αμα μου απαντησει κανενας με στοιχεια τι εχει καλυτερο το SP2 απο ενα πχ. mille... θα το αγορασω και να ανεβασω ετσι 200% τις πωλησεις του :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
αμα μου απαντησει κανενας με στοιχεια τι εχει καλυτερο το SP2 απο ενα πχ. mille... θα το αγορασω και να ανεβασω ετσι 200% τις πωλησεις του :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
τιποτα καλύτερο δεν έχει γιατί σταμάτησε η εξέλιξή του το 02....Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
και σταμάτησε να παράγεται πλέον.... οπότε...
Αν δεν το γουστάρεις μην το αγοράσεις αλλά μην λέμε ότι θέλουμε....
(καλά εσείς οι Καβασάκιδες ο,τι να ναι 0 όπως νά ναι είστε)
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Ασφαλίτη...Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
δε σου δίνουμε ρε
![]()
You BETA believe...
καλα κατσε να το κανουμε πιο ενδιαφέρων.....
τι εχει καλυτερο απο mille 02???
(για οσους δε με ξερουν το SP2 ηταν/ειναι απο τα αγαπημένα μου μηχανακια. απλα αυτη η "θεοποίηση" σε οτιδήποτε με φτερα της Honda, τις περισσότερες φορες στηριζόμενη σε υπερβολές με κανει να βγαίνω απο τα ρουχα μου και κανω πλακα)
Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
(για οσους δε με ξερουν το SP2 ηταν/ειναι απο τα αγαπημένα μου μηχανακια. απλα αυτη η "θεοποίηση" σε οτιδήποτε με φτερα της Honda, τις περισσότερες φορες στηριζόμενη σε υπερβολές με κανει να βγαίνω απο τα ρουχα μου και κανω πλακα)
Ειναι πιο όμορφο....![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Ποιά θεοποίηση ρε idi-san?Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
Απλά ότι είναι cult μοτό γράψαμε όχι ότι είναι το καλύτερο-γρηγορότερο-ομορφότερο.
Λίγο πολύ για τους λόγους που αναφέρεις και εσύ, και επειδή ουσιαστικά ήταν homologation special και έφερε στον κωδικό του τα διακριτικά RC (όσα Η φέρουν αυτά τα αρχικά, ξέρεις ότι δεν είναι τυχαία).
You BETA believe...
Πρέπει να το δεί και να το ψάξει κάποιος απο κοντά για να το εκτημήσει...
Το μηχανάκι βγήκε για να κερδίσει το πρωτάθλημα SBK και είναι απο τα τελευταία που υπάρχουν ακόμα (στην παραγωγή μαζί με το απλησίαστο 999R... και μιλήσει κανείς για τα χιλιάρια, καμία σχέση δεν έχουν με SBK... ακόμα.
V2, γραναζωτό, με κορυφαία περιφεριακά (φρένα αναρτήσεις) ακόμα και με τα σημερινά δεδομένα.
Ότι ήταν το R30 και 45, R7 κλπ στην εποχή τους είναι το SP2 σήμερα.
Όσο για το καφασάκι... καλοσκόρπιστο...
προσεξτε μονο τι θα ξεστομισετε για τα mille.....![]()
κανονιστε να μου βγαλετε το sp-2 καλυτερο, να τρεχω παλι για ανταλλαγες.........
αντε μη σκασω με κανα sp-2 τη δευτερα!!!!!
τι λετε, προλαβαινω, ή δεν προλαβαινω??????
μπα μας πήρες χάζι και εσύ στο χάζι που σε πέρνουμε εμεις????![]()
![]()
![]()
![]()
kalhmera paides na boh8hsw thn katastash?
eimai katoxos vtrsp2!!!!!!!!!oleeeeeeeeeee
sto 8ema mas
eixa ducati996s parallhla me to sp2 kai sas diabebaiw oti ektos apo thn emfanish ths ntountoukas to sp2 einai kalytero se ola ta alla...exei 134 sth roda me akrapes kalytera frena kalyterh prostasia megalyterh telikh (exw dei 299 xwris kontyma gia tous ponhrous)nai einai akribo to mpourdelo alla kane 40000xm me ducati kai 8a mou peis meta tis einai akribo kai ti oxipou sta emena pantws me kalyptei gaiti den einai psofimi exei trello krathma koryfaia frena kai einai aspasto....exw kanei 40000 kai to mono pou xreiasthke einai ladia kai benzinh....opoios 8elei topu to dinw kai bolta na stamathsei na leei malakies.....kai pali kalhmera!!!
![]()
--IF U -R UNDER CONTROL.....U R NOT GOING FAST ENOUGH!!!
Εγώ το θέλω για βόλτα, αλλά όχι για να σταματήσω να λέω μαλακίες, αλλά για να το δω!
Ψήνεσε να πάμε αύριο έναν άγιο και να μου το δώσεις για μια ψιλή?
![]()
![]()
![]()
για να παρω και το μερος του idi, με..........τα mille πως τα παμε?Αρχικά δημιουργήθηκε από TITANIUM
kalhmera paides na boh8hsw thn katastash?
eimai katoxos vtrsp2!!!!!!!!!oleeeeeeeeeee
.....
....
....ακου μαμα γραναζι ο γελοιος.....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
περαν της πλακας, το πραμα ειναι καταπληκτικο!!!!
αξιζει να το οδηγησετε εστω και για μια βολτα!