Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 47

Θέμα: "Έχεις τύψεις επειδή ΔΕΝ φοράς κράνος;" !!!

Πρόεδρος ΠΑ.ΣΥ.ΣΠΑ Το avatar του/της Tsakalaki
    Δεν πολυδιάβασα τις απαντήσεις και τις τοποθετήσεις σας για το τόπικ αυτό.....

Στο μόνο που έχει δίκιο ο τυπάς για τα περι κράνους, είναι πως το κράνος ΔΕΝ θα πρέπει να είναι υποχρεωτικό....

Ε, ναι ρε μ@λ@κ@, μην αγχώνεσαι....δεν θα σε υποχρεώσουμε και να ζήσεις...αυτό έλειπε......Όντως συμφωνώ μαζί σου πως δεν θα πρέπει να είναι υποχρεωτική η χρήση κράνους...θες αγοριμ;;;;; βάλτο στη καούκα σου μπας και την σώσεις.... δεν θες αγόριμ.... μη σώσεις.....

Στο κάτω - κάτω, έτσι είνα ρε παιδιά..... Κανένα πρόστιμο δεν θα κάνει κάποιον αποφασισμένο να μην φοράει κράνος, να το φορέσει...

αυτά....

έ ρε κάτι άτομα, κάθε μέρα μάχη......
    The golden light above you show me where you're from
    The magic in your eye bewitches all you gaze upon
    You stand upon your hill and behop all around you
    They wonder where you're from oh yeah they wonder where I found you
    Oh my love it's a long way where you're from, it's a long way
    Aμμουλιανη, διακοπές 2007
    Ανακοίνωση - προειδοποίηση Υπουργείου Εσωτερικών - Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Λεωνίδας
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Tsakalaki
    Δεν πολυδιάβασα τις απαντήσεις και τις τοποθετήσεις σας για το τόπικ αυτό.....

Στο μόνο που έχει δίκιο ο τυπάς για τα περι κράνους, είναι πως το κράνος ΔΕΝ θα πρέπει να είναι υποχρεωτικό....

Ε, ναι ρε μ@λ@κ@, μην αγχώνεσαι....δεν θα σε υποχρεώσουμε και να ζήσεις...αυτό έλειπε......Όντως συμφωνώ μαζί σου πως δεν θα πρέπει να είναι υποχρεωτική η χρήση κράνους...θες αγοριμ;;;;; βάλτο στη καούκα σου μπας και την σώσεις.... δεν θες αγόριμ.... μη σώσεις.....

Στο κάτω - κάτω, έτσι είνα ρε παιδιά..... Κανένα πρόστιμο δεν θα κάνει κάποιον αποφασισμένο να μην φοράει κράνος, να το φορέσει...

αυτά....

έ ρε κάτι άτομα, κάθε μέρα μάχη......
    Τότε ούτε εγώ θέλω να πληρώνει το ΙΚΑ που του τ'ακουμπάω κανονικότατα κάθε μήνα όταν αυτός ο "επαναστάτης" ενδεχομένως να χρειαστεί να νοσηλευτεί.
    Πώς σου φαίνεται;

Όπα... δεν το έπιασα.... Μηπως θα πρέπει όταν πηγαίνουμε με το φορείο στο νοσοκομείο να μας ρωτάνε αν φταίγαμε για να μας μεταχειριστούν ανάλογα;;;;; φταις=πληρώνεις, δεν φταις=δεν πληρώνεις;;;;;

Ίσως η κουβέντα να ξεφύγει και να πάει προς τη πολιτική...και σε αυτό φταίω εγώ που έθεσα έτσι το θέμα....
    Ανακοίνωση - προειδοποίηση Υπουργείου Εσωτερικών - Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης

Μην το γενικεύεις, εγώ μιλάω πολύ συγκεκριμένα.

Και εγώ συγκεκριμένα μιλάω....

δηλαδή μου λε το ΙΚΑ να πληρώνει τη νοσηλεία του ασθενούς ανάλογα με το τρόπο με τον οποίο απέκτησε το πρόβλημα υγείας;;; έχει αυτό λογική;

Και πάλι το γενικεύεις.
    Είναι άδικο να πληρώνει το εκάστοτε ταμείο / κράτος για κάτι που μπορεί να αποφύγει.
    Είναι στατιστικά σίγουρο ότι η μη χρήση κράνους οδηγεί στην αύξηση των σοβαρών τραυματισμών που απαιτούν πολυέξοδη νοσηλεία. Οπότε το κράτος μπορεί να κυνηγήσει την επιβολή (αφού δεν καταλαβαίνουν μερικοί αλλιώς) της χρήσης κράνους για να περιορίσει τα έξοδά του. Παράλληλα, καλό τους κάνει.
    Σωστά;

Δεν πάει πουθενά η συζήτηση που ανοίξαμε εμείς οι δυο. Απλά γιατί έχω έχω την άποψη Α και εσύ την άποψη Β...

Πιθανόν.
    Δε λέω να αρνηθεί σε καμία περίπτωση κάποιο νοσοκομείο τη νοσηλεία. Ας ήταν και αποτυχημένη απόπειρα αυτοκτονίας. Άνθρωποι είμαστε, ήμαρτον.
    Λέω ότι η πολιτεία έχει δίκιο να προσπαθεί να επιβάλει την αυτοπροστασία (ζώνη, κράνος) έστω και μόνο "οικονομικά" να το δεις. Φυσικά δεν είναι αυτός ο πρωταρχικός σκοπός.
    Πού διαφωνείς ακριβώς;

Νέο μέλος
    Δεν ξέρω αν συμφωνώ για το αν το κράνος πρέπει να είναι υποχρεωτικό,αν πρέπει ο εκάστοτε εργοδότης-φορέας-κράτος να πληρώνει το οποιοδήποτε ατύχημα...ξέρω μόνο πως αν για τα λίγα μέτρα που χρειάστηκε να κάνει με την μηχανή -χωρίς-κράνος,αν δεν είχε παραβιάστεί το κόκκινο απο ενα αυτοκίνητο,αν δεν ηταν παρκαρισμένο ένα αλλο αυτοκίνητο στο σημείο που έγινε η πτώση και το χτύπημα στο κεφάλι και κυρίως αν φορούσε το κράνος,σήμερα ο Σωτήρης,ετών 26(τότε)θα ζούσε.

Διαφωνώ στο να υποχρεώνει το κράτος στον πολίτη να βάλει κράνος και ζώνη...

Το κράτος αυτός που έχει να κάνει είναι να δώσει στον πολίτη να καταλάβει γιατί πρέπει να φορά ζώνη και γιατί κράνος... Αυτό. τίποτα παραπάνω τίποτα λιγότερο

Βέβαια, η λογική του τρόμου (βάλε κράνος αλλιώς θα φας πρόστιμο) φέρνει αποτέλεσμα, καθώς θα πρέπει να κοιτάμε αρχικά το αν ο άλλος βάζει κράνος η όχι, και όχι γιατί το έβαλε. Απλά είμαι κατά αυτής της λογικής.... Και όταν σου είπα οτι πάει στη πολιτική το θέμα, στο είπα γιατί έχω κάποιες απόψεις που δεν είναι ευρέως αποδεκτές, η μάλλον για να το θέσω καλύτερα είναι κατακριτέες απο τη πλειοψηφία, οπότε θα ξεφεύγαμε....

Μια είναι η ουσία, οτι πρέπει να τα φοράσε για μας... όλα τα άλλλα.....

Παλαιό μέλος
    και δεν ειδα το αυτοκινητο το οποιο ερχοταν εξ'αιτιας του κρανους
    Δεν είδες το αμάξι επειδή δεν πρόσεξες καλά. Τα 10 χρόνια εμπειρίας δεν σημαίνουν τίποτα. Αν τα 10 χρόνια εμπειρίας σήμαιναν κάτι, αυτό είναι πως δεν έπρεπε με τόση εμπειρία, να τρακάρεις επειδή δεν είδες κάποιον, και μάλιστα εξ'αιτίας του κράνους.

Αυτό είπες, σε αυτό απάντησα. Αν αλλάζεις το τι λες, θα αλλάξει και η απάντησή μου.

Στο κάτω-κάτω, εσύ χτύπησες και εσύ θα πρέπει να αναλύσεις που ακριβώς έσφαλες, οπότε είναι άσκοπο να σου λέω γω τι και πως και εξ'ίσου άσκοπο να δίνεις εξηγήσεις για τις συνθήκες του τρακαρίσματος και την εμπειρία σου σε μας.

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    κοιτάς πίσω μέσα απο καθρέφτες και οχι γυρνώντας το κεφάλι , ειδικά πάνω σε δίτροχο σε δρόμο, που μπορεί να συμβεί οτιδήποτε μπροστά σου και να μην έχεις χρόνο αντίδρασης αν το δείς τελευταία στιγμή.

Gandalf
    Χωρίς να είμαι έμπειρος νομίζω ότι ακόμα καλύτερο είναι συνδιασμένη χρήση καφρεφτών και γρήγορο κοίταγμα προς τα πίσω, λόγω της περιοχής που δεν καλύπτουν οι καθρέφτες, ειδικά για αλλαγή λωρίδας σε δρόμο ταχύας κυκλοφορίας. Επιπλέον εγώ όταν κινούμαι σε γρήγορο δρόμο κάθε 2-3 δευτερόλεπτα κοιτάω προληπτικά γρήγορα τους καθρέφτες, γιατί ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος πως οι από πίσω πάνε σωστά.

καλύτερος ! Το avatar του/της Nikoskazer2000
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Alx 84

θα ήθελα ρε ενώ πήγαινε ο καραγκιόζης με 100 να έσκαγε πάνω του ένα σμήνος μυγάκια να δω τι θα έκανε!!!!
    Εκεί να δεις γέλια :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Ορκισμένος σιδερόκωλος!

Περαστικό μέλος Το avatar του/της perastikos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από pissaman
    Φίλε μου συμφωνώ, αλλά το ΕΣΡ τι το έχουμε? και δεύτερον οι γονείς του πιτσιρικά, δεν συμφωνούν που πήρε μηχανάκι!
    Ti sxesi exei to ESR me selida pou einai hosted stis USA?

An o pitsirikas den mporei na ta vrei me tous goneis tou i logokrisia tou diktiou (pou kai texnika einai diskoli) den einai lysi...

Eleytheria?

Zoume se mia eleytherh xwra pou ola apagoreyontai ....
    Mas kanoun elegxo (Ekam) eleythera xwris kanenas na paraponietai gia thn paraviash tou prosopikou mas asylou (Spiti , aytokinhto , motosykleta).
    Mas "fwtografizoun" kameres thn wra pou exoume pei sthn gynaika mas oti eimaste allou .....
    Mas epivaloun prostimo gia prosopikes mas epiloges pou den blaptoun allous ektos isws apo ton eayton mas an kai otan....

Se ligo mas blepw Amerikh .... eisai eleytheros na zeis periorismenos.

Kranos foraw panta eksw . Mesa sthn polh omws kai symfwna me thn douleia mou (ksekina stamata ....) to krinw ypervolh.

Exeis tis idies pithanothtes na patheis atyxhma me ena pezo pou pernaei to dromo.
    Na forame kai pezoi kranos? Panoplia? Profylaktiko gia wra anaghs?
    Bilias aka Fazer 1000

Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. γιατι δεν φορας κράνος
    από issovia στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 16/06/2007, 03:39
  2. Ποιος είπε πως δεν φοράμε κράνος
    από sotpag στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 26/06/2006, 12:18
  3. Γιατί δεν φοράμε κράνος;
    από vaskunito στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 79
    Τελευταίο μήνυμα: 03/06/2006, 15:17
  4. Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 25/11/2005, 10:28
  5. Πρέπει να είναι παράνομο το να μη φοράς κράνος ?
    από micmic στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 30/08/2005, 16:59

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF