Δεν διαφωνώ. Τα τακάκια Honda ειναι ενας καλός συμβιβασμος πάντως και η Nissin δεν ειναι καμμια τυχαία εταιρεία.Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
@άρη: κάπως έτσι είναι όπως τα λέει ο αφρο, ως πρός τις μάρκες τουλ...
Ωστόσο έχε κατά νου ότι δεν σε απασχολεί μόνο να ΜΗΝ έχεις καθόλου φθορά στο δίσκο και μόνον στα τακάκια.
Σε απασχολεί να υπάρχει μια ισορροπία στην φθορά και στα δύο μέρη.
Δλδ, να φθείρεται μεν το τακάκι αλλά να υπάρχει και μιά ελάχιστη σχετική φθορά στον δίσκο.
Ειδάλλως, το κόστος θα είναι δυσανάλογο, είτε στην περίπτωση που αλλάζεις συχνά τακάκια (μαλακά), είτε στην περίπτωση που δεν αλλάζεις τακάκια συχνά και καταφεύγεις σε αντικατάσταση δίσκου λόγω πρόωρης φθοράς.
![]()
![]()
![]()
![]()
Στο Hornet βαζω τακάκια Honda για το Fireblade 98 και ειναι ΟΚ και στην πόλη και στην πίστα, βγαζουν πανω απο 12000 χλμ τα εμπρος και δεν τρωνε δίσκους. Τα μαμα στην πίστα δεν τα εβγαζαν πέρα.
Εχω δοκιμάσει διάφορα κατα καιρούς.
Τα premier τα εχω για μετρια απο δοκιμές που ειχα κάνει παλια.
newfren ειναι για τα σκουπίδια. Τα ειχα βαλει δε ενα CB250 γυρω στο 1988 γιατί δεν ειχα μία και μου φαγανε τον δίσκο γιατί δεν πρόλαβα να το πάρω χαμπάρι. Κράτησαν 1500 χλμ.![]()
Tα Carbonne Loraine πχ ειναι πολύ καλά αλλά δεν θα βγάλεις ποτέ 100.000 χλμ με ενα σετ δίσκους.
Το Bimota εχει χυτοσίδηρους δίσκους και παίζει μονο με Brembo Racing.
Ο καθενας βαζει αυτό που του ταιριάζει.
![]()