Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 39 από 39

Θέμα: επανηλθε,αλλα του'μεινε η βλακεια

Εδώ έχω το κουνιάδο μου που καβαλάει ένα ΤΤ600 μετατροπή motard , έχει φάει με άλλες μηχανές τις κατραπακιές μέχρι και νοσοκομείο νοσηλεύτηκε με διάσειση . Δυστυχώς κράνος δεν αγόραζε. Αφήστε δε τις κλήσεις που έχει αρπάξει . Τι να κάνω με την γυναίκα μου , του πήραμε κράνος . Ε όσο εγώ το πήρα άλλο τόσο αυτός το φόρεσε . Ούτε μια φορά . Τι να πεις μετά .ΚΑΚΟ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΙΟΥ ΤΟΥ .

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από kaps
    .....Τι να πεις μετά .ΚΑΚΟ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΙΟΥ ΤΟΥ .
    Δε φαντάζεται, πόσο!

ο trackαδόρος!!! Το avatar του/της Alx 84
    Αρχικά δημιουργήθηκε από kaps
    Ε όσο εγώ το πήρα άλλο τόσο αυτός το φόρεσε . .

Τότε... λυπάμαι που το λέω αλλά είναι όπως το λές! κακό του κεφαλιού του...
    4/11/2006 Ο καλύτερα βελτιωμένος κουλάντζας!!!
    The MRT will be back soon!!!

Παλαιό μέλος
    εγώ θα έλεγα κακό του δικού σου κεφαλιού, που πλήρωσες με δικά σου λεφτά για τη μαλακία κάποιου άλλου.

επιπλέον, το "όσο εγώ το πήρα, άλλο τόσο αυτός το φόρεσε", στην περίπτωσή σου (που πράγματι εσύ το πήρες) σημαίνει ότι αυτός το φόρεσε.

Πάρε το κράνος πίσω, δώσε το σε κάποιον που θέλει κράνος αλλά ζορίζεται οικονομικά (χλωμό, να έχει μηχανή και να μην έχει λεφτά για κράνος, αλλά λιγότερο απίθανο από το να δίνεις κράνος σε κάποιον και τελικά να μη το φοράει)

Πάρε τη παραπάνω εικόνα, τύπωσέ τη και κόλλα τη στη μηχανή του με UHU στικ (όταν τη βγάλει, την επόμενη φορά με κόλλα πολυουρεθάνης). Μπορεί όταν αρχίσουν να γελάνε μαζί του να βάλει μυαλό.

Δεν θα σου δείξω παλιές μου ακτινογραφίες να δεις το δέντρο στο κρανίο, δυστυχώς μερικοί από μας παθαίνουμε πρώτα και μετά μαθαίνουμε., φυσικά τότε που πρωτοέβαλα κράνος (με παπί) το κράνος ήταν αξεσουάρ, και ακόμα φορολογείται σαν τέτοιο.

μπλα μπλα
    Αυτο που με θλιβει & με εξοργιζει περισσοτερο στη προκειμενη περιπτωση, ειναι οτι σακατευονται & σκοτωνονται παιδια που φορανε κρανος και τη γλυτωνουν κατι τετοια ζωα.

πειτε οτι τα παραλεω αλλα ετσι αισθανομαι διαβαζοντας ολα αυτα.

Στο σταθμο της Ν.Ιωνιας βλεπω την προπερασμενη βδομαδα ενα ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ ΑΜΟΥΣΤΑΚΟ πανω σε ZX6R και απο πισω καβαλα η γκομενα.

Ποιοι φταινε; 100% οι γονεις. Οχι, λαθος. 100000% οι γονεις. Το κριμα στο λαιμο τους λοιπον και οχι αλλα δακρυα για τους ΗΛΙΘΙΟΥΣ.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της vassilis88
    μπορει να το πηρε με δικα του λεφτα!

Re: επανηλθε,αλλα του'μεινε η βλακεια

Αρχικά δημιουργήθηκε από stavrogin
    Γνωστο παλικαρακι 21μαιων ,χτηπησε στο κεφαλι αφου δε φορουσε κρανος μετα απο πτωση με Ζ750.
    Επεσε σε κωμα ,και τελικα ξαναβρηκε τις αισθησεις του,αφου πρωτα πηγαν και ηρθαν στον αλλο κοσμο ολη του η οικογενεια.

Πως επεσε.Ανοιξε το γκαζι αποτομα σε γλυστερο οδοστρωμα, η μηχανη γληστρισε και απο τον πανικο του εκοψε γκαζι ,ξανανοιξε και του γυρησε η μηχανη καπελο.Κατα τι γνωμη μου καθαρη ανοησια,απερισκεψια,αγνοια,ανωριμοτητα

Τωρα που ειναι καλα σκεφτεται να παρει R1 .Σου λεει ,το μαθα το Ζ ,μου φαινεται λιγο.

Ηθελα να ξερα τι σκοπευουν να κανουν οι γονεις του (γιατι με δικα τους λεφτα το πηρε το μηχανακι)
    Φιλε μου, το Z δυστυχός είναι το μεταβατικό στάδιο απο το παπάκι σε μοτο............και μάλιστα σε 750. Δεν είναι το μοναδικό συμβάν μιας και με το που βγήκε η μοτο αυτή πήγαν οι πιτσιρικάδες με τα κολοφτιαγμένα παπάκια (που τους έπερνε φυσικά) και τα πήραν, αλλά δυστυχώς νόμιζαν οτι πήραν μεγάλο παπάκι και με την λογική του ξεκράνοτου και της μη αίσθησης γκαζιού - κυβικών δεν είναι λίγοι αυτοί που γκρεμίστηκαν με το καλημέρα ή και που χαιρέτησαν......!!!!
    CALCULATOR ISLAND

Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123

Παρόμοια θέματα

1. ψάχνω φτηνό 50cc αλλά του κουτιού
    από cristina στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 27/07/2010, 22:00
  2. Η βλακεία του μεγέθους
    από alximistis στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 23
    Τελευταίο μήνυμα: 01/11/2008, 16:30
  3. Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 12/07/2008, 16:56
  4. Κατα τα αλλα θελαμε και απαγορευση του κυνηγιου
    από el_hymador στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 64
    Τελευταίο μήνυμα: 14/12/2007, 17:14