Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 38 από 38

Θέμα: Δημόσια Νοσοκομεία; Δεν θα πάρω ευχαριστώ.

Παλαιό μέλος
    Ο προλαλήσας (Gandalf dr685sm)
    τα λέει τόσο σωστά και σοφά που πρέπει να είσαι το άκρον άωτον του αρνητικού ανθρώπου για να βρεις κάτι να διαφωνήσεις, σ'αυτά που λέει!

Αρχικά δημιουργήθηκε από alfa156
    ,
    εσυ να παρεις κανα μηχανκι της προκοπης πρωτα και μετα ελα να τα πουμε...αντε...μικροι μεγαλοι στα καφενεια εδω περα!!!

:a36:
    Warning!! Motorsports can be Dangerous....

Τεχνητό Μέλος Το avatar του/της paramedic
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm

Για τα ωράρια.. ολοι τα έχουμε...
    Οι ευθύνες είναι αυξημένες και συμφωνώ αλλά ο πρώτος μισθός για τους γιατρούς δεν είναι κάτω απο 1500? μαζί με τα επιδόματα τους. Και αυτό σε δημόσιο νοσοκομείο. Γιατί αν έχουν ιατρείο ή είναι σε ιδιωτικό τότε πάμε ψηλάααααα, πολύ ψηλάαααα...

Gandalf
    Πρώτος μισθός για ΕΠΙΜΕΛΗΤΕΣ σε δημόσιο νοσοκομείο και όχι για τους ταλαίπωρους ειδικευόμενους κάπου 1100Ευρά. Τα λεφτά τα βγάζουν στο ιδιωτικό που πάνε μετά το δημόσιο νοσοκομειο. Φίλε Gandalf μην είσαι τόσο απόλυτος για τα δημόσια νοσοκομεία.
    Και αν δε με σέβεστε να με φοβάστε!!

ειδικός χρήστης Το avatar του/της Rezeguet
    γκανταλφ ο μισ8ος επιμελητη ειναι γυρω στα 1000-1100 ευρα συν τις εφημεριες αλλα 300-600 αναλογα τις εφημεριες.
    Και εχε υποψην οτι το κρατος ΔΕΝ πληρωνει παντα τους γιατρους, πολλοι μενουν για μηνες απληρωτοι εδω στο Ελλαντα.

Περα απο αυτο, και οι γιατροι ειναι μεν υπευθυνα και σουπερ ανθρωποι, αλλα μην ξεχνας οτι ειναι ΑΝΘΡΩΠΟΙ και εχουν τα ορια τους, γιαυτο δεν μπορεις να περιμενεις να δουλευουν σαν τα σκυλια απληρωτοι υπο τετοιες συνθηκες και μετα να ειναι και τζεντελμαν με τον καθε τυχαιο. Και ναι μεν εισαι σαν γιατρος η σωτηρια καποιου αλλα εισαι η σωτηρια 100 ανθρωπων καθε μερα και εχεις τα ορια σου.

Και ακριβως γιαυτο ΔΕΝ υπαρει περιπτωση να σε απολυσουνε επειδη συμπεριφερθηκες σαν γιατρος ''απρεπως'' σε καποιον (σε συγκεκριμενα ορια φυσικα, μην καρπαζωσεις και κανενα) γιατι αλλιως δε θαχαμε γιατρους στο τελος.

Αλλωστε μην συγκρινουμε μηχανικους με γιατρους, ειναι τεραστια η διαφορα. Ο μηχανικος δουλευει 8ωρο αντε και παραπανω αμα εχει μερακι, καλοπληρωνεται για τη δουλεια του (αμα ειναι και δικο του το μαγαζι δεν το συζηταμε) και στο κατω κατω αμα σου κανει μια μαλακια μπορει να κανει τον κινεζο μετα και να ριξει το φταιξιμο αλλου, και το πολυ πολυ να χασει ενα πελατη (αμα ο πελατης το καταλαβει οτι φταιει ο μηχανικος) η ακομα να βγαλει και αλλα λεφτα διορθωνοντας τη μλκια του, ενω ο γιατρος 8α εχανε την αδεια που απεκτησε σε 20χρονια κοπων και θα πηγαινε δικαστηριο. Ας μην συγκρινουμε τετοια πραγματα.
    O Captain! my Captain! our fearful trip is done;
    The ship has weathered every rack, the prize we sought is won;
    The port is near, the bells I hear, the people all exulting,
    While follow eyes the steady keel, the vessel grim and daring.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Θάνος
    Δεν νομίζω ότι αμφισβητεί κανείς τη σπουδαιότητα του επαγγέλματος του γιατρού. Ωστόσο δεν είναι όλα άσπρο μαύρο.

Το θέμα των μισθών δεν ξέρω πώς ακριβώς λειτουργεί, αλλά κολλητός μου φίλος έπαιρνε 1.500 ευρώ κάνοντας την ειδικότητα του (ΩΡΙΛΑ) εδώ στην Αθήνα και στη συνέχεια άνοιξε στην πόλη του ιατρείο και πρώτο χρόνο έβγαλε γύρω στα 9.000 το μήνα.

Και επειδή έχω αρκετούς γνωστούς και συγγενείς γιατρούς, έχω αρκετά παρόμοια παραδείγματα...

Γενικά είναι ένα επάγγελμα που με πολύ κόπο φτάνεις να το ασκήσεις, αλλά έχει και μεγάλες οικονομικές δυνατότητες χωρίς να σημαίνει ότι όλοι τις πετυχαίνουν...

Ως προς τη συμπεριφορά, συμφωνώ με τον gandalf... Όταν ασκείς το λειτούργημα του γιατρού οφείλεις να αφήνεις τα προσωπικά σου στο σπίτι περισσότερο από κάθε άλλο επάγγελμα. Έστω και αν πρέπει να προσποιηθείς...
    Θάνος..

Τεχνητό Μέλος Το avatar του/της paramedic
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Θάνος

Το θέμα των μισθών δεν ξέρω πώς ακριβώς λειτουργεί, αλλά κολλητός μου φίλος έπαιρνε 1.500 ευρώ κάνοντας την ειδικότητα του (ΩΡΙΛΑ) εδώ στην Αθήνα και στη συνέχεια άνοιξε στην πόλη του ιατρείο και πρώτο χρόνο έβγαλε γύρω στα 9.000 το μήνα.

Φίλε Θάνο για ρώτα τον πόσες μέρες έμενε άυπνος και πόσες μέρες έμενε στο νοσοκομειο για να πάρει αυτά τα λεφτά. Αν σκεφτούμε πόσα παίρνει ο ειδικευόμενος αναλόγικά με το πόσο δουλεύει(ξαναλέω όχι οι επιμελητές που το ξύνουν) θα διαπιστώσουμε οτι παίρνει τον ..ούλο! Το ξέρω απο πρωτο χέρι παιδιά γιατι τους έχω ζήσει. Και για να μην νομίζετε οτι τους γουστάρω να σας πω οτι τους βρίζω κάθε μέρα αλλά σε κάποια πράγματα τους βγάζω το καπέλο. Α και κατι για τα ιδιωτικά νοσοκομεία. επειδή έχω εμπειρία και απο δημόσιο και απο ιδιωτικό το μόνο που έχω να πώ οτι άν κάποιος θα σε δέι σας ασθενή-άνθρωπο και όχι πορτοφόλι με λεφτά αυτό έιναι το προσωπικό στο δημόσιο νοσοκομείο. Τα ιδιωτικά κάνουν τρισάθλια πράγματα για να πάρουν λεφτά απο τον άσθενή ακόμα και άν αυτός ξέρουν οτι σε μια μέρα η ακόμα και σε μια ώρα θα πεθάνει. Μη σας φέρω παραδείγματα γιατι θα φρικάρετε.
    Και αν δε με σέβεστε να με φοβάστε!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Θάνος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από paramedic
    Φίλε Θάνο για ρώτα τον πόσες μέρες έμενε άυπνος και πόσες μέρες έμενε στο νοσοκομειο για να πάρει αυτά τα λεφτά. Αν σκεφτούμε πόσα παίρνει ο ειδικευόμενος αναλόγικά με το πόσο δουλεύει(ξαναλέω όχι οι επιμελητές που το ξύνουν) θα διαπιστώσουμε οτι παίρνει τον ..ούλο! Το ξέρω απο πρωτο χέρι παιδιά γιατι τους έχω ζήσει. Και για να μην νομίζετε οτι τους γουστάρω να σας πω οτι τους βρίζω κάθε μέρα αλλά σε κάποια πράγματα τους βγάζω το καπέλο. Α και κατι για τα ιδιωτικά νοσοκομεία. επειδή έχω εμπειρία και απο δημόσιο και απο ιδιωτικό το μόνο που έχω να πώ οτι άν κάποιος θα σε δέι σας ασθενή-άνθρωπο και όχι πορτοφόλι με λεφτά αυτό έιναι το προσωπικό στο δημόσιο νοσοκομείο. Τα ιδιωτικά κάνουν τρισάθλια πράγματα για να πάρουν λεφτά απο τον άσθενή ακόμα και άν αυτός ξέρουν οτι σε μια μέρα η ακόμα και σε μια ώρα θα πεθάνει. Μη σας φέρω παραδείγματα γιατι θα φρικάρετε.
    Δυστυχώς όλοι έχουμε παραδείγματα.. αλλά τα παραδείγματα είναι παραδείγματα και όχι ο κανόνας. Εγώ δεν έχω τίποτα με τους γιατρούς. Έχω πέσει σε πολύ καλούς γιατρούς όσο και σε κάτι άλλους να μην τους χαρακτηρίσω.

Έχω κάνει πάσχα στον ευαγγελισμό λόγω του πατέρα μου και εκτός από τα γνωστά εξωτερικά ιατρεία που έιναι στάβλος και δυστυχώς πρέπει αναγκαστικά να περάσεις από εκεί για να γίνει εισαγωγή, μετά από τις υπηρεσίες του νοσοκομείου, τόσο τις ξενοδοχειακές αλλά και κυρίως τις ιατρικές, όχι μόνο παράπονο δεν έχω, αλλά τα καλύτερα λόγια...

Αντιθέτως με το Τζάνειο που ούτε στον εχθρό μου δεν το εύχομαι να πέσει εκεί μέσα...

Τέλος πάντων ανάλογα ο καθένας έχει τις εμπειρίες του. Το θέμα είναι ότι θα έπρεπε όλα μα όλα τα νοσοκομεία να είναι ανθρωπινά και εύκολα προσβάσιμα.. όχι να σκέφτεσαι καλύτερα να γίνω μόνος μου καλά ή να τα σκάσω αλλού παρά να πάω στα δημόσια...

Οι γιατροί μπορεί να ξενυχτάνε στις ευφημερίες, αλλά εντάξει δεν είναι και τόσο τραγικά τα πράγματα πάντα.. Άλλωστε και ποιος δεν δουλεύει πολλές ώρες πια; Πες μου έναν που πληρώνεται ανάλογα με τις ώρες που δουλεύει..
    Θάνος..

Αρχικά δημιουργήθηκε από Θάνος
    Πες μου έναν που πληρώνεται ανάλογα με τις ώρες που δουλεύει..
    Ο δημόσιος υπάλληλος... πληρώνεται ΠΙΟ πολύ από τις ώρες που δουλεύει

71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123

Παρόμοια θέματα

1. Επειδη η ζωη δεν ειναι μονο τι μηχανακι θα παρω
    από panavour στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 09/09/2008, 21:47
  2. Απαντήσεις: 41
    Τελευταίο μήνυμα: 05/04/2008, 09:21
  3. Δεν θα παρω ποτε...
    από reptile4 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 10/06/2007, 22:16
  4. Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 21/09/2006, 12:33
  5. μερικά πράγματα δεν θα τα ξαναδείς...
    από DIT στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 19/01/2004, 16:31

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF