Ενημερωσε την λίστα και με την zudap50 που λογικά πρέπει να σου έχει στείλει τα στοιχεία της...(ότι χρειαστείς και δεν την βρίσκεις πάρε εμένα ή στείλε μου π.μ.)
Ενημερωσε την λίστα και με την zudap50 που λογικά πρέπει να σου έχει στείλει τα στοιχεία της...(ότι χρειαστείς και δεν την βρίσκεις πάρε εμένα ή στείλε μου π.μ.)
θα σε κάνω χορηγό Τροπέατόσο κόσμο έχεις στείλει. Οκ το πήρα το πμ και εχω απαντήσει με πμ
ενημέρωση της λίστας της Τρίτης το απόγευμα
beholder έκανες τίποτα με το "μοτοτσικλέτα" (από περιέργεια και μόνο ρωτάω)
Οσο οι πληροφορίες και η εκπαίδευση μπορεί να σώνει ζωές και να αποτρέπει χειρότερες καταστάσεις εγώ θα λέω σε κόσμο να πηγαίνει να τα κάνει...![]()
![]()
![]()
Το εβαλα εχθες και θα δουμε τι θα γινει.
-Εγω σε αυτό το ΓΑΙΔΟΥΡΙ δεν ανεβαινω
έλα να μαζευόμαστε... και περιμένουμε και τυχόν συμμετοχές από το motocikleta.gr (να ' ναι καλά ο beholder)Αρχικά δημιουργήθηκε από Trans
Μέχρι τώρα - Τετάρτη 30 Αυγούστου - "επίσημες" συμμετοχές (που σημαίνει με ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο επικοινωνίας) έχω από τους παρακάτω:
1. Alki_Viades
2. airamhag
3. Γιάννης (φίλος του Τροπέα)
4. George-3-
5. wiredgr και φυσικά
6. Τρανς
7. suzukimaniac (αν τα βρει με την δουλειά του)
8. beholder
9. Zudap 50
και συνεχίζουμε![]()
![]()
Μέχρι τώρα - Πέμπτη 31 Αυγούστου - "επίσημες" συμμετοχές (που σημαίνει με ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο επικοινωνίας) έχω από τους παρακάτω:
1. Alki_Viades
2. airamhag
4. George-3-
5. wiredgr
6. Τρανς
8. beholder
9. Zudap 50
10. Ισμήνη (φίλη δικιά μου)
και συνεχίζουμε....
Τι μόνο ο Τροπέας θα στέλνει κόσμο;
beholder=> από το motocikleta κανείς ακόμα αλλά τους περιμένουμε:smilea:
Όσοι πιστοί προσέλθετε
![]()
Στις 6 του μηνα γυρναει ενας φιλος απο Γερμανια που παιζει να ενδιαφερεται.
Οσο για εμενα ισχυει οτι σου ειπα στο ΠΜ![]()
οκ τζωρτζΑρχικά δημιουργήθηκε από George-3-
Στις 6 του μηνα γυρναει ενας φιλος απο Γερμανια που παιζει να ενδιαφερεται.
Οσο για εμενα ισχυει οτι σου ειπα στο ΠΜ![]()
![]()
Μέχρι τώρα - Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου - "επίσημες" συμμετοχές (που σημαίνει με ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο επικοινωνίας) έχω από τους παρακάτω:
1. Alki_Viades
2. airamhag
4. George-3-
5. wiredgr
6. Τρανς
8. beholder
9. Zudap 50
10. Ισμήνη (φίλη δικιά μου)
11. Niewbe (περιμένω μερικά πράγματα ακόμα)
και συνεχίζουμε....
Όσοι πιστοί προσέλθετε
![]()
Το πότε ξεκινάμε θα εξαρτηθεί απο τον αριθμό των ατόμων που θα μαζευτεί έτσι?υποθέτω οτι θα ενημερωθούμε μέσω πμ ή απο ανακοίνωση?
Για να ξεκινήσουμε θα πρέπει πρώτα να μαζευτούμε μια μικρή ομάδα, να στείλουμε το FAX στον ΕΕΣ και αυτοί να μας πουν πότε μπορούν. Γιατί θα θέλουμε 2-δίωρα/βδομάδα, ενώ έχουν άλλο πρόγραμμα αλλά και να βρούνε αίθουσα που μπορεί να μας εξυπηρετήσει. Από την στιγμή που θα μας πουν το ΟΚ (βασικά το πότε θα ξεκινήσουμε) θα κάνω ένα ποστ εδώ, θα στείλω πμ αλλά και θα σας πάρω κι ενα τηλέφωνο σε αυτά που μου έχετε δώσει.Αρχικά δημιουργήθηκε από zudap50
Το πότε ξεκινάμε θα εξαρτηθεί απο τον αριθμό των ατόμων που θα μαζευτεί έτσι?υποθέτω οτι θα ενημερωθούμε μέσω πμ ή απο ανακοίνωση?
Και μέχρι σήμερα - Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου (καλό μήνα) - η λίστα παραμένει ως έχει με τα 11 ονόματα....
Περιμένουμε κι άλλους...
Θάνος
Τρίτη 5 Σεπτεμβριου και οι συμμετοχές παραμένουν ως έχουν![]()
![]()
Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου και οι συμμετοχές παραμένουν στα ίδια.... αϊντε παιδιάααα δηλώστε (όσοι φυσικά θέλετε πραγματικά να τα κάνετε) να στείλω το FAX![]()
Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου και είμαστε 11.... (ακόμα)
Παρασκευή σήμερα, τελειώνει η βδομάδα και σε λίγο καιρό η διωρία για τα μαθήματα. Βασικά για την δήλωση συμμετοχών για τα μαθήματα Πρώτων Βοηθειών στον ΕΕΣ. Θα περιμένω και τις δύο - τρεις μέρες της επόμενης βδομάδας μήπως θελήσει κανείς να δηλώσει συμμετοχή και γύρω στην Τετάρτη θα στείλω το FAX στον ΕΕΣ με αυτούς που μου έ΄χουν δηλώσει συμμετοχή με πμ
Πρέπει να το στείλω τότε για να καταφέρουμε εμείς που θέλουμε να κάνουμε τα μαθήματα κάπου μέσα στον Οκτώβριο (όπως μου έχουν πει από τον ΕΕΣ).
Μέχρι σήμερα πάντως (Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου) οι συμμετοχές παραμένουν οι γνωστές πλέον 11.....
Τα λέμε κι όποιος επιθυμεί ας μου στείλει πμ με όνοματεπώνυμο και τηλεφωνο επικοινωνίας. Αν διαβάσι κι όλο το ποστ για να δει για τι πράγμα μιλάμε θα είναι ακόμα καλύτερα....
Θάνος