Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 33 από 33

Θέμα: Έπεσα...

Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
    ....
    Όχι μόνο ΔΕΝ θα κινηθείς εναντίον του αφού είσαι χαμένος απο χέρι στο δικαστήριο, αλλά θα δείξεις κι ενδιαφέρον για την υγεία του κάνοντάς του ένα τηλέφωνο και ρωτώντας τον πως είναι.. και ξέρετε γιατί ;

Επειδή για ένα διάστημα τριών μηνών είμαι -και χωρίς να φταίω- "στην μπούκα του κανονιού" που λένε.

Τι σημαίνει αυτό ;

Ότι αν αυτός ο πεζός που δημιούργησε όλο αυτό το σκηνικό, μέσα στο διάστημα των τριών μηνών από τη μέρα που κατέγραψαν το ατύχημα έχει ένα άλλο ατύχημα στη ζωή του (πχ πέσιμο απο σκάλες) και ισχυριστεί οτι πονάει σε κάποιο σημείο του σώματός του απο την ημέρα του ατυχήματος, τότε μπορεί να τρέχει εμένα στα δικαστήρια διεκδικώντας δικές του αποζημιώσεις !!

Ακούγεται κουφό κι όμως τα ίδια μου είπε και γνωστός μου δικηγόρος.

100% είχα δίκιο. Τόσο μου έδιναν και οι αστυνόμοι που ήταν αυτόπτες μάρτυρες.
    Το δικαστήριο όμως θα μου έδινε 70% ΑΔΙΚΟ βάζοντάς με να αποζημιώνω αυτόν που προκάλεσε όλο αυτό το σκηνικό !
    ...
    απίστευτο!
    με ποια λογική?

Re: Re: Έπεσα...

Αρχικά δημιουργήθηκε από KAT600
    Αν θέλεις μπορείς να ρίξεις μια ματιά στο motek.gr Δελτία Τύπου Κείμενο Και έπεσα σε....
    Εκεί θα βρεις τί έπρεπε να έχεις κάνει και δεν έκανες
    ...
    ...
    Η γραμματέας της ΜΟΤ.Ε.Κ.

Ριζοπούλου Κατερίνα
    χρήσιμα! ευχαριστούμε

Νέο μέλος
    Θα επιμείνω στο κομμάτι της υπεύθυνης δήλωσης. Ο πανικός της στιγμής αν δεν καταλάβει εμάς αλλά τον πεζό είναι υπέρ μας.

Σε γενικές γραμμές γνωρίζω ότι τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό έχουν κερδίσει υποθέσεις κατά πεζών οι οποίοι με τη συμπεριφορά τους έθεσαν σε κίνδυνο μοτοσυκλετιστή. Με την αρχή του δεδικασμένου μπορεί κανείς να τις επικαλεστεί και να ενισχύσει την υπόθεση του.

Στη Μπανελλάδα εξαρτάται ιδιαιτέρως από το πώς ξύπνησε ο εκάστοτε δικαστής. Πάντως το να στραφεί κανείς κατά πεζού δεν ειναι πλέον απίστευτο γιατί γενικά το σύστημα έχει αποδεχθεί ότι και ο πεζός πλέον μπορεί να φταίει.

Η λογική του ο πελάτης και ο πεζός έχουν πάντα δίκιο έχει ξεπεραστεί αρκετά.

Αν χρειάζεσαι περισσότερες λεπτομέρειες γύρω από το διαδικαστικό μπορώ να ρωτήσω το νομικό εκπρόσωπο της ΜΟΤ.Ε.Κ. αλλά στο μέλλον σκοπεύω να το κάνω θέμα για δημοσίευση στα ΜΜΕ.

Το γεγονός είναι ότι αν δεν κυνηγάμε εμείς οι ίδιοι το δίκιο μας γιατί να το κάνει κάποιος άλλος. Άλλωστε για αυτό το λόγο έγινε η ΜΟΤ.Ε.Κ. για να μην τρέχουμε εμείς προσωπικά αλλά εκείνη.

Ελπίζω να σε κάλυψα.

Η γραμματέας της ΜΟΤ.Ε.Κ.

Ριζοπούλου Κατερίνα
    Συμμετέχω στην Μοτοσυκλετιστική Ένωση Καταναλωτών για να ακούγομαι

Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123

Παρόμοια θέματα

1. Επεσα,χτυπησα, και η μοτο..σκ@τα,σκ@τα,σκ@τα.
    από gcrook στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 53
    Τελευταίο μήνυμα: 29/03/2005, 13:57
  2. Την Επεσα..............η Ατακα Του Μπατσου
    από ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΑΣ στο forum Kawasaki Z series
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 17/03/2005, 13:45
  3. έπεσα και εγώ...
    από KaTaNaS στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 18/11/2004, 01:29
  4. Επεσα.....
    από anco στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 27/09/2004, 08:48
  5. Τι τίτλο να βάλω....., Επεσα με 160 χαω....!
    από asmar στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 22/12/2003, 15:28

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF