Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 40 από 40

Θέμα: ... πως σβήνουν τα φώτα στο 650?

Κακο σκυλι ψωφο δεν εχει! Το avatar του/της Vezouvios
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Trasher
    To thema den einai ti lene i evropaii. To thema einai ti einai praktiko! Den milame na odigis me swista ta fota. Afto einai kai thema asfalias.

Yparxoune omos stigmes, pou pithanon prepei na kaneis kati stin mixani me anoixto ton geniko diakopti. Gia pote adiazi i mpataria oute tha katalawis. Akriwos gia teties stigmes einai kala na exeis enan diakopti gia to fos.

Trasher

Η καλυτερα μια συμβαση με την οδικη βοηθεια!!!! :rotflmao:

Και μια παρακληση,,σε παρακαλω να γραφεις με ελληνικους χαρακτηρες γιατι μας δυσκολευεις!!!

Πειτε OXI στα greekenglish!

Αρχικά δημιουργήθηκε από Vezouvios

Και μια παρακληση,,σε παρακαλω να γραφεις με ελληνικους χαρακτηρες γιατι μας δυσκολευεις!!!

Ω, ναι... :a53: δηλ. όχι...
    More Techno..More Dijital!!
    This way please...www.di.fm

Μέλος
    Πρώτα από όλα θέλω να διευκρινίσω πως η ασφάλεια είναι το πρώτο πράγμα που έχει προτεραιότητα ,αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι αν έχουμε κέρδος στην ισχύ και μείωση στην κατανάλωση βενζίνας με σβησμένα φώτα, αυτό το λέω γιατί μια γεννήτρια-δυναμό (το ίδιο πράγμα είναι) όταν παράγει έργο απαιτεί μια άλφα δύναμη ώστε να δώσει αποτέλεσμα, επομένως όταν είναι αναμμένα τα φώτα (νομίζω καθόλου αμελητέα κατανάλωση) για να παράγει έργο απορροφά ισχύ από των κινητήρα , δεν γνωρίζω αν αυτή η ισχύς είναι αμελητέα η αξιοσημείωτη.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της THEOD
    Αρχικά δημιουργήθηκε από giorgosxristou
    Πρώτα από όλα θέλω να διευκρινίσω πως η ασφάλεια είναι το πρώτο πράγμα που έχει προτεραιότητα ,αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι αν έχουμε κέρδος στην ισχύ και μείωση στην κατανάλωση βενζίνας με σβησμένα φώτα, αυτό το λέω γιατί μια γεννήτρια-δυναμό (το ίδιο πράγμα είναι) όταν παράγει έργο απαιτεί μια άλφα δύναμη ώστε να δώσει αποτέλεσμα, επομένως όταν είναι αναμμένα τα φώτα (νομίζω καθόλου αμελητέα κατανάλωση) για να παράγει έργο απορροφά ισχύ από των κινητήρα , δεν γνωρίζω αν αυτή η ισχύς είναι αμελητέα η αξιοσημείωτη.
    Ρε φίλε μου...στα σοβαρά πιστεύεις ότι η απώλεια των 110watt (ή αλλιώς 0,145 ΗΡ) από τους αναμμένους προβολείς είναι αυτή που σου στερεί τα γκάζια ή σε κάνει να καταναλώνεις περισσότερη βενζίνη ???
    Ας σοβαρευτούμε λίγο....

Μέλος
    κάτσε ρε κουμπάρε ,
    "αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι..." - "δεν γνωρίζω αν αυτή η ισχύς είναι αμελητέα η αξιοσημείωτη..."
    θες να σου εξηγήσω την σημασία της ερώτησης ή τώρα την κατάλαβες?

Καλημερααααααααααα!!!!!!

Ακουστε και αυτο (εγω εχω διακοπτη)

Για τον ιδιο λογο πιστευω που στα νεα αυτ/τα,αν φυγεις χωρις ζωνη ..σου σπαει τα αρ@@@δια
    ετσι και για μοτο που εξαγωντε στην Ευρωπη απο Ιαπωνια ,τα φωτα ειναι υποχρεωτικα αναμενα.
    Εδω πρεπει να σας πω ,επειδη ταξιδευω λογο..κοπελας στην Πολωνια πολυ συχνα.Εκει αν οποιοδηποτε οχημα κηνειτε χωρις αναμενα τα φωτα (ολο το χρονο)...τρωει γερη κλιση!!!
    Στην Σλοβακια συμβαινει το ιδιο ,αλλα 6 μηνες το χρονο(χειμωνα).οταν ημουν Πολωνια
    καποια στιγμη κοιταξα αναλυτικα τον καιρο και ειδα οτι την ιδια στιγμη που η ορατοτητα στην κρητη ηταν 10χμ..στην Πολονια ηταν .....150μ!!! πολυ ομιχλη και καταχνια!!!

Τι μπορει να γινει τωρα???
    Επειδη μπορει οταν μυζαρεις να σβηνουν αυτοματα τα φωτα ,αυτο δεν ειναι αρκετο!
    Διαβασα και πιο πανω οτι πολλες φορες θελεις να κανεις μια ρυθμιση με ανοιχτο διακοπτη
    και λογικο ειναι να θες τα φωτα σβηστα.(Το στρωμα εχει τα μεγαλυτερα φωτα στην κατηγορια)
    Πας σε ενα μαστορα και σου βαζει ενα διακριτικο διακοπτακι .Εγω το εχω πισω απο το τιμονι.
    Εδω ειναι αναλογα την ορεξη του μαστορα.
    Οταν εχεις τον διακοπτη ΟΝ ολα κανονικα.Οταν ειναι ΟFF τα φωτα ειναι σβηστα ,αλλα αναβουν τα
    δυο πολυ μικρα (αριστερα-δεξια).
    Σαν καχυποπτος εγω, εχω μετρησει βαση βιβλιου SUZUKI!! τα ρευματα και ειδαμε οτι με σβηστα φωτα οι ενδηξεις ειναι πιο κοντα στα αναγραφομενα.
    ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΤΟ ΔΙΑΚΟΠΤΑΚΙ!!.........γνωμη μου ..απο οτι εχω δει.....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της THEOD
    Για μένα δεν πρέπει ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ να βάλεις διακόπτη για να σβήσεις τα φώτα...όσο και αν πεις ότι το κάνεις για εξαιρετικές περιπτώσεις κάποια στιγμή είτε επειδή το ξέχασες είτε θεώρησες ότι δεν χρειάζεται θα κυκλοφορήσεις με τα φώτα σβηστά...

Ακόμα και αν θεωρήσουμε ότι μένοντας συνέχεια αναμμένα αυτό οδηγεί σε συχνότερη αλλαγή μπαταρίας ή συχνότερες καμμένες λάμπες, το τίμημα είναι ελάχιστο συγκριτικά με το όφελος της αυξημένης ασφάλειας...

Εδώ κυκλοφορούσαμε με ανοικτά τα φώτα όταν σβήνανε, τώρα που από μαμά μένουν αναμμένα θα τα σβήσουμε ???

Χαχαχχα,εχεις δικιο ,ακομα και σε ηλοφφανεια ,καλο ειναι σε μια πορεια να ειναι ανοιχτα.
    Εγω παντα ανοιχτα τα εχω .Απλα εχω καιμια αλλη επιλογη!
    Και εχεις παλι δικιο που λες οτι μπορει να τα ξεχασει κανεις,αλλλα με την ιδια λογικη
    μπορει κανεις να ξεχασει να ελενξει λαδια,να κοιταξει τα τακακια και σε μερικες περιπτωσεις να ξεχασει να βαλει κρανος γιατι .......πεταχτηκε να παρει τσιγαρα...
    Καθενας μας εχει την ευθηνη που του αναλογει!
    FORUM ειμαστε ,γνωμες ανταλαζουμε.....και αερα στα πανια μας!!!
    Παντως εχεις απολυτο ΔΙΚΙΟ!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της mako
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Vezouvios

Προσεξες οτι γραφει απο Γερμανια; Μπορει να μην εχει τη δυνατοτητα.-

Αρχικά δημιουργήθηκε από nickmavros
    Παιδιά απ'ότι ξέρω τα αναμένα φώτα κάνουν κακό στη μπαταρία.
    Η μπαταρία φορτίζει από κάποιες στροφές και πάνω (2500-3000 αν δεν κάνω λάθος) έτσι όταν είσαι στο ρελαντί (πολύ συχνά μέσα στην πόλη, διότι σταματάς στα φανάρια) έχεις μόνο κατανάλωση της μπαταρίας...
    Άσε που κ μία μιζιά ξοδεύει αρκετή μπαταρία...
    Το καλό με το Vstrom είναι ότι έχει 11άρα μπαταρία η οποία είναι αρκετά μεγάλη.

Άσχετο αλλά αυτό που είναι μεγάλη βλακεία κ άχρηστο :a28: είναι το φώτα parking. Ήδη μου έμεινε μία φορά από μπαταρία επειδή όταν κλέιδωσα το τιμόνι μπήκε καταλάθος στο parking...και δε νομίζω να είμαι ο μόνος.
    αυτο ειναι το προβλημα ειδικα για μενα που το χειμωνα κανω κ μια βδομαδα να το χρησιμοποιησω αφου κυκλοφορω με scooter στο λεκανοπεδιο
    ξερει κανεις με ανοιγμενα φωτα ποιος ειναι ο χρονος φορτισης της μπαταριας
    (αν εχει ΣΧΕΔΟΝ αδειασει);
    η ποσα mah/s επαναφορτιζονται σε πανω απο 2500 στροφες;
    ticking away the moments that make up a dull day

Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123

Παρόμοια θέματα

1. Πως φτιαχνονται τα φιλέτα στο τεπόζιτο μιας Enfield?
    από sapila racing στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 26/10/2011, 20:22
  2. Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 12/09/2006, 15:48
  3. Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 12/10/2005, 12:44
  4. στο στόχαστρο τα φώτα της "αλληλεγγύης"
    από wild_cat/anima στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 19
    Τελευταίο μήνυμα: 26/07/2005, 14:24

Κανόνες δημοσιεύσεων