Εσύ δεν νύσταζες αγαπητέ ;Αρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
για πες... εχει κατι καλο διαδρομη?
αξιζει?
παιζει τιποτα καλο?
:smilea:
![]()
![]()
![]()
![]()
Εσύ δεν νύσταζες αγαπητέ ;Αρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
για πες... εχει κατι καλο διαδρομη?
αξιζει?
παιζει τιποτα καλο?
:smilea:
![]()
![]()
![]()
![]()
Πήγατε ρε?![]()
![]()
Γιατί δεν ήρθες ;Αρχικά δημιουργήθηκε από Tropeas
Πήγατε ρε?![]()
![]()
![]()
![]()
Στην άλλη βόλτα θα σου βάλω απουσία !![]()
![]()
![]()
![]()
Ρε Μανωλιό τρέχω με καθαρισμούς υπογείων και αυλής, νοικιάζεται ο όροφος της θειάς μου και ....Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Γιατί δεν ήρθες ;![]()
![]()
Στην άλλη βόλτα θα σου βάλω απουσία !![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Μ' αρέσει που μετά όταν βάζεται ποστ και σας το κάνουν "κορδέλες" κάνετε και παράπονα!![]()
Το ταξίδι του Ηλία Βροχίδη μπορείτε να το διαβάζετε και στην ιστοσελίδα του Madnomad.gr, στο Facebook Madnomad
oi αλλοι 2 νυσταζαν (ΚΑΙ ΚΟΙΜΗΘΗΚΑΝ!) , εγω δεν επαιζε γιατι αν κοιμομουν σε λιγοτερο απο 5 ωρες δεν θα ξυπναγα!Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Εσύ δεν νύσταζες αγαπητέ ;![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ναι και εχουμε και φωτο ντοκουμεντα με τον μακη να μπλεκεται μεσα σε μια αγελη με προβατα!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από Tropeas
Πήγατε ρε?![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao:
Ναι τον κερατωμένο κερατά που δεν ήθελε να πάμε με τα μηχανάκια γιατί έβλεπε σύννεφα και βροχές πάνω στη Ζούρβα:a37:
Καλά είχε εναν καιρό...ολα τα $.
Εγω απο τη νύστα μου (καπάκι απ' το ξενοδοχείο, αύπνος) κέρασα νερό για τσικουδιά, ο Μανώλης οπου έβλεπε πρόβατα έβγαζε alarm και τα περνε κυνήγι απο τις δαύλες του :rotflmao: :rotflmao: "αγάπη μου, αγάπη μου!!!" και έτρεχε το έχνος με τα έχνη:rotflmao: :rotflmao:
, οι αλλοι οι παπαράτσηδες οπου δούνε λαλακία και φώτο...
:rotflmao:
.
Καλά έγινε της φουστάνας λέμε!!!:a51:
:a39:
![]()
Ορκισμένος σιδερόκωλος!
Νόμιζα πως έβλεπα την προβατίνα που αγαπώ δε φταίω εγώ !:hypnotizeΑρχικά δημιουργήθηκε από Nikoskazer2000
ο Μανώλης οπου έβλεπε πρόβατα έβγαζε alarm και τα περνε κυνήγι απο τις δαύλες του :rotflmao: :rotflmao: "αγάπη μου, αγάπη μου!!!" και έτρεχε το έχνος με τα έχνη:rotflmao: :rotflmao:
![]()
:rotflmao::rotflmao:
Γι' αυτό σου λεω: Φτιάξε τα "Έχνη 3":a32: να βρείς την υγειά σου!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ορκισμένος σιδερόκωλος!
Τιιι λεμεεεεε εδωωωωω????
καλησπερα ααααααα
(Το ασχετο! )![]()
Anytime, Anyplace.....