ενώ κάνει 10-12 από ελλάδα!!!!!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από MOZART
εμενα παντως ηρθε σε 3 μερες απο ιαπωνια.
ενώ κάνει 10-12 από ελλάδα!!!!!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από MOZART
εμενα παντως ηρθε σε 3 μερες απο ιαπωνια.
ποσο κανει μαστορα????
..............ελα βρε τωρα, θα τα βρουμε!!!!!!!!!
Σήμερα δοκίμασα το XR1000 και η επένδυσή του μου φάνηκε πολύ φτηνιάρικη. Σκέτο αφρολέξ, σε σύκριση με άλλα που έχουν αντιβακτιριδιακή-αντιιδρωτική.
Έτσι ακριβώς είναι γι'αυτό και είπαμε ότι η σύγκριση πρέπει να είναι μεταξύ X-Spirit & Corsair RX 7Αρχικά δημιουργήθηκε από Infini
Σήμερα δοκίμασα το XR1000 και η επένδυσή του μου φάνηκε πολύ φτηνιάρικη. Σκέτο αφρολέξ, σε σύκριση με άλλα που έχουν αντιβακτιριδιακή-αντιιδρωτική.
Για την τιμή του το θεωρώ απαράδεκτο να μην έχει αντιβακτιριδιακή-αντιιδρωτική επένδυση. Αυτό το βρίσκεις σε πολύ φτηνότερα κράνη. Δηλαδή σε Shoei και Arai πληρώνεις μόνο μάρκα;
Poloi to lene afto.
Vasika to lene osoi den exoun Arai k Shoei.Alla den isxyei.
Egw exw XR1000 Diabolic TC-2 k einai poly kalo!!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από MOZART
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ωχ τι θελει το κρανος του nakano στο κρεβατι μου?
αν ξαναακουσω να μιλησετε για ποιοτητα κατασκευης του rx7 απλα θα ζητησω να το πατε στα ανεκδοτα.η βαφη και μονο στοιχιζει οσο ενα καλο κρανος αλλης εταιρειας.αν δεν τον δειτε απο κοντα δεν θα καταλαβετε![]()
ΘΕΛΩ και εγωστειλε πληρ
θα κατεβω αθηνα να το δεις απο κοντα και μετα σου λεω οτι θεςΑρχικά δημιουργήθηκε από BAD BOY
![]()
ΘΕΛΩ και εγωστειλε πληρ
Για κάνε μας τώρα μια σύγκριση RX - 7 & X-SPIRIT μια που τα έχεις φορέσει και τα δύο.
Πιστεύω ότι θα ενδιαφέρει πολλούς από εδώ μέσα.
αν και εχω φορεσει για λιγο και τα δυο κρανη πανω σε ss μηχανη εγω εχω να πω οτι το shoei ειναι σαφως πιο αθορυβο αλλα το rx7 ειναι πιο ανετο τουλαχιστον στο δικο μου κεφαλι.στα πολλα ενιωθα το arai να με βοηθαει στο να κρατησω το κεφαλι μου εκει που επρεπε.επισης εμενα δεν μου αρεσουν τα στρογγυλεμενα κρανη και επειδη ειμαι και ψωναρα πηρα το arai του ΝΑΚΑΝΟ και shumacher(nickname) χαιρεται του sete.Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
Για κάνε μας τώρα μια σύγκριση RX - 7 & X-SPIRIT μια που τα έχεις φορέσει και τα δύο.
Πιστεύω ότι θα ενδιαφέρει πολλούς από εδώ μέσα.
Αντε, μεγιές μεγιές!!! Καλορίζικο το καινούριο κράνος και αχρείαστο Κώστα!!![]()
![]()
Όταν κατέβεις Αθήνα ρίξε σύρμα να βρεθούμε καθόλου, να κάνεις και τη μούρη σου με το καινούριο Nakano...![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από MOZART
αν και εχω φορεσει για λιγο και τα δυο κρανη πανω σε ss μηχανη εγω εχω να πω οτι το shoei ειναι σαφως πιο αθορυβο αλλα το rx7 ειναι πιο ανετο τουλαχιστον στο δικο μου κεφαλι.στα πολλα ενιωθα το arai να με βοηθαει στο να κρατησω το κεφαλι μου εκει που επρεπε.επισης εμενα δεν μου αρεσουν τα στρογγυλεμενα κρανη και επειδη ειμαι και ψωναρα πηρα το arai του ΝΑΚΑΝΟ και shumacher(nickname) χαιρεται του sete.
Από άποψη εξαερισμού σε χαμηλές ταχύτητες τι παίζει;;;;;