χαιρετουρα καλυτερα με το χερι γιατι αλλιως νομιζει ο άλλος οτι μολις περασες μπλόκο.
προσοχή στις συμμοριες που πετανε ενα ερειπιο κάτω και το παίζουνε οτι υπαρχει προβλημα.
χαιρετουρα καλυτερα με το χερι γιατι αλλιως νομιζει ο άλλος οτι μολις περασες μπλόκο.
προσοχή στις συμμοριες που πετανε ενα ερειπιο κάτω και το παίζουνε οτι υπαρχει προβλημα.
εγώ πάντα χαιρετάω και στα @@ μου οι άλλοι αν δεν ανταποδώσουν. Μέχρι και αστυνομικό χαιρέτησα και με κοιτούσαν με απορία (χεχεχεχεχε). Ένα παλικάρι έξω από Τρίπολη με χαιρέτησε (όπως χαιρετάνε τα μικρά παιδιά τη γιαγιά τους ένα πράμα) με τόση χαρά που μου έφτιαξε όλο το ταξίδι μέχρι Γαλαξίδι.
προσωπικά, θα συνεχίσω να το κάνω γιατί είναι κάτι που γουστάρω κι ας μην ανταποδίδουν...καλή καρδιά![]()
εκτος απ την χερετουρα με το χερι καπου πρεπει να υπαρχουν και εικονογραφημενα σηματα. η κανω λαθος?
Tora telis poy den telo, kiota telo si den teliw. Kai ego tora den telo gia na telis otan telo.
Eγω χαιρεταω μονο αυτους που νοιωθω οτι ειναι του συναφιου μου.
Στους Χαγιαμπουζαιους μαλιστα,πεταω ακομη και πετρες.Δεν εχω πετυχει κανεναν γιατι πανε κομματια,αλλα που θα παει....
Τελευταία τροποποίηση από Pan (dvs); 05/09/2016 στις 20:06.
Εμένα τον τελευταίο χρόνο μονο απο μπεεμβάκηδες βλέπω καμία χαιρετουρα. Αλλη μοτό Εκτός απο yamaha δεν εχω πάρει .
Μήπως ήρθε η ώρα για αλλαγή?![]()