:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
τωρα τα καταλαβα ολα
τωρα τα καταλαβα ολα
Απ΄τους δυο μας ποταμούς
θα γευτεί μια νύχτα η έρημος καρπούς.
Εμένα κάποιος απο αυτούς μου έστειλε πμ, αν είδα λέει για τον pavlaras1 και αν μπορούμε να εκμεταλευτούμε την μαζικότητα...
ποια , που? για ποιο μήνυμα? δεν έβγαζα νόημα , δεν μπορούσα και να του απαντήσω με πμ...![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tropeas
Εμένα κάποιος απο αυτούς μου έστειλε πμ, αν είδα λέει για τον pavlaras1 και αν μπορούμε να εκμεταλευτούμε την μαζικότητα...
ποια , που? για ποιο μήνυμα? δεν έβγαζα νόημα , δεν μπορούσα και να του απαντήσω με πμ...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Εμπρός στον αγώνα σύντροφε![]()
Τρελοκοτσιδού..!!!!
ευλόγησον!!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: τον αγώνα μας Κύριε...![]()
![]()
![]()
![]()
Tην ευχή μου τέκνον μουΑρχικά δημιουργήθηκε από Tropeas
ευλόγησον!!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: τον αγώνα μας Κύριε...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Τρελοκοτσιδού..!!!!
Θα σκύψεις ντε?
ευλογημένη !
για να πάρεις την ευχή πρέπει να φιλίσης ευσεβώς το χέρι.... (πάνω ή κάτω ) απο το πετραχείλι, άραγε....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
Υποτιθεται οτι γραφει γκρινγκλις για να καυτηριασει την κακη χρηση των ελληνικων,και μενα με ειχε μπερδεψει,
Αλλα τσιρο ειναι γεγονος οτι ξεφευγει η γλωσσα σου,κι ακομα κι αν εχεις τη γνωση να γραψεις σωστα,τα παραλες και τα πολυλες.απαντας στο παραμικρο ποστ και δεν αφηνεις κουβεντα να πεσει κατω.Αρπαχτηκες που σ'εστειλε ο αλλος σε ψυχιατρο.Δεν ειναι σοβαρα πραγματα αυτα.Χαλαρωσε
Ολα τα πραγματα εχουν την λογικη τους ,αν αρχησεις να την διακρινεις εισαι πλεον τρελλος. Ν.Τσιφορος
that I was where I would be,
Then I would be where I am not,
Here I am where I must be
Go where I would, I can not