Από την φωτό όπως την πόσταρα δεν κατάλαβα διαφορά.. Στις ορίτζιναλ φαίνεται οτι όντως είναι διαφορετικό.. Αλλά αυτό το διαόλι δεν υπάρχει στα χρώματα του 1000..Αρχικά δημιουργήθηκε από Kizoku
Το σχήμα του πρόσεξε βρε συγκριτικά με του 600!
Είναι πολύ χαρακτηριστική η διαφορά!
(εκείνο το γαμημένο το ψαλίδι τελικά τι χρώμα έχει..;;!)
Τους εχει μεινει φαινεται πολυ αποθεμα απο CBR 125.Αρχικά δημιουργήθηκε από Kizoku
Μου αρέσει πολύ το μηχανάκι αλλά τα φλας είναι άθλια!
Σε όλα τα μοντέλα της σειράς CBR τα ίδια έχουν ρε γμτ.![]()
![]()
Μπαμπα μην πεφτεις !!!!
πρώτη φορά συμφωνώ με καβασακαίο!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από adam_tsouk
ωραιο...
αλλα με χαλαει το κενο αναμεσα στα φωτα...
![]()
4/11/2006 Ο καλύτερα βελτιωμένος κουλάντζας!!!
The MRT will be back soon!!!
emena poio poli mou aresei to 05-06 pantos!!
mia pou i mouri exei keno me ta plaina fering,mia pou exei tin isagogi stin mesi,mia pou to kolofanaro einai kato apo tin eksatmisi...eeeeeeeee....ti allo diladi eprepe na eixan kanei gia na poume oti einai asximo???oti bgainei se poz me boules!!!?
alla ta sothika tou den mporo na po!!
Πέραν του γεγονότος ότι δεν μου αρέσει καθόλου,θα πρέπει να επισημάνουμε ότι το νεο CBR 600 RR θα είναι η ελαφρύτερη SS 600 με το βάρος της να μην υπερβαίνει τα 155 κιλά (στεγνό προφανώς).
και εσυ που το ξερεις? πηγες στη kawasaki τους ειπες "μαγκες δωστε μου το νεο zx6r να το ζυγισω" και σου ειπαν "οκ μαστερ" και μετα με την ιδια ζυγαρια ζυγισες το νεο cbr?????Αρχικά δημιουργήθηκε από runneras125
Πέραν του γεγονότος ότι δεν μου αρέσει καθόλου,θα πρέπει να επισημάνουμε ότι το νεο CBR 600 RR θα είναι η ελαφρύτερη SS 600 με το βάρος της να μην υπερβαίνει τα 155 κιλά (στεγνό προφανώς).