γιατί ρε παιδιά επιβραβεύετε τέτοιες τακτικές "βούρδουλα"? τόσο πολύ υποτιμάτε τον εαυτό σας? είμαστε γαϊδούρια λοιπόν που μόνο με το ξύλο καταλαβαίνουμε? αντί να τονίζουμε ξανά και ξανά πως χρειάζεται ΠΑΙΔΕΙΑ και σωστή εκπαίδευση, τους λέμε και μπράβο που το ΜΟΝΟ που κάνουν είναι να ανεβάζουν τα πρόστιμα? να τους βράσω άμα φοράνε όλοι ζώνη π.χ. (επειδή το πρόστιμο είναι τσουχτερό) και πάνε και μου σταματάνε μες στη μέση της διασταύρωσης (λόγω μποτιλιαρίσματος) εμποδίζοντας την κυκλοφορία στο κάθετο ρεύμα. και αυτό είναι ένα μόνο παράδειγμα! ο καλός, σκεπτόμενος, προσεκτικός οδηγός δεν γιεννιέται, αλλά γίνεται. αρκεί κάποιος να του τα πει σωστά και να του τα δείξει. βλέπετε εσείς να γίνεται αυτό στην ελλάδα? προτιμάτε έναν οδηγό που δεν παρανομεί επειδή ξέρει τι επιπτώσεις μπορεί να έχει αυτό στον ίδιο και στους άλλους (=σκεπτόμενος οδηγός) ή έναν οδηγό που δεν παρανομεί επειδή φοβάται το "βούρδουλα" (=ζώο)? εγώ προσωπικά προτιμώ το πρώτο........Αρχικά δημιουργήθηκε από rsp
[B]Ενα μπραβο που ανεβηκαν τα προστιμα γιατι δυστηχως υπαρχουν πολλες περιπτωσεις ανθρωπων που αν δεν τους τσουξει δεν καταλαβαινουν!! Ισως τωρα καταλαβουν....[B]
ένα άλλο παράδειγμα, επειδή το συγκεκριμένο θέμα έχει και κοινωνικές προεκτάσεις. όσοι είναι γονείς, τι προτιμάτε το παιδί σας να μην κάνει σκανταλιές επειδή φοβάται μην το σπάσετε στο ξύλο ή επειδή του έχετε δώσει να ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ τι είναι σωστό και λάθος? σίγουρα θα υπάρχουν πολλοί εδώ μέσα που θα υποστηρίξουν ότι το παιδί πρέπει να φάει ξύλο για να μάθει.. τι να πω! απλά χαίρομαι που κανείς από τους γονείς μου δεν άπλωσε ποτέ χέρι πάνω μου.......