Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 51

Θέμα: Έρευνα αγοράς

Kανοοοονι!!! Το avatar του/της nickmonstro
    Γνωστό πρόβλημα μπουζί champion. Χρησιμοποίεισε NGK ή Denso και φιλάρισε τα στο 0.6 δεν θα στο ξανακάνει. [/B][/QUOTE] Αυτο που λες με το μπουζακι το εχω παθει και εγω!!!

Σαν XT εκανε το μηχανακι
    Οι ουρανοι μας ανηκουν,για τα συννεφα δεν ξερω ομως......!!!!!

Το παρακατω μηνυμα ειναι μια κοινωνικη προσφορα δικη μου!!!

Φιλε/η θα ηθελα να σε ενημερωσω οτι οι καθρεφτες του οχηματος σου δεν ειναι διακοσμητικο στοιχειο!ΜΑΘΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ!!!

Banned
    Αρχικά δημιουργήθηκε από nickmonstro
    Βρε να το κανονισουμε αλλα την τελευταια φορα που το επειχηρησαμε το ολο project πηγε ''ακλαφτο''

:rotflmao:
    Μην το σκαλίζεται οτι κάνουμε με πμ, μην ψάχνουμε πάλι να βρούμε που είναι η συζήτηση...

πανε στον Μακινα αυτος εχει μερικα μηχανακια για τεστ ριδε
    "Apolayste sti zwi,
    tin kathe gamimeni tis stigmi..."

"Got a $5 head? Get a $5 helmet.''

Σε αυτόν έγιναν όσα ανέφερα.

αυτο υπέθεσα και ΄γω

Το Cagiva Raptor πως σας φαίνεται?
    Το είδα σε αυτό το τεύχος του μοτο και μου άρεσε.Πολύ καλή επίσης η τιμή του.Σε σχέση με το μονστερ?

Kανοοοονι!!! Το avatar του/της nickmonstro
    Δεν ξερω και πολλα για το μηχανακι αυτο απλα εχω την ιδεα οτι πρεπει να φοραει το μοτερ απο το suzuki SV650 .
    Οι ουρανοι μας ανηκουν,για τα συννεφα δεν ξερω ομως......!!!!!

Το παρακατω μηνυμα ειναι μια κοινωνικη προσφορα δικη μου!!!

Φιλε/η θα ηθελα να σε ενημερωσω οτι οι καθρεφτες του οχηματος σου δεν ειναι διακοσμητικο στοιχειο!ΜΑΘΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ!!!

Πήγα το πρωί και έκανα test ride το cagiva raptor.Μου άρεσε πάρα πολύ.Αρκετά σκυφτή θέση οδήγησης,πόνεσαν οι καρποί μου στην αρχή αλλά μετά συνήθησα.Πολύ δυνατά φρένα και αν και ήταν ψιλο υγρός ο δρόμος δεν μπλόκαραν.Το μοτέρ πολύ ελαστικό και γέμιζε γρήγορα τις ταχύτητες.Ωστόσο δεν με τρόμαξε ώντας άπειρος σε μεγάλες μηχανές.Λίγο ξενέρωσα με το καντράν το οποίο δεν μου άρεσε και πολύ αισθητικά.Γενικά μου άρεσε πάρα πολύ....

...αλλά δεν είναι ducati.

Βλαμένο Μέλος Το avatar του/της eNeRGy
    για ducati test-ride που πηγες φιλε μου?
    ειχαν κανενα s4r gia οδηγηση?

Πήγα αλλά δεν υπάρχει κανένα monster για test.

Βλαμένο Μέλος Το avatar του/της eNeRGy
    πουθενα αλλου ειδες κανενα???
    Forgive But Never Forget

Μπα όχι,και γω ψάχνω για ducati test ride.

Banned
    Αρχικά δημιουργήθηκε από tolkmt-03
    Μπα όχι,και γω ψάχνω για ducati test ride.
    Ρε συ, ξαναπήγες εκεί που σου είπά;;; Τι σου είπε μένδιαφέρει!!

Στείλε μου πμ

Italian Μελος Το avatar του/της Xrider
    Αρχικά δημιουργήθηκε από nickmonstro
    1)Η DUCATI εβγαλε την εκδοση dark για να μπορεσει να ριξει την τιμη του monster σε σχεση με τον ανταγωνισμο .....Το ιδιο εκανε με την 749 που την εβγαλε και αυτη dark.

2)Οσον αφορα το monster στην εκδοση dark εχει μονο δισκοφρενο μπροστα και 5ταχυτο κιβωτιο σε σχεση με τα αλλα που εχουν διπλο δισκοφρενο και 6ταχυτο κιβωτιο.

3)Για την 749 ξερω οτι οσοι επλεγαν την εκδοση dark μπορουσαν να την αποκτησουν φθηνοτερα σε σχεση με την κανονικη γιατι το χρωμα ....Και αν δεν κανω λαθος υπηρχε και καποια διαφορα στα φρενα.Νομιζω πρεπει να φορουσε καποια σειρα της brembo που ηταν πιο φθηνη.

4)ΔΕΝ ξερω αν γινεται το ιδιο παλι και με τα multi 620 dark που εχουν βγει τωρα.Πρεπει και αυτα να ειναι single disc μπροστα αλλα δεν γνωριζω τι κιβωτιο εχουν.(παρακαλειτε o skous να μας διαφωτισει!!!!)

Αυτα.....αν καποιος γνωριζει και κατι αλλο ας το προσθεσει για δουμε και τις διαφορες.

1)Σωστο εν μερει
    2)Στα 600 (583) ολα εχουν 5ταχ.κιβ η διαφορα ειναι μονο το 2πλο δισκ. που αν το αγορασεις εχτρα ερχεται ακριβως στα ιδια λεφτα.
    3)Τα φρενα ειναι τα ιδια...απλα το χρωμα ειναι ποιο φτηνο.
    4)Δεν χερω ουτε εγω
    5)Σε ολα τα μονστερ ταιριαζουν τα κομματια απο τα καινουργια!(κινητηρα)οποτε αυξανουν και cc.Apla meta kostizei oso na to pareis mtxrsmn i kenourgio.
    if anything just cannot go wrong, it will anyway -Murphy's law

Italian Μελος Το avatar του/της Xrider
    [QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από dessert
    [B]
    Αρχικά δημιουργήθηκε από packo

b)Ta ilektrologika tou exoun merika themata...(Exo idi meinei mia fora apo mpataria, otan vrexei logo kakis adiavroxopoiisis kai tou mpouzi ston mprostino kilindro stigmiaia xano ton ena apo tous dio kilindrous)

Γνωστό πρόβλημα μπουζί champion. Χρησιμοποίεισε NGK ή Denso και φιλάρισε τα στο 0.6 δεν θα στο ξανακάνει.

Tin exo patisi kai ego kai eixa kai skasimo batarias apo agnosto logo mexri simera...nomiza oti itan ta bouzi alla i poio kali dikaiologia einai ta ilektrika.Alaxa anor8oti an kai o proigoumenos itan normal.Omos vrika provlima sta kalodia pou pernane dexia apo to fanari kai otan giriza to timoni dexia...esvine to moto,alaxa bouzakia mexri pou o doctor mou vrike to kolo-kalodio!!
    Einai italikes makaronades ta ilektrika.
    if anything just cannot go wrong, it will anyway -Murphy's law

Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ