Nasaste panta kala re, kai grigora perastika apo thn savourda sas
![]()
![]()
Nasaste panta kala re, kai grigora perastika apo thn savourda sas
![]()
![]()
περαστικά κ να είσαστε πάντα καλά!![]()
4/11/2006 Ο καλύτερα βελτιωμένος κουλάντζας!!!
The MRT will be back soon!!!
σας ευχαριστούμε όλους σας για τα καλά σας λόγια. Παίδες πότε κόλλησε πότε βρεθήκαμε κάτω δεν το καταλάβαμε. Τι να πω, ο Θεός μας έσωσε γιατί γλιτώσαμε τα χειρότερα. Η Κατερίνα φορούσε cordura και εγώ δέρμα. Δεν φορούσαμε γάντια, ενώ τα είχαμε μαζί μας και από κάτω φορούσαμε τζιν. Γι’ αυτό χτυπήσαμε στα χέρια και στα πόδια. Επιπλέον έκανα και την εξυπνάδα να μη δέσω σωστά το κράνος με αποτέλεσμα να φύγει με την πτώση. Ήμασταν επάνω σε ένα fazer 600 του 2003 με όλα του τα service στην επίσημη Yamaha. Τι έπαθε θα το μάθουμε σε λίγες μέρες. Αυτό που ξέρω είναι πως πρέπει να πάθεις για να μάθεις. Πάντα με σωστό εξοπλισμό παιδιά, γλιτώνεις πολλά. Μπορεί να γλιτώσεις μέχρι και την ζωή σου.![]()
Πολλά,
μα πάρα πολλά βλέπουμε τελευταία,
και δίπλα μας ,
στους γνωστούς στους φίλους στους συνοδοιπόρους...
και δυστυχώς είναι λίγοι αυτοί που ενστερνίζονται την προσοχή και το σωστό ντύσιμο,
μιας και είμαι και είσαστε παθόντες, ας προσπαθήσουμε με όμορφο και σωστό τρόπο, να το άνουμε να το καταλάβουν,
και να εκτιμήσουν και την ζωή την δική τους και των ατόμων που τους αγαπάνε περισσότερο,
και ας μην έχουν πάθει και ας μην πάθουν ποτέ...![]()
Μπράβο παιδιά ,
κουράγια και καλή συνέχεια ,
κρατάτε μας σε ενημέρωση με το τι συνέβη και τι θα συμβεί με την μοτοσυκλέτα...![]()
perastika paidia kai grigori anarosi.file atuxia itan i motozoi sunexizete.....
ΣΤΙΣ ΔΥΟ Η ΣΤΗΝ ΜΙΑ?ΙΔΟΥ Η ΑΠΟΡΙΑ
γρήγορα ορθιοι στα ΠΟΔΙΑ ΣΑΣ ρε παιδιά!
Δόξα στο Θεό.
Κατερινούλα ποτέ ξανά!
Περαστικά σας παιδιά![]()
![]()
Πωλείται XX 98' Full Extra.
Πωλήθηκε...
"Ατυχία" ρε Κωστή.....
Γρήγορα περαστικά.... αν και ξέρω ότι ουτε κι αυτό είναι ικανό να σε κάνει να το βάλεις κάτω![]()
Περαστικά!!!![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
περαστικά και πάντα όρθιοι από εδώ και μπρος!!!
Παιδιά περαστικά και πάντα όρθιοι!!!!
ΑΑΑΑ! και μολις σταθείτε στα πόδια σας, βγάλτε μια κανονική φωτο μαζι.....Τι κολαζ είναι αυτα? ειστε και ερωτευμένοι
Περαστικα και πάλι