τεχνολογικα ο δικος μου κοφτης ειναι μπροστα απο την εποχη του.
οχι μονο μιλαει (μη τρεχεις...) αλλα απειλει οτι θα κατεβει:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
τεχνολογικα ο δικος μου κοφτης ειναι μπροστα απο την εποχη του.
οχι μονο μιλαει (μη τρεχεις...) αλλα απειλει οτι θα κατεβει:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
για να πας μπροστα πρεπει να πας πισω και να παρεις φορα.
πωλειται power commander (XT660) 200€
Α έχεις μάλλον παλιο μοντέλο φίλε μου αλλά αν το θές πρέπει να του κάνεις αναβάθμιση και να του βάλεις το πρόγραμμα:Πως να κάθεστε στη σέλα. Αν πάλι δε το θες πια το βγάζεις αλλά θα υποστεις τις λογικές συνέπειες!!Αρχικά δημιουργήθηκε από atom7ktm
εμένα πάλι ο κόφτης μου που γέρνει αντίθετα στις στροφές γιατί δεν μπορεί να καταλάβει πώς στρίβουν οι μηχανές και θέλει να βρίσκεται πάντα σε όρθια θέση? (!!!) τι να κάνω? μήπως να τον βγάλω μια και καλή και να ησυχάσω?
![]()
![]()
![]()
Και αν δε με σέβεστε να με φοβάστε!!
προσπαθώ να του περάσω το πρόγραμμα "πώς να γέρνετε μαζί με τον οδηγό" αλλά αρνείται πεισματικά.. μήπως τελικά δεν παίρνει αναβάθμιση?Αρχικά δημιουργήθηκε από paramedic
Α έχεις μάλλον παλιο μοντέλο φίλε μου αλλά αν το θές πρέπει να του κάνεις αναβάθμιση και να του βάλεις το πρόγραμμα:Πως να κάθεστε στη σέλα. Αν πάλι δε το θες πια το βγάζεις αλλά θα υποστεις τις λογικές συνέπειες!!
ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΚΟΦΤΗΣ!!!!!!!
χμμ τώρα που το σκέφτομαι.. είναι καλός σε άλλα πραγματα, ας τον κρατήσω δε μ@μιεται......
![]()
Orange blood runs in my veins...