Σελίδα 3 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 83

Θέμα: Τυφλος ψαχνει το φως του (για τη βενζίνη)

ελπιζω συναδερφε να μην τσαντιστηκες σηζητηση κανουμε το θεμα δεν ειναι 100αρες και απλες το θεμα τι μπορουμε να κανουμε εμεις σαν μοτοσυκλετιστες να σταματησουμε αυτην τηνν αισχροκερδια που σαν λαμογια λαος το εχουμε στο αιμα μας να κατι κανουμε ετσι οπως εχουν φτασει οι βενζινες.να μου πεις στο εξωτερικο ειναι πανακριβες 1.30 μπορει και λιγο πιο πανω αλλα αλλα λεφτα περνουν εξω και αλλα εμεις.

It seems to me that Το avatar του/της OldMan
    Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από power hornet 60
    ασε που το χρωμα ειναι μπλε σαν το οινοπνευμα.
    !!! !!!
    Τι λε ρε πούστη μου...???

Γι αυτό βγάζει παραπάνω άλογα !!!

Κώστα, σφάχτα ΟΛΑ λεβέντη μου (της πουτάνας το μουνί έχει γίνει εδω μέσα...) !!!

Υ.Γ. 1

Μπλε είναι η μεθυλική αλκοόλη (ξυλόπνευμα) !!!

Το οινόπνευμα (αιθυλική αλκοόλη) είναι διαφανές !!!

Υ.Γ 2
    Αν είναι έτσι οι μηχανικοί αυτοκινήτων ...
    Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...

Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
    Αν έχεις 1.500 στροφές με 5η και σανιδώσεις το γκάζι (σαν γνήσιος μαλάκας...), θα γλυτώσεις - εν μέρει - τα "πυράκια" με την 100στάρα, οπότε θα σου φανεί ότι έχεις καλύτερη ρεπρίζ.

Σου φτάνει ή εξήγηση ή θα συνεχίσεις την πλάκα Σωτηράκη ???
    Οκ, τη ξέρεις την εξήγηση (όχι ότι αμφέβαλλα).

Οι διαφορές όμως παρατηρούνται (τουλάχιστον εξ εμού) στις μεσαίες στροφές.

Η μεγαλύτερη πλάκα όμως -και για την οποία δεν είμαι απόλυτα σίγουρος για την εξήγηση της- είναι ότι παρατηρούσα διαφορές ΚΑΙ στην ninja, η οποία δεν διέθετε knock sensor.

O μόνος λόγος που τείνει να το εξηγήσει, είναι το γεγονός ότι όταν είχε ρυθμιστεί στο δυναμόμετρο (kit dynojet κ.τ.λ.), έγινε με καύσιμο 100άρα.

,

You BETA believe...

ενταξει βρε παντογνωστη γαι πες και εμας να μαθαινουμε καναμε λαθος αντι να πουμε καθαρο οινοπνευμα που ειναι το διαφανες το μπλε φωτιστικο οινοπνευμα το θεμα στο εξωτερικο ειναι κλασης ανωτερο.και θα σε παρακαλουσα να μην κρινεις την δουλεια του αλλου και τις γνωσεις πανω σε αυτου.

Χιλιομετροφάγος Το avatar του/της SF
    Για να αφήσουμε να οινοπνεύματα... Power, μιας και είσαι μηχανικός, θα εξηγήσεις πως ακριβώς η 100αρα κάνει τον κινητήρα να αποδίδει "καλύτερα"? Διότι ετσι όπως παει, θα σβηστεί όλο το θρεντ. Ο σλιπερ περιμενειιιιι
    ---
    Προσέχουμε για να τρέχουμε

εξαλου εγω ποτε δεν ειπα οτι με την εκατοσταρα παιρνεις αλογα απλα πηγαινει καλυτερα γιατι εχει καλυτερη καυση εδω υπαρχουν για βελτιωσεις αμαξιων μπουζια ιριδιου ψυχρα που εχει αποδειχθει οτι προσθετουν 1ιππο αλα μην τρελενεστε εδω απλα συζηταμε και ουτε το παιζουμε απολυτοι απλα εκφραζουμε διαφορες αποψεις

[i] μπουζια ιριδιου ψυχρα που εχει αποδειχθει οτι προσθετουν 1ιππο [/B]

Ωχ

You BETA believe...

old school gixxer Το avatar του/της alex14
    εξαλου εγω ποτε δεν ειπα οτι με την εκατοσταρα παιρνεις αλογα απλα πηγαινει καλυτερα γιατι εχει καλυτερη καυση εδω υπαρχουν για βελτιωσεις αμαξιων μπουζια ιριδιου ψυχρα που εχει αποδειχθει οτι προσθετουν 1ιππο αλα μην τρελενεστε εδω απλα συζηταμε και ουτε το παιζουμε απολυτοι απλα εκφραζουμε διαφορες αποψεις
    Πως παει καλυτερα εαν δεν παιρνει αλογα ?
    Τι παιρνει ? Γαιδουρια ?

:rotflmao:
    Μπαμπα μην πεφτεις !!!!

Δηλαδή για να καταλάβω: Πάει καλύτερα ΧΩΡΙΣ περισσότερους ίππους! Καλό.

Κι επειδή είναι παρασκευή και έχουμε σουπερ διάθεση, παραθέτω κι ένα άρθρο ΥΠΕΡ της άποψής σου: http://library.techlink.gr/4t/articl...3&article=9107

---

Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
    Ωχ
    Ακόμη δεν γνώρισες τον πραγματικό πόνο, Σωτήρη !!!

BTW

Την εποχή του ninja υπήρχαν 100στάρες βενζίνες ???

γιατι βρε φιλε τοσο δυσκολο ειναι να το πιστεψεις γιατι ειστε τοσο απολυτοι?δηλαδη αμα βαλεις στην μηχανη σου πισω μεγαλυτερο γραναζι με αποτελεσμα να εχεις περισοτερα αρπαγματα θα λες πω πω πηρα αλογα?εγω δεν το παιζω απολυτος ουτε θελω να πισω κανεναν να βαζει 100αρα ο καθενας ας κανει οτι θελει.εξαλου οπως ειπα ας διαβασει κανενας ενα παλιο τευχος του power bikes που λεει για τις βενζινες και σε ποια μηχανακια δουλευουν να του λυθουν οι αποριες,εγω δεν καθομαι να αναλυσω αλλο.

Moderator
    .και θα σε παρακαλουσα να μην κρινεις την δουλεια του αλλου και τις γνωσεις πανω σε αυτου.
    Την δουλειά κάποιου την κρίνω (αν με ενδιαφέρει..) χωρίς κανείς να μπορεί να μου το απαγορεύσει !!!
    (πράγμα που θα έπρεπε να κάνουμε όλοι μας...)

Τις γνώσεις του, επίσης (ειδικά αν έιναι άμεσα συνδεδεμένες με την δουλειά του...) !!!

Δεν έχω όρεξη για καμιά διαμάχη (ειλικρινά), αλλά εγώ προσωπικά ΔΕΝ θα πήγαινα το αμάξι μου σε "μηχανικό" που μπερδεύει τα οκτάνια με την ιπποδύναμη και το χρώμα του καύσιμου !!!

Moderator
    εγω ποτε δεν ειπα οτι με την εκατοσταρα παιρνεις αλογα απλα πηγαινει καλυτερα γιατι εχει καλυτερη καυση
    Τι να πιάσω και τι να αφήσω, γαμω την τύχη μου...

Όταν έχεις καλύτερη καύση τότε έχεις και μεγαλύτερη απόδοση ανά κύκλο λειτουργίας, άρα αυξημένη παραγωγή ενέργειας στην μονάδα του χρόνου.
    (το τελευταίο, στο χωριό μου το λένε και ΙΠΠΟΔΥΝΑΜΗ !!!)

Αποφάσισε τι έιπες, τι δεν είπες και τι εννοούσες ...

Υ.Γ.
    (αυτό το "πηγαίνει καλύτερα" είναι και γαμώ τους Μηχανολογικούς όρους )

γιατι βρε φιλε τοσο δυσκολο ειναι να το πιστεψεις γιατι ειστε τοσο απολυτοι?δηλαδη αμα βαλεις στην μηχανη σου πισω μεγαλυτερο γραναζι με αποτελεσμα να εχεις περισοτερα αρπαγματα θα λες πω πω πηρα αλογα?εγω δεν το παιζω απολυτος ουτε θελω να πισω κανεναν να βαζει 100αρα ο καθενας ας κανει οτι θελει.εξαλου οπως ειπα ας διαβασει κανενας ενα παλιο τευχος του power bikes που λεει για τις βενζινες και σε ποια μηχανακια δουλευουν να του λυθουν οι αποριες,εγω δεν καθομαι να αναλυσω αλλο.

α) Δεν έκανες ούτε μισή ανάλυση, ούτε ένα χιλιοστό τεκμηρίωσης.
    β) Δεν είναι θέμα πίστης. Δεν κάνουμε θρησκευτικά. Μηχανολογία είναι.
    γ) Δεν είπαμε για γρανάζια. Για βενζίνη και ισχύ μιλάμε.
    δ) To Power Bikes είναι η βίβλος της τεχνικής και της επιστήμης? Στα πολυτεχνεία πάντως δε το διδάσκουν. Έχουν άλλα συγγράματα.
    ε) Αυτά τα ρημάδια τα manuals ρε γαμώτο τόσο στο φτύσιμο? Γιατί? Και με λες εμενα απόλυτο?!
    στ) Στην τελική, δεν εχουμε κάτι να μοιράσουμε. Τα δικά σου/σας λεφτά σπαταλάς. Το ότι κάποιοι νοματαίοι προσπαθούν να σου πουν να το δεις κα λίγο αλλιώς, δε σε κινητοποιεί κάπως?

Αυτάαααααα και με τις υγείες μας! Over & out!
    ---

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    ετσι οπως εχει φτασει γενικα η βενζινη βαζεις εκατοσταρα αφου η απλη εχει 1 ευρω βαζεις εκατοσταρα με 1.20
    ε οχι ρε φιλε

αυτο πραγματικα ειναι αστειο που γραφεις!

0.20 διαφορα στο λιτρο ειναι 20% διαφορα

να στο θεσω αλλιως

καθε φορα που βαζεις βενζινη βαζεις 1/5 λιγοτερη

να στο πω αλλιως αμα ξεκινησεις απο αθηνα και θεωριτικα σου φτανει ενα τεποζιτο για θεσσαλονικη... με την ακριβη θα φτασεις μεχρι κατερινη μονο.....

Σελίδα 3 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Το καλύτερο δώρο για τη γυναίκα σας
    από nikos_abel στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 29/09/2010, 13:20
  2. Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 11/03/2009, 17:39
  3. Τυφλος ψαχνει το φως του
    από Resistman στο forum Honda CB series
    Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο μήνυμα: 08/09/2006, 14:42