ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΠΗΓΕ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΑ ΚΑΝΕ....
ΗΜΑΡΤΟΝ ΡΕ ΣΥ ΣΠΥΡΑΚΗ......ΣΚΕΤΗ ORIGINAL ΜΟΥ ΓΙΝΕΣ!!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
GADALF ΜΗΝ ΤΟΝ ΑΚΟΥΣ ΡΕ ΑΜΠΑΛΟΣ ΕΙΝΑΙ...
ΗΜΑΡΤΟΝ ΡΕ ΣΥ ΣΠΥΡΑΚΗ......ΣΚΕΤΗ ORIGINAL ΜΟΥ ΓΙΝΕΣ!!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
http://www.new.facebook.com/group.php?gid=29204961236
ο κλασικος ο λαλακας εδω παιδια..οπου το μονο που ειχε ναμου πει..χθες..Αρχικά δημιουργήθηκε από XTMPAM
ηταν..ΩΡΑΙΑ ΒΟΥΤΙΑ Ο ΛΑΚΗΣ..ΜΟΥΦΑ ΟΛΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ...
και εγω καταλαβα..οτι..
αμα εισαι βαζελος ξερεις απο ωραίες βουτιες..και μουφα πεναλτι....
![]()
α ρε Γιώργη..γνωστη της βουτιας..![]()
ΜΕ 9 ΚΑΡΔΟΥΛΕΣ ΠΑΙΖΑΤΕ ΚΑΙ ΓΚΟΛ ΜΕ ΜΟΥΦΑ ΠΕΝΑΛΝΤΥ!!
ΗΜΑΡΤΟΝ ΠΙΑ!!ΑΣΕ ΠΟΥ ΜΕ ΠΗΡΕ Ο ΥΠΝΟΣ!
ΕΜΕΙΣ ΣΟΥ ΠΑ...ΦΕΤΟΣ ΘΑ ΣΗΚΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΟΥΕΦΑ!!
ΓΙΑΤΙ ΟΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΜΠΑΛΑ......ΕΧΕΙ ΠΑΙΞΕΙ ΚΙΟΛΑΣ
ΑΝΤΕ ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣ ΒΟΥΤΙΕΣ......ΑΚΟΜΑ ΖΕΣΤΕΣ ΕΧΕΙ....:rotflmao: :rotflmao:
ΚΑΝΑ ΚΑΡΟΤΕΝ ΠΑΡΕ ΜΕ ΔΕΙΚΤΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ 20 ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΕΙΣ..Αρχικά δημιουργήθηκε από XTMPAM
ΜΕ 9 ΚΑΡΔΟΥΛΕΣ ΠΑΙΖΑΤΕ ΚΑΙ ΓΚΟΛ ΜΕ ΜΟΥΦΑ ΠΕΝΑΛΝΤΥ!!
ΗΜΑΡΤΟΝ ΠΙΑ!!ΑΣΕ ΠΟΥ ΜΕ ΠΗΡΕ Ο ΥΠΝΟΣ!
ΕΜΕΙΣ ΣΟΥ ΠΑ...ΦΕΤΟΣ ΘΑ ΣΗΚΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΟΥΕΦΑ!!
ΓΙΑΤΙ ΟΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΜΠΑΛΑ......ΕΧΕΙ ΠΑΙΞΕΙ ΚΙΟΛΑΣ
ΑΝΤΕ ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣ ΒΟΥΤΙΕΣ......ΑΚΟΜΑ ΖΕΣΤΕΣ ΕΧΕΙ....:rotflmao: :rotflmao:
ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ ΟΥΕΦΑ ΕΙΝΑΙ
ΝΤΑΛΑ ΜΕΣΗΜΕΡΙ...
ΜΗ ΣΕ ΚΑΨΕΙ Ο ΗΛΙΟΣ..:rotflmao::rotflmao:
![]()
ΓΙΑ ΠΕΣ ΓΙΑ ΠΕΣ....ΜΕ 20 ΛΕΣ ΕΕΕ?ΕΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΤΙ ΘΑ ΞΕΡΕΙΣ!!Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
ΚΑΝΑ ΚΑΡΟΤΕΝ ΠΑΡΕ ΜΕ ΔΕΙΚΤΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ 20 ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΕΙΣ..
ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ ΟΥΕΦΑ ΕΙΝΑΙ
ΝΤΑΛΑ ΜΕΣΗΜΕΡΙ...
ΜΗ ΣΕ ΚΑΨΕΙ Ο ΗΛΙΟΣ..:rotflmao::rotflmao:
![]()
ΚΟΙΤΑ ΕΣΥ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΚΑΝΑ ΜΑΚΡΥΜΑΝΙΚΟ ΚΑΙ ΤΑ ΞΑΝΑΛΕΜΕ!!!
ΣΑΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕΣ ΠΕΡΣΙ ΘΑ ΛΕΣ...Αρχικά δημιουργήθηκε από XTMPAM
ΓΙΑ ΠΕΣ ΓΙΑ ΠΕΣ....ΜΕ 20 ΛΕΣ ΕΕΕ?ΕΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΤΙ ΘΑ ΞΕΡΕΙΣ!!
ΚΟΙΤΑ ΕΣΥ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΚΑΝΑ ΜΑΚΡΥΜΑΝΙΚΟ ΚΑΙ ΤΑ ΞΑΝΑΛΕΜΕ!!!:rotflmao:
Η ΕΣΥ ΕΙΔΕΣ ΧΑΛΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ ΓΙΑΤΙ ΠΕΡΣΙ...ΠΟΥ ΕΠΑΙΞΕΣ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΜΕΓΑΘΗΡΙΟ ΤΗ ΒΙΣΛΑ ΛΕΜΕ...
ΕΦΑΓΕΣ 6 ΓΚΟΛ...
ΕΧΑΣΕΣ ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ...
ΚΑΙ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ Η ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙς..ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙ ΘΥΜΑΜΑΙ..ΕΒΑΛΕΣ ΚΑΙ ΜΑΚΡΥΜΑΝΙΚΑ μετα στου ομίλους ΒΡΕ ΚΟΥΤΟ...
![]()
![]()
![]()
ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΝΑ ΠΟΝΤΟ Η ΕΛΛΑΔΑ....ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΑΠΟ ΑΕΚ ΚΑΙ ΓΑΥΡΟ ΕΙΔΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΑΥΡΟ ΧΕΣΤΗΚΑΜΕ ΠΟΥ ΚΛΑΝΑΜΕ.....
λεω παλι καλα λοιπον που ειστε και εσεις και ο γαυρος και εχετε κρατησει την ελλαδα...ΣΤΗ 15 ΘΕΣΗ ΛΕΜΕ ΤΗΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ....Αρχικά δημιουργήθηκε από XTMPAM
ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΝΑ ΠΟΝΤΟ Η ΕΛΛΑΔΑ....ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΑΠΟ ΑΕΚ ΚΑΙ ΓΑΥΡΟ ΕΙΔΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΑΥΡΟ ΧΕΣΤΗΚΑΜΕ ΠΟΥ ΚΛΑΝΑΜΕ.....![]()
![]()
Γιατι πατε καθε χρονο και καλύτερα λεμε...
υ.γ:παρε τηλ μετα να ερθεις απο το σπιτι να κερασεις τιποτα να φαμε γιατι εχει πεσει πείνα λαλακα..![]()
![]()
συγνωμη ρε φιλε αλλα επειδη ειμαι original και παω μονο στην 1-35 θελω πολυ απλα να σου πω οτι αυτα τα ατομα που γυρναν την πλατη στον αγωνα το κανουν για δυο λογους.....1)οτι και να γινεται εμεις γλενταμε.....2)ειμαστε εκει για να ακουει η αεκ οτι ειμαστε εκει.......διπλα της οπως θα ειμαστε και 4.000 με τον οφη......οποτε ασε καλυτερα την κουβεντα περι γυρισμενης πλατης......Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
Απο την στιγμή που πληρώνεις για να δείς ποδόσφαιρο και οχι να έχεις την πλάτη γυρισμένη στο γήπεδο και να χορεύεις παράνοια, τότε έχεις δικαίωμα να γιουχάρεις όταν θεωρείς οτι οι συντελέστές του αγώνα σε "κοροιδεύουν με την απόδοση τους"...
Gandalf
ειμαστε αρωστοι και ειναι ποια αργααααα........
Ο ΔΡΟΜΟΣ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΥΠΟΚΑΤΑΣΚΕΥΗ
ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΧΑΠΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΕΡΝΕΙΣ ΜΙΚΡΟΣ ΚΑΙ ΜΕΝΕΙ.....
μην ακολουθείς το μονοπάτι...πήγαινε εκεί που δεν υπάρχει μονοπάτι και άφησε τα ίχνη σου.....
Οσο είδα η ΑΕΚ χτες ήταν άθλια..
Έπρεπε να μείνει η Χαρτς με 9 και να φτάσει το 78' για να μπει γκολ..Και με πέναλτι που δεν ήταν..
Σωστά έμεινε η Χαρτς με 9,και θα έπρεπε να είχε αποβληθεί νωρίτερα ο 2ος..ίσως θα έπρεπε να τελειώσει και με 8..
Μικρη σημασία έχεί το οτι η αεκ δεν έπαιξε μπάλα..Αυτό που ήθελε το κατάφερε..Πάντως μέχρι το 78' είχε πολύ γέλιο.. :rotflmao: :rotflmao:
Περάσατε στους ομίλους..την βγάζετε καθαρή για 1-2 χρόνια ακόμα..:rotflmao: Κοιτάξτε να κάνετε καμιά νίκη τώρα..
χτες η ΑΕΚ ήταν εκνευριστική...έφτανε έξω από την περιοχή ελλείψη πίεσης και δεν ήξεραν τι να κάνουν την μπάλα...
έλλειψη κάθετης πάσας σε μια άμυνα για γέλια...δικαιολογημένα τα γιουχαίσματα....εγώ βάζελος είμαι και είχα νευριάσει με αυτά που έβλεπα...
συμπεράσματα:
1.
ο ΦΕΡΕΡ θα καταστρέψει τον Λαγό αν επιμείνει να τον βάζει δεξιά...όταν βάζεις παίχτη δεξιά για να έχει πλεονέκτημα πρέπει να μπει μέσα για να βαρέσει σουτ με το καλό του πόδι...ο Λαγός δεν το συνηθίζει αυτό γιατί δεν μπορεί να κοντρολάρει εύκολα με το δεξί.....παράλληλα καταστρέφεται η ικανότητά του για επικίνδυνες κούρσες από τα πλάγια...
αντίθετα ο ΣΕΖΑΡ μου φαίνεται πιο πολυσύνθετος παίχτης και έχω την εντύπωση όταν θα μπορούσε ενδεχομένως να παίξει δεξια..αν και αυτός δεν έχει καλό δεξί πόδι....
2.
Αυτό το παιδί ο Καπετάνος θεωρείται σέντερ φορ????
χάθηκε στη σκοτσέζικη άμυνα...ανούσια κίνηση...μηδέν στο τελείωμα...δηλαδή άμα πέσει σε καμιά ιταλική άμυνα καλύτερα μην βγει από τα αποδυτήρια....
3.
βαρόμετρο της ΑΕΚ ο Εμερσον...χτες δεν ήταν καλός...πολλές λάθος μεταβιβάσεις και πολές φάσεις που έλεγες ότι "τον έφαγε τον αντίπαλο" τις έχανε....
ΑΥΤΑ ΕΙΔΑ...
"δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
....Αλμπερτ Αϊνστάιν
Ρε Αεκτζιδες πατε καλα? Για σκεφτειτε που ηταν η ΑΕΚ 15 μερες πριν και που ειναι τωρα. Μια χαρα επαιξε. Η ΑΕΚτζιδες χθες πηγαν να πανηγυρισουν την προκριση της ΑΕΚ στους ομιλους (Πραγμα καθολου ευκολο και σωτηριο αν μη τη αλλο με δεδομενο τα οικονομικα οφελη). Παρ ολα αυτα αρχισαν και γιουχαρουν γιατι λεει δεν ειχε σκοραρει![]()
. Δεν ειμαστε καλα μου φαινεται. Αχ ρε Ελληνα δεν θα αλλαξεις ποτε
![]()
Τον κάθε λαό τον κυβερνάει αυτός που του αξίζει.
+100000000000000000Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
να γιουχαρο μια νεα ομαδα στην αρχη της χρονιας..ειναι αδικο...εκτος και αν μιλαμε για τη Μπαρτσα...
και ναι...εγω ξερω μπαλα...ξερω απο αγχος..ξερω απο κουραση..ξερω διαφορα τετοια ...ξερω οτι βραδυα μπορει ολα να γινονται λάθος..
φορτσα αεκαρα εεεεεοεοεεεεε οεεεεεεεεε...
Έμαθα Να Αγαπώ Τον Εαυτό Μου,Να Τον Σέβομαι,Και Να Τον Καρφώνω Σε Οποιο Ντουβάρι θέλω....
------------------------------------------------------
Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΟΝΤΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ..ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΜΑΣ ΒΓΑΛΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΔΙΕΞΟΔΟ.
ΑΜΗΝ!!!! i'll drink to that
θα ξαναβαλω τις αφισες του στο τοιχο... ναι αυτη με το κουρεμα μοικανικο να δειχνει σκεπαστη
μεγαλε ΚΟΝΤΕ .... μονο εσυ εχεις ΟΡΑΜΑ τελικα....