Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 36 από 36

Θέμα: Φρεσκος,α-μηχανος με α-ποριες

Τελευταια αρχισαν να μαθαινουν οτι οι αναρτησεις θοηθανε στο στρυψιμο!!Πανε λοιπον πετανε πανω Ohlins αχετα με το αν ταιριαζει στο μοντελο,τι λαδια θα βαλουν μεσα,σκληροτητα και αλλα που δεν κατεω..Οπως διαβασα και καπου για τα μοτο gp η καθε ομαδα ψαχνει 1 και 2 τρελλους αναρτησαδες για να βγαλει ακρη με ολα αυτα
    Η δραση αντικαθιστα τα δακρυα

ο trackαδόρος!!! Το avatar του/της Alx 84
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Resistman
    Τελευταια αρχισαν να μαθαινουν οτι οι αναρτησεις θοηθανε στο στρυψιμο!!Πανε λοιπον πετανε πανω Ohlins αχετα με το αν ταιριαζει στο μοντελο,τι λαδια θα βαλουν μεσα,σκληροτητα και αλλα που δεν κατεω..Οπως διαβασα και καπου για τα μοτο gp η καθε ομαδα ψαχνει 1 και 2 τρελλους αναρτησαδες για να βγαλει ακρη με ολα αυτα

γιατί εσύ νομίζεις ότι ο κ6-Ζ και πάει λέογντας θα πάρει τη μοτό για να στρίβει. ευθειάκιδες είναι. σιγά μη πάει ο άλλον να σκάσει 1500 ευρω΄για αναρτήσεις...
    4/11/2006 Ο καλύτερα βελτιωμένος κουλάντζας!!!
    The MRT will be back soon!!!

γιατι........ Το avatar του/της bartlal
    Βεβαια κατι "στρογγυλοφαναρα" ειναι αιωνες μπροστα απ το Ζ...

ετσι ειναι, africa rulez!

:smilea:
    :a29: just ME, MYself & Bart . + _ :a29:
    :-Q
    H κλίκα μου!!!

Burn rubber,not your soul Το avatar του/της Morpheus_X

Re: Φρεσκος,α-μηχανος με α-ποριες

εχω κανει ελαχιστα χλμτ με cbr400rr ενος φιλου
    Εγώ είμαι αυτός, εγώ είμαι αυτός!!! Ακόμα μου χρωστάς τα λεφτά από τις βενζίνες!!! Ή μήπως ξεχνάς πόσες φορές όργωσες την αλάνα του ζέπελιν για να ξεστραβωθείς,Ε;;;
    Πλάκα κάνω έτσι;Λοιπόν παιδιά που λέτε ο resistman είναι ένα παιδάκι(λέμε τώρα) για του οποίο το μικρόβιο ευθύνομαι εγώ(έτσι πιστεύω τουλάχιστον!!ΑΝ ΜΕ ΔΙΑΨΕΥΣΕΙΣ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ!! :rotflmao: ).Ξεκινήσαμε να κυκλοφορούμε μαζί στα λυκειακά χρόνια με ένα honda tact του πατέρα μου, μετά με ένα runner και όταν τελικά μπήκα στην κατηγορία του cbr αρχίσαμε τα μαθήματα!!(δεν είμαι μέντορας έτσι;προς θεού,μια εξυπηρέτηση έκανα!!)Βέβαια τα μαθήματα σταμάτησαν επειδή το cbrάκι πήρε την άγουσα και δεν νομίζω ότι πλέον μια ρένα είναι κατάλληλη!Τέσπα σε καλοσορίζω επίσημα στο φόρουμ(αφού αξιώθηκες να φτιάξεις ένα λογαριασμό μετά από κάτι μήνες!!) και τα υπολοιπά θα τα πούμε από κοντά!!
    Όποιος φοβάται, πέφτει και κοιμάται!

Την αλανα την οργωσα και τη εγλυψα κυριολεκτικα απ το πανω κατω . Αν δεν ηταν και εκεινη η ατιμη η αναστροφη στο τελος της ευθειας εκει που αρχιζε να ξυπναει η δευτερα θα ταν καλυτερα Επισης την οργωσα απ τα κολιδια του μπροστινου και του πισω Αλλα επειδη ειμαι και μαμω της οδηγαρες το εσωζα παντα!
    Φιλε το μικροβιο ειναι οικογενειακο αλλα αυτα απο κοντα...Η Ρενα μου πεφτει μικρη για να μαθω, οποτε στην αφηνω για να εξασκηθεις.Εγω ψαχνω απο ZZR 1400 και πανω
    Η δραση αντικαθιστα τα δακρυα

Burn rubber,not your soul Το avatar του/της Morpheus_X
    Πέρασε έξω!!ΠΕΡΑΣΕ ΕΞΩ!!
    Όποιος φοβάται, πέφτει και κοιμάται!

Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123

Παρόμοια θέματα

1. Κλήση με φώτο
    από flavor στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 10/11/2003, 17:11
  2. Σχετικα με τις φωτοκλησεις!
    από niko13g στο forum Off topic