Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 54

Θέμα: where iz Θανος??

Και συμπληρώνω... Φυσικά και πρέπει να ευχαριστήσουμε όλοι την προσπάθεια οποιουδήποτε στερεί χρόνο από την οικογένεια / φίλους / παιδιά / γονείς κ.λπ. κ.λπ. γιατί πιστεύει ότι η συμβολή του θα βοηθήσει στην σωστή οργάνωση μια κοινωνίας, γιατί έτσι καταννοώ εγώτην έννοια του forum...
    Μικρό κορίτσι με τα βήματα χαμένα
    Τυχαία γόνατα ξεκούρασαν τα οστά μου
    Μα πάντα θα 'ρχομαι από τ' άπειρο σε σένα
    Με το χαμόγελό σου στη ματιά μου...

Αρχικά δημιουργήθηκε από Julius
    Arxika na apantiso oti den eimai katholou tsantismenos, thimomenos klp kai vevaios den exo tipota prosopiko me ton adam ton opoion gnorizo poly kala ti koumasi einai ( )

apla to olo post (poy to ksekinise o tsoukis) kai synexise o kathe pikramenos exei PROFANOS eironiko xarakthra

profanos kai toy thanasi den toy eirthe sta kala kathoumena gia ena post na paretithei apo mod alla nomizo oti auto to exei anaptiksei o idios se sxetiko post, kai h apofash toy einai sevasti.

elpizo na exei sinoxh to post giato to egrapfa me 10 time out logo douleia

XXX

Εχεις δίκιο σχετικά με το ειρωνικό... αλλά προς λάθος κατευθυνση... η ειρωνία απευθύνεται πρός την εν λόγο αγγελία η οποία έγινε το μήλον της έριδος και όχι ως προς τον Θανο του οποίου η συνεισφορά δεν τίθεται προς αμφισβήτηση...

και γίνεται μόνο και μόνο για έναν λόγο... για να τονιστεί οτι ΚΑΚΩΣ ελήφθη μια τετοια απόφαση για ένα τόσο ελλάσονος σημασίας θέμα....

Αλλα σίγουρα ο ίδιος είναι αυτός που ξέρει καλύτερα από όλους μας...

Οπως είχε πεί και κάποιος φίλος (τον θυμάσαι sappila τον Ian??):

"There's no Problem that cannot be solved after 12 beers..."

"It is better to die on your feet than to live on your knees!"--Emiliano Zapata

Χιλιομετροφάγος Το avatar του/της SF
    Ο Julius στα περί ειρωνίας δεν αναφέρεται στο αρχικό ποστ του adam, αλλά στα χλιαρά 'αστειάκια' που ξεκινάνε από το ποστ της wildcat περί "φοβάσαι μη σε κόψουν".

Επίσης τα φτωχά μου ελληνικά λένε ότι δε μπορείς να ειρωνευτείς πράγματα, αλλά μόνο ανθρώπους. Το τραπέζι μου δλδ, όσο κι αν με έχει ενοχλήσει με την κακή του συμπεριφορά, δε μπορώ να το ειρωνευτώ. Οπότε @sub, εμένα προσωπικά μου φαίνεται προκλητική η υπογραφή σου, όσο 'καλοπροαίρετη' κι αν είναι.

Ο Θάνος είναι και σοβαρός άνθρωπος και μπαμπάς. Το λογικό είναι να βαρεθεί με όλα όσα έχουμε να αντιμετωπίσουμε στο φόρουμ. Το παράλογο θα ήταν να συνεχίζει να αφιερώνει ΩΡΕΣ απο τη ζωή του για να ξεσκαρτάρει τις μαλακίες του κάθε (καλοπροαίρετου αλλά εκτός κλίματος, καλού αλλά αφελούς ή εντελώς ηλίθιου) χρήστη.
    ---
    Προσέχουμε για να τρέχουμε

BMW+KTM = GS 1450 EXC-F Το avatar του/της Nik0s
    Αρχικά δημιουργήθηκε από SF
    Ο Julius στα περί ειρωνίας δεν αναφέρεται στο αρχικό ποστ του adam, αλλά στα χλιαρά 'αστειάκια' που ξεκινάνε από το ποστ της wildcat περί "φοβάσαι μη σε κόψουν".

Επίσης τα φτωχά μου ελληνικά λένε ότι δε μπορείς να ειρωνευτείς πράγματα, αλλά μόνο ανθρώπους. Το τραπέζι μου δλδ, όσο κι αν με έχει ενοχλήσει με την κακή του συμπεριφορά, δε μπορώ να το ειρωνευτώ. Οπότε @sub, εμένα προσωπικά μου φαίνεται προκλητική η υπογραφή σου, όσο 'καλοπροαίρετη' κι αν είναι.

Ο Θάνος είναι και σοβαρός άνθρωπος και μπαμπάς. Το λογικό είναι να βαρεθεί με όλα όσα έχουμε να αντιμετωπίσουμε στο φόρουμ. Το παράλογο θα ήταν να συνεχίζει να αφιερώνει ΩΡΕΣ απο τη ζωή του για να ξεσκαρτάρει τις μαλακίες του κάθε (καλοπροαίρετου αλλά εκτός κλίματος, καλού αλλά αφελούς ή εντελώς ηλίθιου) χρήστη.

Well said
    - So, what do you do for a living ?
    - I'm into murders and executions.
    - I'm sorry ?
    - I said, I'm into mergers and acquisitions.

Patrick Bateman
    -------------------------------------
    Bikepics Photo Album
    Ινδία: Δύο εβδομάδες στο Rajasthan

Ανήσυχο πνεύμα.... Το avatar του/της latris mixanis
    Όλα μας ενοχλούν...
    Όταν τα κάνουν όπως θέλουμε μας ενοχλεί, όταν δεν τα κάνουν όπως θέλουμε πάλι μας ενοχλεί, ΤΕΛΙΚΑ ΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ??

Μήπως έχουμε γίνει υπερβολικά γκρινιάριδες και τα θέλουμε όλα δικά μας??

Και στην τελική αυτοί που έφτιαξαν αυτό το Forum για να μπορούμε να γράφουμε όλοι ότι μας κατέβει από το κεφάλι, πρέπει να λειτουργεί με κάποιους κανόνες - για να λειτουργεί, διαφορετικά θα είναι μπουρδέλο(ακόμη και αυτό με κανόνες λετουργεί).

Τρελοκοτσιδού..!!!!

Γυρολόγος-Λασπολόγος! Το avatar του/της adam_tsouk
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Julius
    Arxika na apantiso oti den eimai katholou tsantismenos, thimomenos klp kai vevaios den exo tipota prosopiko me ton adam ton opoion gnorizo poly kala ti koumasi einai ( )

apla to olo post (poy to ksekinise o tsoukis) kai synexise o kathe pikramenos exei PROFANOS eironiko xarakthra

profanos kai toy thanasi den toy eirthe sta kala kathoumena gia ena post na paretithei apo mod alla nomizo oti auto to exei anaptiksei o idios se sxetiko post, kai h apofash toy einai sevasti.

elpizo na exei sinoxh to post giato to egrapfa me 10 time out logo douleia

XXX

χαιρομαι που κ χτες τα ειπαμε με τον Θανο αλλα και σηεμρα ετυχε να τον δω απο κοντα.

Δεν ηταν ειρωνικο σχολιο και πρασγματικα στεναχωρηθηκα που εφυγε απο μοντ.

kawasaki street warriors

"δεν είναι η πτώση είναι η σύγκρουση..."
    One more dies one more lives
    One baby cries one mother grieves
    For all the sins you will commit
    You'll beg forgiveness and none I'll give

Δεν θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από latris mixanis
    μπουρδέλο(ακόμη και αυτό με κανόνες λετουργεί).

[/B]

για αθωα και αφελη κορασιδα που κυκλοφορει στο δασος οταν ο λυκος δεν ειναι εκει,πολυ ενημερωμενη σε βρισκω αγαπητη...
    να κοιτας εκει που θες να
    πας,αλλοιως θα πας εκει που
    κοιτας....

Μονολυκος Το avatar του/της crs-k
    Αρχικά δημιουργήθηκε από ντερτι-moto
    για αθωα και αφελη κορασιδα που κυκλοφορει στο δασος οταν ο λυκος δεν ειναι εκει
    .......................

Παρακαλω ?
    ... να ευχεσαι να 'ναι μακρυς ο δρομος.

Μονολυκος Το avatar του/της crs-k
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    κοιτάμε και τις υπογραφές των συμφορουμιτών

Αμα δεν εχουν ομοιοκαταληξια ...
    ... να ευχεσαι να 'ναι μακρυς ο δρομος.

Ανήσυχο πνεύμα.... Το avatar του/της latris mixanis
    Αρχικά δημιουργήθηκε από ντερτι-moto
    για αθωα και αφελη κορασιδα που κυκλοφορει στο δασος οταν ο λυκος δεν ειναι εκει,πολυ ενημερωμενη σε βρισκω αγαπητη...

Τρελοκοτσιδού..!!!!

Αγαπητέ SF νομίζω ότι δεν κατάλαβες τίποτα από ότι γράφω πιο πάνω (αν έκανες τον κόπο να τα διαβάσεις...)

Για να το ξεκαθαρίσω λοιπόν ΣΕΒΟΜΑΙ την δουλειά του οποιουδήποτε εδω μέσα ποσο μάλιστα όταν αυτή γίνεται αφιλοκερδός με σκοπό ΚΑΙ την ενημέρωση για διάφορα θέματα...

ΑΝ πρόσεξες πιό πάνω το ξεκαθαρίζω πολύ καθαρά...

Οσον αφορά την υπογραφή μου την έβαλα μόνο και μόνο για να [B]τονίσω[\B] την γελοιότητα του όλου θέματος (της αγγελίας και το μεγέθους που πήρε - και ΔΕΝ αναφέρομαι στον ΘΑΝΟ), συγχώρεσέ με αλλά έχω μάθει να αντιμετωπίζω με χιούμορ όλες τις καταστάσεις αυτού του τύπου...

Πες μου ειλικρινά την άποψή σου... αν απαντούσε κάποιος στην εν λόγο αγγελία στο στύλ: "Εχω 3/4 γράσσο και μισό κιλό ΦΕΤΑ σε ενδιαφέρει να ανταλλάξουμε?" θα είχε πάρει τέτοια διασταση το θέμα????

Ασε που θα αποθάρηνε τον οποιοδήποτε να ξαναποστάρει κατι τέτοιο μόνο και μόνο για να αποφύγει την καζούρα...

Οπότε φίλε SF αντιλαμβάνομαι την πικρία σου, αλλά δέν είμαι εγώ ο εχθρός σου και σίγουρα δεν φταίω εγώ για την τροπή που πήραν τα πράγματα...

Δεν γνωρίζω τον ΘΑΝΟ οπότε δεν μπορώ να τον κρίνω (ούτε και έιναι αυτή η πρόθεσή μου) οπότε θα παρακαλούσα να κάνεις το ίδιο για μένα που δε με γνωρίζεις...

Τελειώνοντας νομίζω ότι ήταν πολύ σαφής η τοποθέτησή μου στα προηγούμενα ποστ σχετικά με την όλη κατάσταση...

Φιλικά.

Χιλιομετροφάγος Το avatar του/της SF
    Δεν έχουμε εχθρούς εδώ πέρα sub! Απλά το μέτρο προσπαθούμε να κρατήσουμε γιατί είναι πάρα πάρα πολύ εύκολο να εκτροχιαστεί η κατάσταση. Πάντα θα υπάρχουν παράπονα και γκρίνιες...

Kατά τ'άλλα...
    ---
    Προσέχουμε για να τρέχουμε

γιατι........ Το avatar του/της bartlal
    Δεν έχουμε εχθρούς εδώ πέρα sub! Απλά το μέτρο προσπαθούμε να κρατήσουμε γιατί είναι πάρα πάρα πολύ εύκολο να εκτροχιαστεί η κατάσταση. Πάντα θα υπάρχουν παράπονα και γκρίνιες...

Kατά τ'άλλα...
    ρε!

τρελλος εισαι? του κανεις ετσι?

θα κατασκηνωσει κατω απο το σπιτι σου μεχρι να πιει μεχρι και την τελευταια μπυρα της πολυκατοικιας σου!

:a29: just ME, MYself & Bart . + _ :a29:
    :-Q
    H κλίκα μου!!!

Kατά τ'άλλα...

Χαίρομαι που ξεκαθαρίστηκε το θέμα...

Κάποτε μου είχε πει κάποιος παππούς (ΟXI ο sapila):

"Να θυμάσαι παιδί μου.. Περισσότερες μύγες θα πιάσεις με το μέλι, παρά με το ξύδι..."

Γιαυτό και αντιμετωπίζω τα πάντα με χιούμορ...

Αντιλαμβάνομαι ότι δεν είναι εύκολο να διατηρείς ισσοροπίες και θέλει ιδιαίτερη προσπάθεια πολλές φορές...

Αλλά πραγματικά λυπάμαι που δεν προλαβα να ποστάρω στην αγγελία αυτήν... (τι να το κάνω το γρασσο και την ΦΕΤΑ τώρα μου λές?!?!?... )

Ελπίζω να τα πούμε και απο κοντά...

Υ.Γ. Bart!!!!! ΤΟ ΝΟΥ ΣΟΥ... "ξύνεσαι" στην μαγκούρα.....

Ο Τρισμέγιστος Το avatar του/της Julius
    Super Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από adam_tsouk
    χαιρομαι που κ χτες τα ειπαμε με τον Θανο αλλα και σηεμρα ετυχε να τον δω απο κοντα.

Δεν ηταν ειρωνικο σχολιο και πρασγματικα στεναχωρηθηκα που εφυγε απο μοντ.

Sorry re Adam ean pareksigisa thn arxiki sou prothesi alla telika h syzitisi ekselixthike......

F**k Isaac Newton

Διάβασε εδώ

Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Θάνος
    από adam_tsouk στο forum Καλημέρες κι ευχολόγια
    Απαντήσεις: 25
    Τελευταίο μήνυμα: 16/04/2007, 16:36
  2. Clutch discs!!Where???
    από tsili77 στο forum Ducati
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 21/11/2006, 11:43