Μπράβο!!!! πολύ καλός!![]()
![]()
![]()
Τελικά ρε παιδιά, έχει συνέχεια;;;; πρώτα 0-300 και μετά Css ή μπορεί κανείς να πάει κατευθείαν στο Css??
![]()
![]()
Τελικά ρε παιδιά, έχει συνέχεια;;;; πρώτα 0-300 και μετά Css ή μπορεί κανείς να πάει κατευθείαν στο Css??
4/11/2006 Ο καλύτερα βελτιωμένος κουλάντζας!!!
The MRT will be back soon!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από Alx 84
![]()
![]()
Θεωρητικά δεν έχουν σχέση το 0300 riding school με το CSS...
Μπορεις να πας στο CSS κατευθείαν.
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
@alx 84:Auto mono kapoios pou exei paei kai sta dio mporei na sto apantisei egkira mate...allios, stin theoria eimaste plousioi...stin praksi exoume 2 p&^^&$^^&es (opos leei kai to gnosto anekdoto gia tin diafora theorias/praksis me ton toto) :-)
I wait and I wait
and what i really hate
is the panic that stops me from breathing
my knees hit the floor
and I panic more
Μίλησε ο Θάνος πιο πάνω που έχει πάει και στα 2.Αρχικά δημιουργήθηκε από packo
@alx 84:Auto mono kapoios pou exei paei kai sta dio mporei na sto apantisei egkira mate...allios, stin theoria eimaste plousioi...stin praksi exoume 2 p&^^&$^^&es (opos leei kai to gnosto anekdoto gia tin diafora theorias/praksis me ton toto) :-)
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
thnx boys...![]()
![]()
4/11/2006 Ο καλύτερα βελτιωμένος κουλάντζας!!!
The MRT will be back soon!!!
Τα λαστιχα που φορας ειναι της μανας του?Αρχικά δημιουργήθηκε από villy
Μου φαίνονται απίστευτες τέτοιες κλήσεις με αυτό το μηχανάκι!
Γιατι προσωπικα πιστευω οτι ειναι ΟΤΙ χειροτερο λαστιχο εχω δοκιμασει!!!
Ναι!Αρχικά δημιουργήθηκε από Sapadak
Τα λαστιχα που φορας ειναι της μανας του?
Γιατι προσωπικα πιστευω οτι ειναι ΟΤΙ χειροτερο λαστιχο εχω δοκιμασει!!!
Βέβαια φοβάμαι να προσπαθήσω τέτοιες κλίσεις στο δρόμο. Μου φαίνεται πολύ επικίνδυνο.
Εχω υπόψη μου τη συζήτηση με τα λάστιχα και όταν χρειαστεί να τα αλλάξω βλέπουμε...
![]()
![]()
![]()
Παίζουμε?
Θέλω...
Θέλω κι άλλες...
Θέλω κι άλλες διακοπές...
Θέλω κι άλλες διακοπές στη Κρήτη............
Θέλω κι άλλες διακοπές στη Κρήτη το καλοκαίριιιιιιιιιιιι......
Εγώ φοράω battlax bt-45
(Χάλια στο βρεγμένο- στο στεγνό βλέπετε)
Χα! Το πήρα το μωρό...
Μπράβο!
Αντε και με μεγαλύτερο!
Πράγματι είναι πολύ στριφτερό το CBF250. Μικρό σε μήκος, λίγα τα κιλά, κινήσαι πολύ άνετα πάνω του.
Πήρα τη strada κι έρχομαι...
Ωραία...βρήκα trackbike![]()
![]()
Πωλείται XX 98' Full Extra.
Πωλήθηκε...
Ποσο το πουλας?Αρχικά δημιουργήθηκε από gerodim
Λοιπόοοοοοοοοοοοοον,
7) Πωλείται Honda cbf 250 1η άδεια 29/12/2005. 9 μηνών υπόλοιπο εγγύησης 1 χρόνος και 3 μήνες. Το μηχανάκι είναι σε άριστη κατάσταση, φυλασσόμενο σε γκαράζ. Έχει μόνο 12.000χλμ και αυτά σε χαλαρές βολτούλες με 6η... ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΑΣ ΛΕΩ!
Και ποιο το τηλεφωνο επικοινωνίας?
για περαστε!Αρχικά δημιουργήθηκε από motorfoot
Ποσο το πουλας?
Και ποιο το τηλεφωνο επικοινωνίας?
![]()
Sniper, σχετικά με το παραπάνω !! Εννοείς ότι με βγάλσιμο του σώματος προς την μέσα πλευρά της στροφής, μπορείς να στρίβεις το ίδιο αλλά με μικρότερη κλίση ως προς το κατακόρυφο άξονα ;Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
εκείνο το σώμα σου γιατί δεν το βγάζεις λίγο έξω να μην τρως τα μασπιέ και να κινδυνεύεις ανά πάσα στιγμή με το ρίξεις;
Δεν σας το έδειξαν στο Level 1; Χμμμμμ
well done anyway...
Μήπως γι αυτό είναι και ξύστρες ; Γέρνουμε το σώμα μας από τη μέσα μεριά και όταν η μηχανή αρχίσει να γέρνει υπερβολικά(μεγάλη γωνία ως προς το κατακόρυφο άξονα), τότε νιώθουμε το γόνατο μας να σέρνεται(), οπότε ξέρουμε ότι δεν χρειάζεται να γύρουμε άλλο και έτσι δεν πέφτουμε(γλυτώνει και ο μαρσπιές βέβαια -- αυτός όμως είναι σε 3η μοίρα).
Πάντα όρθιοι
Αρχικά δημιουργήθηκε από ΙΠΠΕΑΣ
Sniper, σχετικά με το παραπάνω !! Εννοείς ότι με βγάλσιμο του σώματος προς την μέσα πλευρά της στροφής, μπορείς να στρίβεις το ίδιο αλλά με μικρότερη κλίση ως προς το κατακόρυφο άξονα ;
Μήπως γι αυτό είναι και ξύστρες ; Γέρνουμε το σώμα μας από τη μέσα μεριά και όταν η μηχανή αρχίσει να γέρνει υπερβολικά(μεγάλη γωνία ως προς το κατακόρυφο άξονα), τότε νιώθουμε το γόνατο μας να σέρνεται(), οπότε ξέρουμε ότι δεν χρειάζεται να γύρουμε άλλο και έτσι δεν πέφτουμε(γλυτώνει και ο μαρσπιές βέβαια -- αυτός όμως είναι σε 3η μοίρα).
Κάπως έτσι....
![]()
![]()
Χα! Το πήρα το μωρό...