Σελίδα 3 από 11 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 165

Θέμα: ανοιγμα με fazer 600 εχθες το βραδι...

Freddo Cappucino Racer Το avatar του/της fazerakis
    Βλέπω έχει δημιουργηθεί παρεξήγηση. Το τοπικ ξεκίνησε σαν μια "ευγενή" κόντρα/βόλτα με αυτοκίνητο και καταλήξαμε να συζητάμε για το πόσο επικύνδυνες είναι οι κόντρες.
    Αν ήταν κόντρα δεν έχει μεγάλη διαφορά αν ήταν Μοτό -vs- Auto ή Μοτο -vs- Moto. Είναι το ίδιο επικύνδυνο.
    I FEAR YOU HAVE MISTAKEN ME FOR SOMEONE WHO GIVES A SHIT
    Καλοκαιρινο Jacket Bering €30
    Richa Jacket Lady Χειμερινο €50

SUZUKI GSR 600 Το avatar του/της oulas
    Αρχικά δημιουργήθηκε από alfa156
    kai γιατι να μην ηταν οι παπαρες της καφετεριας δηλαδη,που το εκαναν για μουρη στην γκομενα,και γιατι να μην ειχες και εσυ ευθυνη-χωρις βεβαια να ξερω τι ακριβως εγινε-που θα ησουν αριστερη λωριδα με καποια κμ και δεν ελενχες απο πισω σου αν υπαρχει γρηγοροτερος?
    Δεν υπα οτι ημουν αριστερη. Οταν πηγαινω χαλαρη βολτα ειδικα με αλλο ατομο πισω πηγαινω παντα δεξια, και ειμαι και πολυ προσεχτικος, γιατι ειναι τεραστια ευθυνη να παθει κατι ο πισω σου. Αλλα δεν ειν αι λιγες φορες που στα λιμανακια εχω δει αυτοκινητα να παινουν με αναποδα τιμονια στις στροφες και να χρησιμοποιουν ολο τον δρομο. Ετσι με περασε περυσι συριζα ενας, ενω εγω πηγαινα με 60 χλμ δεξια λωριδα, πανω στην στροφη, ενω αυτος θα χε πανω απο 140+. Πριν τον χασω στην εξοδο της στροφης, και αφου επιασε και την μιση λωριδα του αλλου ευματος, γιατι προφανως θα κανε διορθωση στην στροφη μεσα να μην πεσει πανω μου, να σου και αλλος περασε φετας απο διπλα μου ευτυχος με πιο ανοιχτη γραμμη.

Ειναι δυνατον να θελω να παω βολτα εκει και να μην μπορω απο τον φοβο μηπως με σκοτοσουν? Απο τοτε δεν εχω ξαναπατησει ποτε απο εκει.

Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI z750

ε οχι και τα αλλα μηχανακια ειναι σε καφετεριες

δε το δεχομε

Σωστά... Πάνε και σε ταβερνες, fast food, ktl ktl .....
    "It is better to die on your feet than to live on your knees!"--Emiliano Zapata

Παλαιό μέλος Το avatar του/της alfa156
    Αρχικά δημιουργήθηκε από oulas
    Δεν υπα οτι ημουν αριστερη. Οταν πηγαινω χαλαρη βολτα ειδικα με αλλο ατομο πισω πηγαινω παντα δεξια, και ειμαι και πολυ προσεχτικος, γιατι ειναι τεραστια ευθυνη να παθει κατι ο πισω σου. Αλλα δεν ειν αι λιγες φορες που στα λιμανακια εχω δει αυτοκινητα να παινουν με αναποδα τιμονια στις στροφες και να χρησιμοποιουν ολο τον δρομο. Ετσι με περασε περυσι συριζα ενας, ενω εγω πηγαινα με 60 χλμ δεξια λωριδα, πανω στην στροφη, ενω αυτος θα χε πανω απο 140+. Πριν τον χασω στην εξοδο της στροφης, και αφου επιασε και την μιση λωριδα του αλλου ευματος, γιατι προφανως θα κανε διορθωση στην στροφη μεσα να μην πεσει πανω μου, να σου και αλλος περασε φετας απο διπλα μου ευτυχος με πιο ανοιχτη γραμμη.

Ειναι δυνατον να θελω να παω βολτα εκει και να μην μπορω απο τον φοβο μηπως με σκοτοσουν? Απο τοτε δεν εχω ξαναπατησει ποτε απο εκει.
    απο την στιγμη που εισαι σε 2 ροδες γνωριζεις ολους τους κινδυνους και περνεις και τα ρισκα σου οπως ολοι μας.απο την στιγμη και που ο συνοδηγος σου ειναι ενηλικας γνωριζει και αυτος την επικυνδηνοτητα του οχηματος που ειναι συνοδηγος.
    αν φοβασαι τοσο πολυ να μην περνεις συνοδηγο μαζι ωστε να μην φερεις καμια ευθυνη για οτιδηποτε γινει.

ξερεις οτι με τα μηχανακια ,μπορει να πεσεις και μονο σου με 70κμ αν βρεθουν στον δρομο σου την λαθος στιγμη χαλικια-λαδια-πετραιλεα-νερα κλπ....
    αν λοιπον δεν μπορεις να αποδεκτεις τους κινδυνους του καθε μεσου,κατσε σπιτι σου και περνε λεωφορειο.
    οποιος φοβαται πεφτει και κοιμαται

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sub_zero
    Σωστά... Πάνε και σε ταβερνες, fast food, ktl ktl .....

τωρα ναι !

:rotflmao:
    i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

Αρχικά δημιουργήθηκε από k600
    ο κινδυνος παραμονευει παντου και παντα,αν ειναι να σου κατσει θα σου κατσει,αυτο ειναι το αλατοπιπερο της ζωης βρε ευη ομως...

την επομενη φορα να κανεις κοντρα με φορτηγο κ αυτοκινητο κ να παρακαλας να μην σου κατσει εσενα,γιατι στο φορτηγο αν του κατσει λιγο θα τον νοιαξει!
    δεν συνηθηζω να κλεβω εκκλησια...για να κανω κοντρα με φορτηγο...και να κανω ακομα,σε 100 μετρα θα του εχω φυγει οποτε ατυπο το παραδειγμα σου..χαχα

SUZUKI GSR 600 Το avatar του/της oulas
    αντε γα ρε μα: :a31:, που θα μου πεις να κατσω σπιτι να παρω και λεωφορειο, που θωρεις φυσιολογικο κινδινο, τον εαυτο σου, που κανει κοντρες, και αν τυχει και πεσεις και γαμησεις καμια μηχανη, και σκοτωσεις κανενα, η αφησεις κανενα αναπηρο, θεωρεις οτι αυτα ειναι φυσιολογικα ρισκα που πρεπει να αποδεχτουν οι μοτοσυκλετιστες.

Ρισκο ειναι να γινει ενα ατυχημα, και ας το παθβ εξαιτιας καποιου αλλου, αλλα οχι απο την στιγμη που ο αλλος παει γυρευοντας!!!

Οχι δεν το αποδεχομαι. Αν θες να ανοιγεις, κατσε κανε μαθηματα, βγαλε αγωνιστικη αδεια, φτιαξε ενα αμαξι αγωνιστικο με προδιαγραφες, και πηγαινε και μπες σε αγωνες να ξεκαβλωσεις.

Τι σου φτεμε οι υπολοιποι, που θα μας βαλεις να κατσουμε σπιτια μας!

αντε γα ρε μα: :a31:, που θα μου πεις να κατσω σπιτι να παρω και λεωφορειο, που θωρεις φυσιολογικο κινδινο, τον εαυτο σου, που κανει κοντρες, και αν τυχει και πεσεις και γαμησεις καμια μηχανη, και σκοτωσεις κανενα, η αφησεις κανενα αναπηρο, θεωρεις οτι αυτα ειναι φυσιολογικα ρισκα που πρεπει να αποδεχτουν οι μοτοσυκλετιστες.

Ρισκο ειναι να γινει ενα ατυχημα, και ας το παθβ εξαιτιας καποιου αλλου, αλλα οχι απο την στιγμη που ο αλλος παει γυρευοντας!!!

Οχι δεν το αποδεχομαι. Αν θες να ανοιγεις, κατσε κανε μαθηματα, βγαλε αγωνιστικη αδεια, φτιαξε ενα αμαξι αγωνιστικο με προδιαγραφες, και πηγαινε και μπες σε αγωνες να ξεκαβλωσεις.

μμμμμμμμμμμμμμμμ σε βλεπω εμφανως ταραγμενο.....
    δεν το θεωρω φρονιμο καταρχην να εκφραζεσαι υβριστικα σε αλλους συνφορουμιτες,καθοτι δεν προβλεπετε και απο τον κανονισμο του φορουμ.
    δεν εχω να πω τιποτα περισσοτερο απο αυτα που ανεφερα παραπανω.ΤΕΛΟΣ

ααααα ξεχασα να σου πω οτι εχω και εγω μηχανακι και κανω 3 φορες πειρσοοτερα χιλιομετρα απο εσενα σε γρηγορους ρυθμους καθοτι μενω βαρκιζα και δουλευω μοσχατο...και κινουμε χειμωνα καλοκαιρι ΜΟΝΟ με μηχανακι και περναω απο τα λιμανακια και οταν παω και οταν ερχομαι για το σπιτι....
    προσεχω αναλογα,και αν δω γρηγορο αυτοκινητο στον καθρεπτη μου τον οποιο τον κοιταζω συνεχεια κανω δεξια διοτι οπως εχουμε πει και στο παρελθον γρηγορη μηχανη με γρηγορο αμαξι σε κλειστο στροφιλικη δεν εχει τυχη το μηχανακι φιλε μου....
    το μηχανακι μου ειναι αυτο της φωτογραφιας στο αβαταρ,την τοποθεσια θα σε αφησω να την μαντεψεις μονος σου...ετσι μιας και μιλησες κατι για μαθηματα κλπ...

διοτι οπως εχουμε πει και στο παρελθον γρηγορη μηχανη με γρηγορο αμαξι σε κλειστο στροφιλικη δεν εχει τυχη το μηχανακι φιλε μου....
    Εδω θα διαφωνησουμε
    Αν η ασφαλτος ειναι καλη(εως τελεια) και χωεις λακουβες/σαμαρια κτλ, πες γεια στο αμαξι...
    Ολα βεβαια κρινονται απο τον οδηγο ετσι..

Αρχικά δημιουργήθηκε από AFTER
    Εδω θα διαφωνησουμε
    Αν η ασφαλτος ειναι καλη(εως τελεια) και χωεις λακουβες/σαμαρια κτλ, πες γεια στο αμαξι...
    Ολα βεβαια κρινονται απο τον οδηγο ετσι..
    ξερεις κανεναν δρομο τετοιο στην αττικη,χωρις λακουβες με τελεια ασφαλτο??
    εγω μιλαω για συγγεκριμενες διαδρομες που γνωριζω τις συμπεριφορες και των 2 οχηματων...
    λιμανακια-σουνιου κλπ...

ξερεις κανεναν δρομο τετοιο στην αττικη,χωρις λακουβες με τελεια ασφαλτο??
    εγω μιλαω για συγγεκριμενες διαδρομες που γνωριζω τις συμπεριφορες και των 2 οχηματων...
    λιμανακια-σουνιου κλπ...
    Αυτοι οι δρομοι που λες εχουν απαραδεκτη ασφαλτο για μενα(καθε φορα που περναω απο λιμανακια τρομαζω)

Θα προτεινα Πεντελη(στο καλο κομματι)

Αρχικά δημιουργήθηκε από AFTER
    Αυτοι οι δρομοι που λες εχουν απαραδεκτη ασφαλτο για μενα(καθε φορα που περναω απο λιμανακια τρομαζω)

Θα προτεινα Πεντελη(στο καλο κομματι)
    ε να εχουμε και εναν βαθμο δυσκολιας!!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της GeorgeFZR

+100000000000000000000000000
    Έμαθα Να Αγαπώ Τον Εαυτό Μου,Να Τον Σέβομαι,Και Να Τον Καρφώνω Σε Οποιο Ντουβάρι θέλω....

------------------------------------------------------

Αρχικά δημιουργήθηκε από GeorgeFZR
    +100000000000000000000000000
    αντε καλα κρασια τον αυγουστο....

Σελίδα 3 από 11 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Help σχετικα με το Naked Fazer 600?
    από MSGL στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 21
    Τελευταίο μήνυμα: 16/10/2007, 01:45