1)είναι κάτι που πρέπει να γίνει.Είναι σοβαρό και λεπτό το θέμα..Αρχικά δημιουργήθηκε από Θάνος
.
1) Και ευκαιρίας δοθείσης με το θέμα που άνοιξε, μπορεί να μαζευτούμε οι mods (ευκαιρία ψάχναμε) και να δούμε με ποιο τρόπο θα τακτοποιήσουμε το θέμα αυτό ώστε να είμαστε όλοι ευχαριστημένοι.
2)Αυτό που λες για τη φωτογραφία με βρίσκει στο απόλυτο σκοτάδι... Δεν έχω ιδέα για ποια εκδρομή, ποιανού χρήστη τη φωτογραφία, ποιο συνεργείο κλπ κλπ... Νομίζω όμως ότι θα αισθανθώ πολύ ανόητος αν ανακαλύψω από σπόντα μία διαπλοκή μεταξύ συνεργείων και ανθρώπων που γνωρίζω πλέον αρκετό καιρό για να έχω άποψη...
Αν το καλοσκεφτείς νομίζω ότι εύκολα μπορείς να καταλάβεις το άτοπο ενός τέτοιου συλλογισμού... Δεν έχουμε όφελος κανένα να κάνουμε κάτι τέτοιο! Απορώ γιατί πάει το μυαλό σας εκεί με τη μία...
3)Μπορώ όμως να σου πω την προσωπική μου γνώμη σαν Θάνος. Αν θίγεις κάποιον, είναι πιο τίμιο να το κάνεις επώνυμα. Έτσι καθαρά και ξάστερα...
2)Τι να κάνω κι εγώ ο μαυρος αφου μου ήρθαν όλα μαζί.Τι να συμπεράνω όταν δεν καταλαβαίνω τι δουλειά έχει η επωνυμία του μαγαζιού σε λινκ με φωτογραφίες ενός φόρουμ.το λινκ ήταν του Hornet και η εκδομή ήταν μια απο τις μεγάλες του Moto.gr που γίνονται κάθε χρόνο.
3)ΚΑΝΕΝΑ ΜΑ ΚΑΝΕΝΑ πρόβλημα.edit:αλλά αμα γίνει έτσι παίζει να δω το μηχανάκι μου καμμένο την επόμενη μέρα?
Πολύ σημαντικό το θέμα γενικά με πολλέεεες πτυχές.