Σελίδα 3 από 9 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 122

Θέμα: ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΠΟΛΥ Μ.....

rolling fredo king Το avatar του/της DUKASII
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    Α.... και CBR1000RR που πάει 150 στην Αττική Οδό είναι σαν να είσαι πάνω σε ποδήλατο.... εχεις απόλυτο έλεγχο στα πάντα...

Ειδικά εμείς που καβαλάμε μηχανές θα έπρεπε να είμαστε πιο φειδωλοί στους χαρακτηρισμούς συναδέλφων....

Εξάλλου εμείς είμαστε οι ευάλλωτοι κι όχι τα αυτοκίνητα....

Μήπως έπρεπε να περάσει με 200+ να μην τον πάρετε καθόλου χαμπάρι;

καλα ρε σλιπερ μη φωνάζεις..

οταν θα σε πετυχουμε στην αττικλη οδο που λες..θα σε περασουμε ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ..

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
    καλα ρε σλιπερ μη φωνάζεις..

οταν θα σε πετυχουμε στην αττικλη οδο που λες..θα σε περασουμε ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ..
    φωνάζω ρε.....

Αλλιώς που να με ακουσεις με τις ακράπες και 200?
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

sosTa? ..... paliaaaa :-)
    Εξάλλου εμείς είμαστε οι ευάλλωτοι κι όχι τα αυτοκίνητα....

Μήπως έπρεπε να περάσει με 200+ να μην τον πάρετε καθόλου χαμπάρι;

Νομίζω ότι το αρχικό ποστ θέλει να πει κάτι παραπάνω...

Δεν είναι μόνο ότι ο εν λόγο αναβάτης πέρασε μεταξύ μπαριέρας-αυτοκινήτου με όσα.

Πες ότι τρομάζανε και η ενστικτώδης κίνηση προς τα δεξιά τους έστελνε σε "ερωτική" στιγμή με αμάξι της δεύτερης λωρίδας....

Για να μην αναφέρω το κυνηγητό (φιλική βόλτα) SS όπου με +100χλμ/ώρα από την ταχύτητα αυτοκινήτου περνάνε ο ένας από αριστερά κι ο άλλος από δεξιά του ίδιου αυτοκινήτου.

εμένα εχτές στην εθνική (έγιναν πολλά εχτές.... ένα λοιπόν ανάμεσα στα πολλά) πήγαινα κάποια στιγμή με 160 στην αριστερή λωρίδα με προπορευόμενο στα 100 μέτρα και έχοντας φλας αριστερό για να τον προσπεράσω... με πέρασε από αριστερά (!) SS με 220+ . Δεν τον ειχα δει γιατί προφανώς δεν ερχόταν από την ίδια λωρίδα (τουλάχτιστον τα τελευταία 500 μέτρα)... Οταν με ξετρύπησε λοιπόν εκτός του ότι με τσάντισε, αεροδυναμικά με "πήδηξε" για μερικά μέτρα...

αφού

εχουμε τοσο μεγάλο προβλημα με τα ορια ταχύτητας και τα ποσα παπαραπάνω πανε μερικοί ..
    ας δωσουμε εντολη σαν κινημα μοτοσυκλετιστικο ας πουμε και να ζητούμε Ολα τα κινουμενα οχήματα που παίρνουν εγγκριση κυκλοφορίας στην Ελλάδα να ΜΗ μπορουν να ξεπεράσουν τα 130χιλ(τοσο ειναι το ανωτατο οριο πλεον) οποτε δε θα εχουμε προβλήματα τετοιου τυπου..

ΟΣΟ κατι τετοιο δεν υπάρχει..και ορισμενα οχηματα μπορουν να ειναι παρανομα (ταχυτητες πανω απο 130 χιλ) μονο με τη πρωτη τους ταχύτητα στο κιβωτιο....
    δεν βγαζουμε ακρη.

σε αυτους που τα εχουνε αυτα τα οχηματα ειναι σα να τους λες...φιλε παρε αυτο το μηχανακι που πιανει 400 και μη το πας πανω απο 120.

σα να πεις σε καποιον..φιλε παρε αυτή τη γυμνή μοντελα αλλα μη προσπαθήσεις να τη γ@@εις γιαιτι ειναι παρανομο.ε τι να τη κανω?με πατατες στο φούρνο?

Αρχικά δημιουργήθηκε από Nostra
    ......
    Πες λοιπόν ότι τρομάζανε και η ενστικτώδης κίνηση προς τα δεξιά τους έστελνε σε "ερωτική" στιγμή με αμάξι της δεύτερης λωρίδας....
    .....

Όταν μας τρομάζει κάτι στο δρόμο.... ή κοιτάμε πως θα το αποφύγουμε (ελέγχοντας καθρέφτες κλπ) ή πατάμε φρένο...... ΔΕΝ στρίβουμε το τιμόνι κι όποιον πάερι ο χάρος....

Δλδ σε αντίστοιχη περίπτωση που μου πετάχτηκε αλεπού και δεν ήθελα να την πατήσω τι έπρεπε να κάνω; Να στρίψω και αντε γεια οι υπόλοιποι;

Δεν ξέρουμε να οδηγούμε στο δρόμο.... Αυτό είναι γνωστό..... αλλά ακόμα χειρότερα υπάρχουν και οδηγοί που αντιδρούν βλακωδώς γιατί ΤΡΟΜΑΖΟΥΝ!!!!!

Τι σημαίνει τρομάζω; Δεν έχεις το μυαλό σου στην οδήγηση; Δεν προσέχεις τον δρόμο (μπροστά και πίσω); Μιλάς στο κινητό; Μιλάς/τσακώνεσαι/γελάς/τραγουδάς με τους άλλους μέσα στο κουτί; έχεις σκύψει γιατί σου έπεσε το κινητό, το τσιγάρο, το....

Τρομάζει ο απρόσεχτος και ο άπειρος.... και οι δύο δεν θα έπρεπε να βγαίνουν στην εθνική και βεβαίως να μην είναι στην αριστερή λωρίδα!!!!!

Διαφορετικά έχουμε κρουσματα στυλ Διδυμοτείχου και Στάσης στον Αγ. Σώστη.....

Νέο μέλος Το avatar του/της k600

Re: ΕΓΩ ΠΑΛΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ

Αρχικά δημιουργήθηκε από VAL-MPARIERINO
    Σταματήστε να κάνετε ΔΕΞΙΑ ή ΑΡΙΣΤΕΡΑ όταν βλέπετε μηχανη πίσω σας δίπλα σας από πάνω σας κτλ, η μηχανή θα σας περάσει απο κει που μπορεί και ναι μπορεί να είναι απο αριστερά αναμεσα στην πόρτα σου και την μπαριερα με 250 και οχι με 140 μόνο, αν μεινεις στην πορεία σου όλα θα είναι μια χαρά, γιατι η μηχανη ξέρει οτι χωράει απο κει!!! Και αφου οδηγάς και εσυ φίλε θα έπρεπε να πεις στην κοπέλα σου το σλόγκαν της διαφήμισης με το δάνειο της ΕΘΝΙΚΗΣ ??Σταθερήηηη Σταθερήηηηη??

2 φορές εχθες στην εθνική θα ειχαμε γίνει πουτάνα γιατι;;; Πας απο πίσω του παίζεις τα φώτα και σε γράφει και λες οκ παω απο δεξιά και τσουπ την ωρα που εισαι δίπλα του αποφασίζει να αντιδράσει στο πρωην σινιαλο σου και να κανει δεξια :hypnotize

Tα ομορφα κοριτσια δεν ειναι ελευθερα
    και τα ελευθερα συνηθως δεν ειναι ωραια!

Καταδυτικός Μαραθώνιος-Diving For Children

Re: αφού

εχουμε τοσο μεγάλο προβλημα με τα ορια ταχύτητας και τα ποσα παπαραπάνω πανε μερικοί ........

+1

CSS Lv.2 DONE/PSN ID:OST9 Το avatar του/της ktm640lc4

Re: αφού

εχουμε τοσο μεγάλο προβλημα με τα ορια ταχύτητας και τα ποσα παπαραπάνω πανε μερικοί ..
    ας δωσουμε εντολη σαν κινημα μοτοσυκλετιστικο ας πουμε και να ζητούμε Ολα τα κινουμενα οχήματα που παίρνουν εγγκριση κυκλοφορίας στην Ελλάδα να ΜΗ μπορουν να ξεπεράσουν τα 130χιλ(τοσο ειναι το ανωτατο οριο πλεον) οποτε δε θα εχουμε προβλήματα τετοιου τυπου..

ΟΣΟ κατι τετοιο δεν υπάρχει..και ορισμενα οχηματα μπορουν να ειναι παρανομα (ταχυτητες πανω απο 130 χιλ) μονο με τη πρωτη τους ταχύτητα στο κιβωτιο....
    δεν βγαζουμε ακρη.

σε αυτους που τα εχουνε αυτα τα οχηματα ειναι σα να τους λες...φιλε παρε αυτο το μηχανακι που πιανει 400 και μη το πας πανω απο 120.

σα να πεις σε καποιον..φιλε παρε αυτή τη γυμνή μοντελα αλλα μη προσπαθήσεις να τη γ@@εις γιαιτι ειναι παρανομο.ε τι να τη κανω?με πατατες στο φούρνο?

Εισαι αρχηγος.

Καλά .... ας τηρούσαν όλοι τον ΚΟΚ και δεν θα υπήρχε κανένα πρόβλημα... κάποιοι θα ζούσανε σήμερα.

Μετρήστε τις παρανομίες που κάνουμε καθημερινά και θα καταλάβετε!!! Και όχι δεν υπάρχουν μικροπαραβάσεις και χοντροπαραβάσεις.

Ούτε επειδή έχω 280 τελική έχω δικαίωμα να πηγαίνω με 240 στους δημόσιους δρόμους.

Όταν μια σκιά εμφανίζεται ξαφνικά απο το πουθενά με 220 να προσπερνάει απο δεξιά , και σε πατήσει ο έτερος μάλακας που του ήρθε να αλλάξει λωρίδα τότε τρέξε να βρεις το δίκιο σου... Να πεις πως εγω τελικιάζω στα 300 και έχω χεσμένους τους νόμους περί ορίων ταχύτητας...... Μόνο που θα το πεις στον Αγ. Πέτρο αυτό....

Και εκεί πάνω δεν βιάζεται κανείς, πετάνε φελούς στα βαρέλια...

Τι αντανακλαστικά και κουραφέξαλα.... Γυναίκες, πιτσιρίκια, γερόντια οδηγουν καθημερινά και εδω μερικοί μιλάτε για αγωνιστηκή οδήγηση σε δημόσιο δρόμο....

Μάλλον μπερδέψαμε την πίστα με την αττική οδό.

Εδώ δεν έχει μάθει ο έλληνας οδηγός οτι πρέπει να οδηγάει δεξιά και αντ αυτου το 90% των οχημάτων κινουνται αριστερά και στην μεσαία και εσείς μιλάτε για το πως θα αντιδράσει η κα. Κούλα με το τιμόνι στο χέρι όταν την προσπερνάς με +100 ??????
    The man who has never lied to a woman, has no respect for her feelings

Ερχομαι!!!! Το avatar του/της zephyr1
    Με 110 αριστερη λουριδα και ο αλλος ειναι μαλακας, που μπορει να ειχε αναβοσβησει τα φωτα(και οπως οι περισσοτεροι οδηγοι)και η οδηγος να εκανε την παπια.

Περασε και απο αριστερα και εχεις την απαιτηση να τον πουμε ολοι μαλακα?
    Εγω παντως δεν το λεω.

Πολυ ομορφα.

Αυριο ποιον θα πουμε μαλακα?

Και το κακο ειναι οτι δεν περνει και αυτος μερος στην συζητηση να μας πει την αποψη του.

Τεσπα εγω λεω: οταν οδηγαμε......ΟΔΗΓΑΜΕ,οταν τρωμε.....ΤΡΩΜΕ,οταν κοιμομαστε........ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ.

Μάλλον δεν κατάλαβες ότι αυτό ακριβώς λέμε...

Όταν κινούμαστε ΟΛΟΙ στον ίδιο δρόμο (ο σκαραβαίος του 1960 με τον κυρ-Φάν 85 ετών και το SS με τελική 299+ με τον Μπάμπη τον σουγιά επάνω) τότε ΟΛΑ μπορούν να συμβούν....

Και το ξέρουμε

Αλλά ξέρουμε επίσης ότι ειδικά μέσα στην πόλη ειδικά εμείς είμαστε καθημερινά παραβάτες.... κίνηση ανάμεσα σε λωρίδες, ανάποδη πορεία σε μονόδρομους (έλα μωρέ για 10 μέτρα να κάνω γύρω το τετράγωνο με το παπί), κλπ.... σε δρόμους που μπορεις να αναπτύξεις ταχύτητα βλέπεις ότι αν πας με το όριο ή λιγο πιο πάνω σε περνάνε κουτιά (γιατί υπάρχουν και πολλά τούμπανα πλέον αλλά και τα νορμάλ είναι πλέον σχετικά γρήγορα [σε τελικές]) με οδηγούς που δεν ξέρουν τι είναι ο ΚΟΚ (ή τον γράφουν στα απαυτάρια τους)....

Ε της πουτάνας γίνεται εκεί έξω.... τώρα το καταλάβαμε και αρχίζουμε τα "είσαι μαλάκας κύριε τάδε με το μοτοσακό..."

Αρχικά δημιουργήθηκε από ridiculus
    Καλά .... ας τηρούσαν όλοι τον ΚΟΚ και δεν θα υπήρχε κανένα πρόβλημα... κάποιοι θα ζούσανε σήμερα.

Μετρήστε τις παρανομίες που κάνουμε καθημερινά και θα καταλάβετε!!! Και όχι δεν υπάρχουν μικροπαραβάσεις και χοντροπαραβάσεις.

Ούτε επειδή έχω 280 τελική έχω δικαίωμα να πηγαίνω με 240 στους δημόσιους δρόμους.

Όταν μια σκιά εμφανίζεται ξαφνικά απο το πουθενά με 220 να προσπερνάει απο δεξιά , και σε πατήσει ο έτερος μάλακας που του ήρθε να αλλάξει λωρίδα τότε τρέξε να βρεις το δίκιο σου... Να πεις πως εγω τελικιάζω στα 300 και έχω χεσμένους τους νόμους περί ορίων ταχύτητας...... Μόνο που θα το πεις στον Αγ. Πέτρο αυτό....

Και εκεί πάνω δεν βιάζεται κανείς, πετάνε φελούς στα βαρέλια...

Τι αντανακλαστικά και κουραφέξαλα.... Γυναίκες, πιτσιρίκια, γερόντια οδηγουν καθημερινά και εδω μερικοί μιλάτε για αγωνιστηκή οδήγηση σε δημόσιο δρόμο....

Μάλλον μπερδέψαμε την πίστα με την αττική οδό.

Εδώ δεν έχει μάθει ο έλληνας οδηγός οτι πρέπει να οδηγάει δεξιά και αντ αυτου το 90% των οχημάτων κινουνται αριστερά και στην μεσαία και εσείς μιλάτε για το πως θα αντιδράσει η κα. Κούλα με το τιμόνι στο χέρι όταν την προσπερνάς με +100 ??????
    ΤΙ ΜΗΧΑΝΗ ΕΧΕΙΣ ΕΣΥ ΦΙΛΕ?ΚΑΙ ΣΑΝ ΤΙ ΜΠΗΚΕΣ ΝΑ ΚΡΙΤΗΚΑΡΕΙς ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΤΗΡΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΚ?
    δεν τον εχεις παραβιάσει ποτε τον κυριο κοκ εσυ?η απλα εσυ τον παραμυθιάζεις εχοντας τυψεις μετα?

και ναι μερικοι μπερδεψαν τη πιστα με την αττικη οδο ..γιατι βλεπεις είναι και τοσες στην Ελλάδα οι πιστες..και τοσο ανοιχτες στο κοινο..που εισαι στην αττικη οδο και μπερδεύεσαι..λες..τωρα στη πιστα ειμαι...οπως εχθες...η μπας ειμαι στο δρομο..που ολοι οι αλλοι κινουνται με τον κοκ παραμάσχαλα..???

ιδου η απορία..

CSS Lv.2 DONE/PSN ID:OST9 Το avatar του/της ktm640lc4
    ΣΥμφωνω απολυτα με ολα εκτος απο....

ψιλοπαραβασεις υπαρχουν (εγω εχω περασει με κοκκινο σε περιοχες τις αθηνας που κυκλοφορουν διαφοροι....... και ετυχε να περασω 2 το πρωι. Κοβω ΤΕΛΕΙΩΣ και αφου δεν ερχεται κανενας φευγω. Ο λογος? Απλος φοβος)

Χοντροπαραβαση υπαρχει επισης (αυτος ο τυπος στην αττικη οδο που γυρισε πισω γυρω στα 100 μετρα και χεστικε αν θα σκοτωσει κοσμο)

Τεσπα σε ολα τα αλλα εισαι σωστος ή εστω εγω συμφωνω.

ΤΙ ΜΗΧΑΝΗ ΕΧΕΙΣ ΕΣΥ ΦΙΛΕ?ΚΑΙ ΣΑΝ ΤΙ ΜΠΗΚΕΣ ΝΑ ΚΡΙΤΗΚΑΡΕΙς ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΤΗΡΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΚ?
    δεν τον εχεις παραβιάσει ποτε τον κυριο κοκ εσυ?η απλα εσυ τον παραμυθιάζεις εχοντας τυψεις μετα?

και ναι μερικοι μπερδεψαν τη πιστα με την αττικη οδο ..γιατι βλεπεις είναι και τοσες στην Ελλάδα οι πιστες..και τοσο ανοιχτες στο κοινο..που εισαι στην αττικη οδο και μπερδεύεσαι..λες..τωρα στη πιστα ειμαι...οπως εχθες...η μπας ειμαι στο δρομο..που ολοι οι αλλοι κινουνται με τον κοκ παραμάσχαλα..???

ιδου η απορία..
    Κάτι τύπποι σαν εσένα κυκλοφορούν έξω και κινδυνεύει ο κοσμάκης. Φιλαρακι αν μπερδεύεις την αττική με πίστα γύρνα το σε τρικυκλο με πεντάλ μπας και πούμε καμμιά χριστοπαναγία λιγότερη.

Όταν καταλάβεις πως οι δρόμοι δεν είναι τσιφλικι σου, και τον χρησιμοποιούν χιλιάδες οδηγοί τότε το ξανασυζητάμε...
    για την ώρα μπορείς να κατηγορείς την κυβέρνηση που δεν έφτιαξε μια πίστα απο το σπίτι σου μέχρι την δουλειά σου.

Κρίμα που καποιες πίστες είναι μακρυά απο το σπίτι σου, έχεις δίκιο ρε φίλε... ζεις ένα δράμα..... keep going re...... και όταν τρως τις μούντζες να να βάζεις ένα ευρω για καθεμιά στην άκρη.... σε ένα μήνα έχεις αγοράσει την αττική οδο.

ΥΓ Σε απλά ελληνικά εγγραψα για τις παραβάεις σε 1ο πλυθ. Αν σου λεει κάτι αυτό

ΥΓ2 Τώρα στην ερώτηση σου σαν τι μπήκα ...... δεν θα σου απαντήσω... σίγουρα δεν χρειάζομαι την άδεια σου
    The man who has never lied to a woman, has no respect for her feelings

Ερχομαι!!!! Το avatar του/της zephyr1
    Μάλλον δεν κατάλαβες ότι αυτό ακριβώς λέμε...

Ολοι?:wacko:

Περιμενε να δεις τωρα τι θα γινει.

Σελίδα 3 από 9 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF