Να πω και εγώ τη γνώμη μου μπας και σε βοηθήσω λίγο.Αν δεν υπήρχε το Ζ και η διάθεση να χρεωθώ θα κοίταγα προς yamaha xt r ή χ μεριά! ΠΟΛΗ τα καταφέρνει+κοντινά ταξίδια+λίγο χώμα+γύρω στα 6.500+κανα νησάκι για το καλοκαίρι!
καλή επιλογή!![]()
Να πω και εγώ τη γνώμη μου μπας και σε βοηθήσω λίγο.Αν δεν υπήρχε το Ζ και η διάθεση να χρεωθώ θα κοίταγα προς yamaha xt r ή χ μεριά! ΠΟΛΗ τα καταφέρνει+κοντινά ταξίδια+λίγο χώμα+γύρω στα 6.500+κανα νησάκι για το καλοκαίρι!
καλή επιλογή!![]()
Z...ee you later!
...Παντως οι νεες τιμες της Suzuki καθιστουν το SV κελεπουρι πρωτου βεληνεκους!!!
αν ξεπμπερδέψεις βοήθα και προς τα εδώ που έχω χαθεί τελείως, ο ένας έτσι , ό άλλος αλλιώς και με το δίκιο τους βέβαια γιατί όταν είσαι άσχετος όπως εγώ τι βοήθεια να λάβεις!!!! ουφ ελπίζω να καταλήξω και εγώ και η ειρωνέια είναι ότι εγω φτάνω και τα 12,000 και δεν έχω καταλήξει, τέτοια μαλακί αμε δέρνει (sory)
κελεπούρι ή καλαμπούρι ?Αρχικά δημιουργήθηκε από Aggelos_SV
...Παντως οι νεες τιμες της Suzuki καθιστουν το SV κελεπουρι πρωτου βεληνεκους!!!
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Nostra
κελεπούρι ή καλαμπούρι ?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Εσυ να σκάσεις απο την ζούλια σου ... παλιο-
![]()
![]()
ne ksexases min nomizis oti entiposiastikame mono me afta..Αρχικά δημιουργήθηκε από anf125
Προφίλ οδηγού: 30ρης, μέσου αναστήματος και σωματοδομής, 2ετής προϋπηρεσία σε παπί 125cc. Συνετός νομοταγής ψιλοχέστης.
Διαθέσιμο κεφάλαιο: ~ € 6.000 (για καινούρια μηχανή πάντα)
Πεδίο δράσεως: Πόλη (90%), κοντινά ταξίδια (10%), δυνατότητα για ήπιο χωματόδρομο (< 5%).
Αυτοπροσδιορισμός: Φιλικό street ή ελαφρύ on/off.
Υπόψιν μοντέλα με +/- (σύμφωνα με ειδικό τύπο και ανταλλαγές απόψεων από γνωστούς/φίλους/fora κλπ), κατά σειρά προτίμησης:
1. Suzuki SV 650
+: Δικύλινδρο, καλός δυνατός αξιόπιστος κινητήρας, αρκετά ελαφρύ , καλή (η νέα) τιμή
-: Δυσκολία μεταπώλησης
2. Aprilia Pegaso Strada 650
+: Ιταλική φινέτσα, σκέρτσο, μπρίο κλπ
-: Ιταλική (αν)αξιοπιστία, μονοκύλινδρος αδύναμος κινητήρας (ΧΤ)
3. Yamaha Mt-03
+: Όμορφο, πρωτότυπο, ροπάτο, καλά φρένα
-: Μονοκύλινδρος αδύναμος κινητήρας (ΧΤ), πανάκριβο
4. Kawasaki ER-6
+: Καλός δυνατός 2κύλινδρος κινητήρας, αξιόπιστο (μέχρι στιγμής), ευκολοδήγητο, λογική τιμή
-: Δε μου αρέσει το μπροστινό φανάρι
5. Honda CBF 500/600
+: Αξιόπιστα, ευκολοδήγητα, εύκολη μεταπώληση
-: Σαρακάκης, ακριβά, βαριά, το 600 4κύλινδρο (ψοφίμι για πόλη)
Μήπως ξέχασα κάτι;
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αφροτζιξ.kata tin nona druna
aprilia tuono?Αρχικά δημιουργήθηκε από boos
αν ξεπμπερδέψεις βοήθα και προς τα εδώ που έχω χαθεί τελείως, ο ένας έτσι , ό άλλος αλλιώς και με το δίκιο τους βέβαια γιατί όταν είσαι άσχετος όπως εγώ τι βοήθεια να λάβεις!!!! ουφ ελπίζω να καταλήξω και εγώ και η ειρωνέια είναι ότι εγω φτάνω και τα 12,000 και δεν έχω καταλήξει, τέτοια μαλακί αμε δέρνει (sory)
![]()
Ετσι αόριστα ψάχνεις μηχανάκι μέχρι τόσο..;; Προτίμηση-κατηγορία-χρήση..;;Αρχικά δημιουργήθηκε από boos
Ρε dodos_1 βαλτός είσαι?![]()
Τι μας έβαλες την κωλάρα του Tuono εδώ?Για να μου θυμίζεις ότι θα περάσουν πολλά χρόνια μέχρι να πάρω κι εγώ την Tuonάρααααααααα?![]()
Άντε να χαθείς από δω
Μην απορείτε γιατί κάποιοι καβαλάν χωρίς κράνος...το κάνουν για να μη χαλάσει το τυρί που έχουν μεσ'το κεφάλι τους
Δοκιμασε και το σουζουκι GSR 600 και καβαλατα ολα υπαρχουν παντου για δοκιμη
ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΜΑΣ
Δεν έχω οδηγήσει κανένα από αυτά που αναφέρω, φυσικά αυτό θα γίνει αν φτάσω κοντά στην απόφαση, αλλά θεωρώ ότι μια μικρή βόλρτα γύρω από το τετράγωνο της αντιπροσωπείας δε θα δείξει και πολλά, γι' αυτό συλλέγω πληροφορίες από τον ειδικό τύπο και πιο έμπειρους οδηγούς/κατόχους.
Το ΧΤ το σκέφτηκα φυσικά, λογική επιλογή αλλά εφόσον στα ίδια λεφτά πωλείται πλέον το Strada (6.500) δεν τίθεται θέμα, προτιμώ το πιο άνετο και όμορφο αφού ουσιαστικά έχουν τον ίδιο κινητήρα.
Για κατηγορία καθαρόαιμου streetfighter δεν φιλοδοξώ, είναι πολλά τα αλόγατα και αρκετά περισσότερα και τα λεφτά. Μεταξύ Fazer, Z, GSR κλπ μου αρέσει καλύτερα το... Hornet. Αν είστε εδώ σε καμιά 5ετία που θα ψάχνω για το 3ο μηχανάκι τα ξαναλέμε
![]()
![]()
![]()
Ο καθενας εχει την επιλογη του και τις προτημησεις του και αγοραζει αυτο που θέλει.Για 7000 2 χρονων μισθοι το απαιτεις τουλαχιστων για 1-2 ωρες αν δεν μπορουν, υπαρχουν αλλοι που μπορουν.Το GSR το ειχα 2 μερες KTM 990 ABS 3 μερες FAZER600 και το TDM900 απο 3 ωρες εκαστο, με ολα εκανα μια διαδρομη 60χιλ την ιδια καθε φορα που την ηξερα καλα και τελικα αγορασα το V-STROM 650 ΑΒΣ γιατι δεν βρηκα καλυτερο.
ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΜΑΣ
+1Αυτό πάντως που προτείνω εγώ σύμφωνα πάντα με την δική σου περίπτωση είναι το Τρανσάλπ.
Χωρίς αστεία νομίζω οτι θα σε καλύψει περισσότερο απ'όλα τα υπόλοιπα εκτός απ'το οικονομικό που θα σε σπρώξει για 1000 επιπλέον ευρώ. Στο πρότεινα όμως επειδή μερικά απ'αυτά που σκέφτηκες φτάνουν την τιμή των 7 χιλιάρικων![]()
Αν δεν σε χαλάει το Τρανσάλπ σαν σύνολο πρόσθεσέ το στη λίστα σου, αξίζει !
Καλή επιλογή εύχομαι
![]()
![]()
Είναι ένα μεγάλο ποδήλατο.. μετά όταν αγριέψεις περνάς σε street.. (αντε να μεγαλώνει η παρέα..)![]()
![]()
FAMOUS LAST WORDS:
"Helmet? I don need no steenking helmet!"