τ'άλλαξα και περιμένω να νυκτώσει να τα δώ![]()
τ'άλλαξα και περιμένω να νυκτώσει να τα δώ![]()
ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΦΥΓΑΝ ΝΩΡΙΣ
Κι εγώ τα άλλαξα τα φωτάκια..
Βέβαια μου στοίχισε κάτι τις παραπάνω, αλλά άξιζε βρε παιδί μου!!!
Τώρα είναι περτικαλί
![]()
- So, what do you do for a living ?
- I'm into murders and executions.
- I'm sorry ?
- I said, I'm into mergers and acquisitions.
Patrick Bateman
-------------------------------------
Bikepics Photo Album
Ινδία: Δύο εβδομάδες στο Rajasthan
για να ειμαστε ακριβεις, δεν αλλαξες τα φωτακια αλλα σου αλλαξε τα φωτακια (o gixxer) στο χρωμα που ανεφερες!Αρχικά δημιουργήθηκε από Nik0s
Κι εγώ τα άλλαξα τα φωτάκια..
Βέβαια μου στοίχισε κάτι τις παραπάνω, αλλά άξιζε βρε παιδί μου!!!
Τώρα είναι περτικαλί
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Tα μάτια στο δρόμο κι όχι στα όργαναΑρχικά δημιουργήθηκε από TWINGEORGE
,μιλαμε οδηγας και τρως κολημα χοντρο οταν τα βλεπεις.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Βαφτε τον δρόμο αν θέλετε χρώμα
![]()
![]()
![]()
"Αν είναι να φύγω ας φύγω πρωί
στη σωστή εποχή σε λάθος στροφή"
Θάνος Ανεστόπουλος / Διάφανα Κρίνα
http://smutradio.listen2myradio.com/
ΤΖΙΦΟΣ![]()
![]()
δεν φωτάει καθόλου καλά.
θα τα αλλάξω με την πρώτη ευκαιρία
τελικά κάτι ξέρει η μαμά HONDA
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΦΥΓΑΝ ΝΩΡΙΣ
Αρχικά δημιουργήθηκε από TWINGEORGE
λοιπον για να επαναφερω το ποστ στον αρχικο του προορισμο εβαλα κοκκινα λεντακιακαι βγαζει παρα πολυ ωραιο φως.
χρειαζοντε 4 λεντακια, και για πιο ευκολια και να μη φατε τα χερια σας ξεβιδοστε της 4 βιδες που πιανουνε τα κοντερια μας το γυριζετε αναποδα και κανεις τη δουλεια σου ανετα![]()
να στε καλα![]()
![]()
Έβγαλα το κοντέρ, έβγαλα και τις λάμπες......
ΤΑ LED ΟΜΩΣ ΠΩΣ ΤΑ ΠΡΟΣΑΡΜΟΖΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΦΥΣΕΣ????
Με κοληση? Κι αν θέλουμε να τα βγάλουμε στο μέλλον?
Και πιό άκρο του led μπαίνει στο κόκκινο και ποιό στο πράσινο άκρο της φύσας? Πρέπει δηλαδή να πάρω ΚΑΙ πολύμετρο?
Φφφφφφφφ, μπελάς!!!
ΑΠΑΝΤΑΤΕ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΞΑΝΑΒΑΛΩ ORIGINAL ΛΑΜΠΕΣ!!!
![]()
![]()
εγω τα λεντακια που πηρα το ακρως τους που παει στη φυσα ειναι ιδιο με τα παλια με τη διαφορα οτι αντι να ειναι γυαλλι ειναι πλαστικο και εχει τους ακροδεκτες επανω. εσυ τι πηρες? και οπως και να το κουμπωσεις στη φυσα ειναι οκ. μαλλον εχεις παρει λαθος λαμπακια γιατι ουτε κολησεις θελει ουτε πολυμετρα απλα βγαζεις τα παλια και βαζεις τα λεντ.Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
Έβγαλα το κοντέρ, έβγαλα και τις λάμπες......
ΤΑ LED ΟΜΩΣ ΠΩΣ ΤΑ ΠΡΟΣΑΡΜΟΖΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΦΥΣΕΣ????
Με κοληση? Κι αν θέλουμε να τα βγάλουμε στο μέλλον?
Και πιό άκρο του led μπαίνει στο κόκκινο και ποιό στο πράσινο άκρο της φύσας? Πρέπει δηλαδή να πάρω ΚΑΙ πολύμετρο?
Φφφφφφφφ, μπελάς!!!
ΑΠΑΝΤΑΤΕ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΞΑΝΑΒΑΛΩ ORIGINAL ΛΑΜΠΕΣ!!!
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από TWINGEORGE
εγω τα λεντακια που πηρα το ακρως τους που παει στη φυσα ειναι ιδιο με τα παλια με τη διαφορα οτι αντι να ειναι γυαλλι ειναι πλαστικο και εχει τους ακροδεκτες επανω. εσυ τι πηρες? και οπως και να το κουμπωσεις στη φυσα ειναι οκ. μαλλον εχεις παρει λαθος λαμπακια γιατι ουτε κολησεις θελει ουτε πολυμετρα απλα βγαζεις τα παλια και βαζεις τα λεντ.![]()
Τι σκ@τα ρε γμτ? Μάλιστα έβαλα ένα πρόχειρα κι αυτό άρπαξε σχεδόν φωτιά! Πήγα μετά στο μαγαζί με το κοντέρ ανα χείρας να μου πούνε τί μπορώ να κάνω και μου λέει ο τύπος ότι τα led είναι 1.3Volt ενώ οι λάμπες 12 και γι αυτό καίγονται!
Να βάλω λέει από μία αντίσταση στο καθένα και μετά να τα κολήσω με κολητήρι!![]()
Μ@λ@κίες γιατί αν μετά θα θέλω να τα βγάλω, πώς θα το κάνω?
Τελικώς αγόρασα τα ίδια που φόραγε....![]()
Ρε σύ Γιώργο, δέν μου στέλνεις μερικά μιάς και τα βρήκες? :wacko:
![]()
![]()
![]()
Αφού δεν σε θέλει τί το παλεύεις
ασε της μαμάς επάνω γιατί σε βλέπω σε κανα βουνό να ψάχνεις για λεντάκια στις φωλιές των λύκων ...![]()
![]()
"Αν είναι να φύγω ας φύγω πρωί
στη σωστή εποχή σε λάθος στροφή"
Θάνος Ανεστόπουλος / Διάφανα Κρίνα
http://smutradio.listen2myradio.com/
Κάνε ότι έκανε και ο Nik0s....Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
Τι σκ@τα ρε γμτ? Μάλιστα έβαλα ένα πρόχειρα κι αυτό άρπαξε σχεδόν φωτιά! Πήγα μετά στο μαγαζί με το κοντέρ ανα χείρας να μου πούνε τί μπορώ να κάνω και μου λέει ο τύπος ότι τα led είναι 1.3Volt ενώ οι λάμπες 12 και γι αυτό καίγονται!
Να βάλω λέει από μία αντίσταση στο καθένα και μετά να τα κολήσω με κολητήρι!![]()
![]()
![]()
![]()
Να τολμήσω να πω για κανα γκρουπ buy? Γιατι εμείς οι βόρειοι ledακια δεν...Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
Ρε μαγκες ...
Ειναι κανενας στο κεντρο να περασει απο την διευθυνση στο 1ο ποστ και να παρει αυτα τα Λεντακια, μηπως δουμε κι εμεις τιπτις το βραδυ?![]()
Ειναι ωραία η θάλασσα γιατί κινείται πάντα...
kala re sy dimbahamas, οοοοοοοοτι να 'ναι led πηγες και εβαλες ρε συ? ημαρτον! παλι καλα που δεν εβαλες απο το χριστουγεννιατικο δεντρο κανενα λαμπιονι.Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
![]()
![]()
![]()
πηγαινε σε ενα καταστημα με ηλετρονικα εξαρτηματα, και ζητα leds 12βολτα, κατα προτιμηση στρογγυλα, για να χωρανε στη θεση που κουμπωνουν!!! τοοοοοοοοσο απλο!![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από matmat
Αφού δεν σε θέλει τί το παλεύεις
ασε της μαμάς επάνω γιατί σε βλέπω σε κανα βουνό να ψάχνεις για λεντάκια στις φωλιές των λύκων ...![]()
![]()
Αφού ρε είχαν έτσι κι αλλιώς καεί!!!![]()
Τελικά έβαλα τα "μαμά" αλλά ψήνομαι γιατί τώρα έμαθακαι έχω και τη λύση! το θέμα είναι ότι βαριέμαι να ξαναλύσω το καντράν...:ZZZ:
ΜΗ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΕΣΥ!!! (Ξέρει αυτός)![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από caesarsk
Κάνε ότι έκανε και ο Nik0s....
Για μλκες ψάχνεις?
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: