Εγώ από την άλλη θα σου έλεγα ότι το να φρενάρεις για παράδειγμα με ss κρύβει περισσότερα "μυστικά" -πχ blip- που με τις υπόλοιπες μηχανές βοηθάνε μεν αλλά δε πολυτρελλαίνεσαι να τα κάνεις.
Κάποιες σαφείς παρατηρήσεις -πχ λαστιχάρισμα- που κάνουν μερικά περιοδικά για τις συνηθισμένες μοτοσυκλέτες -όχι τα ss-, έχουν να κάνουν με τη τάση ενός αρχαρίου να μεγιστοποιεί κλίσεις που στα ss μπορεί να έχεις άμεσο αποτελέσματα τούμπα, ενώ στα λοιπά -μέχρι να υπερνικήσεις το φόβο και να προσπεράσεις το λαστιχάρισμα-, όχι και τόσο. Μια σουζίτσα με απλά γκάζι είναι αρκετή σε οποιοδήποτε ss -αν στραβώσεις τιμόνι στη προσγείωση και δεν έχεις χαλαρά χέρια-, για να κλαις πλαστικά...
Το ζητούμενο είναι να φρενάρεις όχι μόνο σχεδόν όσο επιταχύνεις, αλλά και να σκανάρεις τόσο μπροστά ώστε αυτό να είναι εφικτό, κλπ κλπ.
Στριφτερό περιβάλλον με μηδενική κίνηση, και αρκετή μελέτη πρώτα (πχ δες στο φόρουμ Οδήγηση -Tips & Tricks) για να αποφύγεις χαζές και ίσως μοιραίες τούμπες είναι απαραίτητα, αλλά ο εξοπλισμός -κράνος, δερμάτινα, γάντια, μπότες της προκοπής-, τα μανιτάρια, και μια βόλτα στο CSS ίσως είναι η καλύτερη κίνηση...
Εγώ στη θέση σου ίσως να το έπαιρνα το ss (είχα κόλλημα με μουσικές στην ηλικία σου, όχι με μηχανές), αλλά αν είχα το μυαλό που έχω σήμερα, όχι τότε που οι τούμπες ήταν φτηνές στο κεφάλι μου.![]()