Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 38 από 38

Θέμα: Service στο Multi 2000 χλμ (Νομίζω ότι μου έπεσε λίγο ακριβό.)

A.I.R.P. Το avatar του/της pissaman
    Affiliate
    Αρχικά δημιουργήθηκε από dessert
    Ματαλέω, τι σκ@τ@ ρύθμισμα θέλει μια βαλβίδα σε δεσμοδρομικό με τέτοια χιλιόμετρα;;;;;;
    Μέταλο σε μέταλο όσο και να έφυγε απο την έδρα το πήρε απο τον εκκεντροφόρο ή απο το καπελότο.
    Ε Ι Ν Α Ι Κ Ο Ρ Ο Ι Δ Ι Α ! ! ! !
    Κατάρα στον λαδέμπορα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Τα καπελότα αλλάζονται για να σου ανεβάζουν το κόστος του service και να βγάζει φραγκούλια ο εκάστοτε "μηχανικός".Μέτρα τα παλιά καπελότα με μικρόμετρο και αν βρείς διαφορά απο τα καινούρια σου στέλνω την διευθηνση...
    Αυτό που δεν έχεις καταλάβει, είναι ότι τα καπελότα δεν αλλάζονται γιατί έχουν φθορά αυτά! Αλλάζονται, για να διορθωθούν όλες οι υπόλοιπες ανοχές! Τα καπελότα δεν λεπτένουν ή χοντραίνουν!
    Do You Ride? Ανταλλακτικά Μοτο
    Τα πάντα είναι εφικτά! Είναι απλά θέμα χρόνου και χρήματος!
    Videos

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stratospr
    Αρχικά δημιουργήθηκε από dessert
    ΟΚ Ας πάρουμε σαν δεδομένο οτι δεν υπάρχουν γνώσεις επισκευής κινητήρων. Τι φθορά μπορεί να έχει ένα καπελώτο στα 20000 και να έχει βγεί off ( και ας δεχθώ οτι αφού μετρήθηκε εκτός ανοχών αλλάχτηκε απο ένα άλλο.Λοιπόν είχε φθορά εκτός ανοχών, φθορά θα υπάρχει και στην έδραση του εκκεντοφόρου. Γιατί λοιπόν αντικαθηστόντας το καπελώτο με κάποιο χωρίς η και με λιγότερη φθορα και μετρώντας το διάκενο έχω λύσει το πρόβλημα;;;Έχω την ίδια μέτρηση στον εκκεντροφόρο;;; Το κοιτάει κανένας αυτό;;;; Και αυτοι που το γνωρίζουν τι κάνουν;;;

Είναι δυνατό ένα καπελώτο να έχει φθορά εκτός ανοχών (με οποιαδήποτε χρήση-τη χειρότερη) στα 20000;;;;
    Με την αλλαγή τους απλά διορθώνω το πρόβλημα;;;
    Φιλικά πάντα...
    Μου φαίνεται οτι κάνεις πλάκα...

Προφανώς κάτι σου έχει ξεφύγει στην διαδικασία ελέγχω-ρυθμίζω-ξαναελέγχω διάκενα βαλβίδων... Όπως λέει και ο pissaman αυτό που σε νοιάζει είναι να φέρεις τα διάκενα στα όρια που λέει ο κατασκευαστής.

Τέλος όλα είναι πιθανά. Μπορεί ένας κινητήρας να χρειαστεί ρύθμισμα βαλβίδων στα 2000km, μπορεί και να μη χρειαστεί ποτέ...
    Μην φοράτε κράνος αν δεν έχετε να προστατέψετε κάτι! (16η Π.Σ.Μ.)

Banned
    OK guys!!!!
    Thanks για τις πληροφορίες

A.I.R.P. Το avatar του/της pissaman
    Affiliate
    Αν θέλεις λεπτομέρειες για το τι συμβάινει με τις βαλβίδες, μπορώ να σου εξηγήσω, αλλά από κοντά κάποια στιγμή. Από εδώ μου είναι δύσκολο να γράφω μια ώρα!
    Do You Ride? Ανταλλακτικά Μοτο
    Τα πάντα είναι εφικτά! Είναι απλά θέμα χρόνου και χρήματος!
    Videos

Παλαιό μέλος Το avatar του/της hidefnick
    Αρχικά δημιουργήθηκε από stratospr
    Μου φαίνεται οτι κάνεις πλάκα...

Προφανώς κάτι σου έχει ξεφύγει στην διαδικασία ελέγχω-ρυθμίζω-ξαναελέγχω διάκενα βαλβίδων... Όπως λέει και ο pissaman αυτό που σε νοιάζει είναι να φέρεις τα διάκενα στα όρια που λέει ο κατασκευαστής.

Τέλος όλα είναι πιθανά. Μπορεί ένας κινητήρας να χρειαστεί ρύθμισμα βαλβίδων στα 2000km, μπορεί και να μη χρειαστεί ποτέ...
    Μετά απο 6 χρόνια συνεργείο (και ένα αντιστοιχο ΙΕΚ) κατι ξέρω.

Όπως αναφέρει και ο stratospr το θέμα είνα να έχεις σωστό διάκενο. Μήπως νομίζεται ότι όλα τα κομάτια του κινητήρα που βγαίνουν απο το καλούπι είναι ίδια? Απλώς υπάρχουν όρια μέσα στα οποία πρέπει να βρίσκοντε. Δεν είναι θέμα φθοράς (συνήθως) λοιπόν.

Αν χρεώνουν τα καπελότα σαν ανταλακτικό, πρέπει να σου δείνουν και τα παλιά σε ένα σακουλάκι, για τυχόν μελοντική χρήση.

ΣΜΟΥΤΣ

Banned
    Αρχικά δημιουργήθηκε από wiredgr
    Μετά απο 6 χρόνια συνεργείο (και ένα αντιστοιχο ΙΕΚ) κατι ξέρω.

Όπως αναφέρει και ο stratospr το θέμα είνα να έχεις σωστό διάκενο. Μήπως νομίζεται ότι όλα τα κομάτια του κινητήρα που βγαίνουν απο το καλούπι είναι ίδια? Απλώς υπάρχουν όρια μέσα στα οποία πρέπει να βρίσκοντε. Δεν είναι θέμα φθοράς (συνήθως) λοιπόν.

Αν χρεώνουν τα καπελότα σαν ανταλακτικό, πρέπει να σου δείνουν και τα παλιά σε ένα σακουλάκι, για τυχόν μελοντική χρήση.

ΣΜΟΥΤΣ
    +1...

Italian Μελος Το avatar του/της Xrider
    Αρχικά δημιουργήθηκε από pissaman
    Αυτό που δεν έχεις καταλάβει, είναι ότι τα καπελότα δεν αλλάζονται γιατί έχουν φθορά αυτά! Αλλάζονται, για να διορθωθούν όλες οι υπόλοιπες ανοχές! Τα καπελότα δεν λεπτένουν ή χοντραίνουν!
    Exo tin entiposi oti "leptenoun" kata ta alla simfono mazi sou.valvides kano panta ri8misma kai exo mono stis exagogis kapoia diafora mikri sto metrima alla panta mesa sta standart.
    Imantes prepei na alazonde kai as fenonte geroi an 8eleis na exeis to kefali sou isixo ka8e 20000km alios an exei kapoio provlima pou den to vlepeis 8a sta dosei ola sto xeri.kai ego stin arxi xazo to evlepa giati den eixan tipota oi imantes mou akoma kai ta logotypa itan af8arta...alla....

ps.o imantas aftos kanei 10 euro o enas an oxi tis ducati.apla 8elei pedema sto ri8misma meta.

if anything just cannot go wrong, it will anyway -Murphy's law

Banned
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Xrider
    Exo tin entiposi oti "leptenoun" kata ta alla simfono mazi sou.valvides kano panta ri8misma kai exo mono stis exagogis kapoia diafora mikri sto metrima alla panta mesa sta standart.
    Imantes prepei na alazonde kai as fenonte geroi an 8eleis na exeis to kefali sou isixo ka8e 20000km alios an exei kapoio provlima pou den to vlepeis 8a sta dosei ola sto xeri.kai ego stin arxi xazo to evlepa giati den eixan tipota oi imantes mou akoma kai ta logotypa itan af8arta...alla....

ps.o imantas aftos kanei 10 euro o enas an oxi tis ducati.apla 8elei pedema sto ri8misma meta.

Δεν λεπτένουν ωβρέ Χ και να πέσουν η διαφορά που έχουν είναι τόσο μικρή που δεν είναι ποτέ πρόβλημα. Άσε που μερικές φορές βολέυει. Λεφτά θέλουν να μας πέρνουν και μας τα πέρνουν κάτω απο την ταμπέλα της εγγύησης. Οι ιμάντες δεν γίνονται απο την duc και δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα αν βάλεις άλλης εταιρίας...

Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF