Σελίδα 3 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 75

Θέμα: ΠΕΙΡΑΓΜΕΝΑ ΠΑΠΙΑ

sosTa? ..... paliaaaa :-)
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper_23
    ΔΕΝ ΠΙΕΣΑ ΚΑΝΕΝΑ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ , ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΕΝΟΧΛΕΙΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΝΑ ΦΥΓΕΙ. ΕΠΙΣΗΣ, ΤΟ ΑΝ ΑΓΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΙΖΩ ΚΟΡΩΝΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΥΠΟΘΕΣΗ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΟΣ ΑΛΛΟΥ (ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΠΟΤΕ ΔΕ ΒΑΖΩ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΑΛΛΟΥΣ. ΞΕΡΩ ΠΟΥ ΘΑ ΤΡΕΞΩ ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ). ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΔΙΠΛΩΜΑ, ΞΕΡΩ ΠΟΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΕΝΑΙ ΠΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ.

μάλιστα.... οκ...

κράνος έχεις?

γιατί πουλιούνται εδώ μέσα αρκετά....

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Nostra

μάλιστα.... οκ...

κράνος έχεις?

Πραγματικά μου κάνει εντύπωση η αντιμετώπιση που έχει ένας νέος πιτσιρικάς, που γουστάρει το μηχανάκι του από το forum. Ευτυχώς όπως είπε ο Julius, δεν πολυμασάει και καλά κάνει. Το παιδί είναι 16 χρονών !!! και μπήκε σε ένα forum για να μιλήσει και να ακούσει. Κι εγώ έχω αμφιβολίες για αυτά που λέει, αλλα δεν καταλαβαίνω, γιατί πρέπει να εκδιωχθεί από το φόρουμ.....

γιατί γράφεις κεφαλαία?

ή μάλλον,

γιατί γράφεις?
    Βασικός σκοπός των ¨σοφότερων μοτοσυκλεττιστών ¨θα έπρεπε να είναι το να μείνει, να διαβάσει και να βελτιωθεί. Σαφώς ξέρει ότι το πείραγμα του παπιού είναι παράνομο. Δηλαδή όλα τα βελτιωμένα κολοφτιαγμένα μοτό του φόρουμ δεν είναι παράνομα? Ή οι συμφορουμίτες, δεν αλλάζουν ούτε βίδα από αυτά που λέει ο κατασκευαστής. ?

Πιθανόν να μην φοράει κράνος. Απλά πιστεύω ότι θα βάλει συντομότερα, αν παραμείνει εδώ.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

μάλιστα.... οκ...

κράνος έχεις?

ΕΧΩ ΕΝΑ X-LITE 310 ΕΥΡΩ

Αρχικά δημιουργήθηκε από srx6
    Πραγματικά μου κάνει εντύπωση η αντιμετώπιση που έχει ένας νέος πιτσιρικάς, που γουστάρει το μηχανάκι του από το forum. Ευτυχώς όπως είπε ο Julius, δεν πολυμασάει και καλά κάνει. Το παιδί είναι 16 χρονών !!! και μπήκε σε ένα forum για να μιλήσει και να ακούσει. Κι εγώ έχω αμφιβολίες για αυτά που λέει, αλλα δεν καταλαβαίνω, γιατί πρέπει να εκδιωχθεί από το φόρουμ.....

Βασικός σκοπός των ¨σοφότερων μοτοσυκλεττιστών ¨θα έπρεπε να είναι το να μείνει, να διαβάσει και να βελτιωθεί. Σαφώς ξέρει ότι το πείραγμα του παπιού είναι παράνομο. Δηλαδή όλα τα βελτιωμένα κολοφτιαγμένα μοτό του φόρουμ δεν είναι παράνομα? Ή οι συμφορουμίτες, δεν αλλάζουν ούτε βίδα από αυτά που λέει ο κατασκευαστής. ?

Πιθανόν να μην φοράει κράνος. Απλά πιστεύω ότι θα βάλει συντομότερα, αν παραμείνει εδώ.
    βρε βύρωνα είπα εγώ να εκδιωχθεί?

ίσα-ίσα προσπαθώ να ανοίξω πιο ορθολογική, και με βάση κάποια βασικά σταθμά οδικής νοοτροπίας, συζήτηση με τον νεαρό αλλά εκτός από εμένα κανένας άλλος δεν έγραψε ευθέως ότι "φιλαράκο καλή η καύλα σου αλλά καπου τα βλέπεις λάθος τα πράγματα... "

το "γιατί γράφεις " σήμαινε "για τί (πράγμα) γράφεις" και όχι "για ποιο λόγο γράφεις εδώ μέσα"....

προς το παρόν μόνο γράφει... δεν ακούει...

μέχρι να μάθει να φοράει κράνος.... μακάρι να γράφει ακόμα....

It seems to me that Το avatar του/της OldMan
    Moderator
    αλλα δεν καταλαβαίνω, γιατί πρέπει να εκδιωχθεί από το φόρουμ.....
    Ρε Βύρωνα, σοβαρά μιλάς ???

Πως σου ήρθε η "εκδίωξη" ???

(Ο Nostra είναι λίγο μαλακούλης(*), αλλά δεν νομίζω να είχε τέτοια πρόθεση...).

Απλά, το "μπάσιμο" και το στυλ (τουλάχιστον το αρχικό) του Sniper_23 ήταν "κάπως"...

Υ.Γ.
    Συνεχίζω να ΜΗΝ πιστεύω στο κόστος των 150€ για όλα τα παραπάνω που έγραψε, αλλά το σταματάω εδώ !!!

(*) Μην πεις κουβέντα, γιατί θα μετατραπεί αυτόματα σε "καραμαλάκας" !!!
    Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...

μέχρι να μάθει να φοράει κράνος.... μακάρι να γράφει ακόμα.... [/B][/QUOTE]

ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΩ ΠΩΣ ΕΧΩ ΚΡΑΝΟΣ?

Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
    Ρε Βύρωνα, σοβαρά μιλάς ???

(Ο Nostra είναι λίγο μαλακούλης(*), αλλά δεν νομίζω να είχε τέτοια πρόθεση...).

(*) Μην πεις κουβέντα, γιατί θα μετατραπεί αυτόματα σε "καραμαλάκας" !!!

το "λίγο" γιατί το έβαλες?

μέχρι να μάθει να φοράει κράνος.... μακάρι να γράφει ακόμα....
    ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΩ ΠΩΣ ΕΧΩ ΚΡΑΝΟΣ? [/B][/QUOTE]

ΚΑΡΜΠΥΡΑΤΕΡ MIKUNI 28 mm ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ 40 ? ΕΚΚΕΝΤΡΟΦΟΡΟΣ FUEGO F 200 45 ? ΚΥΛΙΝΔΡΟΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΝΙ "Μ'ΕΚΑΨΕΣ" 65 ?... ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΒΑΛΩ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΗ?

ΠΑΟ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΘΥΡΑ 13 Το avatar του/της XTMPAM

ΡΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΡΩΤΑΕΙ

ΕΧΕΙ ΠΕΙΡΑΞΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΠΑΠΙ ΤΟΥ?

ΚΡΑΝΟΣ ΦΟΡΑΕΙ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΚΑΛΟ!!

ΠΑΜΕ ΠΑΡΑΠΕΡΑ......
    http://www.new.facebook.com/group.php?gid=29204961236

ΓΡΑΝΑΖΙΑ, ΛΑΔΙ, ΦΛΑΝΤΖΕΣ: 20 ΕΥΡΩ, ΔΩΡΟ ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΓΟΡΑ 1000? ΠΕΡΙΠΟΥ ΛΟΓΙΚΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ?

ωραία, έχεις κράνος... και δέχομαι ότι το φοράς...

(παρένθεση, αν δε σου κάνει κόπο γράφε με πεζά -και χωρίς τόνους δε τρέχει τίποτα- γιατί τα κεφαλαία είναι λίιιιιγο κουραστικά)

δεν έχεις όμως δίπλωμα (συ είπας)... αν λοιπόν -έστω και χωρίς να φταις- εμπλακείς σε κάποιο μικροατύχημα (που ειλικρινά το απεύχομαι) ξέρεις ότι θα μπλέξεις, εκτός από τον εαυτό σου, και τον κηδεμόνα σου?

Συμφωνω απολυτα.
    Ο ανθρωπος γουσταρει, μαστορευει, πειραζει,...
    μια χαρα ειναι.

Φιλε σνιπερ_23 ,εγω μονο να τα σπαω ξερω,να τα φτιαχνω δε ξερω.

Αντε και συμβουλη

.ασχολησου με τα φρενα αμα περνουν βελτιωση, τακακια,σωληνακια υψηλης.Και μαθε τα θα σου χρειαστουν.Θα γλητωσεις πολλες γριες.

Πολλα χλμ και ορθιος
    that I was where I would be,
    Then I would be where I am not,
    Here I am where I must be
    Go where I would, I can not

ΠΑΟ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΘΥΡΑ 13 Το avatar του/της XTMPAM

ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ

ΚΑΡΜΠΥΡΑΤΕΡ MIKUNI 28 mm ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ 40 ? ΕΚΚΕΝΤΡΟΦΟΡΟΣ FUEGO F 200 45 ? ΚΥΛΙΝΔΡΟΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΝΙ "Μ'ΕΚΑΨΕΣ" 65 ?... ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΒΑΛΩ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΗ? [/B][/QUOTE]

ΤΟ ΧΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ?
    http://www.new.facebook.com/group.php?gid=29204961236

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gcrook
    Πολλοι μοτοσυκλετιστες εδω μεσα εχουν περασει απο το σταδιο του φιλου μας.

Καποιοι μπορεσαν και μετα την αγορα της πρωτης μηχανης, εγιναν συνειδητοποιημενοι μοτοσυκλετιστες, ενω καποιοι αλλοι πατησαν τα 40 και το μεγαλυτερο ταξιδι που εκαναν ηταν μεχρι τα Λιμανακια.

...καλως η κακως οταν ατομα σαν τον φιλο με το παπι ερχονται και γραφουν για το πειραγμενο τους παπι αυτοματα μας ερχεται μια εικονα στο μυαλο, ενος πιτσιρικα ολιγον τι αληταμπουρα που δεν ξερει ουτε τα φαναρια να διαβαζει.

Αν ο φιλος πιστευει οτι η μοτοσυκλετα σταματαει στα takekawa και στις daytona προβλημα του.

Εκεινος μονος του κλεινει πορτες.

Εμεις περα απο την πλακα και τον χαβαλε, αντε και καμια συμβουλη δεν εχουμε το δικαιωμα να πουμε κατι αλλο.

Υποδειξεις δεν χρειαζονται πια.
    Το φορουμ ειναι γεματο απο δαυτες ενα κλικ να κανει θα τις βρει.
    -Have you any famous last words?
    -..Not Yet!
    -"Not yet"!? Is that famous?

θα μπλέξεις, εκτός από τον εαυτό σου, και τον κηδεμόνα σου?

κατ αρχήν συγνώμμη για τα κεφαλαία.
    2) το μηχανακι ειναι στο ονομα μου, γιατι αν και κατω των 18 κανω φορολογικη δήλωση, και απο νομικης πλευρας (εχω ρωτησει διάφορουσ σχετικους) δεν μπλεχνει ο κηδεμονας, εφ'οσον το οχημα δεν ειναι στο ονομα του... κατ' αρχην ζουμε σε εντελως διαφορετικα μερη, πραγμα που σημαινει πωσ οι απόψεις επι του θεματος "διπλωμα" ειναι υποκειμενικες.
    δεν ξερω αν εχει κανενας δει παιδι 12 ετων να κανει σούζα γυρω στο χιλιομετρο με πειραγμενο CR, αλλα εγω το εχω δει... εδω που ζω ειμαι ο πιο νομιμος... παιδια στην ηλικια μου οδηγουν αυτοκίνητα (και εγω) το πιο μαμισιο μηχανακι εδω ειναι ενα crypton daytona 54mm! δηλαδη έλεος... σου βαζω στοίχημα πως αν ζούσες εδώ οι απόψεισ σου θα ήταν εντελώς διαφορετικεσ... και δεν λεω πως τώρα είναι λανθασμένες, αντιθέτως, συμφωνώ με αυτα που ειπες...

Σελίδα 3 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF