Σελίδα 3 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 92

Θέμα: Ανάκληση της επίσημης αντιπροσωπείας για CBF-250

SUZUKI GSR 600 Το avatar του/της oulas
    Εγω εχω αλλαξη ηδη το βολαν εδω και μηνες. Οχι ομως πολλαπλασιαστη. Δεν μου φορτιζε η μπαταρια.

Η δυσκολια στην εκκινιση παραμενη, αλλα μετα το μεγαλο σερvis των 10.000 εχει βελτιωθει πολυ η εκκινιση το πρωι. Το κιβωτιο ομως παραμενει να ειναι κουτρσορο

Honda CBF 250 Το avatar του/της Alexander
    Το CBFάκι μου εμφάνισε πρόβλημα στη λειτουργία του (δεν δούλευε το τσοκ και δεν έφτανε ρελαντί με τίποτα) από τον 1ο μήνα που το αγόρασα (02/2005). Μαντεύω πως μάλλον πρέπει να φταίει το πρώτο πλύσιμο που της έγινε στο service των 1000χλμ που την είχα πάει. Ο πολλαπλασιαστής θα πήρε υγρασία και θα διαβρώθηκε. Η μηχανή μπούκωνε εύκολα και ακουγόταν λες και ήταν 4κύλινδρη και δούλευε με λιγότερους κυλίνδρους.
    Όντας αρχάριος οδηγός δεν εντόπισα το πρόβλημα άμεσα αλλά το ανέφερα στον μηχανικό τα Χριστούγεννα (12/2005) όταν το πρόβλημα είχε επιδεινωθεί και είχε καταντήσει ανυπόφορο.
    Τελικά κάποια στιγμή μέσα στο Μάρτη εντοπίζεται το πρόβλημα και ξεκινάει η διαδικασία παραγγελίας του ανταλλακτικού:

Αρχικά δημιουργήθηκε από Alexander on 28/03/2005
    Περιμένω από την προηγούμενη εβδομάδα τον νέο πολλαπλασιαστή. Όταν έρθει θα ενημερώσω...
    Τελικά αυτό φθάνει και τοποθετείται στη μηχανή μου στις 12/05/2005.

Η λειτουργία της μηχανής έχει βελτιωθεί αρκετά αλλά δεν είναι όπως ήταν τον 1ο μήνα μετά την αγορά της ή όπως είναι τα άλλα CBF250 που δουλεύουν απροβλημάτιστα.

Πριν την αλλαγή πολλαπλασιαστή δεν κράταγε στροφές ούτε με τσοκ. Έπρεπε να κρατάω τις στροφές ψηλά για να μην σβήνει και έπιανε ρελαντί 1500rpm μετά από κάψιμο τουλάχιστον 15'. Υπό κανονικές συνθήκες απλά έπιανε 700 στροφές για μισό δευτερόλεπτο και μετά έσβηνε.

Μετά την αλλαγή τουλάχιστον δουλεύει το τσοκ και ζεσταίνεται κάπως πιο γρήγορα, δηλαδή μέσα στο 10' πορείας αρχίζει και πιάνει τις 1000 στροφές και δεν σβήνει. Μετά από μερικά λεπτά ακόμα πλησιάζει σιγά-σιγά τις 1500 rpm.

Του Λεωνίδα πχ με το που θα πάρει μπροστά το πολύ να χρειαστεί για μισό με ένα λεπτό το τσοκ και μετά κρατάει 1000rpm τουλάχιστον χωρίς να σβήνει και μέσα σε λίγα λεπτά το ρελαντί έχει πιάσει τις 1500rpm.

Με έχει κουράσει πάρα πολύ αυτή η μηχανή, ενώ την έχω ευχαριστηθεί απροβλημάτιστα μόνο ένα μήνα αφότου την αγόρασα.

Να και το άγιο δισκοπότηρο που προφανώς είχε πρόβλημα αλλά τελικά δεν έχει λύσει πλήρως το θέμα με τα σβησίματα (ignition coil - πολλαπλασιαστής).

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	image(381).jpg 
Προβολές:	487 
Μέγεθος:	27,8 KB 
ID:	49208
    "For no one, no one in this world can you trust - not men, not women, not beasts ... this you can trust."

δύο ημισφαιρίων Το avatar του/της ΙΠΠΕΑΣ
    Συγχαρητήρια Alexander που το δημοσιοποιείς.

Ελπίζω κάποιος από τον αντιπρόσωπο τους στην Ελλάδα να μας παρακολουθεί και να κάνει κάτι γιά όσους έχουν αντίστοιχα προβλήματα. Απορώ πως η HONDA και οι εδώ αντιπρόσωποι της αδιαφορούν για αυτά τα υπαρκτά προβλήματα :a24:

Πάντως εγώ δεν εγκαταλείπω, μέχρι την Ιαπωνική πρεσβεία θα φτάσω για να ζητήσω διεύθυνση της εταιρίας στην Ιαπωνία. Θα στείλω μία επιστολή μήπως αυτοί εκεί πέρα έχουν μαύρα μεσάνυχτα για το τι συμβαίνει εδώ με αυτά τα μοντέλα και με αυτόν που υποτίθεται ότι τα αντιπροσωπεύει .
    Πάντα όρθιοι

Honda CBF 250 Το avatar του/της Alexander
    ΙΠΠΕΑ πουλάω το CBF250 μου, ενδιαφέρεσαι;

:rotflmao:
    "For no one, no one in this world can you trust - not men, not women, not beasts ... this you can trust."

Είμαι σχεδόν πεπεισμένος να το αγοράσω(το cbfaki) αλλά περιμένω να ακούσω απόψεις για το μοντέλο 2006 και κατά πόσο έχουν λύσει αυτά τα προβλήματα .

Αλλά την επιστολή στην μαμά εταιρία δεν θα την γλυτώσει ο ακατανόμαστος.

Το καλοκαίρι θα έχω λίγο παραπάνω χρόνο και θα ετοιμάσω κείμενο καταπέλτη.
    Πάντα όρθιοι

Αθόρυβο μέλος Το avatar του/της ledz
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Alexander
    ... μέσα στο 10' πορείας αρχίζει και πιάνει τις 1000 στροφές και δεν σβήνει. Μετά από μερικά λεπτά ακόμα πλησιάζει σιγά-σιγά τις 1500 rpm...
    Kαι μενα μι'απ'τα ιδια. Τωρα που καλοκαιριασε παιρνει μπρος χωρις τσοκ αμεσως (εκτως κι'αν διανυκτερευσει σε υγρασια και κρυο)... αλλα πρεπει να κραταω οποτε σταματημενος ανοικτο γκαζι... Για να παω και γω να ρωτησω.
    Thanx alexander!
    Silence in the studio!

Kαι μενα μι'απ'τα ιδια. Τωρα που καλοκαιριασε παιρνει μπρος χωρις τσοκ αμεσως (εκτως κι'αν διανυκτερευσει σε υγρασια και κρυο)... αλλα πρεπει να κραταω οποτε σταματημενος ανοικτο γκαζι... Για να παω και γω να ρωτησω.
    και εφω τωρα που καλοκαιριασε χρειαζομε 3 λεπτα πορειας και το ρελαντι κρατα χωρις να σβηνει. Τοχημωνα ομως κανει αμαν να παρει ακομα και μπρος...

Ιππεα αφου εχει τοσα προβληματα γιατι θες να το παρεις παιδι μου?
    Θα μου πεις ξερεις ακριβως τι θα σου βγαλει και τι ακριβως θα κανεις... Δεν ειναι λιγο και αυτο...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Λεωνίδας
    Ρε παιδιά εγώ δεν είχα πρόβλημα με το ζέσταμα / τσοκ (φτου μην το ματιάσω) και δε νομίζω να "συντονίζει" (oulas θες να έρθεις κανένα Δέλεαρ να δω τι εννοείς; )
    Το κιβώτιο είναι κάπως σκληρό αλλά οι άλλοι μου λένε ότι είναι μια χαρά (για CBF ή γενικά δεν ξέρω )
    Δηλαδή δε νομίζω ΟΛΑ τα CBF250 να βγάζουν τα ίδια προβλήματα...

Αρχικά δημιουργήθηκε από oulas
    Ιππεα αφου εχει τοσα προβληματα γιατι θες να το παρεις παιδι μου?
    Θα μου πεις ξερεις ακριβως τι θα σου βγαλει και τι ακριβως θα κανεις... Δεν ειναι λιγο και αυτο...
    Εγώ μιλώ για το μοντέλο 2006 όχι για το 2004. Ελπίζω να το πάρει κάποιος από εδώ και να μπορέσει να μου μεταφέρει τι προβλήματα του βγάζει.
    Αν δω ότι τα προβλήματα δεν λύθηκαν στην τελευταία του έκδοση θα προσπαθήσω να βρω άλλο μηχανάκι.
    Στην ανάγκη θα πάρω άλλη κατηγορία. Μπορεί το varadero 125 να είναι μικρό αλλά δεν το έχω βγάλει από την άκρη του μυαλού μου ...
    Ταξιδάκια πάει αλλά θέλει κουράγιο και υπομονή που ευτυχώς έχω ... :rotflmao:
    Θα δείξει στο μέλλον...
    Πάντα όρθιοι

Παρά ένα... Το avatar του/της gerodim
    Αρχικά δημιουργήθηκε από ΙΠΠΕΑΣ
    Εγώ μιλώ για το μοντέλο 2006 όχι για το 2004. Ελπίζω να το πάρει κάποιος από εδώ και να μπορέσει να μου μεταφέρει τι προβλήματα του βγάζει.
    Αν δω ότι τα προβλήματα δεν λύθηκαν στην τελευταία του έκδοση θα προσπαθήσω να βρω άλλο μηχανάκι.
    Στην ανάγκη θα πάρω άλλη κατηγορία. Μπορεί το varadero 125 να είναι μικρό αλλά δεν το έχω βγάλει από την άκρη του μυαλού μου ...
    Ταξιδάκια πάει αλλά θέλει κουράγιο και υπομονή που ευτυχώς έχω ... :rotflmao:
    Θα δείξει στο μέλλον...
    Να πω την αμαρτία μου το σκέφτομαι να πουλήσω το cbf μου και να πάρω το 06... Μιας και είμαι σε φάση που πρέπει να την πάω για σέρβις να πληρώσω ασφάλεια και θέλω μετά το καλοκαίρι και λάστιχα δεν είναι μεγάλη η διαφορά με το να την ξαναπάρω (μίλησα με moto-hellas που την είχα πάρει και μου την αφήνει καινούρια 3,5k)

Να πω την αμαρτία μου το σκέφτομαι να πουλήσω το cbf μου και να πάρω το 06... Μιας και είμαι σε φάση που πρέπει να την πάω για σέρβις να πληρώσω ασφάλεια και θέλω μετά το καλοκαίρι και λάστιχα δεν είναι μεγάλη η διαφορά με το να την ξαναπάρω (μίλησα με moto-hellas που την είχα πάρει και μου την αφήνει καινούρια 3,5k)
    Re gerodim, pali to idio psofimi tha paris? Kalitera na paris kana metaxirismeno me 3500 se kali katastasi, na tsoulai kai ligo.

Ase pou to 06 pou to dokimasa stin ekthesi, pali i nekra den ebene apo stasi me tpt!

Ta lastixa pos ta efages me 6000 xlm? Ego exo 14.000 kai kratane. Ta SS alazun kathe 5000, oxi ta cbfakia

Εκκολαπτόμενος βρωμιάρης Το avatar του/της johnpan
    Δημήτρη, στην έκθεση δεν ήταν το 06, δηλαδή το καινούριο, αλλά αυτο που έχουμε και εμείς 05
    Δεν είναι η δόξα /
    δεν είναι τα λεφτά /
    είναι του δρόμου η χαρά !

Το μηχανόβιο άλμπουμ μου

Παρά ένα... Το avatar του/της gerodim
    Τα λάστιχα τράβηξαν μεγάλο ζόρι οταν είχα πάει στα Μέγαρα... Γενικά στο δρόμο κρατάνε ακόμα αλλά το Σεπτέμβρη που θέλω να πάω στο επόμενο css δεν μπορώ να τα εμπιστευτώ... Το cbfακι θα το κρατήσω μάλλον όπως και νάχει.... σκέφτομαι έτσι κι αλλιώς για μεγαλύτερη μηχανή και είμαι σε απίστευτο δίλλημα. (ΤΙΣ ΘΕΛΩ ΌΛΕΣ!!!!). Αναμένετε post στις γενικές μέσα στη βδομάδα για να μου πείτε γνώμες σχετικά με επόμενη μηχανή. (είμαι ανάμεσα σε 5)

Δημήτρη, στην έκθεση δεν ήταν το 06, δηλαδή το καινούριο, αλλά αυτο που έχουμε και εμείς 05
    Μπραβο Honda! Παρουσιασατε το προβληματικο παλαιο μοντελο!

re si ippea plaka mas kanis, i kanis perilipsi tu protu post tis protis selidas tu thread?

http://www.moto.gr/forums/showthread...5&pagenumber=1

Σελίδα 3 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Τιμές ανταλλακτικών για CBF-250.
    από Alexander στο forum Honda CBF's
    Απαντήσεις: 49
    Τελευταίο μήνυμα: 25/10/2016, 15:11
  2. Βαλίτσες και tankbag για CBF-250
    από ThM στο forum Honda CBF's
    Απαντήσεις: 64
    Τελευταίο μήνυμα: 06/07/2014, 20:23
  3. Αντικλεπτικά μέσα για CBF-250