Σελίδα 3 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 77

Θέμα: Ο Σαλπι στον ΠΑΟ

κοίτα να δεις με τι ασχολείται ο κόσμος...
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

rolling fredo king Το avatar του/της DUKASII
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Sferopetadhn
    Ε πσσστ φλωράκο

Δε γαμάς που δε γαμάς, δε γαμιέσαι να γαμήσουμε;

Γκομενάκια των γαυροβάζελων είστε και επιβιώνετε μόνο από τα ψίχουλα που σας δίνουν. Σας έχουν χαρίσει ένα κάρο λεφτά και θέλετε και παίκτες και γήπεδο και κανένα αεροδρόμιο άμα λάχει...

Κάτσε καλά λοιπόν και δες τα της ομάδας σου και άσε τους άλλους.

Α! Άλλη φορά για σεξ... με την όπισθεν έτσι;;; :rotflmao:

Σεμνά λοιπόν από δω χάμω

Γιατί έτσι μΕ αρέσει!!!
    ΚΑΛΑ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΟΥ..

να μου μιλαει και ο παοκ για χαρισμενα λεφτα...

και ψιχουλα..

ρε δεν ασχολουμε με μικρες ομάδες.
    κανε μου τη χαρη λοιπόν μαγκακο..

τωρα το αν γαμω η οχι ....

:a5: :a5:

Μου τη δίνει... Το avatar του/της Sferopetadhn
    Ενώ η αεκ είναι τεράστια ομάδα ε; Ρεάλ και βάλε!!! :rotflmao: :rotflmao:
    ''ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΣ....ΘΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ???'' busa (c)

"Το μόνο κοντρόλ που ξέρεις είναι της τηλεόρασης" busa (c2)

τουλαχιστον..

που λες τωρα ειναι η μεγάλη ευκαιρία για σας να μετονομασθέιτε σε παο Β και να εχετε και τις ευεργετικες ιδιοτητες που έχει και ο Οφη....

αιντε περαστικα λεμε...

για να καταλαβεις στο γηπεδο φωναζαμε..εναντιον του χορηγου σας...

του παο ντε..:rotflmao: :rotflmao:

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    πάλι με τα λεφτά μιλάμε...

Για ποιά ακριβώς λεφτά μιλάτε είπαμε;

Γιατί αν θυμάμαι καλά , τα χρέη προς το Δημόσιο απο την ΑΕΚ πληρώνονται νόμιμα, με όλες τις προσαυξήσεις και εκπτώσεις που προβλέπονται απο τον νόμο για ΟΛΟΥΣ.

Το άρθρο 44, είναι για χρέη προς ΤΡΙΤΟΥΣ και οχι προς το Δημόσιο. Οι πιστωτές της λοιπόν , επειδή κύρηξε αδυναμία πληρωμών σαν ΠΑΕ, πήρε μια σημαντικότατη έκπτωση και έδωσε και πάλι κάποια χρήματα σε αυτούς, αποπληρώνοντας μάλιστα και πάικτες που είχαν κάνει προσφυγή ακόμα και αν δεν τα έδωσε όλα όσα ζητούσαν αυτοί σαν προσαυξήσεις που δεν τους επιδικάστηκαν όμως.

Τα ψίχουλα που αναφέρεις απο ΟΣΦΠ και ΠΑΟ, ποιά είναι ακριβώς;... η πετάμε γενικώς οτι μας έρθει στο κεφάλι;

Για τον ΠΑΟΚ, θες να αρχίσουμε να απαριθμούμε χάρες απο Βενιζέλο (χωρίς νόμους και διατάγματα) , διαρύθμιση γηπέδων κτλ;
    Μήπως για το τι γίνεται αυτή την στιγμή που είναι κριμά για την ίδια την ομάδα;

Μήπως λοιπόν είναι καιρός να κοιτάξετε τα του οίκου σας και να αφήσετε τους άλλους στα δικά τους;

Εκτός αν περιμένετε οτι έτσι όπως κάνετε θα βρεθεί κανάς μεγιστάνας και θα πάρει την ομάδα με 40-45 μύρια χρέη ή άντε και 10 σου λέω εγώ αν υπάχθεί (που θα γινόταν και για εσάς) στο άρθρο 44.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Η ΑΕΚ τουλαχιστον εχει την τυχη να ειναι στην διαχειριση της ατομα που χειριζονται τα οικονομικα της οχι με κριτιριο να κονομησουνε ουτε να ειναι λαοπροβλητοι.Αυτο και μονο με παρηγορει σαν ανθρωπο και σαν φιλαθλο.Το να γινει μια ομαδα τεραστια σαν τα ευρωπαικα μεγαθηρια(Ρεαλ,Μπαρτσα κτλ κτλ) ειναι τουλαχιστον ουτοπικο για την Ελληνικη πραγματικοτητα.Οσο για την νοοτροπια που εχουνε καποιοι οσο αφορα το ποδοσφαιρο τι να πω....Ειμαι ΠΑΟΚ(πχ) λεει ο αλλος εξω ο Γουμενος....Ο Γουμενος δεν φευγει για οποιους λογους,οποτε παμε να σπασουμε το γηπεδο,τα γραφεια,τα κεφαλια καποιων να γουσταρουμε.Συμφεροντα δεν εχουνε οι οπαδοι μονο οι διοικησεις(οικονομικα,πολιτικα κτλ κτλ) και οταν το παρουνε χαμπαρι καποιοι και πηγαινουνε γηπεδο για να δουνε θεαμα και οχι να ξεσπασουνε τοτε ισως γινουνε καλυτερα τα πραγματα.

ΠΑΟ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΘΥΡΑ 13 Το avatar του/της XTMPAM

ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΟΣ

ΕΙΝΑΙ Ο ΣΑΛΠΙ Ο ΚΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΗΔΑΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ!!:rotflmao: :rotflmao:

ΟΛΟΥΣ!!!
    http://www.new.facebook.com/group.php?gid=29204961236

Μου τη δίνει... Το avatar του/της Sferopetadhn
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm

Μήπως λοιπόν είναι καιρός να κοιτάξετε τα του οίκου σας και να αφήσετε τους άλλους στα δικά τους;

Gandalf [/B]
    Μα αυτό ακριβώς είπα κι εγώ! Ο Dukassii ήθελε κάποιον να γαμήσει γι' αυτό και του απάντησα.

Όσον αφορά τώρα τους δικούς μας, τα έχω πει και σε άλλα post ότι είναι τελείως μαλάκες και μόνο κακό έχουν κάνει στην ομάδα, αλλά παρακαλώ πολύ δεν μπορώ να ακούω -και καλά- υπεράνω κριτικές από κόσμο ομάδων που κατά καιρούς έχουν κάνει τα ίδια και χειρότερα!

Έχουμε που έχουμε τα δικά μας ντέρτια, να μην ακούμε και αμπελοφιλοσοφίες ρε παιδιά.

Αυτή τη στιγμή μόνο οι γαύροι είναι κουλ, αλλά πώς να μην είναι με 10 κούπες σερί; Ποιός δεν θα ήταν; Δώσε μου κι εμένα και θα σου αραδιάσω ένα κάρο θεωρίες περί ποδοσφαίρου, αθλητισμού και ολυμπιακού (όχι οσφπ) πνεύματος. Θυμάστε κάποτε στα "πέτρινα χρόνια" με Σαλιαρέλη τί ξύλο έπεφτε; Το δούλεμα από όλους το θυμάστε;

Γι' αυτό λοιπόν, ο καθένας την ομαδούλα του (ΟΜΑΔΟΥΛΕΣ κυριολεκτικά) και αφήστε τον καθένα να ζει την αυταπάτη του. Μόνο αν δω ομάδα να παίζει τη μπάλα του ΠΑΟΚ το 70, του Ηρακλή το 80, της ΑΕΚ του 90, του βάζελου με Ρότσα και του γαύρου μία χρονιά (μάλλον το 97 ήταν) με Ντούσαν θα πω ότι είναι μεγάλη.

Το σημερινό κλοτσοσκούφι που βαφτίσανε σούπερ λίγκα είναι για γέλια και δεν νομίζω ότι θα δούμε ματς καλύτερα από του Σαββάτου...

Περαστικά σε όλους μας λοιπόν και όχι σεξ με τις ομάδες των άλλων! Μπορεί να κολλήσουμε τίποτα

Άντε για όλους!
    ''ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΣ....ΘΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ???'' busa (c)

"Το μόνο κοντρόλ που ξέρεις είναι της τηλεόρασης" busa (c2)

Γιατι υπαρχει αυτη η ταση να συνδεουν ολοι το τι λενε 500-1000 καφροι με ολο τον κοσμο που υποστηριζει μια ομαδα?Δηλαδη επειδη 1000 καφροι φωναζουν πχ Βουλγαρους τους Παοκαρηρακλη κτλ σημαινει οτι το λενε(και το πιστευουν) ολοι οι φιλαθλοι(οπαδοι?) μιας ομαδας?Δεν καταλαβαινω το σκεπτικο αυτο....Μακρια απο οπαδικα παθη δεν οδηγουν πουθενα παρα σε σπασμενα νευρα(κεφαλια κτλ κτλ)....Σιγα μην κατσω να σκασω εγω για τον Γουμενοτροχανακοκκαληβαρδινογιαννη.Θα σκασω με την ομαδα μου που δεν θα παιζει μπαλα οπως καποτε,θα νευριασω που θα φαει 5 ο γαυρος,βαζελος,αεκ κτλ στην Ευρωπη κτλ κτλ αλλα δεν με ενδιαφερουν τα μικροσυμφεροντα(και μεγαλοσυμφεροντα) του καθε πλουσιου αφεντικου μιας ομαδας...Το εχω κοψει για αυτο το λογο εδω και κοντα 10 χρονια το γηπεδο και δεν μου λειπει(πολυ )

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    ρε κομπλεξαρες Μπαοκια αρχισατε παλι?

ΓΚΟΜΕΝΑΚΙΑ ΤΟΥ ΓΑΥΡΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΒΑΖΕΛΟΥ ΕΙΣΑΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ τσιρακια του κοκκαλη και του βαρδινογιαννη που σασ κρατανε στη ζωη με του παιχτες που τους "πουλατε", για να κοβετε βαθμους απο την ΑΕΚ που και που...

εξω οι τσατσοι του βαρδινογιαννη ρε! ναι εσεις και ο ΟΦΗ... ρεζιλικια

ασιχτιρ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ε ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ που θελατε και ευρωπη!

θα παρετε φετος τη θεση του συΜπολιτη σας ξεκωλιΑρη στη Β εθνικη--> γιατι για εκει εισαστε ΜΟΝΟ

κωλοχανειο του κερατα εισαστε μια ζωη

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    Ρε παιδια... Σορρυ για το σπαμ . Αλλα το κουστουμι του Ιβιτς τι μαρκα ηταν

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI
    Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI

εεε μαλον αρμανι ειχε και ενα πουρο
    παντως ο τεχνικος διευθ ειχε κουστουμι και πουρο και ο προεδρος της αεκ ηταν με το τζιν

μου αρεσε παντως που τσακωνεστε ποιος ειναι γκομενα του ολυμπιακου :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

end of spam

i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    Δεν ξέρω... αλλά το "κοστουμάκι" που φορέσαμε εμείς με το 0-0 , μια χαρά μας ήρθε....χεχεχεχεχεχε

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Μα αυτό ακριβώς είπα κι εγώ! Ο Dukassii ήθελε κάποιον να γαμήσει γι' αυτό και του απάντησα.

Όσον αφορά τώρα τους δικούς μας, τα έχω πει και σε άλλα post ότι είναι τελείως μαλάκες και μόνο κακό έχουν κάνει στην ομάδα, αλλά παρακαλώ πολύ δεν μπορώ να ακούω -και καλά- υπεράνω κριτικές από κόσμο ομάδων που κατά καιρούς έχουν κάνει τα ίδια και χειρότερα!

Έχουμε που έχουμε τα δικά μας ντέρτια, να μην ακούμε και αμπελοφιλοσοφίες ρε παιδιά.

Αυτή τη στιγμή μόνο οι γαύροι είναι κουλ, αλλά πώς να μην είναι με 10 κούπες σερί; Ποιός δεν θα ήταν; Δώσε μου κι εμένα και θα σου αραδιάσω ένα κάρο θεωρίες περί ποδοσφαίρου, αθλητισμού και ολυμπιακού (όχι οσφπ) πνεύματος. Θυμάστε κάποτε στα "πέτρινα χρόνια" με Σαλιαρέλη τί ξύλο έπεφτε; Το δούλεμα από όλους το θυμάστε;

Γι' αυτό λοιπόν, ο καθένας την ομαδούλα του (ΟΜΑΔΟΥΛΕΣ κυριολεκτικά) και αφήστε τον καθένα να ζει την αυταπάτη του. Μόνο αν δω ομάδα να παίζει τη μπάλα του ΠΑΟΚ το 70, του Ηρακλή το 80, της ΑΕΚ του 90, του βάζελου με Ρότσα και του γαύρου μία χρονιά (μάλλον το 97 ήταν) με Ντούσαν θα πω ότι είναι μεγάλη.

Το σημερινό κλοτσοσκούφι που βαφτίσανε σούπερ λίγκα είναι για γέλια και δεν νομίζω ότι θα δούμε ματς καλύτερα από του Σαββάτου...

Περαστικά σε όλους μας λοιπόν και όχι σεξ με τις ομάδες των άλλων! Μπορεί να κολλήσουμε τίποτα

Άντε για όλους!
    Που ειπα εγω οτι ηθελα να γαμησω ρε παλικαρι?
    εγω ειδα τον ΜΠαοκ και τον λυπήθηκα...
    επισης ειδα τον μπαοκ περσι να σκιζετε να νικήσει την αεκ φυσικα..

ειδα να περνουν πριμ νικης λεει με την αεκ εξτρα λεφτα...(τι πες τωρα..)

....

μπαοκαρα..ειμαι χαλια...βλεπω αιτο με 2 κεφάλιααααα...

Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
    το κουστουμάκι ήταν

bulgari...:rotflmao: :rotflmao:

by mazonakis...

Σελίδα 3 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. το ξεφτυλισαν με την πολυμετοχικοτητα στον ΠΑΟ
    από kalgeorge στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 02/06/2009, 18:30