Σελίδα 3 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 90

Θέμα: Πρόβλημα με Kawasaki ΚLE 500...Τα φώτα σας παιδιά...!!!!

Ο ΠΡΟΕΔΡΑΣ Το avatar του/της Anty12
    Αρχικά δημιουργήθηκε από ASTRAKITCAR
    αυτο εννοω,το κυρτο ελαστικο σωληνακι.αν το βγαλεις θα τραβαει περισσοτερο αερα και με φορα εμπρος απο την μηχανη και οχι πισω οπως ειναι τωρα.αλλα θελεις να παιξεις με ζιγκλερ και βελονα γιατι θα φτωχυνει το μιγμα και -αν το δοκιμασεις απλα βγαζοντας δεν θα δουλευει το μοτερ-.
    Δεν τολμάω να ακουμπίσω καρμπυρατέρ γιατί ΔΕΝ ξέρω να κάνω ρυθμίσεις σε καρμπυρατέρ.....και στα Kawa, ειδικά στα KLE είναι μπελαλίδικα και θέλουν οπωσδήποτε μάστορα ή να είσαι γνώστης....
    Κατά την γνώμη σου , αυτό που προτείνεις , θα βοηθήσει στο πρόβλημα , ή απλά θα δώσει 2-3 άλογα παραπάνω....????

Παλαιό μέλος Το avatar του/της ASTRAKITCAR
    μην το πειραξεις.απλα οσο απελευθερωνεις εισαγωγη και εξαγωγη και διαχεριζοντας σωστα το μιγμα εχεις ελαφρως καλυτερες επιδοσεις γενικα,αναλογα το μοτερ,αν ειναι ψεκασμος κτλ.
    μην το πειραξεις δεν θα σου λυσει το προβλημα αλλα με ψαξιμο οπως ειπα πριν θα τονωσει αρκετα.....
    πωλουνται ΦΡΕΝΑ 288mm κομπλέ από AUDI A3 2.0 tsi για Group VAG (δεν είμαι έμπορος).

Ειχα ένα παρόμοιο πρόβλημα με ένα ELLIMINATOR (KAWASAKI) το οποίο εμφάνιζε ακριβώς το ίδιο πρόβλημα... μόλις ζεστενοτανε λες και δουλευε με έναν κύλινδρο... και άντε να το βάλεις μπροστά μετα...

Δοκίμασα όλα τα παραπάνω που έχουν αναφερθεί (καθαρισμός καρμπ, φίλτρα, ρυθμίσεις) αλλα πάπαλα... μόλις ζεστενότανε λίγο τα ίδια...

Τελικά αρχίσαμε να το ψάχνουμε ηλεκτρολογικά... αλλάξαμε ανορθοτές, ηλεκτρονική... ΤΙΠΟΤΑ... μιά από τα ίδια... τελικά αφού παράτησα τους μαστορους άρχισα να το ψάχνω μόνος μου όσπου τελικά το βρήκα... βασει της ηλεκτροτεχνίας!!!

Οπερ σημαίνει: η αγωγιμότητα των υλικών μειώνεται εκθετικά όσο αυξάνεται η θερμοκρασία!!! ποιο απλά: ενα γ@μημενο καλώδιο που έφευγε από την ηλεκτρονική ζεστενότανε πολύ (ήταν και παλιό) με αποτέλεσμα να εμφανίζει μεγάλη αντίσταση και να γονατίζει την τάση....

το άλλαξα και όλα οκ...

Επειδή το μοτέρ είναι λίγο πολύ ίδιο για σκέψου το...

"It is better to die on your feet than to live on your knees!"--Emiliano Zapata

Αρχικά δημιουργήθηκε από sub_zero
    Ειχα ένα παρόμοιο πρόβλημα με ένα ELLIMINATOR (KAWASAKI) το οποίο εμφάνιζε ακριβώς το ίδιο πρόβλημα... μόλις ζεστενοτανε λες και δουλευε με έναν κύλινδρο... και άντε να το βάλεις μπροστά μετα...

Δοκίμασα όλα τα παραπάνω που έχουν αναφερθεί (καθαρισμός καρμπ, φίλτρα, ρυθμίσεις) αλλα πάπαλα... μόλις ζεστενότανε λίγο τα ίδια...

Τελικά αρχίσαμε να το ψάχνουμε ηλεκτρολογικά... αλλάξαμε ανορθοτές, ηλεκτρονική... ΤΙΠΟΤΑ... μιά από τα ίδια... τελικά αφού παράτησα τους μαστορους άρχισα να το ψάχνω μόνος μου όσπου τελικά το βρήκα... βασει της ηλεκτροτεχνίας!!!

Οπερ σημαίνει: η αγωγιμότητα των υλικών μειώνεται εκθετικά όσο αυξάνεται η θερμοκρασία!!! ποιο απλά: ενα γ@μημενο καλώδιο που έφευγε από την ηλεκτρονική ζεστενότανε πολύ (ήταν και παλιό) με αποτέλεσμα να εμφανίζει μεγάλη αντίσταση και να γονατίζει την τάση....

το άλλαξα και όλα οκ...

Επειδή το μοτέρ είναι λίγο πολύ ίδιο για σκέψου το...

Φιλε sub......

Επειδή είμαι ηλεκτρολόγος στο επάγγελμα και αυτά που μου γράφεις έχουν λογική, θα μπορουσες σε παρακαλώ να μου πείς λίγο πιο αναλυτικά τι ακριβώς άλλαξες?

Άλαξες όλο το σετ καλωδίων της ηλεκτρονικής..?

Είδες συγκεκριμένα κάποιο φθαρμένο-ταλαιπορημένο, μέτρησες με πολύμετρο και βρήκες ότι αυτό είναι που τα ΄χει παίξει?

Σ΄ευχαριστώ

Αρχικά δημιουργήθηκε από Anty12
    Φιλε sub......

Επειδή είμαι ηλεκτρολόγος στο επάγγελμα και αυτά που μου γράφεις έχουν λογική, θα μπορουσες σε παρακαλώ να μου πείς λίγο πιο αναλυτικά τι ακριβώς άλλαξες?

Άλαξες όλο το σετ καλωδίων της ηλεκτρονικής..?

Είδες συγκεκριμένα κάποιο φθαρμένο-ταλαιπορημένο, μέτρησες με πολύμετρο και βρήκες ότι αυτό είναι που τα ΄χει παίξει?

Σ΄ευχαριστώ
    Η μέθοδος ήταν:

Πήρα μετρήσεις από την πλεξούδα της ηλεκτρονικής όταν δούλευε καλα (τάσεις αναφοράς) στο ρελαντι.. το έκενα βόλτα και μόλις αρχισε να κάνει τα κουλά του ξαναμέτρησα και είδα μεγάλες διαφορές στην τάση σε κάποιο από αυτά...

Το γεφύρωσα μέχρι το σημείο που κατέληγε (by pass) και είδα ότι "συνερχόταν" το μηχανάκι...

επειτα..... άλλαξα όλη την πλεξούδα...

βασικά όλα ήταν φθαρμένα-ταλαιπορημένα γιαυτό και την άλλαξα όλη...

Ελπίζω να το βρείς φιλε μου γιατι άν τα συμπτώματα είναι ίδια με τα δικά μου ξέρω πόσο σπαστικό είναι... κουραγιο...

Αρχικά δημιουργήθηκε από sub_zero
    Η μέθοδος ήταν:

Πήρα μετρήσεις από την πλεξούδα της ηλεκτρονικής όταν δούλευε καλα (τάσεις αναφοράς) στο ρελαντι.. το έκενα βόλτα και μόλις αρχισε να κάνει τα κουλά του ξαναμέτρησα και είδα μεγάλες διαφορές στην τάση σε κάποιο από αυτά...

Το γεφύρωσα μέχρι το σημείο που κατέληγε (by pass) και είδα ότι "συνερχόταν" το μηχανάκι...

επειτα..... άλλαξα όλη την πλεξούδα...

βασικά όλα ήταν φθαρμένα-ταλαιπορημένα γιαυτό και την άλλαξα όλη...

Ελπίζω να το βρείς φιλε μου γιατι άν τα συμπτώματα είναι ίδια με τα δικά μου ξέρω πόσο σπαστικό είναι... κουραγιο...
    Ευχαριστώ , αύριο μόλις την πάρω πίσω , θα δοκιμάσω τα γραφόμενα σου.....

Νά ΄σαι καλά....

It seems to me that Το avatar του/της OldMan
    Moderator

Βρε καλοί μου άνθρωποι...

Καλά και άγια (και λογικά) αυτά που λέτε, αλλά θα διαλύσετε το μηχανάκι τσάμπα και βερεσέ !!!

Το συγκεκριμένο πρόβλημα ΔΕΝ εμφανίζεται ΚΑΘΕ φορά που ζεσταίνεται το μοτέρ, αλλά μετά από κάποιες μέρες αφού καθαριστεί το καρμπυρατέρ (αν κατάλαβα καλά ...).

Ταπεινή μου γνώμη είναι ότι πρόκειται για πρόβλημα τροφοδοσίας καυσίμου (ότι "παθαίνει" ένα ζεστό μοτέρ αν ανοίξεις τέρμα το τσοκ ή αν φτωχύνεις τραγικά το μίγμα - διαφορετικές περιπτώσεις με το ίδιο αποτέλεσμα...).

Τέσπα, ψάξτε τα όλα, αλλά βήμα - βήμα κάθε φορά (εκτός αν σας αρέσουν τα μπλεγμένα μπούτια...)

Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...

Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan

Καλά και άγια (και λογικά) αυτά που λέτε, αλλά θα διαλύσετε το μηχανάκι τσάμπα και βερεσέ !!!

Το συγκεκριμένο πρόβλημα ΔΕΝ εμφανίζεται ΚΑΘΕ φορά που ζεσταίνεται το μοτέρ, αλλά μετά από κάποιες μέρες αφού καθαριστεί το καρμπυρατέρ (αν κατάλαβα καλά ...).

Ταπεινή μου γνώμη είναι ότι πρόκειται για πρόβλημα τροφοδοσίας καυσίμου (ότι "παθαίνει" ένα ζεστό μοτέρ αν ανοίξεις τέρμα το τσοκ ή αν φτωχύνεις τραγικά το μίγμα - διαφορετικές περιπτώσεις με το ίδιο αποτέλεσμα...).

Τέσπα, ψάξτε τα όλα, αλλά βήμα - βήμα κάθε φορά (εκτός αν σας αρέσουν τα μπλεγμένα μπούτια...)

'Οχι, όχι φίλε old.....

Το πρόβλημα ξεκίνησε να εμφανίζεται περίπου στις δεκαπέντε μέρες μετά τον καθαρισμό , αλλά τώρα πιά έχει γίνει πάρα πολύ συχνό , να μη πω , καθημερινό.....
    Εξ ου και η απελπισία μου , και η προσφυγή στο forum για βοήθεια.....

'Οχι, όχι φίλε old.....

Το πρόβλημα ξεκίνησε να εμφανίζεται περίπου στις δεκαπέντε μέρες μετά τον καθαρισμό , αλλά τώρα πιά έχει γίνει πάρα πολύ συχνό , να μη πω , καθημερινό.....
    Ρεζερβουάρ σε αποσύνθεση?

You BETA believe...

Moderator
    'Οχι, όχι φίλε old.....
    Κάτσε λιγάκι να καταλάβω...

1. Καθαρίζεις καθημερινά το καμπυρατέρ και παρουσιάζεται το πρόβλημα ??
    ή
    2. Άρχισε να παρουσιάζεται μετά από 15 μέρες από τον τελευταίο καθαρισμό ??

Αν είναι το 1, μπερδεύονται τα πράγματα ...

Αν είναι το 2, δοκίμασε ξανά ένα καθάρισμα και αν σου το ξανακάνει σε μερικές μέρες, τότε από "κάπου" βρωμίζει το καρπυρατέρ (και ΔΕΝ είναι από το φίλτρο...).

Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
    Τάπαμε ρε Σωτήρη, αλλά .....

Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
    Και γιατί ρε μαμώτο παλαβώνει μόνο όταν ζεσταθεί.....??
    Γιατί όχι το πρωί.....η το απόγευμα μετά την δουλειά....??

Κληρονομικό χάρισμα Το avatar του/της dukeandthecity
    Κάτσε λιγάκι να καταλάβω...

1. Καθαρίζεις καθημερινά το καμπυρατέρ και παρουσιάζεται το πρόβλημα ??
    ή
    2. Άρχισε να παρουσιάζεται μετά από 15 μέρες από τον τελευταίο καθαρισμό ??

Αν είναι το 1, μπερδεύονται τα πράγματα ...

Αν είναι το 2, δοκίμασε ξανά ένα καθάρισμα και αν σου το ξανακάνει σε μερικές μέρες, τότε από "κάπου" βρωμίζει το καρπυρατέρ (και ΔΕΝ είναι από το φίλτρο...).
    και εγω ελεγα ειστε της ιδιας ηλικίας θα βγάλετε συνεννόηση αλλα εις μάτην....
    Απ΄τους δυο μας ποταμούς
    θα γευτεί μια νύχτα η έρημος καρπούς.

βρε καρντασι... παραξήγησες... εγώ απλά παρέθεσα (είδες λεξιλόγιο!?!?!) την προσωπική μου εμπειρία..

ΦΥΣΙΚΑ και θα πρέπει να ψαχτεί πρώτα στην τροφοδοσία (όπως ακριβώς έκανα και εγω...) πρίν αρχίσει να ξυλώνει το μηχανάκι.

Απλά επειδή ανέφερε ότι τα χει κανει όλα αυτα και δεν είδε αποτέλεσμα ... μου θύμισε την δικιά μου περίπτωση και είπα να ποστάρω...

Moderator
    Και γιατί ρε μαμώτο παλαβώνει μόνο όταν ζεσταθεί.....??
    Γιατί όχι το πρωί.....η το απόγευμα μετά την δουλειά....??
    Και δεν φαινόσουν "μπελαλής" στην αρχή....
    (dum spiro spero)

Όταν ένας ζεστός κινητήρας (σε φυσιολογική θερμοκρασία λειτουργίας) δεν έχει την προβλεπόμενη τροφοδοσία καύσιμου μίγματος, ΣΒΗΝΕΙ !!!

Σελίδα 3 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 135
    Τελευταίο μήνυμα: 28/09/2008, 13:50
  2. Τα φωτα σας παιδια
    από geos3 στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο μήνυμα: 10/05/2008, 08:05
  3. Τα φώτα σας παιδιά
    από epp1640 στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 2