , την δυσκολία και την τεχνική που σε βοηθά να αναπτύξεις !" KaTaNaS!!!

...και να σε κοινηγαει ο μπατσος σαν τρελος.......................αυτο ρε μαγκα ειν'αθλητισμος!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από VanDiemen
    Σίγουρα αν δεν κάνεις κάτι από αυτά δεν αναφερόμουν σε σένα! Αλλά το να χαίρεται κανείς επειδή τον φοβούνται το βρίσκεις φυσιολογικό; ......
    .....
    .....
    Λες επίσης, ειρωνικά τον πολίτη "αναμάρτητο"!! Είπα εγώ ότι είναι αναμάρτητος; Και επειδή έχει κάνει αμαρτίες εμείς πρέπει να εκδικηθούμε ε; Κάτι σαν θεοί ένα πράγμα!
    Μισο λεπτο ρε συ Πετρο (με ολο το θαρρος). Τα παιδια εδω κανανε ΧΙΟΥΜΟΡ με το θεμα, που ειναι κατι που, αν προσεξες, το κανουν τακτικα σε πολλα θεματα -και κατ εμε καλα κανουν γιατι δινουν χρωμα στην βαρετη και μονοχνωτη καθημερινοτητα μας.

Μην τα παιρνεις ολα τοσο σοβαρα και μετρητοις ρε συ! Δεν βλεπεις που τοσοι και τοσοι που εχουν μπει κατα καιρους εδω και ειναι ΚΑΓΚΟΥΡΕΣ (ξερεις τον ορο, εισαι βορειος), τα παιδια εδω τους εχουν κατα-ΚΡΑΞΕΙ και κανενας δεν εχει βγει να πει "ααα, ναι, κοντριτσες, ωωωω γουσταρουμε, παμε παμε"

Τα παιδια του Μοτο εδω ειναι ατομα ωριμα που αγαπουν την καλη παρεα (και την καλη μπυρα ενιοτε ), τα ταξιδια και γενικα την ΚΑΛΗ πλευρα του μοτοσυκλετισμου -και ΠΑΝΤΑ με εξοπλισμο ασφαλειας. (εδω για μπανακι πηγαμε πριν μια βδομαδα κ ειδες στις φωτο τι εξοπλισμο ειχαμε βγαλει απο πανω μας!! )

Για πες μου λοιπον τι σχεση εχουν αυτα με τον ξεκρανωτο καγκουρα (μη χαλασει ο ΖεΛεΣ!) που ειναι με την σεμπριγκατη παπια η το οποιοδηποτε αλλο ινδιανικο μηχανακι κ παει στη μια ροδα αναμεσα στην κινηση η σηκωνει στο ποδι μια συνοικια με την φασαρια του;;

Εν πασει περιπτωσει καλοκαιρι ειναι, ζεστη κανει, μην τα κανουμε ολα θεμα, πηγαινε ριξε μια βουτια, πιες κ μια και ολα καλα.

A, και κατι ακομα. Πρεπει να καταλαβεις οτι στην κοινωνια μας που οι ανθρωποι φοβουνται κ τον ισκιο τους πλεον, το θεαμα ενος ανθρωπου επανω σε μια μηχανη φοροντας κρανος κλπ προκαλει φοβο κ ας ειναι το καλυτερο παιδι του κοσμου. Γιατι; Μα γιατι εχουν γαλουχηθει στην αντιληψη του "τσαντακια, αλητη, μηχανοβιου"...

Εγω πχ οταν ειμαι με την μηχανη δεν πλησιαζει κουνουπι. Επειδη εχω μια προτιμηση στο μαυρο χρωμα κ κρανος, μπουφαν, γαντια, μποτες, παντελονι ειναι μαυρα (και η μηχανη!) πρεπει να δεις τι γινεται στο δρομο...

Στα φαναρια αμαξια που ειμαι διπλα τους πανε πιο μπροστα, ανεβαζουν παραθυρα, γυρνανε απο την αλλη... Χαμος γινεται! Aμα δε εχω κ τη ζελατινα ιριδιου κατεβασμενη... ασε!
    Ηλιθια κατασταση αλλα πρεπει να το διακωμωδησεις για να μην τρελλαθεις....
    Νίκος
    Open Horizons

Παλαιό μέλος
    Εγω ρε παιδια παλι γιατι την ευχαριστιεμαι την αλητεια που μου δινει η μηχανη? Και εντωμεταξυ η καθε μηχανη σου δινειν και διαφορετικο στυλ αλητειας:

Ο endurakias ειναι ο κλασικος ροδα τσαντας και κοπανας.Και πολλακις ο βρωμιλος ο διχρονιλας

Ο streetakias ειναι ο γκαζοφωνιξ, ο αληταρας που περναει με 200 σφηναροντας και κανοντας σουζες

Ο παπακιας ειναι ο deliveras που δεν υπαρχουν νομοι και κωδικες για αυτον και ενιοται για να βγαζει το μεροκαματο κλεβει και καμια τσαντουλα.

Ο bmwακιας που ειναι ο κιριλατος που εχει τα φραγκα και ξαφνικα θελησε στα πενηντα του να νιωσει την ευχαριστηση της μηχανης

Ο choperakias ειναι ο χαρλεας ο easy rider. Ο αληταρας ο heavy metalas με τα πολλα tattoo που οταν θα ξεκαβαλησει το μοτο του θα σε κανει καινουργιο.

Και αλλα πολλα. Εεε τι να κανουμε αφου αυτη την γνωμη εχουνε πανω κατω να τους την αλλαξουμε? Αστους εκει περα να νομιζουν οτι θελουν.
    Παντως οτι η αποφαση και μονο να οδηγει καποιος μηχανη τον κανει αυτοματα να ξεχωριζει απο το συνολο ειναι σιγουρη για πολλους λογους.

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos_zr
    Μισο λεπτο ρε συ Πετρο (με ολο το θαρρος). Τα παιδια εδω κανανε ΧΙΟΥΜΟΡ με το θεμα, που ειναι κατι που, αν προσεξες, το κανουν τακτικα σε πολλα θεματα -και κατ εμε καλα κανουν γιατι δινουν χρωμα στην βαρετη και μονοχνωτη καθημερινοτητα μας.

Μην τα παιρνεις ολα τοσο σοβαρα και μετρητοις ρε συ! Δεν βλεπεις που τοσοι και τοσοι που εχουν........
    .......απο την αλλη... Χαμος γινεται! Aμα δε εχω κ τη ζελατινα ιριδιου κατεβασμενη... ασε!
    Ηλιθια κατασταση αλλα πρεπει να το διακωμωδησεις για να μην τρελλαθεις....
    Μη με παρεξηγείς!! Αναγνωρίζω το λάθος μου, ότι ορισμένες φορές αντιδρώ κάπως υπερβολικά...Έφταιγε μάλλον η σκηνή που είχα παρακολουθήσει, με τον τύπο που έκανε επίτηδες φασαρία.. Κι εγώ έχω χιούμορ.. Απλώς είναι λίγο βόρειο Το Fun-club του χιούμορ μου (εκτός από πολύ!! αστείος είμαι και ψωνάρα), να φανταστείς, αποτελείται από δυο πινγκουίνους, τρεις εσκιμώους και μια φώκια..

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Dionisisk5
    Εγω ρε παιδια παλι γιατι την ευχαριστιεμαι την αλητεια που μου δινει η μηχανη? Και εντωμεταξυ η καθε μηχανη σου δινειν και διαφορετικο στυλ αλητειας:

Ο endurakias ειναι ο κλασικος ροδα τσαντας και κοπανας.Και πολλακις ο.....
    ..... την αλλαξουμε? Αστους εκει περα να νομιζουν οτι θελουν.
    Παντως οτι η αποφαση και μονο να οδηγει καποιος μηχανη τον κανει αυτοματα να ξεχωριζει απο το συνολο ειναι σιγουρη για πολλους λογους.
    Ο scooterάκιας;;; Έτσι;;...άιντε...άιντε τους διαγράφουμε από το χάρτη;;;

(Είδες nikos_zr;; Τι σου' λεγα; Έχω "φανταστικό" χιούμορ!! Έλα, έλα...σταμάτα να σπαρταράς στο πάτωμα! Θα σου τα δώσω τα λεφτά που σου υποσχέθηκα... )

φρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ Το avatar του/της tati
    Αρχικά δημιουργήθηκε από tai
    Μικρή τι έγινε???? πήραμε αλήτικο μηχανάκι και αγριέψαμε??? Το παίζουμε διαλλακτικότητα στην αλητεία??? μαζέψουυυυυ

και που να μ΄εβλεπες πριν το αλητικο μηχανακι

Παλαιό μέλος Το avatar του/της TATAR

Re: Αναβάτες μοτοσυκλέτας ή μηχανόβιοι;

[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από VanDiemen
    [B]Μερικές φορές αναρωτιέμαι... Τι είναι η μοτοσυκλέτα; Αλήθεια τώρα...τι είναι; Αφήστε τα συναισθηματικά που ακούμε και διαβάζουμε στα περιοδικά, ότι είναι τρόπος ζωής, ελευθερία πνεύματος και σώματος κλπ κλπ. Ένα ακόμη μεταφορικό μέσο είναι, το οποίο έτσι και το μάθεις, είναι πολύ πιο εύχρηστο και βολικό από οτιδήποτε άλλο...αυτό είναι. Συμφωνώ ότι είναι πιο διασκεδαστικό από άλλα οχήματα. Αυτό όμως δε μας κάνει ούτε πιο μάγκες, ούτε πιο νταήδες, ούτε οτιδήποτε άλλο

Διαφωνώ απόλυτα. Οι ώριμοι και κατασταλαγμένοι μοτόβιοι, όπως φαίνεται ότι είναι η πλειοψηφία που γράφει στο φόρουμ, ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΙΝΑΙ πιο ανυχτόμυαλοι, με ευρήτητα στο πνεύμα τους, δεχτικοί και καταδεκτικοί, με σωστές απόψεις στα περισσότερα θέματα ΚΑΙ ΟΧΙ ΡΟΜΠΟΤ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΘΕΛΟΥΝ!!! ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΙΟ !!!!
    Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΥΓΝΩΜΟΝΟΥΣΑ....
    ΔΕΝ ΛΕΣ ΑΡΧΗΓΕ ΟΤΙ ΦΥΣΗΞΕ ΑΕΡΑΚΙ, ΟΤΙ ΤΗΝ ΠΗΡΕ ΤΟ ΚΥΜΑ....
    TATAR

Παλαιό μέλος
    Κι εγώ όμως ανήκω στην κατηγορία που περιέγραψες... εγώ γιατί δεν είμαι "πιο" (αφού εκφράζω λάθος απόψεις);

Σελίδα 3 από 8 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Ηλιθιοι Δηθεν ΜηΧανοβιοι
    από SpyrosTDM στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 125
    Τελευταίο μήνυμα: 23/01/2004, 14:52
  2. Εγκατάλειψη Παλιάς Μοτοσυκλέτας
    από sourtaggias στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 14/12/2003, 21:03
  3. Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 02/12/2003, 11:35